Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Fenomenálisan kezdtünk az első negyedben!”

Edzői nyilatkozatok a pénteki játéknap után.:

:

HIRDETÉS

Egy vendég és két hazai győzelmet hozott a bajnokság tegnapi játéknapja, ahol a Debrecen a Szegedet, a Kecskemét a Körmendet, míg az Oroszlány a Szolnokot verte meg, amivel 29 év után nyert hazai pályán az első osztályban. Edzői nyilatkozatok a hunbasket.hu segítségével.

Naturtex-SZTE-Szedeák – DEAC 100-102, h.u. (19-23, 27-19, 21-23, 20-22, 13-15)

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Gratulálok a Debrecennek! A végén kicsit több szerencséjük volt, mi rosszul kezdtük a meccset, ahonnan viszont sikerült visszajönnünk. A mi kezünkben volt ez a mérkőzés, hiszen a rendes játékidő végén kétpontos előnyben a labdabirtoklás is nálunk volt, de elkövettünk egy óriásit hibát és rosszul használtuk a faultokat is. Fájó ez a vereség.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Nagyon jó mérkőzést játszottunk! Mindkét csapat nagyot küzdött, az első félidőben döcögött a szekér, de a szünet után több energiát fektettünk a védekezésre. Talán szerencsésen, talán megérdemelten jöttünk ki a végső periódusból, de azt gondolom, csapatom megérdemelte a győzelmet.


KTE-Duna Aszfalt – Egis Körmend 75-74 (14-21, 27-21, 22-15, 12-17)

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Felejthetetlen esténk volt, köszönjük a szurkolóinknak a biztatást. Álmosan kezdtünk, de aztán sikerült felvenni a Körmend nemzetközi szintű ritmusát. A félidőben átbeszéltük, hogy min kell javítanunk, és jól reagáltunk, átvettük az irányítást. 10 pontos előnyt építettünk ki, de jól mutatja a Körmend erejét, hogy gyorsan lefaragták ezt és igazi egylabdás meccs lett belőle. A végén kellett a szerencse, de nagyon megdolgoztunk ezért a győzelemért! Gratulálok a játékosaimnak! Elismerésem a Körmendnek, mert kiváló csapat, és sok sikert kívánok nekik a folytatásra.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Az első negyedben jól kezdtünk, majd aztán a második és harmadik negyedben kicsúszott az irányítás a kezünk közül. A Kecskemét 49 pontot dobott ebben a periódusban, ami nagyon sok, ha azt nézzük, hogy a másik kettőben csak 26-ot. Sikerült aztán újra keménnyé válni védekezésben, és a végén csak egyetlen pont döntött, sajnos a Kecskemét javára. Gratulálok nekik a győzelemhez!


OSE Lions – Szolnoki Olajbányász KK 77-64 (28-8, 20-18, 16-22, 13-16)

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Ahogyan mindenki említette, fenomenálisan kezdtünk az első negyedben. Az energia, a szurkolók… Minden a mi oldalunkon volt. Mindent megtettünk, a szezon során messze a legjobb negyedünk volt. Nagyon örülünk a győzelemnek, de még mindig sok tennivalónk van. A két új játékosunk még csak 1-2 hete van itt, így őket még be kell illeszteni a csapat játékába. Nagy siker ez számunkra, de nem szabad megállnunk, tovább kell dolgoznunk, hogy minél több győzelmet szerezzünk.

HIRDETÉS

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olajbányász KK vezetőedzője: Gratulálok az Oroszlánynak! Jól, sok energiával játszottak az első félidőben, minden labdáért megküzdöttek mind védekezésben, mind támadásban. A mérkőzés elején nagyon magabiztosak voltak támadásban, majdnem mindent bedobtak, mi pedig védekezésben és a támadó oldalon is összeestünk. Később megpróbáltunk visszajönni, néha úgy tűnt, hogy ez sikerül, de sok energiát emésztett fel a felzárkózás, így végül nem jártunk sikerrel. Talán volt 1-2 esélyünk 10 alá bemenni és nyílttá tenni a mérkőzést az utolsó 5 percre, de nem tudtunk ezzel élni.

Fotó: oselions.hu

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Rambodonnarummapbaskzozoki78Zsarkov Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Grat az OSE nak..nagyot küzdöttek és helyenként jól is játszottak..
Az Olaj…nem lehet mondani,hogy nem akartak a játékosok, inkább fejetlennek, szervezetlennek tűnt az egész.
vetődtek labdáért, de a másik négy állva,messziről nézte.
Harcoltak támadó lepattanóért, de 4 hazai 1 vendég…
Én 5-6 helyet most is kinézek ebből az állományból,de ahhoz kellene,hogy csapat legyen belőlük. Jelenleg szerintem nem azok.
Grat a Kecsónak is. Otthon bárkit elkaphatnak. Az MTE játékán látszik Keller hiánya, változtatniuk kell ez nem kérdés, a kulcs játékosok nem bírják így a szezon végéig.
A Szeged most nagyot küzdött, de sajnos az egyik kieső(jelölt)ők lesznek..

pbask
Olvasó

Tiby hozzánk jön? Bocsi az off miatt

donnarumma
Olvasó

90% jelenleg

pbask
Olvasó

Köszi! Én is ezt sejtettem

Rambo
Olvasó

Helyenként????? Hm vicces 😄😄😂😂

donnarumma
Olvasó

Hát szted, ha hazai pályán a második félidőben összesen 29 dobott pont jó játéknak minősül, akkor javítok-végig nagyon jól játszott az OSE

zozoki78
Olvasó

Mi ez a nyilatkozat megint Alekszics? Néz tükörbe légy féri és AZONNAL MONDJÁL LE!!!! Három és fél hónap alatt mit értél el ezzel a csapattal? Hiába új csapat legalább a jeleit látnák, hogy mit akarsz játszani, hármasokat dobáljuk ész nélkül és vagy beesik vagy nem semmi pozíciós játék irányító munka összjáték kémia a csapaton belül mind-mind hiányzik és TE szerinted minden OK?? VICC!! Most látszik hogy a bajnoki címeket és Kupa győzelmeket nem neked lehet köszönni hanem Milónak, Vojának és több játékosnak!! VISZLÁT ALEKSZICS ELÉG VOLT!!!

WSreborn
Olvasó

Takarodj megint ezzel fos nyilatkozattal Alekszics, húzz a picsába Morant- Krisztics duóval együtt!!!!!

derryl
Olvasó

Zavarta őket, hogy vannak nézők, azok hangosan szurkolnak, van ellenfél, amely eléggé el nem ítélhető módon nyerni akar! A kurva életbe! Milyen pofátlanság igaz, Dragan? Meg az is, hogy nincs Voja, Milo, Luksa, akik, ha kellett, kihúztak a szarból! Most meg eheted a lutyfuszt, amit főztél a híres edzői stáboddal!

És itt is tiszta szívből grat az OSE-nek, megmutatták, hogy kell szívvel, lélekkel játszani!

Zsarkov
Olvasó

18-4-nél kért először időt…, ez mindent elmond az edzői kvalitásairól…, addig tátott szájjal csodálta, ahogy átrohantak rajtunk…, de annyi nincs benne, hogy a harmadik olyan meccs után, ahol ország-világ előtt megaláznak minket, legalább felajánlaná a lemondását…, Alekszics TAKARODJ!

WSreborn
Olvasó

1989óta vagyok Olaj szurkoló, de nem elmékszem rá hogy lett volna ennél rosszabb csapatunk talán a 2003-2004es szezonban.
És nem is elsősorban a jàtékosállomány a probléma, hanem a mutatott játék ami ugye a szakmai munkát minősíti nem éppen pozitívan….

zozoki78
Olvasó

Én is ugyan ezen véleményen vagyok 1990 óta járok meccsre de ilyen FOS csapatunk még nem VOLT!

pbask
Olvasó

Ivkovic éra Wright-al,Kinney-vel?

WSreborn
Olvasó

De ott azért volt egy Voja, Tóth, Eilingsfeld, Barnies, Borisov, ezek védekezni is tudtak

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook