Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – PVSK-VEOLIA

Gasper Okorn: Tiszteljük a Pécs csapatát, de mindenképp tovább akarunk jutni az elődöntőbe.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - PVSK-VEOLIA

Magyar Kupa, negyeddöntő
Budapest, Ludovika Aréna, szerda, 15:30
V.: Tőzsér D. K., Pozsonyi L., Nyilas I.

Falco: Anderson - Váradi - Benke - Bruinsma - Keller.

PVSK: Ruják - Lewis - Funderburk - Budimir - Brkics.

A Magyar Kupa negyeddöntőjében mérkőzik meg egymással a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely és a PVSK-VEOLIA együttese. A bajnokság során kétszer is magabiztosan nyertek a szombathelyiek.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A rendelkezésünkre álló időszakban próbáltuk regenerálni a játékosainkat és felkészülni minél jobban az előttünk álló találkozóra; szerencsére mindenki egészséges és készen áll, hogy pályára lépjen. A kupa különleges, tudjuk, hogy nincs második esélyünk, így készen kell állnunk már az első mérkőzésre. Tiszteljük a Pécs csapatát, de mindenképp tovább akarunk jutni az elődöntőbe. Szeretném, hogy ha a csapatom magabiztosan, koncentráltan játszana és ha mondhatom, álmunkban sem számítunk arra, hogy az ellenfelünk legyőzne minket.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: Azt gondolom nagy dolog, hogy a legjobb nyolc csapatban lehetünk és küzdhetünk a Magyar Kupáért. Nem éppen a legszerencsésebb ellenfelet kaptuk, hiszen már az első fordulóban az egyik legerősebb csapattal kell megküzdenünk. Mindenki egészséges náluk és mindegyik játékosuk nagyszerű. A keretükből adódóan nagyon sok lehetőségük van mind támadásban, mind védekezésben. Kemény mérkőzésre számítok, amin 100%-os koncentrációval kell játszanunk. Magabiztosan kell támadnunk és védekeznünk ahhoz, hogy egy jó, érdekes összecsapás legyen. Szerintem megfelelően felkészültünk, de sok fog múlni a Falcón. Sajnálatos módon Meleg nem tud holnap pályára lépni, hiszen megsérült, így nélküle fogunk holnap játszani, de a többiek készen állnak.

HIRDETÉS

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
StockaloneHubie BrowncrazybasketVulcano2lee14 Recent comment authors
Stockalone
Olvasó

Ezt a kupát a csapatnak Benit és Szilit támogatva, a közelmúlt veszteségeinek tiszteletére (Szili édesapja, Beni édesanyja, Nagy Csé) meg kell nyernie.
HAJRÁ FALCO!!!

Vulcano
Olvasó

Én Dr. Andits Tamást is odetenném a felsorolásba.

Vulcano
Olvasó

Nem tudom, hogy Beni tényleg pályára lép-e, de akárhogy is hatalmas tisztelet, neki hogy ilyen tragikus időkben is számíthat rá a csapat.
Hajrá fiúk!💛🖤

crazybasket
Olvasó

Én azt gondolom, hogy Szilivel karöltve jobbak lesznek a kupadöntőn, mint eddig bármikor! Lesz nekik fentről is egy plussz segítség!🤍🙏🏽

Hubie Brown
Olvasó

Azt írja, mindenki készen áll, hogy pályára lépjen.

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco!!!💛🖤

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés