Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fegyelmi eljárás indul Antonisz Konsztantinidesz ellen

Akár el is tilthatják az Egis Körmend edzőjét.:

:

Beszámoltunk már Antonisz Konsztantinidesz indulatos nyilatkozatáról, amiben élese kikelt Papp Péter játékvezető ellen.

A BB1.hu az MKOSZ sajtófőnökétől, Pókász Endrétől megtudta, ilyen esetekben az MKOSZ főtitkára indíthat fegyelmi eljárást, amit Bodnár Péter ebben az esetben meg is tesz. Az ügy ezt követően a Fegyelmi Bizottság elé kerül. Antonisz Konsztantinideszre pénzbüntetés és/vagy eltiltás várhat.

Ez a nyilatkozat hangzott el az MVM-OSE Lions otthonában elszenvedett vereséget követően:

Először is, pont olyan csapat az OSE, ahogyan megjósoltam. Erről beszéltem a mérkőzést megelőzően. Gratulálok az Oroszlánynak. Kilencvennyolc pontot dobtunk és vesztettünk, mert kaptunk száznégyet. Meg kell találnunk, min kell változtatni a védekezésben, mert nem folytathatjuk így. Húsz támadó lepattanót engedtünk, ami maximum egy iskolai csapatnál megengedhető, de nem egy profi csapatnál. Ismét gratulálok a hazaiaknak, a legjobbakat kívánom nekik. Szintén szeretnék gratulálni két játékvezetőnek, Söjtöry Tamásnak és Nyilas Istvánnak. Mr. Papp viszont szégyen a magyar kosárlabdára. Ugyanezt csinálta a tavalyi döntőben a Falco ellen, semmit sem tisztel. Minden alkalommal, mikor közel kerültünk az OSE-hoz. Egyértelmű, hogy problémánk van vele: Mr. Papp! Senkitől sem fogadom el, hogy szórakozzon az én és a játékosaim munkájával. A gyermekeimre esküszöm, ha ez harmadjára is megtörténik, nem tudom, mi fog történni. Elfogadhatatlan dolgok történtek, ahogy tavaly is a Falco ellen. Nem tisztel meg senkit, azzal, hogy jól végzi a munkáját. Ez volt az utolsó ilyen alkalom Mr. Papp. Kérem ezt írják le és mutassák meg a neki a videót. Köszönöm

– mondta Antonisz Konsztantinidesz.

68 hozzászólás

68
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
37 Comment threads
31 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
46 Comment authors
FreebulletzHeindrichSajkaChikán Sándorneszojjabele Recent comment authors
Freebulletz
Olvasó

#jesuismrpapp
#mrpapplivesmatter

Heindrich
Olvasó

Elég megnézni a fotót: Tippmix és MVM a szponzor…

Chikán Sándor
Olvasó

Ez az edző nekem sem szimpatikus de teljesen igaza van!!!!!!! Ez a PAPP évek óta rombolja a tiszta kosárlabdát.Már többször megirtam hogy selejtezzék már ki ezta barmot és soha semmi nem történt.Most is az igazat mondó fogja húzni a rövidebbet.Felháborító hogy PAPP él tovább mint marci hevesen.Ez jellemzi a magyar kosárlabda vezetőségét.Itt is a korrupció él és virul.Mindenki tudja milyen gyenge a bíráskodás! Mit tesz ez ellen a szövetség????????.Csak a saját pecsenyéjüket sütögetik,Szalaival az élen. Itt tartunk és reménytelen ilyen vezetőséggel a tisztuló kosárlabda helyzete.

bakiba
Olvasó

Sem a stílus, sem a hangnem, sem a tartalom nem volt jó. De kimondta, amit nagyon sokan, nagyon régóta gondolunk. Tegyük hozzá, hogy az angolja nem tökéletes és indulattal beszélt, ez is benne van, hogy így sikerült. Igen, meg kell büntetni, akár több meccsre is. De Papp nem úszhatja meg! Ha a szövetség nem lép, akkor a közegnek kell kivetnie magából, vagy ellehetetleníteni. Remek alkalom, hogy minden csarnok és minden csapat szurkolója összefogjon és egyértelmű üzenetet küldjön Pappnak. Akárhol is tűnik fel az országban zúgjon mindenhol a Mr Papp, ha ott van. Mert egy dolog hibázni, emberek vagyunk, van ilyen.… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Nekem az a véleményem, Papp azért lóg ki erőteljesen lefelé az összes jv. közül, mert nagyon úgy tűnik, mintha hideg, érzéketlen, és lelkiismeretlen lenne! Míg a többi játékvezető is téved, sokszor bőven, vagy bárkinek lehet rossz napja is, rajtuk azért látszik, hogy a maguk által is értékelt zavar, netán szurkolói jelzés, vagy vidózás után látva a hibájukat, képesek rendbekapni magukat, és összeszedettebb teljesítményt hozni, addig Mr Papp, ugyanazzal a közömbös unottsággal képes lehozni az egész mérkőzést! Így viszont annak végéhez közeledve csak egyre jobban garantált a cirkusz! Tévedni emberi dolog, ez tény, de nagyon úgy néz ki, hogy azt ő… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Az mkáosz kissé fura urai,
Gőgösen büntetnek mindenkit,
A vén faxok mameluk tanácsa,
Ők azok, kik sírt ásnak a kosárnak
😎.

Ez a belterjes bírói fertő,
Összezár újra de nem lesz menő,
A potrohos, szőrmók beteg elme,
Tovább garázdálkodhat őkelme😎

Vesszen az mkáosz, hajrá Antonis!

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

Motoros
Olvasó

#mrpappout#

Noname
Olvasó

Az megvan nektek, mikor ez az idióta buszsofőr a döntő ötödik meccsén -25-nél időkérésnél megpofozgatta Cziffrát?
Egy idegbeteg bohóc, még akkor is ha Pappal kapcsolatban általánosságban igaza van.

Motoros
Olvasó

Az megvan🤡, hogy az idegbeteg Ökrötöket többször ugy kellett lefogni, hogy ne verje meg a bírókat, vagy fákjúzó Gyuri a székrugdaló nem idegbeteg?
😁🤭😂🤣

Noname
Olvasó

Az megvan, hogy Okornt az első évében éppen Papp állította ki?😀

Motoros
Olvasó

Az megvan, hogy nem ez volt a kérdés?🤣

Laposvár
Olvasó

Miért van rajta mindig úszósapka?

Sajka
Olvasó

Lehet, hogy ezt az esetet meg akarja úszni… 🙂

SKChamp
Olvasó

Teljesen egyertelmu hogy el kell tiltani, penzbuntetes nem eleg egy ilyen nyilatkozat utan. Ez nem az a stilus amit el lehet fogadni.
Papp hogy hogyan fujt azt szinten ki kell vizsgalni es felteszem ezt meg is fogjak tenni, az lenne a legcelszerubb ha a reklamalt esteket kozzetennek kommentekkel hogy miert volt jo vagy rossz az itelet es akkor le lehet vonni a kovetkezteteseket. Figyelembe veve persze hogy bizonyos szazalekban mindenki (jatekos-edzo-biro) hibazhat de csak bizonyos szazalekban. Kivancsi lennek mi jonne ki.

neszojjabele
Olvasó

kíváncsi lennék mik voltak azok amik ezen a mecsen enyire kiborították, fél évre viszamutogatni az akor lenyilatkozott “enyi volt, köszi, enyivel jobb volt az ellenfél” szöveg után nem korekt

Kendeffy Botond
Olvasó

Korrekt.

Lucifer
Olvasó

Antonis megosztó személyiség, lehet szeretni vagy utálni. De van olyan kosárlabda barát aki Mr Papp-ot szereti?

Kendeffy Botond
Olvasó

1.Körmendi szurkoló vagyok. Elfogult a csapatom irányában. Ott voltam Szombaton élőben láttam a Papp-show-t.Megpróbálok objektívan írni, persze vagy sikerül vagy nem.
2.Papp konkrétan elcsalta a szombati meccset. Tette ezt tudatosan. Nem először tette ezt, több csapat ellen is. Toni lehet, hogy nem a legszebb irodalmi módon, de elmondta a véleményét. Ő is különbséget tett a rossz védekezésünk és Papp tevékenysége között.
3.A beírások többsége szerintem inkább támogatta, amit mondott. Toni ellen lesz fegyelmi komoly büntetéssel, Papp meg valószínűleg megússza. Nem tudom, hogy lehetne-e klubszimpátiától függetlenül kiállni Toni igaza mellett? Jó lenne jelezni a tisztelt MKOSZ-nak, hogy Papp úrat is lehetne fegyelmezni.

Roundmend
Olvasó

Antonisz ezt is vállalni fogja, a stílusát, a hangnemet amit megütött és a büntetést is…Ellenben mit fog ebből az egészből felvállalni az a rohadt tetűgeci, aki miatt ez kirobbanhatott? Hát azt, hogy az mkáosz ezzel még csak tovább erősíti benne, hogy bármit megtehet…Ez az undorító, nem pedig az, ha egy edző, aki ugyanolyan ember mint bárki más, kiborul az igazságérzete miatt. Szépen látszik azért itt is, mi a világtrend, sumák patkányok az angyalok, az őszinte szókimondó meg az ördög

Misi
Olvasó

Karsai Viktornak egyetlen téves ítélet véget vetett a karrierjének. Ez nem lehet pálya, ahogy a fenyegetés sem az. De Mr. Papp is önvizsgálatot tarthat, mert ez botrány már sokadik eset volt tőle. És az se pálya, hogy a szövetség ellenőre az alacsony teljesítményt sehol nem teszi szóvá. Mr. Konstantinides egyébként üldözi az egózó játékosokat, úgy érzem ő is visszafoghatná az egót a csapat érdekében. Dührohammal nem lehet egy csapatot meccselni..

SPARTAN
Olvasó

Keményen megvédte a csapatot és a játékosait! ( Nem nem mondta hogy a bíró miatt kaptak ki! Sőt elismerte az ellenfelet, tiszteletreméltóan beszélt róluk!) Nem finomkodott, megmondta a frankót arról amit gondol! Azt is tudta, hogy bele kell nyomni egy kis üzenetet, mert különben pusztába kiáltott szó lenne! Kétségtelen, hogy komoly büntetést kap! És várhatóan komoly összezárás lesz a bírók részéről! A szövetség nem fog ennek teret adni, komoly példát fognak statuálni! És semmi nem fog változni! Magyarán megpróbálta, de lábon lőtte magát… De legalább megpróbálta, és nem a bírókat nem minősíteném szöveggel jött a nyilatkozatban. De nem jó nagyon… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

Miből gondolod hogy “erőszakkal” fenyegetőzött…?

SPARTAN
Olvasó

Nem gondolom. Mondtam ilyet?

red-black01
Olvasó

Én papp és az mkáosz helyében (de főleg papp helyében😉) abban reménykednék, hogy ez hamar elcsitul.
Mert ha valakinek igazán eldurran az agya, lehet hogy keletkezik olyan szituáció, jobban fog járni az mkáosz ha elengedi papp kezét…

Zezekosarak
Olvasó

Régen léptem be, valamiért újra kellett regisztrálnom. Szóval, a fejétől bűzlik a hal: ahol Bodnár Úr leszarja a szurkolók kritikáját a MindiGO miatt, ott mit várhatunk egy kétbalkezes spori elfogadhatatlan játékvezetésének megjegyzéséről? Lehet tiltakozni minden meccsen, de csak ha együttes erővel lépünk fel mind a Mr. Papp, és a Mindigfos ellen, csak akkor érhetünk el változást! Ne fizessetek elő, egy idegrendszert károsító, ergo egészségkárosító közvetítésre, ne hagyjunk levegőt egy ilyen játékvezetőnek!
Aztán lehet, hogy megint regisztrálnom kell, mert elmondtam a véleményem…

vasipasi
Olvasó

Elég durva, hogy senki nem érti mi ezzel a nyilatkozattal baj. Komolyan rendben van szerintetek az, hogy valaki a gyerekeire esküdözve fenyeget egy játékvezetőt?
Teljesen mindegy, hogy mit csinált a Papp (akit én sem szeretek).
De mi lesz így a bajnokságból, ha az edzők a meccsek után nekiállnak fenyegetni a játékvezetőket.

red-black01
Olvasó

Nem biztos hogy fizikailag kell értelmezni azt a “fenyegetést” 😉
És akkor mit fogsz majd mondani, ha…

Redbid
Olvasó

Ergo “fenyegetni” nem lehet, mert az nem természetes, de a “munkáját” amiért jvadalmazást kap, azt rosszul végezni az teljesen természetes?

Szóval azért kéne végre megérteni neked is, hogy az edzők, vagy bárki akkor majd nem fogják a bírói tevékenységet így vagy úgy minősíteni, hogyha majd az arra hivatottak (akik nem mellesleg szintén javadalmazást kapnak) becsülettel tisztességgel legalább amikor indokolt, megteszik a kötelességüket a jv~k irányába is!!

Amíg ez nem így van, addig mindig lesznek igazságért kiáltó “szabadságharcosok” is!

Pláne mert így “bunkerből” más f@szával verni a csalánt, az ugye nem annyira ildomos!!

SKChamp
Olvasó

Teljesen egyetertek, gyerekeire eskudozik, fenyegetozik, uvoltve beszel az ujsagirokkal.. egy igazi paraszt..

Sajka
Olvasó

“De mi lesz így a bajnokságból, ha az edzők a meccsek után nekiállnak fenyegetni a játékvezetőket.”

Figyi! Ebben hol van a fenyegetés?? Hmm??

“A gyermekeimre esküszöm, ha ez harmadjára is megtörténik, nem tudom, mi fog történni.”
Tehát arra esküszik, hogy nem tudja mi történik. Hol van ebben, hogy Pappot megfenyegette??

Hebri
Olvasó

Kíváncsi vagyok, hogy Mr Papp kap-e hétvégén meccset?!

NPeeter
Olvasó

2022. 10. 06. 19:00 TFSE-MTK DVTK-Hun-Therm
2022. 10. 08. 18:00 Falco KC Szombathely Kometa Kaposvari KK

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Jajjjjjjjj, neeeeeeeeeeee!!!!!!😨

Alulu
Olvasó

Tutti a filcot most megtolja a kométa ellen. A Körmend miatt csakazertis

Hebri
Olvasó

És tényleg! 10.08 Falco – Kaposvár. Nos, kíváncsi leszek….

Mivanmivan
Olvasó

Kérném akkor, hogy Mr Papp ellen is induljon fegyelmi vizsgálat, mondjuk jól hangzik egy munkakörében elkövetett csalás gyanúja, vagy hivatali pozícióval való visszaélés, esetleg gondatlanságból elkövetett garázdaság, avagy közbotrányt okozó magatartás, sorolhatnám.
Hajrá gyros-os!

ldd
Olvasó

Éljen a forradalom!

Paks II
Olvasó

Én is a ciprusi edző pártján állok, mégha a stílus kicsit rossz is, játékvezetőknél kell valami változás.

Pojaca
Olvasó

Én is a ciprusi pártját fogom. Lehet itt balkánozni, meg kocsmai stílusozni, ti, akik ezt mondjátok, a tipikus gyenge magyar mentalitásnak a hívei vagytok. Valószínű a munkahelyeteken is meg elégedtek azzal, hogy el vagytok nyomva, nem mertek hangot adni semminek és elnyomottak vagytok. Az, hogy megvédte a saját közegét és odacsapott keményen az asztalra, nem alpári vagy balkáni jelzővel illethető, hanem igazi férfias tökösség volt! Egyébként a Maestro is ezért tart itt, ahol, szerb mentalitás. Szóval nehogy már ez a nyomorék tönkre tegye a kemény munkájukat a puszta szereplési vágya vagy pusztán a spontán balfaszsága miatt! Tudom honfitársaim, legtöbbetek megelégszik… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

A fenyegetés rész elég primitív…
Változás meg nem lesz.

Rouge
Olvasó

1. Mr. Papp egy köcsög.
Ezt ugye a közleményben az MKOSZ sem vitatja.

2. Rajtunk a sor, nekünk, szurkereknek kell lépni.

Az a minimum, hogy ahol Mr. Papp mérkőzést vezet,
ott ki kell fütyülni a bemutatáskor
és meccs közben is, ahányszor a sípjába fúj.
(szidni is lehet…)

Molinókon kell tiltakozni a botrányos fújások miatt minden olyan mérkőzésen,
ahol Mr. Papp tevékenykedik.

Tartsunk és zárjunk össze mi is.

Twin Peaks
Olvasó

Támogatom!

Gézuka
Olvasó

Pókász 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Csicskagyasz az összes… Szalay pincsije mind. Nevetséges az mkosz. Szégyen a gittegylet.

qkuruc
Olvasó

Szerintem ha a játékvezetőket nem büntetik,azért,mert…akkor majd valahol a szurkolók fogják…Amit Papp évek óta csinál, az vérlázító.A szomorú az ha 1 vagy 2 csapat panaszkodna rá még oké,megérteném. Na de hogy kivétel nélkül szinte minden csapat…A játékvezetői bizottság csak saját magát nevetteti ki ezzel.Bohócok

KKKfanta
Olvasó

Azt vajon mikor fogom olvasni a Bb1-en hogy akármelyik bírót eltiltják utólagos ellenőrzés miatt!!!????? Nah vajon mikor?hm érdekes!
(Vagy akár csak azt h x.y. Ezen és ezen a meccsen végzett munkáját bírálják!)

ejjha
Olvasó

Azért, mert ha most elkaszálják Papp urat, akkor mindenkivel meg lehet ezt és így csinálni. Nem akarnak precedens értékű döntést hozni. Csak az a megoldás, ha megbüntetik az edzőt. Tetszik, nem tetszik, de ez az egyetlen logikus lépés.

Redbid
Olvasó

Logikusnak lehet, egy keszekusza elvárásrendszerben, pláne!
De lehet a dolgokat tisztességgel, ne adj isten igazságot szolgáltatva is csinálni, és pl. az is egy út lenne, ha következménye lenne onnan ahonnan hivatalból kellene legyen, és majd ha látnák ezt az érintettek, akkor majd nem is ők akarják megoldani!!

De jellen pillantban azon az oldalon bármit meg lehet csinálni, minden következmény nélkül!!

ejjha
Olvasó

De értsd már meg nem egy ilyen úgy hatására lesz bármi, ha lesz.

Redbid
Olvasó

Neked kéne megérteni, hogy itt nem ügyek hatásáról van szó, hanem hogy az arra hivatottak, akik ne adj isten még pénzt is kapnak a tevékenységükért, végezzék már a dolgukat megfelelően!!
Szinte már nincs olyan forduló ahol Papp egysíkú tevékenykedése, vagy éppen kedve szerint érdektelen kőzömbössége miatt ne lenne botrány!!
Következménye bármikoris??????
Neeem, jutalmul még dõntőt vezethet …

SárgaPárna
Olvasó

Amikor a ferencz senki csaba cigányozott és kurvaanyázott Bodnár miniszterelnök úr miért nem indított fegyelmit?

Rantotta
Olvasó

Éppen anyádat baszta. Így most sajnos nem tudhatod, hogy kistesód, vagy gyereked lesz te moslék.

SárgaPárna
Olvasó

Szappannal a szádat, jó erősen…

Rolex
Olvasó

Sárgtrágyapárninak nincs is anyja.
2apja van,azokkal szokott fajtalankodni.
Beteg ratyi.
❤️🖤

Kendeffy Botond
Olvasó

Beszélgess Magaddal, oszt megnyugszol. Ne legyél ideges.

Twin Peaks
Olvasó

Valaki baszkodjon már agyon végre!

ejjha
Olvasó

Elő lehetett volna venni a témát, de nem így. Főleg a gyerekeire esküdve fenyegetőzni.. szerintetek hol férne ez bele?
Fel fog mondani. Bocsánatot nem fog kérni. Ezért vagy azért, de el fog menni.
Szerintem valami olyan indokkal, hogy a csapat èrdekében, mert ha marad nem kapnak már normális bíráskodást.
Mártír lesz.:)

SzhelY
Olvasó

addig szórakozik mégvalakinek el nem gurul a gyógyszere és kiplasztikázza az arcát

SzhelY
Olvasó

fellázadni és elkergetni ezt a sok buzi hozzánemértő mkosz csecsén élő faszokat normális biráskodást!!!!!!

Four Stars
Olvasó

Csütörtök-eltiltjak 3-5 mérkőzéstől majd szombaton kikapnak az egerszegtől, hétfő – Pityu polgármester úr kirugja. Amúgy igaza volt csak széllel szemben nem lehet pisilni ebben az országban

Csippa
Olvasó

Az igazság nem számít, csak a példa statualas, h még egyszer senki nem merje őket kritizálni. Így is mindenhatónak érzik magukat, sosincs rájuk nézve komoly következménye senmminek, holott tényleg egzisztenciákkal, életekkel játszanak felelősség nélkül….a mai bizonytalan gazdasági helyzetben hatványozottan fontos lenne, h ne ilyenek dönthessenek meccsekről…

tormentor
Olvasó

Az én olvasatomban nemcsak a munkáját kritizálta, hanem meg is fenyegette.

pirosf
Olvasó

Egy hozadéka lesz, Mr. Papp Körmend közelébe sem jön többet (köszi Antonis).
Félreértés ne essék, a többi csapatot sajnálom, nagyobb lesz az esély, hogy nekik fúj.

darius96
Olvasó

Vicc! Végre valaki kimondja az igazságot és akkor őt fogják meghurcolni. Tipikusan a mai idők magyar mentalitása! Akkor is igaza van. Papp számtalan meccset elfújt már, akárhova megy mindenhol utálják.

Captain Macko
Olvasó

Az a baj hogy nem csak papp fújja el hanem az összes bíró elfújja meccset hogy ne úgy alakuljon az állás ahogy igazából elkelett volna dőlni-e (nem csak kosárlabdára gondolok)

Csakegyfan
Olvasó

Attól függetlenül, hogy Papp egy g*ci, nem ez volt a módja ennek. De hát amilyen a mosdó, olyan a törölköző….

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Oké, de hát akkor mi a módja? Mert hát nincs módja! Írjon ajánlott levelet a játékvezetői testületnek? És akkor mi lesz? Válaszolnak neki egyáltalán? Vagy gyorsan górcső alá veszik Mr. Papp munkásságát és rájönnek, hogy egy kókler, akit évekre el kell tiltani? Majd újra beültetni a játékvezetőképzők iskolapadjába? Nem, kedves szurkolótársam, semmi nem történne. Így tán valami fog… Bár a “hazai” viszonyokat tekintve szerintem egy “nesze semmi fogd meg jól” megoldás születik. Például az ominózus edző kap némi eltiltást és/vagy pénzbüntit; Mr. Papp is kap egy kis ejnyebejnyét; pl. két meccsvezetés az NB I B-ben, némi Erzsébet-utalvány megvonással megspékelve, vagy… Olvass tovább »

RigoJancse
Olvasó

Mr. Papp munkásságát nem vizsgálják?

pirosf
Olvasó

Már megvizsgálták.
Csillagos 5-ös.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés