Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Unicaja Malaga

Megkezdi szereplését a Falco a BL-ben!

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Unicaja Malaga

Bajnokok Ligája, 1. forduló.
Szombathely, Arena Savaria, szerda 18:00

Szombathely: Pot - Jordano - Benke - Tiby - Keller Á.

Malaga: Perry - Carter - Taylor - Ejim - Kravish.

Szerdán bekövetkezik az, amire minden szombathelyi szurkoló várt, a Falco megkezd szereplését a Bajnokok Ligájában, ráadásul hazai pályán az Unicaja Malaga ellen.

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Természetesen nagyon várjuk már a hazai bemutatkozást. Az Unicaja egy nagyon erős csapat, talán a legerősebb, mely elmúlt években Magyarországra látogatott, erre büszkék vagyunk. Agresszív védekezés jellemző rájuk – különösen a labdás körül -, nagy fegyverük az ezekből következő gyorsindítások, valamint életveszélyesek a triplavonal mögül. Emiatt okosan és türelmesen kell kosárlabdáznunk támadásban, védekezésben pedig hasonló agresszivitással dolgozni. Nagy lökést fog adni a remek hangulat, teltházat várunk, a játékosaimnak is elmondtam, hogy élvezzék minden egyes labdabirtoklást, amit játszhatnak itt, meglátjuk, ez mire lesz elég.

28 hozzászólás

28
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
WSrebornNonameRougeMarillionVulcano Recent comment authors
Noname
Olvasó

Milyen aktívak vagytok buckák!
Ti melyik nemzetközi kupában indultok?
Ja, hogy két éve a négy közé sem juttok!?

WSreborn
Olvasó

Az lehet, de többször jutottunk oda mint ti, sőt nekünk nemzetköziben is sikerült 2x is, ami kb. ugyanez a szint volt anno mint most a BL, ha nem jobb.

p.borisz
Olvasó

Mindig a múlt…???

WSreborn
Olvasó

Hát baszod Borisz, a jelennel mit büszkélkedjek? Nekünk most ez van, majd lesz jobb…..

p.borisz
Olvasó

Na ezt adom,a korrekt választ méginkább!?

Marillion
Olvasó

Ezt én megtapsolom…csak azt nem értem miért nem lehetett olyan befektetőket találni akik a kilépő/lelépő helyett továbbra is fent tudták volna tartani azt a szintet amit elértetek addig! A Szolnoki Olajbányász mint név és a csapat folyamatos jó teljesítménye igy együtt elég kellett volna hogy legyen a folytatásra hiszen ha mindenki mindent jól csinál egy csapat körül akkor visszafelé is bőven jön a pénz nemcsak kiadások! És ehhez hozzájön hogy akkor még a Polgármesteretek volt az MKOSZ főnök is egyben, aztán ez igy együtt sem vonzott senkit oda! Azért először ezeket a rátok nézve keserű tényeket kéne tisztába tennetek mikor… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

1.8 mp-cel a vége előtt még ne kezdjetek el ünnepelni.

?

KD
Olvasó

Malaga vajon Baszkföldön van vagy Kataloniában?( annyit segítek, hogy Spanyolországról van szó)

Marillion
Olvasó

Nekünk minden meccs a BL-ben ünnep….a jobbtól kikapni meg nem szégyen! De voltak bravúrjaink is!

p.borisz
Olvasó

Kemény dió lesz, de remélem fel tudunk nőni a feladathoz és sikerül egy jó meccset játszani a spanyolokkal, nagyobb zakó nélkül… Rajtunk nem fog múlni, az biztos?
Hajrá Falco ????

Pojaca
Olvasó

Kendrick Perry nyisszantsd a hálót, nyisszantsd a hálóóóót, Kendrick Perry 0,5 sec alatt nyisszantsd a hálóóóóót!!!!!!!

p.borisz
Olvasó

Húzz a zte cikkek alá, örülj, hogy végre nem pitsantottak ki benneteket…

Vulcano
Olvasó

?⚫13-0?⚪
?????

KD
Olvasó

Láttam a hétvégén a Badalona elleni meccsüket, nem a védekezésröl szólt,113-91-re nyertek. Fizikális meccs lesz, szoros meccset jó védekezéssel lehet játszani ellenük, ha mi kifogunk egy elfogadható dobóformát, támadásban türelmesek leszünk kevés eladott labdával, akkor szoros lehet az eredmény és a végén bármi lehet. 5 amerikai légiós+ Perry, Djedovic. Ejim személyében kanadai légiósuk is van és csak három spanyol a keretben. Nehéz meccs lesz, de hazai pályán meg kell mutatnunk, hogy ilyen kaliberü spanyol élcsapatnak is méltó ellenfelei tudunk lenni. Hajrá Falco!5️⃣?2️⃣????

fanaticfantastic
Olvasó

Hol közvetítik a meccset?

fanaticfantastic
Olvasó

Ezen a kérdésen, ugyan mi nem tetszik?

KD
Olvasó

Mindigtv go, még elöfizethetsz, a BL-re, 1190 Ft/hó, ma is három meccset adnak élöben. Minden meccsen rendes kamera, Falco-meccsen közvetítés. ?

Jon
Olvasó

Hát ez az! A magyar meccses előfizetés mellett még + 1190Ft, ha valaki a Falco meccseket meg akarja nézni és nem tud kimenni. Ennyi sportadó mellett ez az igazi pofátlan lehúzás.

Olajheart2
Olvasó

Kendrick Perry✌️❣️

WestChampi
Olvasó

ez egy fontos a cikkhez kapcsolodo tartalmas vélemény
köszönjük ?

Olajheart2
Olvasó

Nagyon szívesen!

Born2Ball
Olvasó

Szeretném felajánlani adóm 1%-át 10db megafonra, melyet a Falco b-középben tudnak használni, hogy felmenjen a decibel az Arénában.
Temetés hangulatban nem tudnak a játékosok szívvel, szeretettel és alázattal küzdeni!??
??

Alulu
Olvasó

Azt már egerszegre felajànlottad. Igen ostoba lehetsz hogy ilyen gyorsan elfelejtetted??

Born2Ball
Olvasó

Kiváló mentális állapotban vagyok!

Alulu
Olvasó

A buta ember is azt hiszi hogy okos

Jon
Olvasó

Nem mondom, hogy mindig világszínvonalú a szurkolás, de az országban az egyik leglelkesebb és szintén az egyik legnagyobb számú a Falco szurkolótábor, átlagot nézve elfogultság nélkül is minimum dobogós mind a 2-ben, az még rosszindulatból is komikus, hogy nincs elég dB.

Marillion
Olvasó

Magyarországon mondj egy olyan csarnokot ahol mindenki B közép aki jegyet vált! Persze az olyan az igazi hangulat ami nem vitás de ha valaki ilyen közegben szeretne minimum 4×10 percet eltölteni annak át kell ruccannia Partizan vagy Zvezda meccsre… Panathinaikos vagy Olympiakos meccsre…stb…stb…mert a Magyar vérmérséklet és vele szurkolói “mentalítás” nálunk ilyenféle folyamatos atmoszférára örökös alkalmatlan! Ezektől függetlenül nálunk Szombathelyen azért állandóan megvan egy stabil nézőszám! Ui. Nem minden néző szurkoló is,…nem minden szurkoló fanatikus is! Hajrá Falco!

Jon
Olvasó

Azzal a tudattal kell pályáralépni, hogy bőven a magyar faulthatár felett kell védekezni (és reménykedni, hogy nem lesz döntő mértékű a kettősmérce), támadásban meg határozottnak, elszántnak lenni, megilletődöttség nélkül játszani (elsősorban a fiataloknak).

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés