Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fekete: ezt nem engedhetjük meg magunknak

Dzunics: néha van ez így, hogy az ellenfélnek semmi nem jön össze.:

:

A Kaposvári KK tegnap este 85-58-ra kikapott hazai pályán a Pakstól. A mérkőzés után a somogyiak vezetőedzője, Fekete Ádám elnézést kért a szurkolóktól.

– Először is gratulálok a Paksnak, mert amellett, hogy mi nem játszottunk jól – amit látott mindenki -, az elismerés megilleti őket, hiszen tényleg jól szerepeltek a mai napon. Igazi komplett csapatként megmutatták, hogy valóban nagyon erős csapatuk van. Ez viszont nem ment fel senkit az alól, ahogy és amit az utolsó negyedben letettünk az asztalra a hazai közönségünk előtt. Ezt nem engedhetjük meg magunknak és ezért én is elnézést kérek. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy egy nagyon hosszú út elején vagyunk, ami alatt már játszottunk komoly csapatokkal és nem szerepeltünk rosszul. Sajnos ma a Pakssal nem tudtunk mit kezdeni. Reméljük, hogy ez a pofon időben érkezett és azon kell dolgoznunk, hogy ki tudjuk szolgálni a közönségünket és ne ilyen perceket, hanem örömteli pillanatokat okozzunk nekik. Ettől függetlenül ez is ugyanaz a csapat, amelyik két hete harminc ponttal nyert, ezt a problémát pedig együtt kell megoldanunk.

A győztes tréner, Dzunics Braniszlav szerint a jó védekezés volt a siker kulcsa.

– Azt gondolom, hogy tényleg jó energiával játszottunk, már a mérkőzés elejétől. A harmadik negyed végén megnyugodtunk és sikerült pár jó védekezést csinálnunk, illetve szervezettebbek voltunk a támadóoldalon is. Néha van ez így, hogy az ellenfélnek semmi nem jön össze, mint ahogy most a Kaposvárnak a negyedik negyedben. Ott is jól kreálták a helyzeteket, csak nem tudták bedobni őket. Nagyon örülünk ennek a győzelemnek. Részben jól védekeztünk, de messze vagyunk még attól, mint amit szeretnénk nyújtani, de dolgozunk rajta.

Fotó: delfinek.hu

HIRDETÉS
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MaryHagyadmár...Onyxteliver Recent comment authors
Mary
Olvasó

Már mindenem tele van a bocsánat kéréssel. Tenni kellene talán valamit, a bocsánat kéréstől nem lesz jobb a játék! Nem ezt érdemli a sok hűséges, nehéz helyzetekben is kitartó szurkoló! Tanácsadó Úr! Hol van a szurkolók megbecsülése, vagy csak ennyit érdemelünk?

Onyx
Olvasó

A klub előző vezetése mikor lesz elszámoltatva?

Hagyadmár...
Olvasó

Gondolom soha! Erről nem igen lehet hallani.

teliver
Olvasó

Hosszú út elején vagytok, Ádám…de nagyon rossz irányban! Fordítsátok meg a szekeret, te szálljál le, és add át a gyeplőt valaki másnak, akinek szót fogadnak a lovak!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés