Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Fazekas Csaba és Polster Attila is Sopronba igazolt

Alakul a magyar mag.:

:

Alakul a magyar mag Sopronban, hétfőn egy új játékos, valamint egy visszatérő kosaras érkezését jelentette be az SKC.

2000-es születésű 203 centis magasbedobó, Polster Attila, aki Zalaegerszegről érkezik Sopronba. Az előző évadban a ZTE-ben gyakran kezdő játékosként számításba vett Polsternél figyelemre méltó, hogy közel 50, egészen pontosan 46%-os „találati aránnyal” értékesítette a tripláit az előző évadban.

Fazekas Csaba korábban hasznos embere volt Kosztasz Flevarakisz csapatának, most Nyíregyházáról tért vissz.

fotó: Bálizs Zsuzsa

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
VakEmberFigyelőO1GErika75abcabcNocomment Recent comment authors
Erika75
Olvasó

Atesz egy csupaszív helyi srác, csak ha nem fiatal szabályos, akkor én sem marasztaltam volna mindenáron. Sok sikert, aztán majd hazatérsz egy kicsit rutinosabban, mint Ádi!;)

Nocomment
Olvasó

Elnézést, ez is szép helyesen

Nocomment
Olvasó

Tényleg van automata minuszoló, hiszen mi indokolná, hogy a helyesírási hibámat kijavító kommentre jönnek a minúszok.

Nocomment
Olvasó

A cikk írója lehetne precizebb. Tripla 31/77 40 %, eznis szép.(rájátszásban 6/23 26 % volt)
Összes dobás 47/109 43 % . Védekezés közelít a nullához. Nem értem, mit lát benne a Sopron!!! Magyar mag nem a legrutinosabb : Sitku, Schöll, Polster, Fazekas, Csendes és az egyetlen rutinos Molnár. Suttognak esetleges Meszlényi érkezésről is, ha valaki hallotta, írja meg légyszi.

O1G
Olvasó

Meszlényi fix Sopron.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Sok sikert Attesz. Szegedre vártalak, de a testvércsapat is oké!

zterulez
Olvasó

Polsternek nagyon rosszul jött, hogy tavaly kirúgták Teo Cizmicet, majd Emir Mutapcic a szezon közben Fehérvárról kölcsönvett Takácsot játszatta. Ő volt ennek az egésznek a legnagyobb vesztese. Köszi akkori Zete vezetők, hogy fél évet dédelgettük más csapat játékosát a semmiért! Onnantól már nem játszott Polster, majd a mostani szezonban hiába kapta meg a perceit, az előtte lévő időszak lemaradását nem tudta ledolgozni teljesen. A végére egy egész szó tripladobó lett belőle, már ami a “menj le a sarokba és várd amíg passzolunk neked és dobd be az üres triplát” jellegű dobásokat illeti. Több is lehetne benne, de dolgoznia kell a… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Sokkal több lehetőséget kapott nálunk, mint amennyit a fiatalszabály nélkül kapott volna. Sajnos nem igazán tudott előrelépni. Csuti sokkal kevesebb játékperc alatt sokkal többet fejlődött. Pedig neki a palánk alatt nehezebb dolga van. Nem tudom, hogy mennyi önálló munkát tett bele Polster, de ennyi idő alatt, ha keményen dolgozik valaki, akkor tudott volna felszedni magár izmot. Támadásban még csak-csak elvolt, mert legalább jó keze van, de védekezésben sajnos senkivel nem tudta felvenni a versenyt, így amíg pályán volt folyamatosan őt támadták. A kisebbek sajnos egy leütésből megverik, a nagyobbakhoz meg erőtlen. A dobásainak 70%-ka trojka volt, így azért nehéz érvényesülni.… Olvass tovább »

VakEmberFigyelő
Olvasó

Csuti előbb tanulja meg, hogy a zárás nem az hogy odaállsz merőlegesen, aztán mielőtt elakadna benned a védő kiforogsz előle, így igazából annyit csinálva, hogy a gyűrűt is támadhatatlanná teszed, mert beviszed az embered. Ugyanezt csinálta most U19 vb-n is, ha a legalapabb játék, amiből van vagy 40 egy meccsen meg van tanulva, beszélhetünk fejlődésről.

*Z*T*E*
Olvasó

Sajnos az az igazság h Polster nem NB1 es játékos
jó keze van de védekezésben el kell tüntetni támadásban pedig nagyon szűk mozgástérrel dolgozik gyakorlatilag csak 3-ast dob v passzol betörése nincs és fizikálisan is súlytalan rengeteg izmot kéne felszednie hogy egy jó 4-es legyen belőle 3-as hoz szerintem nem elég atletikus a mai kosárlabdában

HaleLuka
Olvasó

Ez alapján egy az egybe atveszi nálunk Taki szerepét?

CsakaSopron
Olvasó

Kiegészítőkkel nem leszünk gondba úgy tűnik. Molnár Marci palánk alatt, Polster, Fazekas, fiatalnak Csendes. Ha VBV is visszajön nem leszünk olyan rosszak, ha nem jön vissza akkor pedig meglátjuk. Mondjuk érdekes hogy álltalaban mi vagyunk azok akik utolsók Augusztusban utolsóként igazolunk, most szinte teljes a magyar mag.
Érdekes szezonnak nézünk elébe, remélhetőleg egy sikeres és emellett szimpatikus, szerethető csapattal.
Hajra Sopron! SKC!

SopronKCfan
Olvasó

És Sitku Marcit még ki is hagytad. Rendben leszünk

SopronKCfan
Olvasó

Úgy tűnik úgy számolunk, hogy VBV nem jön vissza.
Csabi érkezése várható volt, Polsterről meg majd kiderül mennyire válik be!
Üdv Sopronban, srácok!

Szakèrtő
Olvasó

VbV-nek ezekhez az igazolasokhoz mi köze ?
Ők már nem használhatóak fiatalként VBV igen.

Hawk
Olvasó

Van annak egy diszkrét bája, amikor egy NBA-csapat fantáziát lát egy magyar játékosban, de Magyarországon még mindig arról beszél a “Szakértő”, hogy fiatalként még használható. LOL

Szakèrtő
Olvasó

A használhatot nem úgy értettem. Elnézést H rosszul fogalmaztam.
A használhatóval arra akartam utalni, hogy VBV még a következő szezonban is megfelel a fiatal szabálynak. Polster és Fazekas viszont már nem. Emiatt a két játékos leiigazolasanak szerintem semmi köze VBV-nek. Ha egy olyan játékost igazoltunk volna akire vonatkozik a fiatalszabaly. Jelenleg VBV-n kívül Scholl van aki megfelel a fiatal szabálynak, ha igaz a hír Csendessel kapcsolatban. Egészben pedig ha VBV biztos nem jön vissza muszáj lesz fiatal szabálynak megfelelő játékost igazolni.

Hawk
Olvasó

Így már értem.
Bár az eredeti kérdést nem nekem intézted, de annyiban köze van, hogy VBV nem csak első félidős játékos lenne, tehát VBV + Molnár Marci + légiósok mellett Sitku, Fazekas, Polster játékpercek nagyon limitáltak lennének.

sk25
Olvasó

Miért,Csendes is megy?
Csàtaljait màr elszórtúk most megy a másik top is.Peddig abban bíztam ha ök maradnak+Flasàr,akkor pàr éven belül akár bajnokok is lehetnènk

Szakèrtő
Olvasó

Sajnos nem tudom, hogy megy e vagy marad de sok pletyka kering, hogy megy.

abcabc
Olvasó

Ha te is Körmendre hallottad,megnyugodhatsz.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés