Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

FC Porto – Szolnoki Olajbányász

Gasper Potocnik: Azért jöttünk, hogy harcoljunk.

FC Porto – Szolnoki Olajbányász

FIBA Europe Cup, H-csoport, 4. forduló
Porto, Dragao Arena

Porto: Kloof - Odomes - Amarante - Arledge - Barro.

Szolnok: Rogic - Badzim - Kovács - Zsíros - Taiwo.

Kulcsjátékosai nélkül vív fontos találkozót a FIBA Europe Cup 4. fordulójában az eddig 1-2-vel álló Szolnoki Olajbányász csapata. A két együttes szolnoki összecsapásán 81-64-re nyertek a piros-feketék.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Nem szeretnék túl sokat gondolni azokra a játékosokra, akik most nincsenek itt velünk, de természetesen reméljük, hogy minél hamarabb visszatérnek és mindent megteszünk azért, hogy jobban legyenek. Tudjuk, hogy milyen fontosak ők a számunkra, de ez igaz minden egyes játékosunkra, nem csak rájuk. A jelenlegi helyzetben viszont csak azokra gondolhatunk, akik játékra készen állnak. Szeretnénk megmutatni magunkat, ez egy jó lehetőség mindenki számára és majd meglátjuk, hogy hogyan tudjuk kezelni ezt a kialakult szituációt. Azért jöttünk, hogy harcoljunk, mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobbunkat nyújtsuk és majd kiderül, hogy ez eredményben majd hogyan nyilvánul meg a végén.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Heindrichfanaticfantastic Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Jó százalékkal kell dobni és az alacsony szerkezet okozta meglepetés erejével élni ? . Nyilván végig megy a zóna a Porto részéről, úgyhogy a lepattanó csata bukó. Hajrá OLAJ!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Hajrá Olaj! Mindent bele!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés