Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“Felfoghatatlan, hogy apu nincs már köztünk”

Sitku Ernő a tragédia előtt még a fiával, Mártonnal edzett.:

:

HIRDETÉS

Pénteken érkezett a megrázó hír, miszerint tragikus hirtelenséggel elhunyt Siktu Ernő. A korábbi 149-szeres válogatott az NB I/B-ben szereplő Nyíregyháza szakmai igazgatójaként dolgozott, annál a csapatnál, amelyiknél fia, a 19 éves U20-as magyar válogatott Sitku Márton is játszik.

– Felfoghatatlan, hogy apu nincs már közöttünk. Nem tudom szavakba önteni, mit érzek. Reggel még együtt edzettünk, nem gondoltam volna, hogy többet nem találkozunk… Este baráti összejövetelen voltam, amikor szóltak, hogy mi történt. Az emberben ilyenkor tudatosul, ennyi egy élet. Semmi jele nem volt, hogy ez történhet. Apu egészséges volt, ügyelt arra, hogy fizikailag remek állapotban legyen. Igyekszem erős maradni, még ha annyira nehéz is… Nekem kell tartani a lelket a családtagjaimban. A testvéremben, anyukámban és főleg a nagymamámban – nyilatkozta a Blikknek.

Miatta kezdtem el kosárlabdázni, büszke voltam rá már kisgyerekként is. Szerettem volna, ha ő is büszke lenne rám. Mindenben segített, egyengette a karrieremet. Mindennap találkoztunk, nagyon közel álltunk egymáshoz 

Fotó: blikk.hu

HIRDETÉS
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
MAFCdrukker Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Jó úton halad Márton, hogy apjához mérhető karriert fusson be. Fontos láncszeme volt az idei Nyíregyházának, legalábbis az ellenünk játszott meccsből ez jött le. Ernőnek pedig még egyszer: Nyugodjon békében!

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook