Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – SZTE-Szedeák

A címvédő a Szegeddel találkozik az elődöntőben.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - SZTE-Szedeák

Magyar Kupa, elődöntő.
Budapest, BOK Sportcsarnok, szombat 17:00.
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Goda László, Fodor Attila (Téczely Tamás)

Szombathely: Pongó - Tanoh Dez - Benke - Tiby - Keller.

Szeged: Woolridge - Locke - Balogh - Bognár - Lake.

A Magyar Kupa első elődöntőkében, a címvédő Falco a Szegeddel találkozik. Az alapszakaszban mindkét csapat a hazai mérkőzését húzta be a párharcban, most azonban semleges pályán dől el a csata.

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Azt gondolom, mind a négy bejutott csapatnak jár az elismerés, hiszen a Magyar Kupa egy különleges sorozat. Itt mindig a legjobb verziódad kell mutatnod a pályán, mert 40 percen múlik az, hogy sikerül-e elérned a célodat. Két mérkőzés vár ránk két nap alatt, a feladatunk, hogy megvalósítsuk azt, amiről az előbb beszéltem. Tiszteljük az ellenfelünket, a Szeged egy remek csapat, de komoly célokkal érkezünk Budapestre!

Simándi Árpád, SZTE-Szedeák: Nem vagyunk egyszerű helyzetben, hiszen a legutóbbi hétvégén nem sikerült nyernünk a DEAC ellen, így nem jutottunk be a rájátszásba. Ettől függetlenül próbálunk meglepetést okozni a kupában, mindenképpen szeretnénk valamilyen színű érmet hazahozni. Többen is megemlítették, hogy két éve sikerült, de a Falco a legjobb csapat a ligában. Nagyon nehéz lesz ellenük, biztos, hogy nagyon motiváltak lesznek, kisebb hullámvölgyből érkeznek. Mi magunkkal foglalkozunk, a lehető legjobb játékunkat szeretnénk nyújtani, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Kosarasp.boriszRózsabimbóG. LaciSzegedi kék Recent comment authors
p.borisz
Olvasó

Bízom a csapatban,nem ismétlődhet meg a a tavalyelőtti fiaskó.A Szeged nagyon jó,mumus is,de pont ezért extra motiváció lehet a fiúknak.Hajrá Falco!

Kosaras
Olvasó

Pedig nem lenne rossz, ha hagyománnyá válna a tavalyelőtti eset. Bízzunk.

Rózsabimbó
Olvasó

Falco bukfenc.

G. Laci
Olvasó

Nem mintha túl sokat számítana, de Benke ellen (csakúgy, mint Drenovac ellen) nem lenne jó 3 190es vagy azvalatti hátvéddel kezdeni! Lock helyett Bailey, vagy Balogh helyet Cohill kellene a kezdöbe – de nyilván nem ezen fog múlni, csak legalább ne kezdjünk ekkora mismatch-csel! Hajrá Szeged!

Szegedi kék
Olvasó

Hajrá Szeged!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés