Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fekete Ádám: Lépésről-lépésre fejlődni fogunk

A légiósok jó szerkezetet alkotnak, a fiatalok tanulni akarnak.:

:

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője a IX. Orosz László Emléktorna döntője után értékelt, ahol a jó erőkből álló Paksot győzték le. 

Egy felkészülési meccsen nem az eredmény az elsődleges, de ha van egy ilyen szoros végjáték, mint most, az mindenképpen egy jó edzés. Biztató volt, amit láttam, főleg úgy, hogy taktikailag még nagyon keveset gyakoroltunk még abból, amit a bajnokságban szeretnénk játszani

– mondta az edző.

A torna során több gondja is volta  somogyiaknak, de ezen is sikerült átlendülni.

– Ponjavics egyik meccsen sem játszott, így egy külföldivel kevesebben vagyunk és a Szeged elleni meccsen megsérült Baki Gergely is. Nem súlyos, de elővigyázatosságból kihagyta ezt a találkozót. Így is, ami ilyenkor a legfontosabb, az azt mutatja, hogy vagyunk annyian, hogy ilyen nehéz helyzetben is egy stabil kosárlabdát tudunk játszani. Ez a stabilitás az, ami nekünk az egész évre az egyik legfontosabb célkitűzés, ez legalább annyira fontos, mint, hogy egy nagyon jó szellemű társaságot sikerült összehozni.. 

Fekete Ádám szerint Bogdánéknak még sokat kell tanulni. Fotó: delfinek.hu

Kitért a fiatalok helyzetére.

– A fiatalok bizonyítani akarnak, itt van a lehetőség, de Krnjajski Borisnak és Bogdán Benedeknek is rengeteget kell még tanulni. Szerencséjük ban. mert vannak olyan magyar és külföldi tapasztalt játékosok, akiktől bőven lehet mit tanulni. Nekik ez a cél, hogy minél többet fejlődjenek, és minél több hasznos percet töltsenek el a pályán.  A légiósaink szerkezetileg egy olyan csapatot alkotnak, ami biztató. Szépen, lépésről-lépésre fejlődni fogunk. Egy olyan stabil csapatot szeretnénk, ami tud egy állandóságot a bajnokságnak, akkor is, amikor esetleg kevésbé megy a játék – mondta a BB1.hu-nak fekete.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JusticeValvanolddgyurobin776 Recent comment authors
Valvano
Olvasó

Azért lehetne ilyenkor dícsérni is Beniéket. Nagyon jól védekeztek mindkét meccsen. Egy apró lökés az önbizalomnak biztosan nem ártana. Sőt! Boris is nagyon érett játékot mutatott.

Justice
Olvasó

Jól védekezett ! Ráadásul a Paks ellen 12 lepattanót is szedett !

gyurobin776
Olvasó

aztan vakarhatjak a tokuket

ldd
Olvasó

Nagyot futottál ma…
Mindenkivel előfordulhat, hogy”áldott” állapotban írja a kommentet.
Remélem,holnapra jobban leszel…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés