Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fekete Ádám: Sajnos megint nem azt csináltuk, mint amit megbeszéltünk

Szekulovics szerint az volt a kulcs, hogy tudtak váltani a szünetben.:

:

Mint ismert, teljesen összeomlott a Kaposvár, és a Szeged elleni meccs második félidejében mindössze 14 pontot szerezve veszítette el a hazai meccsét. A hunbasket.hu segítségével megnéztük, hogyan látták a vezetőedzők a történteket.

Kaposvári KK – Naturtex-SZTE-Szedeák 51-64 (16-15, 21-12, 7-17, 7-20)

Fekete Ádám, a Kaposvár vezetőedzője: Óriási csalódás az a teljesítmény, amit nyújtottunk. Csapatként nem úgy működünk, ahogy kellene. A második félidőben a Szeged védekezést váltott, és ugyan azt próbálták, mint a Körmend. Készültünk erre és megbeszéltük, hogy mit kellene csinálni ez ellen, sajnos megint nem azt csináltuk. A felelősség az enyém, de így nagyon nehéz, ha nem akarunk hinni abba a szisztémába, amit nem én találtam ki, hanem nálam sokkal okosabb kosárlabda szakemberek. Mégis valami mást szeretnénk. Napról-napra ebben is előre tudunk lépni, de jelen helyzetben az a legfontosabb, hogy a játékosok elhiggyék, hogy mi az ami szükséges. Ez nem egy óriási nagy dolog, de ezt mindenkinek el kell fogadni és ez alapján kell kosárlabdázni. Amiatt, hogy ez nem működött az önbizalmunkat is elvesztettük. Olyan szituációkban hibáztunk, ami elvárható lenne, hogy kosarat szerezzünk belőle. Hiába védekeztünk jól, 51 ponttal nem lehet mérkőzést nyerni.

Szrecsko Szekulovics, a Szeged vezetőedzője: Büszke vagyok a csapatomra. Igazán nem nyújtottunk ezen az estén bravúros játékot, mégis meg tudtuk fordítani a meccset és nyertünk. Az első félidőben aludtunk, nem volt ritmusunk. Nem olyan energiával játszottunk, mint az első pár mérkőzésen. Az utolsó Falco elleni találkozó – ahol nagyon jól játszottunk – sok energiát kivett a csapatból. A második félidőben fordítottunk és nagyon jól védekeztünk. Tizennégy pontot dobtak csak a kaposváriak. Mi kicsit jobban teljesítettünk támadásban. Az első játékrészben kilenc eladott labdánk mellett kilenc támadólepattanót engedtünk a hazaiaknak, ezen változtattunk a szünet után. Örülök nagyon, mert Kaposváron nehéz nyerni. Jó érzés volt találkozni újra az itteni barátaimmal és ismerőseimmel. Sok sikert kívánok a Kaposvárnak a folytatásban.

Fotó: delfinek.hu

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KKK72redmillerRedbidDoglegygerihopehely Recent comment authors
KKK72
Olvasó

….és miért nem Ádám ? Ha nem azt csinálja amit megbeszéltünk leveszem a pályáról bármilyen NEV is. Te mit csinálsz sodor az ár és “imádkozol” nem mersz belenyúlni a meccsbe mert a NEVEK megsértődnek és akkor mi lesz ? Amit a második félidőben mutattak a nagy NEVEID Geri és Beni is megcsinálja talán többet is. Mennyi időt is kaptak a második félidőben ?

redmiller
Olvasó

Én csak azt nem értem, hogy a baleset büntetése előtt még jó edző volt, utána meg nem… Miért?

Doglegygeri
Olvasó

Ádám te pedagógus vagy, miért nem veszed le azt a pályáról nevelő célzattal aki nem azt csinálja amit mondasz, és utána addig nem engeded vissza amíg meg nem érti. Ha 25-35 percet játszatsz valakit az azt fogja hinni, hogy elégedett vagy vele. Aki meg 1-2 percet kap az azt, hogy nem kell a csapatba. Ha nem volt olyan ember akit betehettél volna az elképzeléseidet megvalósítani, akkor nem értették meg amit mondasz vagy nincs tekintélyed, mindkét esetben le kell mondani sajnos!!!

Redbid
Olvasó

Lehet nem jut eszébe? 🙂 “Fekete egy lelkes amatőr” ahogy írta onnan valaki, és van ebben valami! Egyszerűen túl nagy jóindulattal kezeli ezeket a dolgokat, ami önmagában nem baj, viszont túl sokáig nem is lép ilyen esetben, vagy már csak akkor amikor elment a meccs! Emberséges akar lenni, és profikról beszélünk, akiknek ezzel nem szabadna visszaélni, amit persze ért az ember, de ha ezt teszik, (és nyilatkozata alapján ezt teszik, ráadásul már nem először, akkor bizony ő az mint akinek ezt kötelessége lenne mérkőzésen nem hagyni, és kell, hogy legalább utána helyrerakja! “Mentális erő hiánya”, ezt is írta valaki. Persze… Olvass tovább »

hopehely
Olvasó

Ádám, nálad is “okosabb kosárlabda szakember” csak egy van a Kárpát-medencében! Csak nem Sztojan Ivkovics súgott neked?

Buborka
Olvasó

“A felelősség az enyém, de így nagyon nehéz, ha nem akarunk hinni abba a szisztémába, amit nem én találtam ki, hanem nálam sokkal okosabb kosárlabda szakemberek.” – Jujj

Bezse
Olvasó

azt vártam , hogy Fekete lemond

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés