Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Felmérésekkel készül a ZTE a kemény munkára

Megkezdték a munkát a kék-fehérek.:

:

Ahogy eredetileg tervezték, hétfőn elkezdte a ZTE a felkészülést a következő bajnoki szezonra. Az első tréninget az Ostoros Károly Csarnokban vezényelte le a szakmai stáb a megjelent játékosoknak.

Egyelőre még nem lehetett teljes a keret. Sebastjan Krasovec hétfőn a légiósok közül még csak a szerb Danilo Ostojicsot, a fiatalokat, illetve a nyáron igazolt Keller Ivánt, Zsíros Pétert és együttesünk tavalyi tagját, Németh Ákost köszönthette. Fiatal játékosaik közül Csuti Kornél sem volt jelen az első edzésen, hiszen ő ezekben a napokban is az U18-as magyar válogatottal a B-divízió romániai Európa-bajnokságon szerepel. Ugyancsak hiányzott Simó Bence és Makkos Dávid betegség miatt.

A hétfői első edzés előtt Bencze Tamás szakmai igazgató egy rövid megbeszélést tartott a csapat és a szakmai stáb tagjaival.

Hosszú volt a szünet, így izgatottam vártam már, hogy elkezdjük a munkát. Most még felmérések várnak a játékosokra, előkészülve a későbbi kemény munkára, hiszen az alapozás fontos időszak a bajnokságra való felkészülésre. Remélem, sikeres szezonunk lesz!

– mondta Sebastjan Krasovec vezetőedző.

Ezt követte az első tréning, ami főleg fizikai felmérésből állt és a héten is ez lesz a jellemző, illetve orvosi vizsgálatok következnek. Azonban a labda is előkerül, hiszen már taktikai és technikai munka is zajlik majd.

A tervek szerint a többi külföldi kosaras, azaz az amerikai Liam O’Reilly, Mitchell Smith, D’Mitrik Trice, valamint a szerb Petar Rakicsevics augusztus 15-én csatlakozik a kerethez – írja a ZTE honlapja.

Az edzésen ott volt fotósunk, Bálizs Zsuzsa is:

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Feffo-ZTEbbzteLÚZERfepufekete_listaKovàcsIstvàn Recent comment authors
Feffo-ZTE
Olvasó

6 játékos, 6 stábtag. Szép. Tényleg nincs az utánpótlásban még 4 spíler a hiányzókon túl, hogy legalább kosárlabdacsapatra hasonlítsunk? Az én időmben lett volna 20 jelentkező, csak hogy be lehessen állni a felnőttek közé.
Ha még Kis vagy Heinrich mester is lenézett volna, akkor több lett volna a “szakember”, mint a játékos.

És valóban jogos a kérdés: ebből a 6 játékosból ki is lesz a cséká? Vagy majd a legügyesebb külföldi?

bbzte
Olvasó

BAJNOKCSAPAT!

LÚZERfepu
Olvasó

hol? nb1/b piros vagy kék csoport?
😂😂😂😂😂😂

LÚZERfepu
Olvasó

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 zete….

fekete_lista
Olvasó

Keller Ivánról valamiért azt tudom elképzelni, hogy a hálószobájában van egy hatalmas freskója önmagáról.

LÚZERfepu
Olvasó

😀

KovàcsIstvàn
Olvasó

Ki lesz a Cs.K.??

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés