Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Felelősen gondolkodtak, ezért nem indul a Szolnoki Olajbányász a nemzetközi kupában

Jól sikerült a szurkolói és családi nap.:

:

A Szolnoki Olaj Szurkolói és Családi Napján több a csapattal kapcsolatos fontos információi is elhangzott – derült ki a szoljon.hu tudósításából.

Kiderült, hogy a csapat új kapitánya Bojan Subotic lesz, “helyettese” pedig Rudner Gábor.

Csősz Tamás elismerte, a csapatnak lett volna lehetősége nemzetközi kupában indulni.

Valóban, lett volna lehetőség indulni a nemzetközi színtéren. És bár a csapat gazdasági helyzete stabil, felelősen gondolkodva ebben az évben nem indulunk nemzetközi kupában. De az a cél, hogy jövőre már ott legyünk – válaszolta Csősz Tamás, a klub ügyvezető igazgatója

– mondta az ügyvezető.

Gasper Potocnik vezetőedző egy kérdésre válaszolva hozzátette, nem változik meg az Olaj játékstílusa a távozó és érkező játékosok miatt, és olyan rendszert próbálnak kialakítani, amelyben kosarasaik a legjobbjukat tudják hozni.

A portál beszámolója szerint sok szolnoki szimpatizáns volt az eseményen.

Címlapfotó: Szolnoki Olajbányász/Bugány János

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Evandro2lee14Olajheart2p.boriszPbask Recent comment authors
Evandro
Olvasó

Vulcano, mendez és a többi “elfogulatlan” hozzászóló! Hol vagytok? Ilyenkor nem zavar a magyar kosárlabda érdekével ellentétes cselekedet?

Evandro
Olvasó

Evandro

Az Alba-Kecsó által lemondott szabad kártya automatikusan rájuk szállt.
3-44
2022.07.25. 19:01

Jó, hogy a helyi szagértők lehurrogtak. 🙂

Olajheart2
Olvasó

Hajrá Olaj!! Kezdődjön új bajnokság, várom!

p.borisz
Olvasó

Duma az van mindenhol…Méginkább emelem a kalapom a Körmend előtt,mert nem sunnyognak el,hanem odateszik magukat…

Pbask
Olvasó

Nincs ezzel a nyilatkozattal semmi baj, legalább egyenesen, nem a szart maszatolva..

olaj75
Olvasó

Mi egy kis költségvetésű csapat vagyunk…

2lee14
Olvasó

Sajnálom ?

Freebulletz
Olvasó

Na most kérek egy kávét, és hátradőlök..jöhet a frusztrált fröcsögés a nemzetközi indulásról, mint az Alba esetében. Tessék!

Roundmend
Olvasó

Az előző szezonban tudatosan, felelősségteljesen nem jutottak négybe, még azzal se számoltak, hogy egyáltalán felkérik őket, hogy induljanak…4. alatti helyezésről meg könnyebben ér visszamondani az indulást…?

YoWassupFam
Olvasó

Reméltem , hogy ezt is elhallgatják… nincs mentség. Top3 csapatban van az Olaj… illet volna pont mint az albának. A felelősség, hogy nem indultak = Poto rendszerének a hatásait valahogy enyhíteni kell, hogy karácsonyra ne legyenek széthajtva a srácok aka múlt év.

WSreborn
Olvasó

Potocnik: ” A filozófiám és játékrendszer változatlan így továbbra is csapágyasra hajtom a játékosokat meccsnapi edzésekkel stb…

YoWassupFam
Olvasó

Tehát akkor továbbra se tud kémiát kreálni. Jó tudni:)

O1G
Olvasó

Hogy le lettem hurrogva mikor írtam, hogy az összes magyar csapat mellett nekünk is felajánlották az indulást, nem csak az Alba mondta vissza. Szerencsére mi kevesebb utálatot fogunk kapni, mert most kiderült mindenki bennevan, csak a 2 BL induló nem.
Nekik pedig üzenem, hogy ebben a kupasorozatban indulni nettó veszteség és jelenlegi gazdasági körülmények között felesleges. Könnyen mondják hogy bezzeg ők indulnak, a BLben mindenki szívesen menne ez nem is kérdés, az pedig hogy annó más gazdasági feltételek mellett ki miben indult irreleváns.

RigoJancse
Olvasó

Persze a BL-ben már szívesen indulnának…??

kosárbáró
Olvasó

Igazuk van, kemény világ jöhet a csapatokra, főleg ahol sok az önkormányzati és egyetemi pénz.Előfordulhat, hogy ezek a “szponzorok” az iskolák,óvodák, szociális intézmények tantermek fűtésének finanszírozását lesznek kénytelenek választani, így a megállapodások ellenére kevesebbet tudnak sportra fordítani!!

Milo
Olvasó

Nem mintha bármit is védeni kellene ezen a döntésen, de elsőnek az Alba, aztán a Sopron, majd az Oroszlány után, úgy tűnik mondtuk vissza mi is. Mondjuk itt két oldala van az éremnek, mert ha elindultunk volna a 7.helyről, akkor mindenki azt mondta volna, hogy az Olajnak mindenképpen helyet kellett csinálni a nemzetközi kupában, mint ahogy volt ez 3 éve is. Attól függetlenül, hogy kicsit sajnálom, mert voltak jó meccseink Fiba EC-ben is, sajnos az elmúlt két évben sem volt sok köszönet benne ilyen magyar maggal, bár mindkétszer a legerősebb csoportba kerültünk az elmúlt két évben. Összességében szerintem jó döntés,… Olvass tovább »

ejjha
Olvasó

Jó, hogy nem soroltad ide Pécset is, hogy ők is visszamondták.

YoWassupFam
Olvasó

Ne vicceljünk már… ne enyhítsen már a körülményeken az a tudat, hogy az Ose meg az SKC is vissza mondta szintén. Nem egy kávéház bakker a 2 csapat az Olajjal. Más szemében a szálkát…

Bilbao
Olvasó

5. lett az olaj, nem 7.

Dudi
Olvasó

????????

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Vigyázzatok beszakad a plafon.. ez meg milyen szar kamu fuma már

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés