Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Filipovity Márkó Braziliába igazolt

A Flamengo bejelentette a magyar válogatott játékos leigazolását.:

:

Hivatalos csatornáin jelentette be a Flamengo, hogy leigazolta a magyar válogatott klasszisát, Filipovity Márkót, aki a klub ötödik igazolása a 2023-24-es szezonra.

A brazil média arra hívja fel a figyelmet, hogy a magyar játékos jól dobja a hármasokat, ami nagy segítségére lehet a csapatnak.

31 hozzászólás

31
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
Mike21EmőkefanSzhelYPlayerBalázs Recent comment authors
Emőkefan
Olvasó

hogy Braziliába igazolt, gondolom nagy szarepe van ebben a menyasszonyának, aki szintén kosaras, de nem bírta az európai légkört és így közelebb lesz a hazájához

Mike21
Olvasó

Rosszul gondolod, felesége, aki röplabdás, többek között Jászberényben és Szombathelyen is játszott, ismeri az európai, honi légkört.

Remélem egyszer majd eljön az az idő, minden körülmény ismét úgy alakul, hogy kaposvári felnőtt válogatott játékosok, KKKK-ban játszanak majd, vagy ide térnek vissza bárhonnan. Mindenesetre mi várjuk vissza őket továbbra is töretlenül.

Sok sikert Márkó!

SzhelY
Olvasó

de legalább nem túrista

Player
Olvasó

Ez egy nagy kaland lehet Marko! Legyel sikeres!
A ” magyar valogatott klasszisa”?
Miert kell ez a fellengzos, szenzaciohajhasz duma?
Marko egy kivalo fizikumu, nemzetkozi piacokon is ertekesitheto jatekos. Ez tortent most is. Neki nyilvan fontos a szerzodesben szereplo osszeg. Remelhetoen meg is kapja!
Knezy majd egy eve sorolgatja: Hanga, Filipovity stb. hianyzo a valogatottban. Ugy tunik, Markonal a valogatott masodlagos.
A klubkosarlabdara koncentral es a szerzodesekre.
Van akinek mindenrol a Falco jut eszebe! Pedig ez most egy egyeni karrier kerdes. A helyen kell kezelni a dolgokat!

Balázs
Olvasó

Szerintem ennél mindenképp jobb játékos hogy egy ilyen csapathoz igazoljon…. Eddig sem sokat játszott a válogatottban(bőven beférne vagyis nagyon jó lenne) de most végleg elfelejthetjük….. most már kijelenthető hogy ráment az anyagiakra……Sok sikert?

Born2Ball
Olvasó

Az olaszországi év után ezt előrelépésnek semmi képpen nem mondanám, ellenben mégis nívósabb, mint egy Japán bajnokság.
Talán annyi előnye mégis lehet, hogy a tengeren túlon jobban szem előtt lesz, mint Európában, egy Német bajnokságban.
Már ha ez érv lehet ennyi idősen, a mai világban.
Minden esetre sok sikert neki, reméljük nem Rosco Allen féle leépülés lesz a végkimenetel.

zool
Olvasó

Márkónak Dominikai nemzetiségű felesége van. Hamarosan megszületik a gyereke .Gondolom közelebb szeretne lenni a feleségéhez és a gyerekéhez.

Harry Bell
Olvasó

Szerintem meg teljesen igaza van. Egy színvonalas bajnokság, és egy év Rióban. Ki ne szeretné kipróbálni milyen egy év Rio de Janeiroban, ha vannak testőrei? Ha nincsnek, majd együtt flangálnak a csapattársakkal.
A magyar válogatott meg elbúcsúzhat tőle. De az Márkónak nem fájdalmas.

heraklith
Olvasó

A falkóba még kellett volna szerintem.

p.borisz
Olvasó

Szerintem egy ordas nagy kretén vagy…??????
Sok sikert Márkó!

Imp55
Olvasó

húú de fosik a szád hogy megint a falco lesz a bajnok kupagyőztes hetek óta mindennap ide kell fosnod valamit 😀 😀 ha így van ne nézz idén kosárlabdát töltsd valami számodra hasznosabbal az időd mint hogy ide irogatsz

heraklith
Olvasó

Ugyan, ne viccelj! Mitől kellene fosni? Csak az ezüst és a többi a kérdés. A falkónak idén is kötelező veretlenül zárni a bajnokságot és a kupát.
Ha egy bajnokságban már azért is igazol a kirakatcsapat, hogy az ellenfelet gyengítse, akkor ott nincsenek kérdések.

Imp55
Olvasó

tavaly 8-dik helyre tippeltétek a falcot szezon elején…a meccseket mind2 fél ugyanannyi emberrel játsza 0-0 ról indulva…ezt csak azért mondjátok hogy legyen sikerélményetek amint vereséget szenved a Szombathely

heraklith
Olvasó

Az vicces lett volna, ha bárki oda tippelte volna a kirakatcsapatot.

donnarumma
Olvasó

Sokba kerülsz nekünk”komám”
Ideje lenne valami fejlődést mutatnod

Rózsabimbó
Olvasó

…ha labdát kapsz,soha, de soha ne add oda senkinek!
Vidd a palánk felé és dobd rá, vagy egyből tüzelj!

HajraKapos
Olvasó

Sok sikert Márkó!

ldd
Olvasó

Sok sikert!

scarb73
Olvasó

ez valami vicc? Braziliában akar kariet építeni?? Komolyabb játékosnak gondoltam, eddig…

ejjha
Olvasó

Sok sikert neki!

Megszólalt a magyar nagyokos a kosárlabdapiramis csúcsáról. Brazília a 12. Magyarország a 43. a Világranglistán. Micsoda süllyesztő, ugye?
Oda megy, ahová akar és ha közben Világot is lát…a legjobban teszi. Nem tudod a döntése okát, nem vagy a helyében. Neked “csak” annyi lenne a dolgod, hogy sok sikert kívánj neki.

deacfan7
Olvasó

Teljesen igazad van, az ő karrierje, az ő élete, sok sikert kivánjunk neki és kész! Ezt kellene minden magyar kulfoldre igazolásnál tenni!

scarb73
Olvasó

A brazil azért nem egy Spanyol, olasz vagy akár német bajnokság! Azt gondoltam nyáron, hogy azért nem jön a válogatottba mert valami komoly bajnokságba, csapatba készül és nem akar kockáztatni. Erre kiderül, hogy Brazilia… a bajnokság kezdete előtt nem sokkal kel el, amikor már csak a “maradék játékosok” vannak a piacon.
Azt hitten komolyabb céljai vannak!

ejjha
Olvasó

És sok csapat kevesebb pénzért tud maradékok között találni nagyon jó játékosokat. Ha néha a dolgok mögé akarnál vagy tudnál látni, akkor félig tele lenne a pohár…

scarb73
Olvasó

Egy komoly európai bajnokságban, nemzetközi kupában induló csapatban szerettem volna látni, ezért is csalódás nekem, hogy Braziliába igazolt.

HajraKapos
Olvasó

Pont ezt akartam írni, köszi. Örülök, hogy nemcsak én vagyok ezen a véleményen. 🙂

YoWassupFam
Olvasó

Ember… válogatott rangsor != a bajnokság “erejével”…. Brazil válogatott gerince/java Európában vitézkedik… ez nem foci. Ott még alá is írnám neked a tézised te “magyar nagyokos” de így…. Btw láttál már Brazil bajnokit?? Hát ink a cseh v lengyel bajnokság akkor már. Nem baj legalább magyarozhattál egyet… still nem kötelező itt élni és kontaktálodni a magyarokkal.

Edit: gondolom a román bajnokság annyira nívós, hogy a VB-n ~24 percet játszott a brazil válogatottban most az egyik srác aki tavaly még Kolozsváron nyomta:)

Hawk
Olvasó

Az megvan ugye, hogy a Kolozsvár Eurocup csapat? NEM FIBA Europe Cup, hanem EUROCUP. Az sztem elég nívós. 🙂

YoWassupFam
Olvasó

Ja 5-13-as mérleggel:) anno az Olaj is volt ECben attól még nem volt a magyar bajnokság EC szintű:) plusz én a román bajnokságról beszélek ahol a szezon maradék 80%-a folyik… ott is dekára ugyan az van. Kolozsvár kimagaslik mint itthon Szombathely.

Hawk
Olvasó

Nem tökmindegy, hogy milyen a román bajnokság, amikor 18 Eurocup meccset játszik egy szezonban? Azzal fogja eladni magát.

ejjha
Olvasó

Yowassup…. te nagyokos. Először is maradjunk annyiban, hogy te is elfelejtettél sok sikert kívánni neki, ezért a logikátlan böfögésed csak rosszindulatú hozzászólás, semm más.
Öngól hozzászólásod alapján… Mondd már meg… az európai brazilok melyik országból kerültek ide? Brazíliából? Akkor most lehet a braziloktól továbblépni vagy nem?

A rosszindulatú beszólásod szánalmasnak és szomorúnak találom. Továbbiakban fröcsöghetsz nyugodtan, már nem fogom olvasni ezt a topikot.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Miért ne próbálhatná ki magát egy tengerentúli nívós bajnokságban? A spanyol első osztályban pl. csak a kispadot koptatta. Itt vélhetően jó anyagi feltételekkel bővebb lehetőséget kap. Ráadásul puerto ricoi röpis feleségével babát várnak, az ő hazája és szerettei onnan közelebb vannak! Gondolom ez is egy szempont.
Sok sikert és boldogságot Márkó odaát! Persze folyton hiányzol…
Kaposvár mindig várni fog!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés