Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Zalakerámia ZTE KK

Megőrizné a ZTE ellen tartó hosszú veretlenségét a Falco.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Zalakerámia ZTE KK

Elődöntő, 1. mérkőzés
Szombathely, Arena Savaria, szerda, 18:00
V.: Földházi Tamás Péter, Praksch Péter Árpád, Nagy Viktor (Dernei Gábor)

Falco: Pot - Kovács - Cowels III. - Tiby - Keller.

ZTE: Trice - O'Reilly - Polster - Smith - Ostojic.

A bajnoki címvédő Falco, a Zalaegerszeggel találkozik a rájátszás elődöntőjében. Az alapszakaszban két viszonylag szorosabb meccset játszottak a csapatok, ám mind a két alkalommal a Szombathely bizonyult jobbnak.

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: “A Zalaegerszeg egy nagyon nehéz ellenfélnek ígérkezik. Ahogy azt az alapszakasz során is megtapasztalhattunk. fizikális, kemény mérkőzéseket játszanak, remek csapatjátékkal. A meccs korai pillanataiban lesz azonban a ZTE a legveszélyesebb, ekkor még ugyanis az együttes vezérjátékosai teljes intenzitással csakis a pontszerzésre törekednek. Ezeket kell megfékeznünk, a feldobástól kezdve nekünk kell irányítanunk a mérkőzés ritmusát, és nem szabad hagynunk, hogy a ellenfél fonalat kapjon, illetve, hogy könnyű kosarakat szerezzenek.”

Sebastian Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “Izgatottan várjuk a Falco elleni elődöntő párharcot. A címvédővel mérkőzünk meg, így tehát mondanom sem kell, nem mi vagyunk a párbaj esélyesei, ez viszont csak annyit jelent, hogy a nyomás sem rajtunk van. Szeretném, ha a srácok felszabadultan kosárlabdáznának és megmutatnánk, hogy igenis partiban tudunk lenni a Szombathellyel!”

HIRDETÉS

27 hozzászólás

27
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
agyasMendezJohnyxMTE19752lee14 Recent comment authors
agyas
Olvasó

Most látom, hogy Földházi… Gyorsan teszek is a ZTE-re. Több mint ötszörös, és már egy meccsre is lehet fogadni.

MTE1975
Olvasó

Krasovecz remélem ma mer bátran rotálni nem 6-7 emberrel akarja lejátszani a meccset. Rakocsevics talán nem csinál azt amit akar az utolsó meccseken nyújtott 16/0 ás mutatójával meg a semmit nem érő alibi védekezésével.Keller is talán elkezd védekezni nem kapun róla ismét 20 pontot mint eddig a szezon nagy részében.
Nehéz lesz de sikerülhet ! Hajrá ZTE !!

Mendez
Olvasó

Találó nevet választottál szó se róla… ????

Laposvár
Olvasó

1-3!

KD
Olvasó

Mint az NBA-ban, hátul a hazai csapat.?4️⃣?2️⃣????

KD
Olvasó

A problémát rossz helyen keresitek ezzel a halasztásosdival, ugyanis az fel sem merült volna, ha az impotens MKOSZ a kupadöntő után rendezi az U20-as döntőt, és utána indul a play-off. Gondolom csak a múlt hétvégén volt ingyen a debreceni csarnok, mert más épkézláb indok nincs erre a b…..szságra.

bbzte
Olvasó

HAJRÁ ZTE!

heraklith
Olvasó

Mindannyian nagyon reméljük, hogy Horváth, Hansen és Takács is tudott szombat..őő.. vasárnap óta eleget szundikálni, hiszen nagy kár lenne ha a falkó kulcsjátékosai nem top formában kezdenék meg az összecsapást.
Így ha véletlenül sikerülne valahogy egy szoros meccset játszanunk Góliát ellen, akkor az csak az azért lehetne, mert 1. soha nem látott hazai pályát kapunk, 2. hazudtunk a halasztási kérelmünk közben, 3. Szalay nem akarja átadni az érmet.

SárgaPárna
Olvasó

Te majom! Ti egy hetet pihentetek, mert a kupadöntő hétvégéjén szabadnaposak voltatok és mégsem mentettek bele a halasztásba a Sopron ellen.
Hogy van pofátok bármit szóvá tenni ezek után?

heraklith
Olvasó

Leírtam múltkor, hogy a két esetet össze sem lehet hasonlítani, de az a baj, hogy nagyon buta vagy hugyos. Vagyis ez nem is érdekelne senkit, ha nem tudnál netet lopni.

SárgaPárna
Olvasó

Szerinted nem lehet, szerintem sem.
Ti kurva sportszerűtlenek voltatok egy hét nap alatt négy meccset játszó csapattal, mi pedig leszarjuk, hogy ti focimeccsre akartok menni…

csakazete
Olvasó

Vendég büfében vendégem vagy egy jó kis falco sörre, ha fasza gyerek leszel! ??
Ha mégsem mernél átjönni, én vállalom a hazai büfében is ?

Johnyx
Olvasó

“This is beginning of a beautiful friendship” 🙂
Anyuék elengednek a vármegyéből?! Jó szurkolást..

heraklith
Olvasó

Ne érezd tehernek, senki nem várja el hogy felfogd, de idemásolom a kedvedért. Ti sportszerűen hazudtatok és leszarjátok, hogy van aki foci meccsre akar menni. A mi esetünkben meg: – Senki nem tudja itt, hogy a Sopron egyáltalán megkereste-e a Zetét. – Ha meg is kereste, akkor 2 munkanappal egy olyan meccs előtt, amire már jegyeket adtak el. A ZTE több mint egy héttel a meccs előtt kereste meg a falkót. Abban a pillanatban, ahogy az idöpontok nyilvánosak lettek. – Ha a Sopron megkereste a Zetét, akkor akkor csak azután miután kiderült hogy játszik a négyes döntőben, holott már jóval… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

Hu de hülye vagy te….

Ten15
Olvasó

Jegyeket adtak el, jegyeket adtak el… Csak halkan megjegyzem, hogy a jegyek átírása egy másik időpontra nem okoz különösebb nehézséget egy klubnak. Kifogásnak jó, ahogy az U20-asok is. A “2 munkanapon belül” már érthetőbb indok, lehet hivatkozni a szabályokra valóban. Viszont közös elhatározással itt is bármi lehetséges lett volna. Ahogy a foci meccs megoldása is. Egyik kutya másik eb. Mindkét esetben érthető a szándék, hogy a legjobb eséllyel menjenek bele a párharcba, de ezt így feketén-fehéren sportszerűtlen leírni, így marad a relativizálás. A szurkolóknak érzelmi alapon meg pláne. mindenki tudja ezt, mégis itt bizonygatjátok a fórumon. Vicces… Ja és mielőtt… Olvass tovább »

p.borisz
Olvasó

Kibújsz a denevérbarlangból? Jössz meccsre? Vagy igazi divat vagy? Mert a dumád senkit nem érdekel, tények sehol, csak a csúsztatás ??????

Aranyalba
Olvasó

Sövegjártó Ábel szarrá fog szopatni benneteket a neki szánt 2 percben, amiért kihagytad a felsorolásból 🙂

2lee14
Olvasó

Az oké, ha nem értesz a dolgokhoz, csak ne hangoztasd kérlek….

zterulez
Olvasó

Ahogy a Körmend nyerni tudott Szombathelyen, majd továbbjutott Szolnokon, úgy a Miami is továbbjutott a Milwaukee ellen. Sőt ma hajnalban az Embiid nélküli Sixers nyerni tudott Bostonban. Minden statisztika ellenünk szól, de nekünk is lehet underdogként egyszer egy jó sorozatunk. “Ha felveszed… “!

csakazete
Olvasó

Ámen!
És ellenfelünk is hozhatja élete legszarabb formáját… A meccs akkor fut le amikor lefújják, addig két esélyese van ?

Wilson
Olvasó

Perl a motor az egész Falco sikerességében, ha az ő játékát megfojtjátok sikeres csapdázásokkal és 10 pont környékén tartjátok bármi lehet.

Mendez
Olvasó

Ez rajtad kívül szerintem még senkinek nem jutott eszébe.
Igazi zseni vagy!

p.borisz
Olvasó

?házi és Praksch…debil játékvezetés lesz megint….
Nincs kérdés, győzni kell. ?

Vulcano
Olvasó

A szakportál sajna nem tudta leírni.
Szóval 8 meccses győzelmi széria a Zte ellen.
Az egerszegiek 2019.02.01-én nyertek utoljára, azaz több mint 4 éve.
Folytassuk a szériát és legyen 11 meccses?⚫?

csakazete
Olvasó

Na de akkor hogyan…! ?

Wilson
Olvasó

Minden sorozat megszakad egyszer, éppen itt az ideje, hogy ez is megszakadjon!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés