Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ferencz Csaba elképesztő dobásával egyenlített a Körmend

Döntőbe illő végjátékot mutattak a csapatok.

Egis Körmend – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 69-68 (9-13, 19-19, 20-18, 21-18)

Rájátszás, döntő, 2. mérkőzés
Körmendi Városi Sportcsarnok
V.: Cziffra Csaba Zsolt, Praksch Péter Árpád, Frányó Péter (Dernei Gábor)

Körmend: White 13/3, Takács 2, Szavics 9/6, Durázi 3/3, Gordon 21. Cserék: Doktor -, Kiss 4, Ferencz 14/12, Henry 3.

Szombathely: Váradi 15, Somogyi 10/3, Benke 7/3, Golomán 14, Keller 4. Cserék: Perl 10, Clark 2, Barac 4, Hawkins 2.

A találkozó előtt eldőlt, hogy az első mérkőzésen megsérülő Kamau Stokes nem tudta vállalni a játékot a finálé második felvonásán. A meccs egy szomorú eseménnyel, egy egyperces gyásszünettel kezdődött, a napokban elhunyt Csák Tamás emlékére.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A mérkőzés elején Gordon centerezése lejött, de Váradi is hibázott távolról, az első kosarat végül Szavics szerezte. Kőkeményen védekeztek a csapatok, közel három percet kellett várni a következő pontokra, legalábbis ami a tiszta játékidőt illeti, ugyanis videózás, valamint takarítás miatt is hosszú perceket állt a játék. Váradi ziccere után újabb konfettik kerültek a pályára, 2-2-es állásnál megint tisztítani kellett a pályát. Szavics triplája beesett, erre is Váradi válaszolt, az első percek az ő kettejük külön párharcáról szóltak (5-4). Somogyi adott szép labdát Golománnak, az ő zsákolásával először jutott vezetéshez a Falco, majd Durázi osztott ki egy nagy blokkot. Sok volt a hiba mindkét oldalon, ami csak részben volt köszönhető a két csapat remek védekezésének. A kezdeti idegességen egyik fél sem tudott átlépni, 9-13-mas szombathelyi vezetéssel zárult az első negyed.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Gyors kosárváltással indult a második felvonás, Gordon 2+1-es akciójával sikerült felzárkóznia egyre a körmendieknek (14-15). Henry is odaállhatott a vonalra, az egyik ment be, egálról folytatódott a meccs, egészen Golomán jó befejezéséig, Somogyi hármasával pedig kezdett megint meglépni a Falco (15-20). Jó büntetőszázalékkal tartották magukat a piros-feketék, White közelijével pedig csökkentették is a különbséget, de Keller válaszolni tudott, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (19-24). Fel is javultak a hazaiak, felzárkóztak kettőre, de apró kosarakkal továbbra is meg tudta őrizni a vezetést a Szombathely (24-28). Érdemi változás a félidőig már nem történt, továbbra is izgalmas találkozóra volt kilátás. 28-32.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A fordulás után Gordon és White révén hamar egenylített a Körmend, de Keller és Váradi gyorsan válaszolt négy ponttal (32-36). Továbbra is óriási küzdelem folyt a pályán, nem jöttek futószalagon a kosarak, Golomán lefordulása után hattal ment a Szombathely. Benke nagyon fontos saroktriplát dobott, ezzel kilencre hízott a vendégek előnye, ami az addigi legnagyobb volt a találkozón, időt is kértek a hazaiak (34-43). Gordon zsákolt vissza egy támadólepattanót, de így sem tudott visszajönni a hazai csapat egy ideig, majd Durázi állt bele egy hármasba és White is dobhatott két büntetőt – a második ment be (42-47). A piros-feketékhez került a momentum, a negyed utolsó percében White egy távolit is a helyére küldött, visszajött kettőre a Körmend, nyílttá vált a találkozó (45-47). Mindkét oldalon jött még 3-3 pont, a döntés az utolsó negyedre maradt. 48-50.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Perl a rá jellemző középtávolival nyitotta a záró etapot, kisvártatva Gordon válaszolt (50-52). A piros-feketéknek meg volt a lehetősége az egyenlítésre, egy esetleges fordításra is, de végül Golomán és Benke is zsákolhatott egy-egy gyorsindítás után (50-56). Gordon két büntetővel próbálta tartani az övéit, majd Ferencz hármasa is beakadt (55-58). Somogyi bedobta a maga helyzetét, Gordon pedig megint jól célzott a vonalról. Perl lépett elő, öttel ment a Falco kicsivel több, mint három perccel a vége előtt (57-62). Gordon csinált egy 2+1-es akciót, bement a büntető is, továbbra is nyílt volt a meccs (60-62). Barac vétett támadóhibát, ezt megbüntetve pedig Ferencz dobott be egy újabb távolit, két és fél perccel a vége előtt átvette a vezetést a Körmend (63-62). Nem illetödtek meg a sárga-feketék, előbb Váradi vitte el a gyűrűig a labdát, majd Golomán szerzett labdát, amit egy zsákolás követett, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (63-66). Egy perc, negyvenöt másodperc maradt. Labdát szerzett a Szombathely, ám Váradi trojkája kimaradt, azonban Keller faultot harcolt ki. Nem tudtak kosarat szerezni a vendégek, Ferencz pedig egy elképesztően nagy hármast dobott, újra egyenlő volt az állás (66-66). Harminc másodperc volt az órán. Váradi vállalta magára a támadást, sikerrel is járt, tizenöt másodperce maradt a körmendieknek az egyenlítésre, vagy a fordításra (66-68). Ferencz egészen kiszorított helyzetből vállalt el egy triplát és öt tizedmásodperccel a vége előtt el is süllyesztette a dobást, teljesen extázisba került a hazai közönség. Az Egis Körmend ezzel a dobással pedig kiegyenlítette a párharcot, 1-1-ről folytathatják a felek. 69-68.

Fotók: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

260 hozzászólás

260
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
76 Comment threads
184 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
89 Comment authors
Kendeffy BotondkimyeSzakemberMilosGézuka Recent comment authors
egismte1
Olvasó

Mi van bb1! Mendez nyugodtan istállózhat? A panel az meg nem oké? Szánalmas

SzhelY
Olvasó

ez a bb1 balfax banda ide kommentelgetnek meg saját magukra verik ki

SárgaPárna
Olvasó

Gyerekek! Ne hisztizzetek a papírfecnik miatt, utánatok rendszerint fertőtleníteni kell az Aréna Savariát, mert odahugyoztok, odafostok…

PL
Olvasó

Imádom a vergődésed! 😂

Kérlek írj még!

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Ahogy látom te is a múltban élsz. Pedig a táborod mást írogatott ki az első meccsen

CsakazMTE
Olvasó

És ráadásul sárgapárna ötlete volt az a kiírás 😉

SzhelY
Olvasó

ilyen a vidéki kultúra majd megszokod ,a nagyvárosban az egész várost hugyozzák szarják rókázzák végig az ifjak a hajléktalanok alkoholisták van aki hozzájuk próbál felnőni vagy másolni sajnos dekössz ,hogy foglalkozol veleha kell domestos szólj viszek

PL
Olvasó

Micsoda pezsgő vidék a Zanati út és környéke!

Falusiként szinte hiányzik az ilyen szilvermetropoliszi élet!

Ja, mégsem.

Szakember
Olvasó

A Falco szurkolói megkezdték a felkészülést a körmendi bajnoki címre, most még csak papírdarabokat dobáltak be, de hamarosan a törölközőt is bedobják..
MTE!

Milos
Olvasó

Imádom.
Ha a Falco kikap, akkor nem a másik csapat nyerte meg, hanem ők baszták el.
Egyszerűem imádom, ahogy megbeszélik magukkal ezt.

Motoros
Olvasó

Gyurka széket tört a kis kopasz felett, lefőtt neki a kv☕☕☕☕
😂🤣😂🤣

Hunbasket Highlight
Olvasó

Döntő 2. mérkőzés
1-1 az állás, egyenlít a Körmend

Egis Körmend vs Falco KC
⚪️69 -68⚫️
(9-13, 19-19, 20-18, 21-18) https://youtu.be/itlfP4rvzfE

PL
Olvasó

Ez a meccs Csák Tomi meccse volt! Biztos vagyok benne, hogy Fepu kezét segítette amikor kellett. Még így sem mi vagyunk az esélyesek, de ezt a meccset már senki nem veszi el tőlünk. Miattam lehet bajnok a Falco, meg is érdemelné, de nekem ez a meccs volt A MECCS. Stokes nélkül esélytelennek láttam az egészet, de valahogy ott volt a levegőben, hogy meglehet… Szerintem 5 meccses döntő lesz, mert kedden nem mi leszünk az esélyesek, de pénteken itthon nyerni fogunk megint. A recept adott. Teher nélkül játszunk. Ez már ajándék. Nem mellesleg, a költségvetések nagyon top téma volt a hetekben:… Olvass tovább »

JólnézünkMIKI
Olvasó

Govens-Fraizer-Kazlauskas szintű légióstrió illik a Falcoba, nem ez a három középkategóriás!

nick19
Olvasó

Igen, de mivel a Falco költségvetése sem feneketlen zsák, gondolom, hogy ilyen szintű légiósokra már nem marad keret. Mert vagy a – szinte – komplett magyar válogatottat fizetik meg vagy erős légiósokat szerződtetnek. Az erős magyar csapat mellett ilyen szintű légiósokra volt lehetőség.

Piros Takaró
Olvasó

Kétszeri szándékos játékmegszakítás konfetti szórás miatt, várjuk az mkosz lépését!

SárgaPárna
Olvasó

Igen, bezárják az istállót rendezési hiányosságok miatt, mert nem volt ott a kötelezően előírt takarító személyzet, stb…

piros710321
Olvasó

Téged zárná valaki végre be…. Mindenki örülne!

PL
Olvasó

Fájhat neked a tegnapi meccs, de ez a legjobb érzés.

Csak fájjon. Mélyen, hosszan.

Tudod, a Csák Tomi ereje nagyobb, mint bármely rosszindulat a világon. Vagy ami tőled jön felénk.

SárgaPárna
Olvasó

Nem fáj, nekem mindent megér, hogy harmadszor is a fosadék fejetek előtt vágjuk a hálót miközben Pistát xanaxozzák a VIP-ben!

PL
Olvasó

Dehogynem fáj.

Motoros
Olvasó

Tegnap Gyurkát kellett💊💊💊💊
😂🤣😂😂

Gallis
Olvasó

SP győzött a Körmend, megverte a Falcot ezen a meccsen, ennyi történt.

SzhelY
Olvasó

miért nem melóztál egykis önkéntes munka az istálóban rádférne fotelnyuszi

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Ne a takarito szemelyzet szivjon a csurhe miatt. Benke meg a tobbi takaritono megcsinalta a palya takaritasat🧹🧹

Mendez
Olvasó

Hova tettétek azt a sok söprűt amit a Falcotól kaptatok parasztok?
😂😂😂

PL
Olvasó

A seggedben van az összes. Fura, hogy nem érzed. Ha fáj, azért majd vedd ki őket. Ne kínozd magad, amúgy is teljesen idegroncs vagy már kiskukás.

Motoros
Olvasó

A tetőn előnyösen tudja használni, lesepri vele a sok koszt🤣😂🤣😂

Mendez
Olvasó

Söprűs-huggyos paraszt csak szólok nektek rakta a seggetekbe a Falco, a sorminta most folytatódik a hálóval.
😂😂😂

kimye
Olvasó

Üde színfoltja vagy ennek a fórumnak.
Ja nem…

PL
Olvasó

Nyugi te citromsárga gumikacsa.
Nyomd meg a hasadat, akkor hápogni is tudsz! 😂

A söprű a seggedben meg nem játék. Vedd ki 😂

Motoros
Olvasó

😂🤣😂🤣
🐤🐥🐤🐥

Mendez
Olvasó

Nincs mit kivennem huggyos, az összes a ti seggetekben van, szinte már könyörögtök érte.
Idén úgy hozta a sors, hogy muszáj volt egy vereség ahhoz hogy a bamba pofátok előtt legyen levágva megint a háló.
Aztán ugrálhattok majd örömötökben meg bégethettek még másnap reggel is az istállóban.

egismte1
Olvasó

Mellényes 😁😁😁

SzhelY
Olvasó

istálóban van meg bérben a nagy falcocsarnokban

lakers24
Olvasó

4 éve is június 18-án kapott ki a falco egy utolsó másodperces triplával:)

Rouge
Olvasó

Mindig itt voltak, itt vannak és mindig itt lesznek.
Szemben a divatokkal.

MTE

Mendez
Olvasó

Na mivan rúzsos hazaértél a baszk tanulmányútról, Barcelonából?
Csapat híján meg körmendi lettél?
Na akkor ki is a divat?
Te öngólkirájy! 🙂

Endre
Olvasó

Hol a seprűd te divatmajom beleültèl màr? Tegnap nem èrtél rá a többiekkel elsètálni a talàlkàra? 🙁

Mendez
Olvasó

Vagy seprű vagy háló, sajnos idén a kettő nem mehet egyszerre te kis porbafingó gumicsizmás köcsög.

Endre
Olvasó

Hol voltál a mezőről nagyszájù erre nem válaszoltál? Vagy akkora kamu ratyi vagy hogy nem is tudsz ròla? Bohòcok csak irogatni tudtok!

DIVATMAJMOK

Redbid
Olvasó

Nos igen, a tradícióhoz ez is hozzátartozik, az elismerést nem adják ingyen, és nem csak aranyakban-ezüstökben mérik 🙂

Mendez
Olvasó

Terelgesd csak a birkanyájat a mezőn kiskanász.
Az való neked ennyi aggyal.

Endre
Olvasó

Bohòcok!

egismte1
Olvasó

Panel huszár

egismte1
Olvasó

Kicsi, bátor, erős, mellényes panel hős

piros710321
Olvasó

Mit vergődsz, örülj, hogy a sárga mellényedben beléphettél a csarnokba… Szerencsétlen!

Mendez
Olvasó

Utoljára akkor voltam az istállóban amikor Doyne levágta a hálót.
Sajnos nem bírom a szarszagot, az Arénából is ki kellene tiltani az állatokat mert ha behuggyoztak onnan már csak egy lépés a beszarás.
Undorító egy féreg ez a falusi bagázs.

egismte1
Olvasó

A panelesek bezzeg! Főleg mellényben

egismte1
Olvasó

Bezzeg a panelesek! Főleg mellényben

egismte1
Olvasó

Panel bajnok

SzhelY
Olvasó

ez van lehet azért beszélsz ilyen mocskosul mert szarszagú a szád

Kendeffy Botond
Olvasó

Akkor ne szagold magad.

Vulcano
Olvasó

Rúzsos, most ugye a Kecsóról és az Olajról beszéltél?

Roundmend
Olvasó

Gordonnak nem 10 kiharcolt faultja volt, hanem legalább 20, szanaszét verték ahogy hozzá került a ladba, de csak a felét fújták be…Csak azért nem bosszantó annyira mert volt sok alkalom amikor a festékben olyan keményen védekeztünk mi is fault határon, hogy azok sem biztos hogy a határon és a szabályoson innen voltak…De ha már egyszer engedik a kemény játékot, akkor engedjék is következetesen mindkét oldalon…Mindenesetre, hazai pályán 34%-os mezőnydobással is el lehet verni ezt a Falcot…

Soós Sándor
Olvasó

Meg 5x el is lépte csak nem fújták be…

piros710321
Olvasó

Pont ezt nem kellene felhozni. A Falconak egy lépést nem fújtak be. Pedig sok esetben Perl is olyan mint egy tojó galamb!

pirosf
Olvasó

A “Falu” elsőszámú irányitója nélkül,fiatal és már nem olyan fiatal echte KÖRMENDI játékosokkal megverte a hatalmas óriási metropolisz csapatát,az összevásárolt MAGYAR VÁLOGATOTTAT.
Nem csak saját erejükből,azzal már elkészültek a végére,volt ott még valaki,aki segitette Őket az utolsó pár tizedmásodpercekben…azt a labdát Fepu engedte útjára,az ivében pedig jött a segitség…odafentről…

Jon
Olvasó

Ja és 100 büntetővel, meg olyan bemákolt hármasokkal, amik 10 meccsből 1x jönnek be. 🙂

Jamchi
Olvasó

Jon, Győzött a Körmend. Csak az MTE!

Motoros
Olvasó

😂🤡😂🤡

piros710321
Olvasó

Sírjál csak Sírjál 🙂

PL
Olvasó

Veszteni is tudni kéne, és nem bemákolt triplákról irogatni.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Elotte 3/3-at dobott ugyan abbol a szogbol. Nehogy mar kitalaljuk hogy veletlen ment be🤣

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a körmendi csapatnak,akarták a győzelmet, mi meg faszán elszórakoztuk a végét.Hawkins húzzon el a pálya környékéről is,szerintem egy körmendi játékos megfigyelő ajánlotta,mi meg leszerződtettük az esélyegyenlőség jegyében….
Fepu a negyedik negyedben eufóriában játszott,az utolsó triplánál valószínűleg Csák Tamás húzta zsinóron a labdát…
Akkor is hajrá Falco,kedden itthon behúzzuk.

Motoros
Olvasó

Remélem Gyurka jól van és van mellette valaki ma este….
Aggódom érte, megint nem vette be a gyógyszereit💊💊💊💊(sponsored by Egis🤣😂🤣😂).
Tört-zúzott a meccs végén, nem fogott kezet és nem gratulált a győztes csapat edzőjének….
Nem tudom mi jött rá, Fepu buzzeréig egész nyugodt volt, nem is fuckyouzott sokat😂🤣😂🤣.
Kedden kap 1 kvt☕, meg 1 pohár vizet🍼.
💰💰💰💰

Knézy Ernő
Olvasó

Szar falko!
Fepu,örök legenda!

2lee14
Olvasó

Nyaralj Jenő, nyaralj…

p.borisz
Olvasó

Csapatod?…ja hogy nyaralnak…akkora gyökér vagy,hogy rajtad támaszkodik a Yellowstone Nemzeti Park őserdeje….

Mendez
Olvasó

Ha olyan szar akkor miért van a döntőben miközben a buckások már a nyaralásból is hazaértek?
Vergődtõk itt ősszel meg leshetitek ahogy még egy Kecsó is nemzetközi kupázik ti meg a posványban dagonyáztok. 😂😂😂

Endre
Olvasó

Te is folyamatosan szidod a csapatunkat meg 10év leggyengèbb Körmendjèről ìrogatsz. Ott vagyunk a döntőben, ès 1:1 az állàs. 😉

red-black01
Olvasó

comment image

egismte1
Olvasó

Szép volt fiúk!!! Nagyot küzdöttetek! Fepu!!!! Mekkora feszültség szabadult fel benned!! Megérdemelted! Ezt Tomi is látta!!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Őszinte részvétem Csák Tamás elvesztéséért! Gratulálok mindkét csapatnak és szurkolótábornak,óriásit harcoltak és szurkoltak, ilyen meccsekért érdemes kosárlabda-rajongónak lenni! Külön gratulálok a mai nyerő embernek, Fepunak! Nem találok szavakat, egyszerűen földig hajolok előtte! FENOMENÁLIS SPORTEMBER!

Milivoj
Olvasó

A harmadik kép a legjobb, amikor Dúró előveszi a sapkát és pillanatokon belül ráhúzza a turista fejére, immár sokadjára 🤣

Redbid
Olvasó

Háát igen, Zolinak lesz miról megemlegetni a szezont 🙂
Remélem csak erről 🙂

2lee14
Olvasó

Szeretnél te csak egy ilyen turistát a csapatodban tudni. De hála isten ezt sose tapasztalod meg.🙃🙂

Milivoj
Olvasó

Itt most a fejfedőről van szó, amiből annyi van neki, hogy kiállítást nyithatna, nem arról, hogy kit, hol szeretnék tudni, amúgy meg ő nyilatkozta, hogy Olaszországban ugyan keveset játszott, de annál több szép helyre eljutott

2lee14
Olvasó

Fejfedők ide vagy oda, egy biztos, hogy MVP. A többi hidegen hagy engem is, és szerintem más szurkolótársamat is.

pirosf
Olvasó

Kiss Matyi az első félidőben szépen eltüntette a Zozókát….

Vulcano
Olvasó

Az a turista azért az első meccsen berámolt nektek 28 pontot😉

2lee14
Olvasó

Tehet egy próbát kedden is 😉

Eeszter
Olvasó

Miért dobálták azokat a papírokat a szurkolók és mi volt írva rájuk? Köszönöm szépen!

PL
Olvasó

Ferrosüt-ös, pékségből kilopott fecnik voltak, ami a kenyérre kerül.

Igazán sportszerű, amikor a Körmend labdát szerzett, lendületben vitte a labdát, erre beszórták a szemetet. Persze ilyenkor visszafújják, és felállhat a másik csapat.

Ennyire fostak a Körmendtől, hogy ilyen aljas húzásokra is képesek.

baltazar
Olvasó

Szerintem csak azért dobáltak, mert agyban ennyi jutott nekik. Nem kell ezt túlgondolni, simán csak IQ betyárok.

Falcofan
Olvasó

Ki a felelős a Falco-nál a légiósválasztásokért ? Govens óta nem sikerült igazi húzóembert idehozni ! Hawkins meg egy szélhámos, aki kosárlabdázónak adja ki magát, a szerencsétlen Konakov meg bedől neki ! A kupát már elszórakoztuk, remélem a bajnoki döntőt nem fogjuk ! Ehhez viszont a dobóteljesítményeinknek alaposan fel kell javulnia pl. szégyen, hogy ilyen sztárolt játékosok ennyi büntetőt kihagynak !

Lightbringer
Olvasó

Azért én egy Hooker, Curry, Bruinsma hármast elnéztem volna idén. De még a Washington is jobb lenne mint a Hawkins.

Mendez
Olvasó

De egy Reddic-ből sem csinálna hülyét Gordon az biztos.

PL
Olvasó

Dehogynem.

BL-ben nem, ez igaz, de a magyar bajnokságot reddic leszarta.

Hebri
Olvasó

Blablabla bírók, blablabla hazai pálya hiánya, blablabla sárgagecik. Kb ennyi egy szokásos körmendi hozzászólás…..

Redbid
Olvasó

Érdekes, mégis pont egy szombathelyitől olvashatjuk 🙂

Hebri
Olvasó

Kérlek tekintsd meg kisádám első (amúgy összességében negyedik) hozzászólását. Arra reagáltam.

Redbid
Olvasó

Ne is zavarjon, hogy Ő szolnoki 🙂 🙂 🙂
Akkor ugye most én joggal írhatom, hogy kb. ennyi egy szokásos sárga hozzászólás!!

Hebri
Olvasó

Már megbocsáss, ahogy írtam, a hozzászólására reagáltam. Függetlenül attól, hogy melyik csapat szurkolója.

Redbid
Olvasó

Jé “télleg”:
“Kb ennyi egy szokásos körmendi hozzászólás…..”

Tehát továbbra se zavarjon, hogy én meg a te hozzászólásod KÖRMENDIEKET ÉRINTŐ HAZUG TARTALMÁRA reagáltam!!

Emellette nyugodtan menj el.
Megszoktuk!!

Hebri
Olvasó

Tényleg igyekszem mindig kulturált formában megnyilvánulni, de Te komolyan próbára teszel! Kérlek olvasd vissza amit írtam -ezúttal értő olvasással ha nem jelent túl nagy gondot -. Amúgy a kiemelt részt ugye csak viccnek szántad?! Nos ezt inkább nem minősíteném, és javaslom hogy erre a kijelentésedre kedden este térjünk vissza!

Redbid
Olvasó

Hátha mégis sikerül legyőznöd önmagad 🙂 Ezt írtad: “Blablabla bírók, blablabla hazai pálya hiánya, blablabla sárgagecik. Kb ennyi egy szokásos körmendi hozzászólás…..” Majd az iróniámra reagálva hivatkozol egy bejegyzésre, hogy arra volt reakció, miközben az a bejegyzés NEM KÖRMENDITŐL SZÁRMAZIK!! Aztán simán odaírod, hogy te nem is a körmendieket minősítgeted, csak úgy reagáltál egy bejegyzésre 🙂 Szóval besz@rás, akkor te mégis kiket minősítgetsz az úgy egyébként “igyekszem mindig kulturált formában megnyilvánulni” bejegyzéseddel????? Talán bővítsd a képességeidet, hogy a jelentéstartalmat is nézd, ne csak kulturáltnak látszó akarj lenni!! Nem kell válaszolnod, mert egyrészt érted te, nem kell játszani a még “okosabbat”,… Olvass tovább »

Eeszter
Olvasó

Én csak laikusként nézem a kosármeccseket. Valaki meg tudná mondani, hogy miért dobálták azokat a papírokat a szurkolók és mi volt írva rájuk? Köszönöm szépen!

nick19
Olvasó

Az is a szurkolás része. Hosszú története van. Egészen pontosan 1978-ban Argentínában a foci VB-n a hazai szurkolók dobáltak először ilyen apró papírokat a nézőtéren, de azok fényesek voltak, és ahogy szálltak csillogtak a fényben. Ezután ez mindenhol divatba jött. A 80-as, 90-es években a szurkolók minden meccsen apró papírokat és mellette pénztárgép szalagokat szórtak a pályákra, főleg focimeccseken, de kosárlabda meccseken is. A Körmend tábor egyrészt a csapatok bemutatásakor szokta szórni ezeket, másrészt az első kosárnál. Sokszor állt a játék, mert a tegnapi mennyiség sokszorosa landolt a pályán. A Falco szurkolóknak ezt az első kosár alkalmával kellett volna bedobni,… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Ferrosüt-ös volt. 😁 van egy kis tolvaj pék a sárgáknál 😂

nezo828
Olvasó

Ennek azt hiszem így kellett lennie … Fepu heroikus küzdelem után ráemelt hárompontosa biztosan a mennyből is jól látszott és Csák Tamás mosolygott.

Natko
Olvasó

Szerintem Tomi nyomta be🤔🤔☹️

Tampa
Olvasó

Megnéztem a meccset, és az a véleményem hogy ezt nem a Körmend nyerte meg (persze nem kisebbítve az érdemüket), hanem Konakov mozizta el. Fogalmatlan cserékkel széttördelte a csapatot, erőltetett egy Hawkins-Barac duót, amit még Keller kipontozódásának a veszélye sem magyaráz. Somogyit pedig megint nem jókor és jól használta a masodik félidőben, és túl sokáig ültette, így utána sokkal nehezebben kaota el újra a ritmust, ráadásul volt olyan időszak, hogy a Falcoban nem volt irányító a pályán. Az első meccsen jó volt a rotáció, érthetetlen, hogy miért változtatott. Kicsit az Alba elleni vesztes meccsre hajazott ez.

Brazzo2022
Olvasó

Mindenekelőtt jár a gratuláció a Körmendnek, jól küzdöttek, jól szurkoltak. Hozzáteszem ugyanez elmondható rólunk is, igaz a konfettidobálás értelmét magam nem találtam… A meccs színvonala viszont nem nőtt fel a döntőhöz, nem is emlékszem hasonló első negyedre, mint amit produkáltak a csapatok. A döntőben viszont nem egy meccset kell nyerni, hanem hármat, amire még mindig sokkal jobbak a kilátásaink. Talán pont ez a veszèlye ennek a döntőnek, remélem nem hagyjuk kiénekelni a szánkból a sajtot…. Kedden megint vezetni fogunk, nagyon remélem! Hajrá Falco!! U.i.: Csák Tomi emléke miatt ennek a meccsnek talán így is kellett alakulnia, az utolsó triplában, mintha… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

jól látod én innentől símát jósolok a falcónak a lelkeknek kelett ez a siker

Mendez
Olvasó

Amikor megláttam a meccs elején, hogy nem játszik Stokes, szinte biztos voltam bent, hogy ezt el fogjuk qrni.
Sikerült.

PL
Olvasó

Ferrosütös, pékségből kilopott kenyeres cetlik voltak.

Arra volt jó, hogy amikor a Körmend labdát szerzett, lendületben voltak,akkor beszórták a szemetet, és a sporik visszafújják, a másik csapat meg felállhat.

Igazi sportszerűtlen húzás.

Amikor a második szemetelés is megvolt, akkor mar a Gyuri is ideges volt miatta.

Keller is véleményt nyilvánított, na azon nagyon nevettünk 😅 igaza volt!

piros710321
Olvasó

Nézzétek majd Fepu triplája után azt a vén bohócot, hogy felrúgta a széket! Ilyenkor miért nem picsogtok sárgák? Ja, hogy neki lehet? Ha nálunk valaki ezt csinálja, ömlik belőletek a károgás! Na akkor most is lehet károgni!

Motoros
Olvasó

Kiszámlázzuk, dollárban fizethet💰💰💰💰🤣😂🤣😂

WSreborn
Olvasó

Ahogy én láttam:
Az MTE óriásit küzdött szerencséje is volt de megérdemelten nyert, Fepu egy hős ez nem vitás.
A Falco: Túlrotáltak, egy 6 emberes MTE ellen plusz 9nél behozza a világtalan Hawkinst…
Lehet rosszul látom de Keller és Benke fejben nem volt ma ott.
Somogyi és Váradi jók voltak, Perl önmagához képest átlag alatti volt, de ő kedden erre dobni fog egy 30ast.
Ezt szerintem Konakov baszarintotta el.
Grat a Körmendnek és drukkereknek is.

tripair
Olvasó

Teljes mértékben egyetértek.

Dudi
Olvasó

+1

Soós Sándor
Olvasó

Körmendet ilyenkor megbüntetik, hogy ha befutnak a nézők? Vagy ott mindent lehet? Minden második támadásnál faultot reklamálnak… 😏

piros710321
Olvasó

Te szerencsétlen, vergődj csak, vergődj!

Red ball
Olvasó

Igen megbüntetik! A büntetésből befolyt összeget pedig átutalják az érzelmileg sérült sárga-fekete szimpatizánsoknak. A csórik csak ne örömködjenek az anyagilag megbecsült “sztárok” árnyékában.
Apropó!!! A vén f@sz mit keres a kispadon?

Motoros
Olvasó

Jó kérdés, a másik hogy mit magyaráz meccs közben felállva a bíró fülébe?!

Motoros
Olvasó

Gyurit megbüntetik a rongálásért?

piros-fekete
Olvasó

Mintha nálatok nem lenne reklamálás mi? Te minden egyes kommenteddel csak az utálatot hozod ide. Ja és azt nem kérdezed meg, hogy a papírfecni dobalásatokat nem büntetik e meg? Annyi eszük van akik dobálják be hogy az nem jut eszükbe hogy a saját csapatukat is hátráltatják. 😀

bckormendfan
Olvasó

Sírjál csak.

nick19
Olvasó

Csodálkoznék, ha megbüntetnék a csapatot. Ha megnézed a videót, látszik, hogy a pályára nem mentek be a nézők, Fepu ment ki az oldalvonalon túlra, és ott ünnepeltek. Legalábbis a kamera által mutatott részen. Másrészt ha esetleg be is lépett valaki, ilyenkor más a megítélés, hiszen a nézők azt hitték, hogy vége a meccsnek, 0,2 másodperc volt hátra, ez látszik az órán az ismétlésnél. A másik dolgot, amit írsz azt nem értem. Miért baj az, ha reklamálnak a nézők? Nagyon sok éve fociztam megye III-ban, de már ott is azt mondta az edzőnk az öltözőben minden meccs előtt, hogy az a… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Mekkora szerencsétlen vagy.

A Ferrosüt lép valamit a kilopott fecnik miatt? Vagy ez egy jó gerillamarketing?

Ez a fecniszórás a legalja, de semmi meglepő nincs, ti ilyen alja vagytok pontosan.

Mendez
Olvasó

Legalja?
Amikor ti a sört meg az üdítőt dobáltátok a pályára?
Szerencsétlen paraszt.

USBkábel
Olvasó

Szép volt ez a gyönyörű Aris utánzás a Falco részéről az elején. Csak kár hogy egy 20 fős b középpel vagyis inkább c középpel ez nem túl kivitelezhető. Ui:falcos cigányok falcos cigányok a kurva anyátok😂

Mendez
Olvasó

Egy körmendi cigányozik 😂😂😂😂

PL
Olvasó

Szilverhely tele van cigánnyal.

A körmendi út van tele cigánnyal, nem Körmend.

Nagy különbség.

Mendez
Olvasó

😂😂😂😂
Ez óriási!
Körmenden nincs cig@ny…jártál már ott ember egyáltalán?
Az a furcsa ha fehér ember jön veled szemben az utcán.

Vulcano
Olvasó

A tornateremben sajna csak ennyi vendég szurker fér el😥

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Nem mintha a szarénában több főből állna a b közép🤣

PL
Olvasó

Miért sírsz, legutolsó meccsen a 180 vendégjegy se fogyott el. Minek több?

10%, mi is pont annyit kapunk a szarénába.

Mendez
Olvasó

Ez hatalmas ez a szaréna.
Miközben egy balkáni tornateremben játszatok.
Tényleg ha BL-ben indulhattok hol fogtok játszani?
A putriban nem fogtok tudni azzal tisztában vagytok?

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Csak a szarena be ne azzon ha esik ket csepp eso🤣

Mendez
Olvasó

Vagy az istállót nem sikerült leparkettázni mert tiszta disznószar volt az alja.
🙂

egismte1
Olvasó

Nálatok meg csak leszakad az álmennyezet, meg folyamatosan beázik a csodás arénátok

Kendeffy Botond
Olvasó

Szerintem megszagoltad magad, és azóta elment az a kevés maradék eszed is. Mi lesz ma később, ha kisüt a nap?

Gézuka
Olvasó

miért, felmásztak volna a palánkra? 😀

CsakazMTE
Olvasó

Na ez már döntőbe illő meccs volt
Hatalmas grat!

Dudi
Olvasó

Üdv! Tv-ben néztem, előre szólok, láttam a visszajátszásokat. Voltak bírói tévedések,de a Falconak ezt a meccset hozni kellett volna. A Körmend első irányító nélkül volt, a Falco pedig olyan impotens támadó játékot mutatott be, hogy…..
69 pontot kapunk idegenben, és nem tudunk nyerni!!!!!
Ha bajnokok leszünk,ha nem, akkor is komolyan át kell gondolni a dolgokat a jövőt illetően.

Kormend3
Olvasó

Nézd…. Ma nem veszíthettünk.. Tomiért nyerni kellett. A fiúk megtették! De ez a Falco 3-1 lesz bajnok. Nagyon ki van faszulva a csapatunk. De a szivuk hatalmas.Körmend mindörökké

Redbid
Olvasó

Ha múltkori meccsen nincs Perl extrája akkor akár ugyanez is lehetett volna!
Akkor sem nagyon volt csapatjáték!

PirosTakaró
Olvasó

Gordon valami fantasztikus
nem tudom, hogy miből van de nagyon durva amit minden meccsen nyújt.
FEPU❤️🖤

nick19
Olvasó

Gordon ma tripla duplát hozott össze (dobott pont, lepattanó, kiharcolt fault), csodálkoztam is, hogy Jenő ezt nem említette meg, pedig nagyon szereti a statisztikákat.

heraklith
Olvasó

Azért mert ez nem tripla dupla.

Redbid
Olvasó

Tripla-duplánál a kiharcolt faultok helyett, a gólpasszokat jegyzik!

KD
Olvasó

Fepuval megverettük magunkat. A statisztika alapján a 3-okban vesztettünk, 8 körmendi 3-assal szemben 2 (17 kisérletböl). 18 pont különbség egy kevés pontos meccsen nagyon sok. Ma nem volt nálunk kiemelkedö teljesitmény. Kedden azért behúzzuk. Gratula a Körmendnek és hajrá Falco!!😀🥇🏀💪🦾4️⃣

Mendez
Olvasó

Na meg a 25-10-es büntetőarány is több mint érdekes.

Namár
Olvasó

Ha jól értem azért boldog most minden körmendi, mert így náluk vághatja a hálót a Falco?

Twin Peaks
Olvasó

Nem, azért faszikám, mert a biztosra vett seprűtökből nem lett lófasz se!!!!

Motoros
Olvasó

Szegény bádogos most mit fog 1 évig irogatni? 😂🤣😂🤣
🍼🍼🍼🍼

Mendez
Olvasó

Azt amit eddig is:
Hol van a háló, parasztok hol van a háló?

Motoros
Olvasó

Szolnokooon bádogoooos, és Perrynéééél bádogoooos😂🤣😂🤣

Mendez
Olvasó

Nem a másik f@szával kell verni a csalánt homokos!
Hol van a hálótok te buzeráns?
Nem is egy, kettő…

Kormend3
Olvasó

Te nem visszavonultál?

Namár
Olvasó

Ember, magyar nyelv. Nem Falcos vagyok. Biztos vagyok benne, hogy többet ér nálatok hálót vágni, mint söpörni. Utóbbinak nincs eszmei értéke. De titeket látni, amikor elviszik a halótokat, az megfizethetetlen.:)

Motoros
Olvasó

Te csak nyaralj😂🤣😂🤣

Ewing
Olvasó

Ha magyar nyelv, akkor falcos, nem Falcos…😉

97MTE00
Olvasó

Kiharcoltuk, tettünk ezért a győzelemért.
2 dolgot említenék meg. Kiss Matyi bátor és hasznos játékát, és Gordon tripla-dupláját.
21 pont, 11 lepattanó, 10 kiharcolt fault.
Ezt a meccset ma szívvel nyertük meg.

MTE

heraklith
Olvasó

Gordonnak nem volt tripla duplája. Nincs a világon olyan hely ahol a kiharcolt fault beleszámit. Ez persze nem von le semmit Gordon érdemeiből.

97MTE00
Olvasó

Tudom, csak próbáltam jelezni ezt hihetetlen teljesítményt.

heraklith
Olvasó

Még csak hihetetlen nek sem nevezném. Gordon kb az átlagát (17 pont, 11 lepattanó) hozta.
Amúgy Gordon nyilván extra (vezeti a VAL, a lepattanó és a blokk statisztikát is), de magához képest nem volt annyira kiemelkedő.

Parus major
Olvasó

Elég sokat görgettem, amire találtam egy értelmes körmendi houzászólót, akinek gratulálhatok. Szóval gratulálok a győzelmetekhez, egy Fepuval jobbak voltatok! Csák Tamás ma biztosan mosolyog odafenn.

red-black01
Olvasó

Csodák márpedig vannak…
Az egyiket úgy hívják, FEPU.❤️🖤

Piros Takaró
Olvasó

Ezért vagytok ti sárga gecik a legundorítobb tábor….
Bohócok 🤡

2lee14
Olvasó

A legpéldamutatóbb tábor pedig a mérkőzés lefújása előtt berohant pályára. 🤡

CsakazMTE
Olvasó

Mert ti biztos egy ilyen győztek kosár után ültök szépen tovább 🤡

2lee14
Olvasó

Én arra akartam csak rámutatni hogy mindig mi vagyunk az undorítók, más meg makulátlan példamutató tábor….

CsakazMTE
Olvasó

Nyilván egyik tábor sem szent

Piros Takaró
Olvasó

Pontosan! 🙂

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Senki sem rohant be a pályára. Én nem tudom hogy a sok sárga milyen mozit nézett

Piros Takaró
Olvasó

Szerinted itt valakit is érdekel bármelyik falcos véleménye?
Szarunk rátok, szia:)

Mendez
Olvasó

Írja ezt a huggyos😂😂😂

CsakazMTE
Olvasó

Anyád a hugyos 😉

Mendez
Olvasó

Ő ismeri a wc használatát nem oda huggyozik ahol áll, mint a körmendi parasztok.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Drága Mendez nem a múltba kéne élni ahogyan ugye az első meccsen is írtátok🐒

Piros Takaró
Olvasó

Szeretünk téged Attika minden hibáddal együtt:))))

Jon
Olvasó

Szerintem meg annál nincs undorítóbb, amikor egy körmendi emblematikus figura elvesztésekor a gyászolóktól nem messze a tábor egy része az “antifalco lobogójukat” feszíti…

Mendez
Olvasó

Lázadj huggyos.

CsakazMTE
Olvasó

Legközelebb a szádba hugyozunk 😉

egismte1
Olvasó

Mellényes kemény panelcsávó

egyszegedi
Olvasó

Oké, hogy sérült volt, de Benke Szili lassan magára találhatna. Perpillanat Somogyi lényegesen hasznosabbnak tűnik (főleg ami a védelem bontását illeti).

Jamchi
Olvasó

Hajrá Körmend! Mindegy mit írnak, milyen kommentek vannak csak győzzünk. Csak az MTE!Győzni kell!

Pina_Noir
Olvasó

A meccs nem volt túl szinvonalas, de a küzdés, az izgalom elsőrangú volt, ráadásul egy hatalmas csattanóval a végén. A Körmend nagyot küzdött, megérdemelte a győzelmet- egy kis szerencsével no és Ferencz hatalmas dobásával.

Soós Sándor
Olvasó

Konakov Taka van. Ahol egy Doktor meg Kiss Matyi játszik 10 percet és nem tudod megverni ott nagy bajok vannak. Hawkins hogy lehet a pályára rakni? Full amatőrizmus.

Gallis
Olvasó

BB1 nehéz leírni, hogy győzött a Körmend, és megverte a Falcot ezen a mérkőzésen.
Csak az MTE!

SzhelY
Olvasó

igen ,ezeket a betüket nem ismeri.ez a dilettáns gittegylet újságírok szégyenei

Motoros
Olvasó

Nem tudja valaki, hogy a Túrista nem akarja esetleg lenyíratni a haját?😂🤣😂🤣
Dúrótól mostanában annyi sapkát kap, hogy nem kell neki a haj🎩🎩🎩🎩
MVP, MVP, MVP, MVP🤣😂🤣😂

Vulcano
Olvasó

🤡🤡🤡

Motoros
Olvasó

Ez volt a jeled az oviban, ugye?
🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Bikiki
Olvasó

Mar verte a faszat biztos az utolso percben a kis ge.i lada párna

Motoros
Olvasó

Aztán felvette a kedvenc Szopóálarcot😂🍼🤣🍼😂🍼

Vulcano
Olvasó

Miért? Kölcsönadtad neki?

Motoros
Olvasó

Nálad volt, holnap majd visszaviszi🤣🍼😂🍼

Gézuka
Olvasó

dugta az anyját

Bikiki
Olvasó

Szegeny párna🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣buzerátor

Bandy
Olvasó

Ki dobolt ma?

Bandy
Olvasó

Savic?

SickMyDuck
Olvasó

Ezt a Hawkinst melyik búcsúban lőtte a Falco?
Konakov mit röhigcsél 1 percen belüli időkérésnél egy egylabdás meccsen?
Kelleren kívűl még a takarítónő is tudta, hogy Fepu fog dobni 45 fokból…
Megérdemelné a Falco, hogy beleszaladjon a pofonba! 😉

2lee14
Olvasó

Csak nem akarunk itthon bajnokok lenni….

Petike97
Olvasó

Ha így folytatjuk máshol sem..

Szurker
Olvasó

Gratula a Körmendnek és főleg Fepunak!

Sikeresen megnyerettük velük a meccset…
Konakov, Hawkins out, amilyen gyorsan csak lehet.
Miért nem játszatjuk Kovácsot meg Verasztót? Érti ezt valaki?

Kedden folyt. köv., remélhetőleg győzelemmel.

Előre a 4. csillagért!

Falco! 💛🖤

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés