Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Sopron KC

Ismét nehéz feladat vár a Sopronra.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Sopron KC

Bajnokság, 16. forduló
Szombathely, Arena Savaria, szombat, 15:45
Játékvezetők: Papp Péter, Nagy Viktor, Frányó Péter (Téczely Tamás)

Szombathely: Pot - Kovács - Brown - Tiby - Keller.

Sopron: Joseph - Supola - Valerio-Bodon - Barnett - Durham.

A listavezető és címvédő Falco sorozatban 14. bajnoki győzelmére hajt az ellen a Sopron ellen, amelyik a negyedik helyen áll és a végletekig kiélezett csatában maradt alul hazai pályán a Szolnok ellen. A két csapat első idei mérkőzését viszonylag simán, 81-63-ra nyerte a Szombathely.

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: “A Sopron egy erős és stabil csapat, jó eredményeket ért el az elmúlt időszakban is. Flevarakisz mester remek munkát végez, és hosszú ideje adott filozófia alapján halad a csapat, mely nagyban hozzájárul a sikereikhez. Az első mérkőzésen Sopronban szép győzelmet arattunk, de ez egy teljesen más meccs lesz. Ez egy fontos időszak a bajnokságban, főként magunkra koncentrálunk, fejlődünk meccsről meccsre, top formában kell megérkeznünk a rájátszásba. Agresszív védekezés szükséges szombaton a sikerhez, az SKC ellen sem fér bele pillanatnyi rövidzárlat sem, mert azt kihasználják. Keller Ákos sérülést szenvedett a legutóbbi mérkőzésen, de vállalja a játékot, ami megmutatja miért tiszteljük őt ennyire és miért válogatott játékos, rajta kívül mindenki teljesen egészséges. ”

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC: “Az előző évekhez képest a Falco is jelentős mértékben átalakult, a Bajnokok Ligája szereplése – amelynek során több bravúros győzelmet is aratott – rengeteget jelentett nekik abban, hogy összeálljon a játéka. Egyértelműen a legjobb csapathoz, a címvédőhöz és a bajnoki listavezetőhöz látogatunk. Ismerjük erősségeiket, próbáltunk felkészülni ellenük, nincs semmi vesztenivalónk, de természetesen most is megpróbáljuk a lehető legjobb játékunkat nyújtani; meglátjuk, ez mire lesz elég Szombathelyen.”

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
NonameMarillionMendezKovari AndrasImiDEAC Recent comment authors
Noname
Olvasó

Nocsak!
Szolnoki bíró Szombathelyen?

Gecse J. Márió
Olvasó

Jones és Shine nélkül nem sok esélye lenne a vendégeknek.

Pbask
Olvasó

Mi van velük, hogy a Szolnok ellen sem játszottak már?

Kovari Andras
Olvasó

Ha aprobb serulesuk van nem biztos, hogy pont Szombathelyen eroltetnem oket. De ezt majd az edzo eldonti.

IQBasket
Olvasó

Ha Vincent úgy játszik mint a multkor akkor én nem becsülném alá az SKC-t. Felfrissítő lenne egy U20-as bravúrt látni.

ImiDEAC
Olvasó

Valerio-nak sajna elég hullámzó a teljesítménye, tehetséges az tény de lusta. Egyik pillanatban még MVP volt a fiatal válogatottban utána meg nem csinált semmit a DEAC-ban.

SárgaPárna
Olvasó

Azért jó, hogy adja a tévé, mert így mindenki láthatja a címvédőt, aki egyben a következő bajnokcsapat is!

Marillion
Olvasó

A Falcot mindenki ez rendben is van egy tv-s közvetités hozadékàban! És téged mikor lehet élöben làtni?…a kameràkon nem múlhat ez a dolog! Vàrom a beazonositàshoz a segìtséget…vagy lesz nàlat egy sàrgapàrna amit viszel és ràülsz?

Chikán Sándor
Olvasó

MILOs!!!!!! Az első pillanattól teljes küzdéssel koncenrációval kell játszani!!!! Nem engedhetjük el elején a Sopront.Hajrá FALCÓ.

Mendez
Olvasó

Nem unod már ezt minden meccs előtt?
Meg eltalálhatnád végre egyszer, hogy kell leírni a csapat nevét.

Marillion
Olvasó

Az elsö félidöben csak a megszokott fagyasztàs van…hogy aztàn a màsodik félidöben túlfütött àllapotba kerülve gyözelemmel zàrjuk le a mérközést….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés