Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Filipovity Márkó: Azon törtem a fejem, minek igazoltak le egyáltalán…

A magyar válogatott játékosért egy olasz ajánlat is befutott, mégis a törököket választotta.:

:

Mint ismert, a magyar válogatott magasembere, Filipovity Márkó a török élvonalbeli HDI Sigorta Afyon Belediyesi játékosa lett, sőt, már be is mutatkozott az új klubjában.

A játékos a Nemzeti Sportnak adott interjút, melyben kitért az Obradoiróból való távozás okaira is:

– Először is – mint utólag kiderült – nem feküdt nekem a csapat stílusa. De nem ez jelentette a legnagyobb problémát, hanem az, hogy mivel a Pesarónál alapember voltam, a következő klubomnál semmiképpen sem szerettem volna kiegészítő szerepbe kerülni. Ehhez képest sokszor éreztem úgy, nincs rám szükség, ezért azon törtem a fejem, minek igazoltak le egyáltalán…

A kosaras arról is beszélt, hogy miért épp a törököket választotta annak ellenére, hogy egy olasz ajánlat is érkezett.

–  A török klub élénken érdeklődött irántam, s mivel nemrég csődbe ment, új klubvezetőség állt fel, amely teljesen új játékoskeretet rakott össze, vagyis nem egy kész csapatba kell beilleszkednem. Mindenki új, most alakul ki az összhang és a hierarchia, tehát csak rajtam múlik, kiharcolom-e a helyem a Belediye­sporban. Egy jelentős olasz ajánlat is befutott – nem, nem a volt együttesemé, a Pesaróé, mielőtt megkérdezné. De az ösztöneimre és a megérzéseimre hallgattam, amikor a törököket választottam. Mindig is úgy váltottam, hogy én hoztam meg a döntést, Spanyolországba is én akartam menni. Ha nem jól döntök, csak magammal kell elszámolnom, nem hibáztathatok mást – bár ezt amúgy sem szoktam.

A teljes interjút ide kattintva lehet elolvasni.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
DobeyhullahoppGézukaMarko_tropojábólVulcano Recent comment authors
TZLL
Olvasó

Egyenes, korrekt nyilatkozat egy nyerő mentalitású játékostól. Természetesen nem hibátlan, kell még érnie, fejlődnie ebben meg abban, de abszolút nyerő mentalitású játékos, aki újra magára fog találni. Sok sikert!

SárgaPárna
Olvasó

Hanga Ádámot kivéve az összes magyar kosaras, aki külföldön próbálkozott az elmúlt 10 évben az első akadálynál nem összeszorította a fogát és dolgozott, hanem PINA lett!

Marko_tropojából
Olvasó

Viszont te ezt úgy is össze tudtad hozni, hogy itthon maradsz, és nem is kosarazol! Respect!

Gézuka
Olvasó

Perl, Keller, Golomán?

Heindrich
Olvasó

Kivételesen egyetértek! Ebben az ügynökök is benne vannak vastagon. Nem minden a pénz. Olyan csapat kell aminek fekszik a stílusa az adott játékosnak. Jó példa erre Voja, ő szépen leépítette magát és azóta sem találja a régi önmagát. Márkó nagyon jó felfogású játékos, kívánom hogy legyen kezdő a csapatban!

Bezse
Olvasó

egy jelentős olasz ajánlat esetén aligha választanék egy törököt – dehát ez ugye én vagyok

Heindrich
Olvasó

Afyonkarahisar ,jelentése: fekete ópiumkastély. Sok sikert!

Pbask
Olvasó

Keller is adott ám interjút az NSOnak, Mkoszblikk ? 2 Szolnokipalánk bemutató és takaritónéni beszéltető után a független újságirás bemutatásaként beleférhet.

Vulcano
Olvasó

Az a BB1 és az MKOSZ közti örök és megbonthatatlan barátságot sajna sértené, ha leadnák a Keller interjút. Ákos nem éppen pozitív hangvételben beszélt a magyar kosárlabdáról.

hullahopp
Olvasó

Teljesen laikusként kérdezem, senkit sem védve, vagy támadva: mi ezzel a gond? Az én véleményem: Nem mi olvasók fizetünk a BB1-nek, így gondolom nem is mi mondjuk meg – bár minden cikk alatt van próbálkozás -, hogy miről írjanak. Az meg már a mi egyéni döntésünk, hogy feljövünk-e ide, elolvassuk, hozzászólunk. Bár nem újkeletű és nem csak itteni jelenség ez az örökös beszólogatás és elégedetlenkedés, csak azt nem értem minek kell ezt. Én személy szerint legalábbis úgy élem az életem, hogy ha valami nem tetszik és folyamatosan csak problémám van vele, akkor nem járok oda napi 100x és adok neki… Olvass tovább »

Dobey
Olvasó

Csak nem az egyik szerkesztőnek tetszik lenni? 😀

hullahopp
Olvasó

Ezt már vártam. 🙂 Ez meg a másik, ha az ember kettő agysejttel rendelkezik és gondol valamit, ami nem a 60 lájkos “merabébéegyszar” hozzászólás, akkor már nekik dolgozik. 😀 Tehát vagy utálod ezt az oldalt, vagy nekik dolgozol? Ez a két opció van? 😀

Nem, én csak leírtam, hogy ha ingyen csokit osztogatnak az utcán és én elfogadom, akkor nem megyek oda reklamálni, hogy miért málnás és miért nem epres. Másnap, és a hónap összes többi napján meg pláne nem kérek belőle, mert tudom hogy málnás, nem pedig nyilvánosan meglepődök minden egyes alkalommal…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés