Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák

Perl nélkül a Falco.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 26. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, vasárnap, 18:00
V.: Tőzsér D., Praksch P., Goda L. (Várhalmi Zs.)

Falco: Govens - Váradi - Balmazovics - Bruinsma - Reddic.

Szeged: Boltics - Wirth - Ponjavics - Juhos - Sulovics.

A jelenleg negyedik vasiak már biztos, hogy a felsőházban, a tabella utolsó előtti helyén álló szegediek pedig biztos, hogy az alsóházban folytatják az alapszakasz után. Az azonban korántsem mindegy, hogy ki mennyi győzelmet visz magával a középszakaszra.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A Szeged mindenféle nyomás nélkül jön Szombathelyre. A helyzetükből adódóan ők vélhetően már a play outra készülnek, szeretnének az első osztályban maradni. A nyomás nélküli csapatok mindig a legveszélyesebbek, ettől függetlenül úgy érzem, hogy sok minden tőlünk függ. A Szeged a szezon során már többször is megmutatta, ha nem állsz készen, nem készülsz fel maximálisan, sok veszélyt okozhat. Mi igyekszünk felkészülni, és száz százalékosan, maximálisan fókuszálni, elsősorban a saját dolgainkra. Ezúttal is a legjobbunkat próbáljuk nyújtani. Perl nem játszik izomsérülés miatt, nem annyira komoly a helyzet, de jobb, ha most nem kockáztatunk, mert a felsőházban nagy szükségünk lesz rá is.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedák vezetőedzője: Nagyon nehéz meccset várok, a Falco remek csapat, öt légióssal és két válogatott játékossal. Próbálunk saját magunkkal törődni, hogy sikerüljön jobban játszani, mint az elmúlt időszakban. Szeretnénk stabilabb játékot mutatni, nem csak 10-20-30 percig, megpróbálunk minél kevesebb hullámvölggyel kosarazni. Nekünk holnap nincs mit veszíteni, a Falco az esélyesebb. Ez persze nem jelenti azt, hogy komolytalanul állnánk hozzá, és hogy ne lenne fontos, hogy mi történik a pályán. Ha véletlenül tudnánk valahogy nyerni, az óriási bravúr lenne. Pozitívan kell hozzáállni, maximális koncentrációval. Vágvölgyire már nem számíthatok ebben a szezonban, a többiekre viszont igen.

[totalpoll id=”12116″]

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
falco20082lee14 Recent comment authors
falco2008
Vendég
falco2008

Jobbulást Zoli!

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés