Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Farkas Dániel is a PVSK-ban folytatja

“Bár óriási zsákolásokat nem ígérhetek a szurkolóknak, de triplazáport, azt igen.”:

:

Goldring Gergő után Farkas Dániel érkezését is bejelentette a Pécs, a játékos az MTK-tól érkezik.

Farkas Dániel 1999-ben született Nyíregyházán, és az érettségiig ott is kosárlabdázott. Már 16 évesen bemutatkozhatott a B-csoportban. Aztán tanulmányai miatt Budapest felé vette az irányt, az előző szezont az MTK-ban játszotta végig. A 3-4-es poszton bevethető fiatal kosarast arról kérdezte a pvsk-panthers.hu, miért választotta a PVSK-t.

– Most jön az utolsó olyan szezon számomra, amikor az U23-as szabályba még beférek, ezért mindenképpen A-csoportos együtteshez szerettem volna igazolni. Ilyen értelemben a PVSK megkeresése számomra ideális volt, hiszen a nagyok mellett így az NB I. B-ben is játéklehetőséghez juthatok. A közelmúltban egy próbajátékon vettem itt részt, utána kerestek meg a klub vezetői, hogy igazoljak Pécsre. Örömmel írtam alá. Az első tapasztalataim nagyszerűek. A város, a lakás amiben itt lehetek, és az első néhány edzés is pazar volt. Nagyon nagy várakozásokkal készülök az új szezonra. Szeretnék az A-csoportban minél több játékpercet kiharcolni magamnak. Azt megígérhetem, hogy hajtani fogok minden percben. És, bár óriási zsákolásokat nem ígérhetek a szurkolóknak, de triplazáport, azt igen, a hárompontosok ugyanis az erősségem.

Fotó: pvsk-panthers.hu

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Hubie BrownKPSVRKKBaszketbollpantherpecsibas88 Recent comment authors
Hubie Brown
Olvasó

Legalább mer valamit igérni, nekem ez tetszik. Nem az van az interjúban, hogy lehet, megpróbálom, majd lesz valami, esetleg.
Jó szavakat használ, az meg majd kiderül, hogy teljesítményt is tud-e rakni mögé. De figyelmet már generált magának 🙂

Baszketboll
Olvasó

Egy dolog biztos jó: a menedzsere, aki el tudta adni a Pécsnek, és egy BB1 cikk, interjú is össze lett rakva.
Gratula a menedzsernek, remélem szezon végén majd a srácnak is!?

pecsibas88
Olvasó

Úgy látom a cél a kiesés elkerülése lesz Pécsett… Tényleg a másodosztály tök utolsó csapatából?

Borbély Lajos
Olvasó

Az EGO-t már sikerült belenevelni. Gratulálok. Csak nehogy visszakullogjon egy év után a másodosztályba.

Laposvár
Olvasó

A PVSK-val együtt….

panther
Olvasó

Még az idei szörnyű teljesítményünkkel is előttetek végeztünk, úgyhogy sokkal szerényebben! Úgy is mondhatnám, hogy laposabb arccal!

Laposvár
Olvasó

Ha ezt nekem címezted, az jó nagy kapufa 😀

KPSVRKK
Olvasó

Kaposvár dombos,nem lapos, Laposvár nem kaposvári, pécsi 🙂
A helyezéseken ne rugózzunk, felejtsük el.

GennaroDeTommaso
Olvasó

Mai nap hallottam először erről a srácról. Triplazápor? Magabiztos. Átlag 20 percnyi játékidő alatt 8 pontos átlag, 35%-os triplázással, az amúgy Piros csoportban tökutolsó MTK-nál. Nem hangzik túl meggyőzőnek, de legyen szerencséje.

MAFCdrukker
Olvasó

Jó keze van és gyenge csapatban játszott, valamint még csak 19 éves; úgyhogy szerintem be is jöhet a Pécsnek ez a húzás. Bár a statja valóban nem meggyőző.

GennaroDeTommaso
Olvasó

Milyen matekkal jött ki, hogy 19 éves? 99-es születésű, jövőre már 23 lesz. A logikát pedig nem értem. Épp egy gyenge csapatban, alacsonyabb bajnokságban kellett volna nagy számokat és extra mutatókat hoznia.

MAFCdrukker
Olvasó

Bocs, összekevertem, a másik pécsi igazolásnál, Goldringnál volt az alcímben. Így azért mindjárt más… Abból a szempontból tényleg jobb számokat kellett volna hoznia, hogy több lehetőséget kapott, de nem igazán voltak kidolgozva az MTK akciói, ammenyire én láttam, inkább a kényszerű hajigálás ment.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés