Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Könnyedén hozta a papírformát a Falco

A végén kozmetikázott a Kaposvár.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Kaposvári KK 84-72 (20-13, 26-17, 21-21, 17-21)

Bajnokság, 7. forduló
Szombathely, Arena Savaria
V.: Benczur T., Praksch P., Török R.

Falco: Váradi 15/9, Doktor -, Benke 12/6, Bruinsma 19/9, Searcy 6. Cserék: Perl 20/3, Milosevics -, Dancsecs -, Lake 12, Kovács -.

Kaposvár: Curry 20/6, Krnjajski 3/3, Miliszavljevics 15/6, Rivers 12, Jukic 10. Cserék: Baki 3/3, Révész 4, Bogdán 5/3.

Az elmúlt két mérkőzését elveszítő Szombathely látta vendégül a legutóbbi fordulóban a nyeretlenségi szériáját megszakító Kaposvárt. Mindkét együttesnél voltak hiányzók, a sárga-feketéknél Anderson, míg a somogyiaknál Hendlein nem tudott pályára lépni. A vasiaknál ezen felül még a frissen igazolt légiós, Boris Barac bemutatkozása is váratott magára.

Két gyors befejezéssel a Kaposvár kezdte jobban a mérkőzést, sokáig nem találta a gyűrűt a Falco (1-6). Távoli dobásokkal és büntetőkkel próbált zárkózni a Szombathely, amely a negyed derekán fordítani is tudott, Nikola Lazics pedig időt kért (14-8). Meg is volt rá minden oka, 13-2-őt futottak a sárga-feketék pár perc alatt. Bruinsmát nem tudták tartani a somogyiak, a légiós már az első negyedben elérte a tíz pontot. 20-13.

Váradi nem volt a pályán, így a Perl-Benke duó irányított ideiglenesen a hazaiaknál, ami nem is okozott nekik nagy gondot, 10-2-vel kezdték a második játékrészt. Fokozatosan lépett el a Falco, miközben nagyon egysíkúvá vált a kaposváriak játéka (34-18). Szinte a semmiből feljöttek tízre a kék-fehérek, magához is hívta a játékosait Gasper Okorn, aki amiatt is aggódhatott, hogy Milosevics fájdalmas arccal cserét kért. Mindettől függetlenül megmaradt a hazaiak tartása, akik a nagyszünetre visszaállították a magabiztos előnyüket. 46-30.

A fordulás után próbálta rövidre zárni a lényegi kérdéseket a Falco, amelyből Bruinsma, Perl és Benke is átlépte már eddigre a tíz pontot (55-35). Beállt a közte nagyjából húsz, nem erőltette meg magát a Szombathely, a Kaposvárban pedig nem volt, aki a hátára vette volna a csapatot. A harmadik felvonás krónikájához hozzátartozik még, hogy Searcy két gyors faultot is beütött, ezzel pedig kipontozódott. Egy fokkal jobban játszott a vendég csapat a negyed végén, de ez is csak arra volt elég, hogy egálra hozzák ezt a tíz percet Nikola Lazics fiai. 67-51.

Az utolsó negyed sokáig nem tartogatott izgalmakat, végig tartotta magabiztos előnyét a Falco, de két perccel a vége előtt szinte a semmiből feljött tízre a KKK (80-70). Bár a sárga-feketék győzelme nem forgott veszélyben, a végére sikerült kozmetikázniuk az eredményen a vendégeknek. Végül tizenkét ponttal hozta a kötelezőt a Szombathely. 84-72.

Fotó: falcokc.com/Hornyák Emőke

HIRDETÉS

83 hozzászólás

83
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
65 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
egismte1SchwarzkopfRougeBL menetelésBezse Recent comment authors
Schwarzkopf
Olvasó

Grat a Falconak! Jó volt látni a csaptot végre. Látszik Lazic mennyivel karakteresebb edző mint Fekete volt.Igaz még csak 2 meccs ment le vele, de már látni lehet a pozotív változádokat.Használjuk a faultokat, agresszívabban védekezünk, vannak időbe kikért idők, és talán ami a legfontosabb van csapatjáték, és vannak figurák!Eddig beigazalódik, hogy itt nem csak játékos problémák voltam, hanem edzői problémák is. Sajnálom Ádámot, de neki már évekkel ezelött lépnie kelett volna innen, mikor még emelt fővel tehette volna és nem most mikor többszörösen bukott edző lett! Visszatérve a csapathoz igaz Currynak még szoknia kell, hogy ne baszkodja rá a labdát… Olvass tovább »

Kováts Imre
Olvasó

Fekete Ádámmal kapcsolatos megjegyzésedhez tenném hozzá, hogy az edző – két évvel ezelőtt – 2017. decemberben lemondott, azonban Monok Tibor – amint arról a bb1.hu december 19. napján is tudósított – nem fogadta el. Később közösen értékelték az “eredményeket” (https://kaposvarmost.hu/sport/kaposvar/2018/05/19/fekete-adam-es-monok-tibor-ertekel-kozosen-kell-dolgozni-a-jobb-eredmenyekert.html)

Bezse
Olvasó

Halványkék

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a győzelemhez. A válogatottak játéka jó volt és örültem, hogy a fiatalok a kötelező időn felül is szerephez jutottak. A többit meg talán hagyjuk.

Kocsis Gábor vulcano
Olvasó

Sziasztok! Szeretném közölni mindenkivel,hogy a “vulcano” nevű kommentelőhöz sem nekem sem a fiamnak semmi köze! Nem az én véleményemet mondja! Kérlek kedves “vulcano” válts nevet v hívj fel mielótt a nevemben írsz :))) legalább egyeztessünk!! Előre is köszi! Kocsis Gábor

Pbask
Olvasó

Sosem láttam hogy vulcano azt írta lenne köze hozzátok,ez SP szopta kisujjából..Mi viszont ismerjük személyesen egymást 🙂

Vulcano
Olvasó

Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz. Én soha nem írtam más nevében, mindig a sajátoméban. Nevet nem kivánok változtatni, nem értem miért is kellene. Nem fogod megszabni hogy milyen nevet használhatok, akárki is vagy.

Noname
Olvasó

Pusztán annyit kért, hogy ne használd a cége nevét felhasználó névként.Mert a sárga párna vagy hasonló barom rá vagy a családjára
asszociál emiatt.
Nem támadott, csak kért valamit.
Egyébként meg hálásak lehetünk neki, hogy névadó szponzora a csapatnak és a pénzét erre költi.
Ha nem túl nagy a kérés én is szeretnélek kérni hogy tedd meg a csapat miatt is.
Köszi.

Vulcano
Olvasó

Bocs de én mikor tettem közzé vagy szóltam hozzá bármi olyat, ami vállalhatatlan vagy sértő lenne? Szerintem soha. Miután pedig a vulcano a Falco névadó szponzora ezért lehet használni névként. Vagy mindenkinek szólni fogsz akinek “Falco” van a nevében? Tudod az is egy cégnév. Még se asszociálnak a Falco vezérigazgatójára. Csak azért változtassak nevet mert ilyen sárgapárnás hülyegyerekek belekötnek?

Pbask
Olvasó

Adom. Ennyi erővel aki Olaj nicknevet használ,meg régebbről volt Egismte (ha jól rémlik) dettó ugyanez. Ez most SP fajböszmesége miatt fajult eddig,gondolom röhög magában.

Vulcano
Olvasó

Köszi Pbask. Nem is értem ezt az egészet. Minden második ember valamelyik támogató nevét használja.

egismte1
Olvasó

Vagyok most is, csak a fajböszmék miatt inkább nem írok! 🙂

Noname
Olvasó

Te dolgod!

Kocsis Gábor vulcano
Olvasó

Nem vagy vállalhatatlan,cs velünk azonosítják a kommentjeidet! Nem azért írtam h egy másik falco szurkolóval vitázzak! Üdv. Kg

Vulcano
Olvasó

Eddig egyedül a Sárgapárna nevű trollprofil azonosított veletek. Tényleg neki akarsz megfelelni? Szerintem az átlag felhasználónak van annyi esze hogy a csapat nevét külön tudja választani a cégnévtől. Meg mint mondtam minden második ember neve cég és vállalat neveket tartalmaz. Vagy csak nekem nem lehet használni? Ha egy cég pedig beáll egy sportcsapat mögé és névadó szponzora lesz akkor viselje már el hogy a neve többször jelenik meg különböző felületeken.

SárgaPárna
Olvasó

Kurvára nem vagyok trolprofil, de ezt már többször elmondtam…
Nem úgy gondolkozok erről az egészről, ahogy te. Ennyi.
A Vulcánotól elnézést kérek, rosszul gondoltam, hogy közöd van hozzájuk.

Vulcano
Olvasó

Már csak te hiányoztál.

SárgaPárna
Olvasó

Majd ha te nem foglalkozol velem, én sem fogok veled.
Válts LÉPTÉK-re az már senkit nem zavar, ugyanúgy tudsz nyalni azzal a névvel is a körmendieknek.

Vulcano
Olvasó

Muszály foglalkoznom veled. Ha nem teszem végén még veled azonosítják a Falco szurkolókat.

SárgaPárna
Olvasó

Eleget azonosították az olyan madarakkal, mint te!

Pbask
Olvasó

De Párni őszintén,ha Falcos vagy,miért van benned ennyi gyűlölet és rosszindulat mindenki felé? És miért van az hogy a szomszéd csapattal többet foglalkozol mint a sajátodéval? Nem tudom megérteni..Ha erre adsz egy korrekt magyarázatot,talán meg is értem.
Sok embernek van Körmend szurkoló ismerőse,barátja,és tök normálisak,rendesek,gratulálnak egymásnak ha adott csapat nyer,megvitatják ki hogy áll. Pályán egymás ellen mindenki saját csapatának szurkol de ennyi. Tudom van pár böszme, Pista is megéri a pénzét,de minden csapat háza táján van pár agyilag zokni szurker.

Vulcano
Olvasó

Reméltem is. A normláis Falco szurkolóknak kell helyreállítani a károkat amiket okozol és betemetni a lövészárkokat. Miattad a Falcos posztok alatt nekünk kell békíteni az embereket és magyarázkodni az óvodás viselkedésed miatt. Néha előfordul hogy nincs semmi konfliktus, minden rendben van, aztán jössz te és szétbarmolsz mindent. De bezzeg mikor akár én akár Pbask, Wiley vagy Matillion megkér hogy fussunk már össze kövi meccsen akkor füled farkad behúzod. Jártál már egyáltalán Falco meccsen?

Rouge
Olvasó

Ne foglalkozz vele, csak egy hülye troll,
lenyúlta KG nevét, simán beperelhetnéd.

A Vulcano nagybetűvel írandó, szerinted az igazi tulajdonos kis “v”-vel regelne be?…

Meg ha baja van, szerinted nem a szerkesztőségben jelezné ezt?

Vulcano
Olvasó

Ez az. Bárki összetud dobni egy Kocsis Gáboros profilt 2 perc alatt. Egy random felhasználó kedvéért akiről nem is lehet biztosan tudni, hogy ki, nem fogok nevet változtatni. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy én vagyok Kocsis Gábor.

Rouge
Olvasó

“… Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy én vagyok Kocsis Gábor…”

Gyanítottam hogy Te vagy KG,
most pedig már biztosan tudom,
elárultad magam.

Aranyalba
Olvasó

Ne olvass ilyen szar fórumokat mert néhány hülye gyerek miatt elmegy a kedved a szponzorálastol.
Nem Minarovits János voltam 🙂

BL menetelés
Olvasó

Ne foglalkozzál vele Neked csak köszönhetünk Gábor!!!!

Rouge
Olvasó

Mekkora madár vagy…:):)

A Vulcano névvel semmi gond,
te viszont (mivel egyértelműen beazonosítható szemèlynévvel trollkodsz) perelhető vagy a személyiségi jogok megsértése miatt.
Ptk. 2:45. § első bekezdés.

Csak szólok…

Pbask
Olvasó

Mondjuk ha itt nekem megválaszolja az illető troll vagy nem troll,hogy az édesanyjával és nagymamájával melyik utcában éltek(házszám nem kell),akkor én már tudom igazat írt vagy nem 🙂
De lehet neked van igazad, viszont nem az a tipikus troll,értelmesen megkérte a szurkertársat.

Kováts Imre
Olvasó

Mértéktartóan, helyén kellene kezelni a Falco elleni “helytállást”. Csak emlékeztetőül, amikor a Szeged ellen hazai pályán kikaptunk, a többség “lenyomta” a csapatot (meg engem), mert nem vették észre, hogy az ellenfél más minőséget képvisel. Az idő engem igazolt. A mai Falco árnyéka volt önmagának, negyed gőzzel játszott (ami persze- ahogy szokták mondani – nem von le semmit csapatunk érdemeiből). Megjegyzem, hogy az első negyedben a csapat “túltolta” Lazics taktikáját: hosszú játék, nem elsőre eldobni a labdát: az irányító (Curry) rátekeredett a labdára, egysíkú volt a játékunk. Rivers ismét a régi volt. Az egy hónap sem volt elegendő a játékosok képességének… Olvass tovább »

Kováts Imre
Olvasó

-7 érvelés nélkül. Ebben nincs vélemény-kockázat.

ldd
Olvasó

Gratulélok a Benedekeknek!

KPSVRKK
Olvasó

Vállalható vereség volt, tisztes helytállás!
Lazics jó, de a keretünk nagyon rövid. Most látszik mennyire hiányzik, hogy a fiatalok nincsenek a rotációban.

MAFCdrukker
Olvasó

A következő kérdésem szurkolói jellegű és elsősorban a vasi fanatikusokhoz szól. Az Arena Savariában a mai meccsen (is) ki volt függesztve több más drapi, zászló mellett egy “Mindenki szombathelyi” feliratú, sárga-zöld, Falco- és Haladás-címerrel ellátott molinó (elég régi, ha jól tudom, az AS avatóján és ZTE-Halin is “járt”). Ez kissé meglepő nekem, ugyanis tudtommal a Hali vezető szurkolói csoportja, a GWA a körmendi MTE Ultras-szal ápol szoros barátságot, így (számomra) értelemszerűen nem lehet a sárga-fekete brigád puszipajtása. Igaz, ellenpéldaként ott van a Trianon 100 megemlékezés, ahol a két szombathelyi csapat és szurkolóik együtt koszorúztak, míg a piros-feketék természetesen a körmendi… Olvass tovább »

Best2
Olvasó

A meglátás jogos. Volt egerszeren. Trianoni megemlekezésről annyit, hogy az USB a Dogs Elite közösen tartották nem a GWAval. Magyarán a DogsElite inkabb a Falco fele húz, míg a GWA elmegy KENDre szimpizni.

crazybasket
Olvasó

Teljesen jogos a felvetés, annyit viszont tudni kell, hogy a Falco szurkolók(USB, Brigade) Haladás szurkolók! Illetve igaz az is, hogy ők(mi) a Dogs Elite csoporttal ápolunk nagyon remek kapcsolatot, a GWA csoport pedig inkább a körmend felé húz! De még egyszer mondom, a Falco szurkolók Haladás szurkolók! Mindenki Szombathelyi! ????

MAFCdrukker
Olvasó

Tehát akkor, ha jól értem, a focit követő falcósok a Haladásnak szurkolnak, viszont a halisták között vannak a körmendiekkel baráti ultrák is. Ebből számomra az következik, hogy Körmenden is a szombathelyi a legnépszerűbb focicsapat (a fővárosiakon kívül/azok mellett), így hallottam vasi ismerőseimtől is. És akkor a két barátság a GWA-MTE Ultras illetve a Dogs Elite-USB/Brigade. Köszi az érdemleges válaszokat!

Marillion
Olvasó

Tőkéletes meglátás! A tőbbség a Haladás meccsről inkább körmendre megy…A Dogs Elite már egy nagyon régi tradicionális szúrkolói csoport akik alapították ma már az 50 es éveiket tapossák (mint én)….de javitsatok ki ha nem jól tudom?! Az alapítók közül tőbbeket is ismerek személyesen is (de neveket nem szeretnék mondani….és teszem azért mert még egyszer mondom…hogy nem bíztos hogy minden úgy van és azokkal) akiket én ide gondolok ! Ja és a Dogs Elite is szerintem inkább a Körmend….Mert a Falco akkoron még csak bontogatta szárnyait…de Kőrmenden már kosárlabda őrület volt!

crazybasket
Olvasó

Több közös megmozdulása is volt az évben a Falcosokkal Dogs Elite-nek, és ki is nyilvánították nem egy helyen(média stb..), hogy ők Szombathelyen élnek, és nekik a Falco a csapatuk kosárlabdában! Ezek tények nem csak szóbeszéd! Üdv!

Marillion
Olvasó

Akkor ez igy tőkéletes…! Köszönjük DogsElite! Mindenki Szombathelyi!

agyas
Olvasó

Hihetetlen, hogy egy meccsközvetítésről valakinek Trianon jusson eszébe 🙂 Őszinte részvétem. A költői kérdésedre két válaszom van:
1. A “Mindenki szombathelyi” rigmust valamennyi helyi szurkolótábor használja.
2. Ahogy a MAFC szurkolók is csak 99%-ban Fideszes seggnyalók, más városban is előfordul, hogy nem mindenki egyformán gondolkodik.

810509
Olvasó

A zászló a Mindenki Szombathelyi akcióban készült 2010-ben tehát az Aréna Savaria 2005-ös vagy 2006-os avatásán még nem lehetett ott. Szimplán a szombathelyi kosárlabda és foci népszerűsítését szolgálta és szolgálja, amelynek zászlóshajója kosárban most a Falco, “bukdácsolója” pedig a Haladás. Nem gondolom hogy feloldhatatlan ellentmondás lenne hogy némely Haladás szurkoló kosárban a Körmendnek szurkol, a foci iránt érdeklődő Falco szurkolók többsége meg a Haladásnak. Kellemes gondok ezek.

Rubik75
Olvasó

Tetszett a csapatunk játéka.Végre hosszú évek óta van edzőnk.Laziccal kezdjük az évet,akkor most szerintem legalább 3 győzelemmel több állna a nevünk mellett.Akár hol is végez a csapat idény végén,remélem Lazicot megtartja a vezetőség.

KPSVRKK
Olvasó

Egyetértek. Illetve megfordítanám, hajlandó e itt maradni?

Kováts Imre
Olvasó

Marad(na), ha perspektívát lát Kaposvárban.

KPSVRKK
Olvasó

Sikerorientált emberként azt gondolom nem a fizetése az első, hanem a hosszútávú jövőkép, ahol garanciát kap arra, hogy győztes csapatot építhessen.
Károlyunk kezében a lehetőség.

Kováts Imre
Olvasó

Mégis, milyen vezetőségre gondolsz? Légyszives nevezd meg a vezetőket.

Bezse
Olvasó

SzK

Kováts Imre
Olvasó

-5, ez a vezetőség megnevezése, vagy a tájékozatlanság kifejezése?

Savaria
Olvasó

Remélem azért igazoltunk alacsonyabb polcról játékost Milosevic helyére, mert tervben van egy minőségi csere center poszton. Mivel Lake-ben látok potenciált és Searcy az ő pénze több mint kétszereséért jatszik a Falcoban, ezért egyértelműen utóbbit cserélném. Nem látok Searcy játékában semmi elánt ami nem is meglepő a szezon előtti visszavonulási szándéka miatt. Ezen felül Okorn védekezési szisztémáját ennyi idő alatt is képtelen volt elsajátítani.
Barac pedigréje amúgy nem túl meggyőző és szerintem elhamarkodott döntés volt az ő leigazolása. Nem lehet véletlen hogy idén ezidáig nem is volt csapata…Bízom benne, hogy szerepel próbajáték a szerződésében.

Marillion
Olvasó

Azt hittem Reddic pótlása…egy képzettebb…de főleg ponterősebb centerben csúcsosodik ki….de Searcy nálam semmivel sem jobb….inkább látom azt hogy…nem szint sem a bajnoki címhez a BL hez…meg főleg nem…! Én is az első számú centerben nézelődnék Searcy helyett ! De Okorn szerintem nem gondolkodik ezen a poszton új játékos keresésében! ez a bajnokság már ezzel a kerettel megy végig!

Pbask
Olvasó

Hát nem értelek titeket..Nálam Lake sokkal hektikusabb. Searcyvel semmi probléma,mikor kell odateszi magát,de mai meccsen elfelejtitek páran,hogy az sem volt biztos tud-e játszani..

Marillion
Olvasó

De tisztában voltam vele,hogy ma vagy-vagy?! Searcy egész eddigi játékát gondolnám én inkább langyosra…Igy nincs szükség ponerösebb center játékra,hogy nem kell sok labdát a centerre bejátszani…mert kivűlről a válogatott tengely…hozza a pontok tőbbségét…de mennyivel könnyebb lenne a csapatnak ha az ellenfeleknek nemcsak kifelé de a tábla alatt is gond lenne a centerjátékunk…

Falcoman
Olvasó

Figyeljetek majd , nem tuti hogy ezzel a kerettel nyomjuk végig ?☺️

Pbask
Olvasó

Felesleges annyit cserélgetni össze-vissza..Ha BL tovább jutás nem jön össze,felesleges cserélni a keretet szvsz

Falcoman
Olvasó

Majd meglátjuk , mi lesz itt , Searcynek nem sok meccset jósolok .? Ma is nagyon gyengén játszott . Milót amúgy sajnálom nagyon , de csak azért mert emlékszem milyen jó volt a szolnok színeiben , nem amit itt alkotott . Perry, Trotter és Miló volt ,akit mindig irigyeltem hogy nem nálunk játszik .

Marillion
Olvasó

Ez a hozzászólás 100%-ban igaz!Searcy ha totál rendben van sem látom képzetebb játékosnak Reddicnél…úgyhogy szerintem centerben nem vagyunk tényezők az ellenfelekre…sajnos. Igy óriási a teher folyamatosan Zozón-Benin-Szilin….sérülésveszély!

Falcobb
Olvasó

Gratula srácok!

Milot nagyon sajnálom, jó lett volna ha még marad. Covid nélkül biztosan fel tudta volna építeni magàt egy jó szintre, de szerintem még így is.

SárgaPárna
Olvasó

Két óra Milosevic búcsúztatás… Nem rossz ez ahhoz képest, hogy az öltözőben vezér volt (állítólag), ennél többet a csapatért nem tett. Megtartahattunk volna ezer dollárért, hogy legyen vezér az öltözőben meg a csapatbuszon. Mert azon kívül a Falcóért semmit nem tett, illetve annyit igen, hogy belátta, amit Okorn nem, semmit nem tud segíteni egy ilyen szintú csapatnak.

Gondolom most felmegy Budapestre megpuszizzák egymást Marcival, aki nem olvassa a fórumot, mert sok a bértolnok, hát ha valaki akkor ő Lóránt haverjával ezt pontosan tudja.

Szia Marci!!! Pusziiii!

Vulcano
Olvasó

Még így is Milosevicsnek több köze van a Falcóhoz mint neked. Pedig már kezdtem örülni mikor egy ideig nem láttam a képedet. Nagyon menőnek hiszed magad, aki megmondja a tutit és jól kiosztja az Olajt meg a Körmendet, pedig nagyon szánalmas vagy. A Körmend és Olaj szurkolóknál csak a Falcósok utálna jobban. Milosevics pedig Magyarország egyik legmeghatározóbb játékosa volt évekig, úgyhogy szidhatod meg minden, mert lepereg róla. Ő a játék egyik legjobbja volt, te meg csak egy hülyegyerek vagy aki nem is ért a kosárlabdához, se a Falcóhoz. Nagyon szánalmas életed lehet ha ebben éled ki magad hogy embereket provokálsz… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

A szponzor fia, hogy lehet ilyen sötét?
Én egy szóval nem vitattam, hogy ő jó játékos volt, Szolnokon, de nem Szombathelyen…. A Kálmán Lacitól nem búcsúztunk így, két órán át sírtunk az M4 műsorán, ahogy a Báder (az ő seggét is nyald majd ki, csak előbb kérdezz meg valakit, aki már akkor élt, hogy Cece halála után a pénzt vagy a becsületet választotta) végigsírja a Falco meccset a szolnoki hősért…

Vulcano
Olvasó

Én csak annyit mondok, hogy nálad többet senki nem ártott a Falco megítélésének és a legnagyobb szívességet akkor tennéd a csapatnak ha többet nem nyilvánulnál meg itt. De ugye mivel nem vagy igazi szurkoló ezért ezt nem fogod megtenni.

SárgaPárna
Olvasó

A Falco megítélésnek az állandó becsicskulás, simulékonyság árt. Többek között ezért néznek hülyének minket minden eredményünk ellenére, mert nálunk a körmendi horda odaszarik a lelátóra, meg piros-fekete sálban vihogva issza a sörét a hazai szektorban. Többek között az olyan madarak bólogatása mellett, mint te vagy…

Vulcano
Olvasó

Az gondolom nagyon elengáns, hogy amikor nyer a Falco akkor jössz beszólogatni meg fölényeskedni, amikor veszít akkor meg nagyítóval sem lehet téged megtalálni. Tudod a győzelmet és a vereséget is kellő alázattal kell viselni. Neked sajnos egyik sem megy. Gondolom az is tök véletlen hogy az összes Falcós közül te vagy akit csapatszimpátiától függetlenül mindenki utál. Mondjuk szerintem te a Savaria Arenát is eddig csak fényképen láttad.

SárgaPárna
Olvasó

Ne röhögtesd magad lécci. Engem nem is kell szeressen egyik csapat tábora sem, nem Teréz Anya vagyok, csak gyülölöm azt a “merjünk kicsik lenni” eszmét, amit te is képviselsz.
MERJÜNK NAGYOK LENNI, húzzunk faszra mindenkit, mi vagyunk a legjobbak, az én csarnokomba ne járkáljon vihogva egy körmendi csicska se sörrel a kezében! EZ VAGYOK ÉN!

KPSVRKK
Olvasó

Majd, ha megyek Szombathelyre tőled kell a vendégszurkolói engedélyt kikérni? A sál feláras?

Marillion
Olvasó

Ha ilyen kemény gyerek vagy…akkor megkérdezem hány kőrmend szúrkolóba kötöttél már bele akkor amikor láttál hazai falco meccsen sőrrel a kezében sétálgatni őket az Aréna Savariában?!

Vulcano
Olvasó

Ez a “mi vagyunk a legjobbak” mentalitás miatt vert minket le a Sopron, emiatt a fellengzős attitűd miatt. Ez megengedhetetlen. Meg fura ilyenket hallani tőled sorozatban két zakó után. Ugye tudod hogy ilyen nem mostanában fordult elő? Főleg hazai pályán. Na ilyenkor kicsit vissza kellen venni az arcból.

Marillion
Olvasó

Az hogy melyik csarnokban ki mit csinál hogy viselkedik az a saját személyiségét minősíti…az illetőt a körülötte lévőknek kellett volna ott akkor és azonnal nyakon ragadni…a biztonságiak közremüködésével…mikor már elkezdte a mutatványát! Akkor én is csicsaka vagyok mert normális hangnemben állok le akár itt…beszélgetni… akár személyesen a rivális táborok szúrkolóival kezet fogni…Tudod én úgy vagyok vele hogy nem ellenségek vagyunk egymásnak csak ellenfelek! Én többször is gratuláltam már Fehérvárra,Szolnokra,Egerszegre,Körmendre is….amikor az ő csapataik oktattak….és ha valakinek nem tetszene amit irogatok és személyesen kiváncsi lenne az arcomra odamennék…nem mindig a verekedés lesz a vége…

Redbid
Olvasó

Reméljük a következő alkalommal amikor így lesz, hogy “a körmendi horda piros-fekete sálban vihogva issza a sörét a hazai szektorban” akkor majd te jössz “rendet rakva dicsőséget szerezni” :):)

Mondjuk, hogy kizárólag a megnyilvánulásaid alapján, máshonnan is egy orbitális böszmének tartanak az már hogy is zavarna 🙂 🙂
Ebből is látszik mekkora buzi vagy, és csak a félhomályos fejed nagy orcájából bírsz ideböfögni!

Olajheart2
Olvasó

Téged is szívesen búcsúztatunk 2 órát csak többet ne lássunk itt!! Csak az OLAJ ❤?

SárgaPárna
Olvasó

Van, aki ellensúlyozzon. Vulcano rendel nektek Songoku pizzát, amikor ismét tudtok jönni. Sokba se fog kerülni neki, mert hárman négyen szoktátok röhögtetni magatokat a vendégbe.

wiley
Olvasó

Sose voltál Falco-szurkoló te bohóc! Pista kibaszott Körmendről és nem bírod feldolgozni. Minden kommented a provokálásról szól.

Vulcano
Olvasó

Én nagyon szívesen pizzazok bármilyen csapat szimpatizánsával. Tudod azért nem kell utálni valakit mert más csapatnak szurkol. Mondjuk velem legalább leülnének egy asztalhoz veled meg még a szurkolótársaid se.

Marillion
Olvasó

Nagy arcod van itt,de mindig csak itt! …fogalmatlan vagy ehhez a sportághoz…egy normális hozzászólásod nincs…Arra mikor leszel bátor hogy felvállald a személyiségedet…Pbask,Vulcano,Wiley,Marillion…és a többi Falco szurkoló….stb itt a Forumon van/vagyunk annyira bátrak hogy odamegyünk a megbeszélt helyre! Várjuk az időpontot!

Vulcano
Olvasó

Marillion én már párszor mondtam neki hogy vendégem egy sörre ha kövi meccsen találkozunk, de még nem igazán fújta oda a szél. Szerintem még életében nem járt az Arénában.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Jó nézni Perl Zoli játékát.

hp12
Olvasó

Van edző Kaposváron ! Mennyivel másabb ugyanaz a csapat, ha hozzáértő kezekben van, gratulálok a mai teljesítményhez !

gulyasszabolcs00
Olvasó

És milyen rossz berényi szemmel látni őt egy másik csapat kispadján, ugye?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak !
Falconak sok sikert a BL ben is a továbbiakban!

gulyasszabolcs00
Olvasó

A Falco hozta amit kellett : győzelem minimális energiákat mozgósítva.

A Kaposvárnál valami mozdult pozitív irányba véleményem szerint, néhol egész pofásan játszottak minőség híján is.

Sok sikert mindkét csapatnak!

Heindrich
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak! De indokoltan hullámzik a város Szombathelyen….20.00-ig. El ne adjátok Lake-t!!!

Pbask
Olvasó

Azért ez a Kaposvár más Kaposvár,mint Fekete edzősége alatt.
Lazics mint mindig szimpatikus és jó pedagógus benyomását keltette,aki azért az adott légiós magból amit tud,kihoz maximális szinten.
Curry picit öncélú. Sajnálom hogy Milo utolsó meccse így sikeredett,de ahogy hallottam az új légiósunkat,mennyire klasszis, és ahogy Báder Marci is beszélt róla elismerően,bizakodó vagyok,kíváncsi leszek rá.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés