Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Szolnoki Olajbányász

Kulcsjátékosa nélkül kénytelen játszani a Falco.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 17. forduló
Szombathely, Arena Savaria, szerda, 18:30
V.: Cziffra Cs., Tözsér D., Ádám J.

Falco: Anderson - Váradi - Doktor - Bruinsma - Lake.

Szolnok: Pongó - Badzim - Rudner - Subotic - Cakarun.

A szombathelyiek egy szoros mérkőzésen veszítették el a veretlenségüket, míg a vendégek a Paks ellen tudtak nyerni egy kemény találkozón.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Az idei bajnokság során a Szolnok az egyik bajnokesélyes csapat. Nagyszerűen választottak légiósokat és a magyarok is jól játszanak, kiegészítik egymást. A mérkőzéseken kontrolláltan játszanak és támadásaik során a kinti és benti játékuk is nagyon jó. Védekezésben az egyik legjobban védekező csapat. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen csapattal állunk szemben, kemény mérkőzés áll előttünk. Searcy sajnos nem tudja vállalni a játékot és Milosevics játéka is kérdéses.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: Egy nagyon jó csapatról beszélünk. Nagyon jó játékosokkal rendelkeznek, akik nemzetközi meccseken is sok tapasztalatot szerzetek és ezeket kamatoztatni is tudják a bajnoki cím elérésében. A múltkori mérkőzésüket a Sopron ellen elveszítették, de szerintem közrejátszott abban az is, hogy Zaragoza elleni találkozót még nem pihenték ki addigra. Kemény mérkőzésnek nézünk elébe, de megpróbálunk minél jobb teljesítményt nyújtani, és próbáljuk minél jobban megnehezíteni a Falco dolgát.

HIRDETÉS

64 hozzászólás

64
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
20 Comment threads
44 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
Dudi1959donnarummaSárgaPárnanyolcmegnyolc Recent comment authors
Dudi
Olvasó

Üdv! Lehet hogy lehurrogtok, de leírom. Ha ma Milosevics nem játszik, vagy nem hozza a tőle elvártat, eredménytől függetlenül, akkor sztem útilapu. Hajrà Falco!

SárgaPárna
Olvasó

Ez nehéz lesz, nagyon nehéz!
Remélem Okorn nem csak ordibált, hanem mentálisan és taktikailag is felkészítette a csapatot. Képes rá, de a hisztit nem szeretem.
A gyereknek is mindig azt mondom, ha hisztizik, hogy bebaszom a hideg zuhany alá, mondjuk az Okorn ott elég hülyén nézne ki.

Rouge
Olvasó

“… A gyereknek is mindig azt mondom, ha hisztizik, hogy bebaszom a hideg zuhany alá..”

Ezt az apád mondja neked bazmeg.

nyolcmegnyolc
Olvasó

A meccs előtt vagyun, most azt mondom nyerünk. A meccs után, ha kell szomorkodunk. Remêlem nem kell

JR.Benitez
Olvasó

Jó meccs lesz. Kár hogy nem adja emnéty

Üvegtigris
Olvasó

Edzői nyilatkozat,Milo játéka kérdéses.Én meg egy kicsit tovább gondoltam.

JR.Benitez
Olvasó

Ja ok akkor csak te kombinálsz. Azt hittem én tudom rosszul. Játszania kell mert a cenyán kívül is van más félig sérült játékos aki reggel is kezelésen volt úgy tudom

Üvegtigris
Olvasó

Milo nem véletlenül ment a falcoba,most már tisztán látszik.Ő a tudatos kézifék és még fizetnek is neki zseniális.Az OLAJ ellen jó,hogy nem játszik olyan mintha az apját rúgná hasba.

JR.Benitez
Olvasó

Ki mondta hogy nem játszik? Segits hol olvastad

JR.Benitez
Olvasó

50-50. Gyakorlatilag palánk alatt 2 emberünk maradt….. Rettenetesen veszélyes ellenfél az Olaj, magas szinten védekeznek és jól dobnak kintről. Cakarun meg olyan belső posztos irányító aki érti és olvassa a játékot. Nehéz lesz tartalékosan, de nincs kifogás és duma, nyerni kell!!! FALCO

nazol
Olvasó

Erősen bekezd a Falco, mi a 2. negyedben visszajövünk 10 ponton belülre, majd 10-14 pont közötti különbséggel végig zötyög a meccs, a végére elfáradunk és fejben is feladjuk… A vége -18-20 körüli szopó. Nagyjából ez a realitás.
Vagy, Okorn szétbasz köztük, és erő demonstrációt követelve beleállítanak minket a falba egy -30-al.
Olaj győzelem esélye nálam sajnos most: 15%.
Ettől függetlenül valószínűleg végig ordítom a meccset.
Hajrá Olaj! Előre a 15%ért! 🙂

Olajheart2
Olvasó

Ez tetszik előre a 15%ért? akkor előre Olajka

Marillion
Olvasó

És akkor még arról nem is beszéltűnk….ha dadog a kamera….lefagy egyik vagy másik oldalon a támadásnál….a karika meg a kép közepén pőrőg mint a majom faszán a stanecli! Hát ha ebből a szempontból kőzelítem meg a várhatót akkor nem irigylem sem magunkat sem az olaj szúrkolókat! Srácok nincs itt 15% úgyan már….palánk alatt főleg foghatók vagyunk ti meg ott Délszláv főlényben….nálam igy továbbra is 50-50%….

WSreborn
Olvasó

Attól tartok Okorn mester nagyon leordította a csapatot akik most 100%ot fognak hozni és nagyon odateszik magukat. Kicsit féltem most a csapatot nagyon làtszik a fáradtság, plusz valljuk meg erősebb csapat a Falco. A Bruinsma-Perl-Benke hármast NB1 szinten azt gondolom lehetetlen megfogni.
Ne legyen igazam de szerintem egy 20-25 pont körüli zakó is benne van most.
Minden más ennél jobb eredménnyel elégedett leszek.
Hajrá Olaj!!!!

Olajheart2
Olvasó

Én is féltem a csapatunkat! Hajrá OLAJ

moldi56
Olvasó

Hát azért a 25 pontos zakó már csúnya lenne!Abban azért meg lehet egyezni,hogy nekünk nem a Falcót kell megvernünk.Most még.HAJRÁ OLAJ!

Rózsabimbó
Olvasó

Leordítások nélkül is 100%-on fog teljesíteni a Falco.
Csak lehetőleg színészkedés nélkül.
Kár, hogy a TV nem adja!

JR.Benitez
Olvasó

Szoros meccs lesz

Rouge
Olvasó

Ez most teljesen más mérkőzés lesz mint az előzőek. Van négy jó légiósunk és van még Pongó, akik játéktudásban partiban vannak a Falco három válogatottjával és öt légiósàval. Itt öt jó játékos, amott nyolc… igazából a Falco ellen nincs vesztenivalónk, főleg idegenben. Eddig Potocnik szépen elosztotta a játékperceket, egy mérkőzésen senki sem játszott 30 percnél többet, és minden mérkőzésen 10-11 játékosunk pályára lépett. Most viszont nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy egy formán kívüli Kovács vagy Juhos 15-20 percet a pályán töltsön. Én a következőt csinálnám: az öt jó játékosunknak adnék 32-32 percet. Legalább. (Ezt most be kell vállalni, a… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Azt érzem ha Kovács és üvegláb jól játszik, ti nyertek. Ha nem, akkor szerintem mi.

Marillion
Olvasó

Vigyázni Milóra? Miért? játszik? És ha igen akkor tényező? És ha mégis játszik az csak nektek segítség! Nincs tőbb kérdésem…..

Marillion
Olvasó

Milosevicset majd pont az olaj ellen kapta volna el a gépszíj ??? Igy legalább nem kell kritizálni ha az eddig megszokottat látnánk tőle! Ő már nem lesz olyan amilyet mi szúrkolók várnénk tőle Okorn mestert meg úgysem győzi meg semmi arról hogy ezt jól benézte…A Sopron ellen elhittük hogy igy vagy úgy de úgyis behúzzuk….koppantunk….Az újjászületett Szolnokot hétről hétre követve…most még nehezebb meccsre van kilátás mint Sopronban….50-50% mindkét oldalra…Centerben űgytünik nem leszünk partyban…de talán mezőnyben jön annyival tőbb plusz…ami kell a győzelemhez….

Zsarkov
Olvasó

Milo tudna játszani…, de ellenünk nem akar…, ettől függetlenül 5-10 ponttal nyer a Falco…

Marillion
Olvasó

Hát ezt gondolom én is….kivéve az ettől függetlenül…mert jó csapatotok lett…lehet hogy csak nüanszokon a pl. 1 dobáson fog múlni…és a jv-tők nem szólnak majd bele…

Zsarkov
Olvasó

Esélyünk a győzelemre egy esetben lehet…, ha Juhos dob 8-10 pontot és szed 6-8 pattanót…, de ebben nem hiszek

MAFCdrukker
Olvasó

Lehet, hogy unalmas leszek, de legutóbb jól sült el, úgyhogy újból megpróbálom. Olaj-Falco ellentét kialakulásáról, nagy párharcokról, hátteréről tudtok írni egy pár élményt, véleményt? Köszi.

Marillion
Olvasó

Azthiszem ebbe belejátszott,az olaj… Mte barátkozás és persze mellé a piros fekete…ha valaki tud tőbbet….mást is….vagy engem akar kijavítani…mert nem jól tudom…ossza meg velem is…köszönöm…Részemről mindketten csak ellenfelek,de nem ellenségek!

MAFCdrukker
Olvasó

Ez a barátság még él? Ez azért is érdekes, mert az OSE-szurkolók tudtommal a Körmenddel jóban vannak, az Olaj elleni meccseiken viszont a fórum alapján nem volt annyira barátságos a hangulat.

Marillion
Olvasó

Hát erről inkáb az Mte B közép tagjait kellene megkérdezni…hogy mi van….én még ott tartók hogy Vas megye Szolnoki szempontból megosztott! Körmend oké…Szombathely…gyülölet….

Vulcano
Olvasó

A két csapat a 99-2000-es szezonban játszott egymással elődöntőt. Azt az Olaj nyerte el. A kettő között párharc igazából a Falco bajnoki címe után erősödött fel, akkor amikor az Olaj az aranykorát élte. A Falco jópár döntőt vesztett el az Olaj miatt szóval a feszültség a két csapat között nem olyan régen gyökeredző. Tehát a földrajzi fekvés nem indokolja mint a Körmend vagy a Zte esetében, egyszerűen annyi hogy az utóbbi évek legdominánsabb csapati közé tartoznak és nekik vannak az egyik legfanatikusabb szurkolói. Szerintem ennyi az oka. Ha más Falco vagy Olaj szurkoló tud jobb az okot akkor segíthet. Holnapra… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Szerintem a legfőbb ok, az a Falco ikon, Kálmán “silverkönyökcsula” László antipatikus attitűdje volt…

MAFCdrukker
Olvasó

Ha jól tudom, még “Táncolj, köcsög!” feliratú kétrudast is készítettetek a “tiszteletére”…

WSreborn
Olvasó

Nos, ismét egy jó kérdés, de itt tradícionális ellentétről nem beszélhetünk. Inkább a szurkolótáborok közötti 2006-2007es szezonban kialakult balhé miatt kezdődött ez. A két csapat mindig sportszerű meccseket vívott, amik rendszerint a pályán dőltek el. Úgy emlékszem 1999ben találkoztunk először a playoffban a negyeddöntőben. A Falco 3-2re nyert és végül döntőt jàtszott, az Alba ellen. 1999 negyeddöntő 3-2 Falco 2000 elődöntő 3-0 Olaj 2001 negyeddöntő 3-2 Olaj 2002 bronzmeccs Falco 2012 döntő 3-1 Olaj 2018 döntő 3-1 Olaj 2019 elődöntő 3-0 Falco Ezek ugranak be, nem biztos hogy teljes a lista, az Alba ellen biztosabb voltam. Szóval itt szerintem nincs… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

A Falcóval mindig feltöröltük a padlót,
nyilván ők nem szeretnek minket.

Kálmán óta pedig senki sem szereti igazán
a Falcót.

12 döntőt buktak, ebből jópárat ellenünk,
ezek közt volt pár emlékezetes,
például a győri kupadöntő (2019),
amikor teljesen esélytelenül hat emberrel (felnőtt játékossal) vertük őket.
Szóval van bennük egy jókora frusztráltság.

De a részemről a legunszimpatikusabb a 2018-as döntő negyedik mérkőzése után történtek,
amikor az Arénában lettünk bajnokok úgy,
hogy 1.8 másodperccel a vége előtt mèg a Falco vezetett….(aztán jött Perry, a többi pedig történelem.)

A meccset megnyertük,
átvettük az érmeket és a kupát,
amire az Arénában elkezdtek cigányozni, de úgy istenigazából, ami szerintem mindennek az alja.
(Ez magyarázható a frusztráltsággal)

https://www.youtube.com/watch?v=zIdAzDaaMKU&feature=share

Vilis79
Olvasó

Megnéztem a felvételt, Tóth Ádám reakcióját nem tudom észrevetted-e? Ahogy hergelte a falco szurkolókat. Mutogatott, csúnyán beszélt, bár tőle nem vártam mást, nem a legélesebb kés a fiókban. A cigányozásban igazad van. De azért amit Ádám csinált az se szép.

Marillion
Olvasó

Hát igen….a Zalai gyerek duplán élvezhetett….ráadásul épp Vas megyében…

moldi56
Olvasó

Szithatod nyugodtan,Ádika már nem az Olaj játékosa.Elment Debrecenbe,így már nekünk is ellenfél.

moldi56
Olvasó

Sajnos abból a csapatból túl sokan nem maradtak.Igazából csak Perryt sajnálom,na őt 25-ös drótkötéllel kellett volna itt tartani.

moldi56
Olvasó

Külön pikantéria,hogy Milosevics nyakában ülve vágta le Tóth Zolika a hálót…Szombathelyen.

Dudi
Olvasó

Valóban nehéz volt elviselni azt a döntő 4.meccset, és még jó pár meccset. De hagyjuk is. Egyébként jelen voltàl?

Rouge
Olvasó

Nem.
De nézd meg a videót, azért az egy elég kemény cigányozás volt, nemcsak egy-két ember nyomta.

Ettől függetlenül, leszámítva azt az egy-két hülyét, semmi bajom az itt irogató Falco szurkolókkal,
veled meg aztán pláne nincs.

Olajheart2
Olvasó

Én ott voltam… benne van 30 év
OLAJ szurkolásom alatt a top 5 meccsben.. a gyereket otthon hagytam alig tudtam megoldani h menjek utolsó pillanatban döntöttük el a szurkoló barátommal h megyünk.. az uram 2 hétig nem szólt hozzám válni akart? h mit képzelek anyaként h kisgyereket ott hagyom .. De megérte!!! Hajrá OLAJ ❤?

JR.Benitez
Olvasó

Már sokkal korábban is volt a 2 tábor között verekedés… Sőt Szolnokon megütöttek egy súlyosan rokkant sárga szimpatizánst, amit aztán páran nehezen felejtettek el. Mindkét oldalról volt betört busz, kőzápor stb. Ezek régi sztorik aki ott volt tudja

donnarumma
Olvasó

Semmi különös..a Szolnok csapatával meg pláne nem.Van 1-2 seggfej szurkolójuk,de ennyi…
Pár cigánygyerek csinálja köztük mindig a feszkót pl.a győri elodonton a Bereny-Falco meccset 3 roma susogos melegitoben bevonult es csak mutogattak…de ennyi,szóra sem érdemes..
A legalpáribb tőlük amikor nyertek Szhelyen és 10 cigánygyerek az érem átadásakor, odafutott a szektoruk szélére és a farkuk helyét mutogatták-ahelyett hogy a csapatukat éltették volna…aztán amióta kiegyenlítődtek a lehetőségek,már rendeződtek az erőviszonyok..
Az 1,8 at Beni átírta 0,8 ra..aztán kisöpörtük az Olajkát a rájátszásból…Aztán Benke,majd az ikonjuk is minket választott, szóval óriási részükről a frusztráltság! Próbálják itt páran beállítani, hogy sokkal nagyobb itt az ellentét,de neem ..

1959
Olvasó

?‍♂️?

moldi56
Olvasó

Na azért Benke még nem úszta meg,a szerencséje,hogy most még nincsennek szurkolók.Valószínű még tavasszal sem lesz,de ki tudja.Vojvoda is elment,de őt itt nem bántja senki,becsülettel lehúzott 6 évet,de Benke az más kávéház.

WSreborn
Olvasó

Nagy fegyvertény volt az a kisöprés mondhatom 6 sérült játékossal, amig csak 3 volt akkor is szoptatok….cigányok az Olaj b középben nincsenek. A kiegyenlített lehetőségeket meg inkább hagyjuk kb. 3x akkora a büdzsétek.
Faszfejek mindenhol vannak, Szombathelyen te vagy az egyik!!!

hopehely
Olvasó

Isti takarítsd el Milosevics haverodat Szombathelyről!

Torcida
Olvasó

6500 dolláros bohócok ?

Leklibajsza
Olvasó

Anyukám szomszédjának mondta a hentese, hogy olvasta egy román fórumon, hogy Milo 10.000 dollárt kért, de Gyuri bácsi 136.000 dollárt adott neki. HAAHAHAHAA HÜJE ZSÁRGÁK!!!!

Master1
Olvasó

Nagyságrendileg ennek az összegnek a 60%-ért van Szombathelyen Milosevic. Nem kell elhinni minden ,tuti infot’. Amúgy pedig Egerszegen van elég bohóc, te inkább foglalkozz velük.

Torcida
Olvasó

$$$$$ ?????????

Olajheart2
Olvasó

Hajrá OLAJ ❤?

Torcida
Olvasó

Gyurka bá a fejős tehén ?? szép volt milosevic

Modus operandi
Olvasó

HAJRÁ OLAJ!!!

Roland
Olvasó

Találó a cím!!!a kulcsjátékos nélküli játékból lett a Falkónak bajnoki címe.?

Vulcano
Olvasó

Tudjuk, tudjuk. A csúny a Falco nem hagyta nyerni szegény Körmendet és Olajkát. Gondolom mikor nekünk voltak sérültjeink akkor hagytak minket nyerni. Ja nem. Tudod ilyen a sport. Annak kell játszani akai tud. Meg amúgy már igazán illene kiheverned az a döntőt. Lassan 2 éve volt.

moldi56
Olvasó

Valóban ezzel már nem kell foglalkozni.

Gecse J. Márió
Olvasó

Melyik év(ek)ben buktatok el sérülés(ek) miatt, amikor bajnokesélyes csapatotok volt?

Pbask
Olvasó

Nos. számomra A MECCS! Egyik legjobban támadó csapat vagyunk,de mire fogunk menni vajon a bajnokság legjobb védekező csapatával szemben?
A tény az,hogy a bajnokesélyes csapatok közül mi kapjuk a legtöbb pontot. 2 játékosunk offos,de lehet bizonyítani,nem a hiányzókkal kell foglalkozni,inkább azzal,hogy mindenki tegye oda magát,én kíváncsi vagyok,gigászi,pikáns csata lesz.
Valami azt súgja felsőposzton fog eldőlni a meccs. Maradt egy Evan,Lake-nek meg előkell lépnie.

A védekezésünkre leszek legfőképp kíváncsi a holnapi nap folyamán,na meg persze küzdésre. Mert ki lehet kapni ettől az Olajtól úgy is,ha mindenki megteszi,amit tud.

Milosevicset nem kommentálom gondolom 2 bejgli fordítva állt meg a gyomrában,amitől újra lesérült.

Hajrá Falco!

moldi56
Olvasó

Milót vissza kellett volna hozni Szolnokra.Na nem játékosnak,de a csapat körüli trénerként még lett volna helye.Itt óriási tekintélye van,amit meg is szolgált.Szombathelyen ezt úgysem értik.

Olajheart2
Olvasó

Számomra végtelenül bántó hogy egy MILÓT így emlegetnek a Falco szurkolók ahogy.. ennyi kritikát bántást pl ez is 2 bejgli fordítva állt meg a gyomrában..

SárgaPárna
Olvasó

vagy a seggében…

Marillion
Olvasó

Van igazad…de gondolj bele….nézd meg mire megyünk vele…csak egy játékossal tőbb a keretünk de semmi tőbb…és meccsek óta nem megy neki…és nem megy neki …és nem megy neki….stb…talán ha nem Falco mezt húzott volna?! Szerintem már megbánta…ezért sincs benne tőbb jelenleg!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés