Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Ferencz Csaba: Bevérzett szem, orrvérzés, órákig tartó könnyezés

A válogatott játékos szerint nem normális az, ahogy Szlovéniában a mintát vettek a játékosoktól.:

:

Ferencz Csaba egyike volt azoknak a magyar válogatott kosarasoknak, akiknek a pozitív lett a koronavírus-tesztje a szlovéniai eb-selejtező buborékban. A körmendi játékos korábban már volt fertőzött, a torna előtti és a hazatérés utáni tesztje is negatív lett. Hétfőn este már pályára is lépett az Egis Körmend bajnokiján.

A kíváló kosaras az M4 Sport kosárlabda magazinjában mesélte el, hogy mi történt a szlovéniai mintavételnél.

Korábban már sokszor vettek tőlem mintát, de ilyen brutálisan még soha. Nem feltétlenül normális, ha egy mintavétel után bevérzik az ember szeme, folyik az orrából a vér, vagy éppen egy órát könnyezik. Ez elég érdekes. Sokkolt, amikor megtudtam, hogy pozitív lett, hiszen másfél hónapja én már voltam beteg. Furcsa volt, hogy a későbbiekben is csak olyan játékosoknak lett pozitív a tesztje, akik már átestek a betegségen

– nyilatkozta a kosaras.

Ferencz azt is elmondta, az a legnagyobb csalódás, hogy hiába készültek, nem tudták lezárni a legfontosabb kérdést és kijutni az Eb-re.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Bezsenick19Oroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Bezse
Olvasó

Sebaj , majd februárban

nick19
Olvasó

Úgy látszik itt sem mindegy, hogy ki végzi a mintavételt. Szombaton vettek mintát 12 éves lányomtól. Azt mondta, hogy ő is félt egy kicsit, de igazából nem volt semmi gond, gyakorlatilag semmit nem érzett. Pedig a mintavételt láthatóan nagyon fiatalok, gondolom egyetemisták végezték.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Hasonló finom módszerekről beszélt a pedagógus feleségem is – ő köszönte szépen, és pont ezért nem kívánt élni a heti tesztelés lehetőségével.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés