Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Fenomenálisan kezdtünk az első negyedben!”

Edzői nyilatkozatok a pénteki játéknap után.:

:

Egy vendég és két hazai győzelmet hozott a bajnokság tegnapi játéknapja, ahol a Debrecen a Szegedet, a Kecskemét a Körmendet, míg az Oroszlány a Szolnokot verte meg, amivel 29 év után nyert hazai pályán az első osztályban. Edzői nyilatkozatok a hunbasket.hu segítségével.

Naturtex-SZTE-Szedeák – DEAC 100-102, h.u. (19-23, 27-19, 21-23, 20-22, 13-15)

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Gratulálok a Debrecennek! A végén kicsit több szerencséjük volt, mi rosszul kezdtük a meccset, ahonnan viszont sikerült visszajönnünk. A mi kezünkben volt ez a mérkőzés, hiszen a rendes játékidő végén kétpontos előnyben a labdabirtoklás is nálunk volt, de elkövettünk egy óriásit hibát és rosszul használtuk a faultokat is. Fájó ez a vereség.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Nagyon jó mérkőzést játszottunk! Mindkét csapat nagyot küzdött, az első félidőben döcögött a szekér, de a szünet után több energiát fektettünk a védekezésre. Talán szerencsésen, talán megérdemelten jöttünk ki a végső periódusból, de azt gondolom, csapatom megérdemelte a győzelmet.


KTE-Duna Aszfalt – Egis Körmend 75-74 (14-21, 27-21, 22-15, 12-17)

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Felejthetetlen esténk volt, köszönjük a szurkolóinknak a biztatást. Álmosan kezdtünk, de aztán sikerült felvenni a Körmend nemzetközi szintű ritmusát. A félidőben átbeszéltük, hogy min kell javítanunk, és jól reagáltunk, átvettük az irányítást. 10 pontos előnyt építettünk ki, de jól mutatja a Körmend erejét, hogy gyorsan lefaragták ezt és igazi egylabdás meccs lett belőle. A végén kellett a szerencse, de nagyon megdolgoztunk ezért a győzelemért! Gratulálok a játékosaimnak! Elismerésem a Körmendnek, mert kiváló csapat, és sok sikert kívánok nekik a folytatásra.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Az első negyedben jól kezdtünk, majd aztán a második és harmadik negyedben kicsúszott az irányítás a kezünk közül. A Kecskemét 49 pontot dobott ebben a periódusban, ami nagyon sok, ha azt nézzük, hogy a másik kettőben csak 26-ot. Sikerült aztán újra keménnyé válni védekezésben, és a végén csak egyetlen pont döntött, sajnos a Kecskemét javára. Gratulálok nekik a győzelemhez!


OSE Lions – Szolnoki Olajbányász KK 77-64 (28-8, 20-18, 16-22, 13-16)

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Ahogyan mindenki említette, fenomenálisan kezdtünk az első negyedben. Az energia, a szurkolók… Minden a mi oldalunkon volt. Mindent megtettünk, a szezon során messze a legjobb negyedünk volt. Nagyon örülünk a győzelemnek, de még mindig sok tennivalónk van. A két új játékosunk még csak 1-2 hete van itt, így őket még be kell illeszteni a csapat játékába. Nagy siker ez számunkra, de nem szabad megállnunk, tovább kell dolgoznunk, hogy minél több győzelmet szerezzünk.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olajbányász KK vezetőedzője: Gratulálok az Oroszlánynak! Jól, sok energiával játszottak az első félidőben, minden labdáért megküzdöttek mind védekezésben, mind támadásban. A mérkőzés elején nagyon magabiztosak voltak támadásban, majdnem mindent bedobtak, mi pedig védekezésben és a támadó oldalon is összeestünk. Később megpróbáltunk visszajönni, néha úgy tűnt, hogy ez sikerül, de sok energiát emésztett fel a felzárkózás, így végül nem jártunk sikerrel. Talán volt 1-2 esélyünk 10 alá bemenni és nyílttá tenni a mérkőzést az utolsó 5 percre, de nem tudtunk ezzel élni.

Fotó: oselions.hu

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Rambodonnarummapbaskzozoki78Zsarkov Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Grat az OSE nak..nagyot küzdöttek és helyenként jól is játszottak..
Az Olaj…nem lehet mondani,hogy nem akartak a játékosok, inkább fejetlennek, szervezetlennek tűnt az egész.
vetődtek labdáért, de a másik négy állva,messziről nézte.
Harcoltak támadó lepattanóért, de 4 hazai 1 vendég…
Én 5-6 helyet most is kinézek ebből az állományból,de ahhoz kellene,hogy csapat legyen belőlük. Jelenleg szerintem nem azok.
Grat a Kecsónak is. Otthon bárkit elkaphatnak. Az MTE játékán látszik Keller hiánya, változtatniuk kell ez nem kérdés, a kulcs játékosok nem bírják így a szezon végéig.
A Szeged most nagyot küzdött, de sajnos az egyik kieső(jelölt)ők lesznek..

pbask
Vendég
pbask

Tiby hozzánk jön? Bocsi az off miatt

donnarumma
Olvasó

90% jelenleg

pbask
Vendég
pbask

Köszi! Én is ezt sejtettem

Rambo
Olvasó

Helyenként????? Hm vicces 😄😄😂😂

donnarumma
Olvasó

Hát szted, ha hazai pályán a második félidőben összesen 29 dobott pont jó játéknak minősül, akkor javítok-végig nagyon jól játszott az OSE

zozoki78
Olvasó

Mi ez a nyilatkozat megint Alekszics? Néz tükörbe légy féri és AZONNAL MONDJÁL LE!!!! Három és fél hónap alatt mit értél el ezzel a csapattal? Hiába új csapat legalább a jeleit látnák, hogy mit akarsz játszani, hármasokat dobáljuk ész nélkül és vagy beesik vagy nem semmi pozíciós játék irányító munka összjáték kémia a csapaton belül mind-mind hiányzik és TE szerinted minden OK?? VICC!! Most látszik hogy a bajnoki címeket és Kupa győzelmeket nem neked lehet köszönni hanem Milónak, Vojának és több játékosnak!! VISZLÁT ALEKSZICS ELÉG VOLT!!!

WSreborn
Olvasó

Takarodj megint ezzel fos nyilatkozattal Alekszics, húzz a picsába Morant- Krisztics duóval együtt!!!!!

derryl
Olvasó

Zavarta őket, hogy vannak nézők, azok hangosan szurkolnak, van ellenfél, amely eléggé el nem ítélhető módon nyerni akar! A kurva életbe! Milyen pofátlanság igaz, Dragan? Meg az is, hogy nincs Voja, Milo, Luksa, akik, ha kellett, kihúztak a szarból! Most meg eheted a lutyfuszt, amit főztél a híres edzői stáboddal!

És itt is tiszta szívből grat az OSE-nek, megmutatták, hogy kell szívvel, lélekkel játszani!

Zsarkov
Olvasó

18-4-nél kért először időt…, ez mindent elmond az edzői kvalitásairól…, addig tátott szájjal csodálta, ahogy átrohantak rajtunk…, de annyi nincs benne, hogy a harmadik olyan meccs után, ahol ország-világ előtt megaláznak minket, legalább felajánlaná a lemondását…, Alekszics TAKARODJ!

WSreborn
Olvasó

1989óta vagyok Olaj szurkoló, de nem elmékszem rá hogy lett volna ennél rosszabb csapatunk talán a 2003-2004es szezonban.
És nem is elsősorban a jàtékosállomány a probléma, hanem a mutatott játék ami ugye a szakmai munkát minősíti nem éppen pozitívan….

zozoki78
Olvasó

Én is ugyan ezen véleményen vagyok 1990 óta járok meccsre de ilyen FOS csapatunk még nem VOLT!

pbask
Vendég
pbask

Ivkovic éra Wright-al,Kinney-vel?

WSreborn
Olvasó

De ott azért volt egy Voja, Tóth, Eilingsfeld, Barnies, Borisov, ezek védekezni is tudtak

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés