Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Felfüggesztett börtönbüntetést kaphat két soproni szurkoló

Kitilthatják őket a kosármérkőzésekről is.:

:

Rendbontás bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a két soproni férfival szemben, akik egy oroszlányi kosárlabda mérkőzés végén a biztonsági őrökkel dulakodtak – írja az ugyeszseg.hu.

A vádirat szerint az elkövetők – egy ikerpár -, és egy harmadik személy vendég szurkolóként vettek részt 2020. február 8-án, az oroszlányi sportcsarnokban egy kosárlabda mérkőzésen. A meccs végén az egyik férfi át szeretett volna menni a hazai csapat szurkolóihoz, közben trágárul kiabált. Ekkor az egyik biztonsági őr felhívta a férfit a sportcsarnok elhagyására. A férfi ennek nem tett eleget, a biztonsági őrt leöntötte sörrel, valamint úgy arcon ütötte, hogy annak lerepült a szemüvege, ami összetörött, ezzel az őrnek 45.750 forint kárt okozott.

Egy másik biztonsági őr segített kitessékelni az erőszakos férfit, aki azonban szájon ütötte őt, akinek emiatt a szája vérzett és feldagadt. Ezt követően a megütött őr visszaütött, majd a földre szorította az elkövetőt, és a rendőrök kiérkezéséig ott tartotta.

Ezzel párhuzamosan a földön tartott férfi testvére, valamint egy harmadik személy az egyik biztonsági őr felé ütött többször.

A biztonsági őrök végül kiszorították a csarnokból az erőszakos szurkolókat. Az addig földön tartott férfi testvére visszalépett a csarnokba, az egyik őrt megrúgta, egy másik őrt ököllel akart kétszer is megütni.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a két férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki, tiltsa el őket a kosárlabda sportszövetség versenyrendszerében megrendezendő sportrendezvény látogatásától, illetőleg a szemüveget összetörő férfit kötelezze a kár megtérítésére.

Összecsaptak a soproni szurkolók az oroszlányi biztonságiakkal

Az OSE kiáll a játékosai mellett, elítéli a rasszizmust

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
CsakÉncsakazeteelfogult vagyokDallasbaszket Recent comment authors
CsakÉn
Olvasó

Azon a meccsen várható volt a balhé! Ugy jöttek be a soproni szurkolók( feketepolósok) hogy a saját nézőiknek sem tetszett. Folyamatosan mutogattak,locsolták a játékosokat. Egyszerüen Ők a balhé kedvéért jöttek.

csakazete
Olvasó

Most komolyan kérdezem…..! Megér ez ennyit bárkinek is? Hová süllyedünk? Micsoda gyűlölet lett ebben az országban? ???

elfogult vagyok
Olvasó

Szerintem ezzel “CSAK” az a baj, hogy másfél év után, és tárgyalás nélküli felfüggesztett! Ezért nem fognak a “hülyegyerekek” csarnokon kívül maradni! Vagy gyorsított eljárás, vagy “marad minden a régibe”!

Prophet
Olvasó

Azért az mégis durva, hogy a biztonsági örökön protektoros kesztyű volt a készenlét ideje alatt, majd kapnak egy pofont és ők azzal üthetnek vissza. Kérdés miért volt rajtuk amikor egyszerű bolti biztonsági örök? Vajon ennek utána jár valaki? Vagy a falco meccs miért volt sima mérkőzésnek besorolva? Van ilyenkor valami következménye vagy szó nélkül hagyjuk hogy szórakozzanak az emberrel?

Félreértés ne essék elítélem az ilyesfajta viselkedéseket, de el nem hiszem hogy törvényes olyan kesztyűt viselni miközben csak őrködnek és nem hiszem hogy ilyen meg történt volna a falco meccsen ha kiemelt fontosságú a mérkőzés..

hullahopp
Olvasó

Ezeket az elítélem, DE minek volt rajta kesztyű, elítélem, DE miért volt sima mérkőzésnek besorolva… Hagyjuk már könyörgöm, tele van idiótákkal a csarnok, akik attól érzik férfinak és menőnek magukat, ha egymást püfölik vagy fröcsögő nyállal kurvaanyázzák, mi pedig legitimáljuk az ő viselkedésüket ezekkel a “miért volt rajta protektoros kesztyű” kérdésekkel. Azért volt rajta, mert amint látod megesik, hogy a “””szurkoló””” pofánvágja. Alig várom, hogy mikor jönnek a “te nem ismered a szurkolói hagyományokat”, meg hasonlók. Egymást köpködni, dobálni és verekedni sose volt hagyomány, kurvajó hangulatot teremteni enélkül is lehet. Ha pedig valaki annyira unintelligens barom, hogy nekimegy a biztonsági… Olvass tovább »

Dallas
Olvasó

Maximálisan egyetértek veled,de a protekciós kesztyűt pult alól lehet venni ?
Bocs, nem bírtam ki .) (utólag nem ér átírni!)

baszket
Olvasó

Csak ekcémás. 😀

Dallas
Olvasó

Azért az mégis durva hogy a rendörök lőfegyvert hordanak ,pedig egyszerű járörök,és lelövik a késsel lépcsöházban hadonászókat… vazzze mekkora húlyeséget írtál,talán NEM AKARJA HOGY ELTÖRJÖN AZ ÖKLE,de lehet az is jobban jár akik kapja,mi itt a gond (ha nem kemény műanyagos,csak bör-gumi) az meg meg végkép nem relaváns hogy hol biztonsági őr,szerinted a heti egy meccsből meg lehet élni ??? Itt Szolnokon is meccsen kivül ki hol dolgozik,gyáraknál,vagy készenlétis egy autóba,de nem tök mind1 ? 🙂 amugy benne a nevébe : protektor védi a használóját…..sok “kemény” srácnak repedt már meg a kezébe a csont mert odavert valakinek..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés