Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fekete Ádám szerint a csapatvédekezés volt a kulcs

Ponjavics: jól felkészültünk erre a meccsre.:

:

Remek utolsó negyedének köszönhetően győzte le a Kaposvár a Sopront tegnap este. A mérkőzés után a hazaiak vezetőedzője, Fekete Ádám, valamint játékosa, Alekszandar Ponjavics nyilatkozott.

– Örülünk, hogy nyertünk, nagyon fontos volt, hogy hazai pályán is megszerezzük az első győzelmünket, mert nehezen indult a szezon. Az utolsó negyedben nagy lett a különbség, de a harmadik játékrészben koncentrációban és küzdésben is egy kicsit visszaestünk. Talán úgy éreztük akkor, hogy meglesz ez a mérkőzés, de a Sopron ellen nem lehet biztosra menni még úgy sem, hogy a kulcsjátékosaik betliztek. Ezután csapatként jól védekeztünk, amiből könnyű kosarakat szereztünk és bejöttek az extra kinti dobások is. Jól oszlottak el a pontok, büszke vagyok a csapatomra ilyen szempontból is, nagyon sok gólpasszt is kiosztottunk. Az utóbbi két találkozón tíz eladott labda alatt maradtunk, ami az első három összecsapásunkon még húsz felett volt, ez pedig óriási különbség. Gratulálok a csapatnak még egyszer, és köszönjük a szurkolóinknak a biztatást. Az elsődleges célunk az, hogy kiszolgáljuk őket ebben a gyönyörű csarnokban, remélem, hogy ez most sikerült – mondta a győztes edző.

Ponjavics szerint jól felkészültek a találkozóra:

– Fontos volt számunkra, hogy behúzzuk ezt a mérkőzést, főleg, hogy Oroszlányban is nyerni tudtunk, és szerettük volna folytatni ezt a jó szériát. Minden alkalommal azon vagyunk, hogy megvédjük a hazai pályánkat, és ez most sikerült. Jól felkészültünk erre a meccsre, tudtuk, hogy ellenfelünk öt gyors, atletikus amerikai játékossal rendelkezik, akiket sikerült megállítani.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
TrotterslddKPSVRKK Recent comment authors
ldd
Olvasó

Gratula Kaposvárnak !
Megnyerték.
Ha mélyebben bele szeretne gondolni…valaki…
Azért nem lesz a Kaposvár vagy a Sopron komoly csapat, mert midketten 7 fős rotációval játszottak. ( persze a kaposvári szemfényvesztést nem tudom értékelni )
Ez a koncepció engem a tavalyi Jászberényre emlékeztet. Csodálatos (!!!.)
Őszintén … elfogadom, nem szeretem, sebezhető… de nagyon …
Az MKOSZ-t lehet baszogatni, azt szerették volna, hogy játszanak a magyar fiatalok.
Kaposvárott, Hendlein magyar cseréja : Borisz ( a játékvezetők sokszor nem is értik )

Trotters
Olvasó
KPSVRKK
Olvasó

Irány Szolnok!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés