Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák

1-1-ről folytatódik a párharc.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Naturtex-SZTE-Szedeák

Rájátszás, elődöntő, 3. mérkőzés
Szombathely, Arena Savaria, péntek, 18:00
V.: Kapitány G., Praksch P. Á., Tóth K.

Falco: Anderson - Váradi - Benke - Bruinsma - Keller.

Szeged: Govens - Brown - Dzseletovics - Bognár - Dickey.

Pénteken kerülnek megrendezésre az elődöntők harmadik mérkőzései. Az egyik találkozó a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák lesz. A két csapat legutóbbi meccsén a szegedieknek sikerült kiegyenlíteniük, miután hazai pályán 96-92-re győztek.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Két mérkőzés után jelenleg egy-egy az állás, szerintem így mondhatom azt, hogy elölről kezdődik minden, de természetesen győzni szeretnénk hazai pályán és ezzel együtt magunkhoz venni a vezetést. A legutóbbi mérkőzéshez képest sok mindenen kellett változtatnunk, főleg a védekezésünkön és remélem, hogy a változtatásokat az előnyünkre tudjuk fordítani és segíteni fognak a sikerességünkben.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Minden egyes mérkőzés a párharc során más és más. Hazai pályán sikerült javítanunk, de ez nem azt jelenti, hogy megállhatunk, vagy hogy nem kéne még jobban küzdenünk a következő megmérettetéskor, hiszen egy nagyon kemény találkozóra számítok. Pár dolgot kijavítottunk, amit nem sikerült jól véghez vinnünk; nagyon fontos lesz, hogy jól védekezzünk. Továbbra sem rajtunk van a nyomás, így felszabadultan játszhatunk végig. Meglátjuk, hogy hogyan tudunk teljesíteni és hogy hogyan lesz tovább ez a mérkőzés után.

HIRDETÉS

25 hozzászólás

25
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
wileyAranyalbaTomiPLdonnarumma Recent comment authors
Tomi
Olvasó

Minimum +30 a falconak. Minden más eredmény szégyen lenne a falcora nézve. Már így is nevetséges ahogy szenvednek egy ilyen kerettel.

Azt sajnos továbbra is csak remélni tudjuk, hogy ma végre mindkét edző meg tud felelni a hatályos jogszabályoknak és az alapvető társadalmi normáknak.
Mindannyiunk közös érdeke hogy egyetlen szereplőnek se álljon módjában a minősíthetetlen viselkedésével szégyent hozni a sportágra.
A leghatarozottabban meg kell azt akadályozni, hogy bármely edző vállalhatatlan megnyilvánulásai rossz hatással legyenek a magyar játékosaink viselkedésére.
Amennyiben valamely szereplő nem tartja be a távolságtartás alapvető szabályait és ezáltal másokat indokolatlanul veszélyeztet, akkor ez ellen a leghatározottabban fel kell lépni.

Vulcano
Olvasó

Nem értem a frusztrációdat. A csapatod a hatalmas küzködés után bennmaradhatott az A csoportban. Inkább örülj.

2lee14
Olvasó

Mondjuk ez már jó pár napos vergődés megállás nélkül, ezek szeirnt ebből állhat az életed??

wiley
Olvasó

Tompika ámokfutása gondolom nem zavarja a sok mimózalelkűt, csak a párna… Pedig ugyanolyan aljadék ez is, semmi különbség nincs köztük.

Rózsabimbó
Olvasó

Jobban jártok, ha nem juttok a döntőbe, ugyanis a DEAC kisöpör benneteket, ha bejuttok, örökre rajtatok marad az ezüst csapat jelző! Azért próbáljátok meg, szokott időnként meglepi is történni, talán mégis bajnokok lehettek! Hajrá!

Mendez
Olvasó

Igazi buckás szurkoló vagy, 1:1-es állásnál eltemetted a csapatodat.
???

fanaticfantastic
Olvasó

Mi az a “buckás”? csak egyszer magyarázza már el valaki. Mondjuk,te ,mert te vagy az egyik buckázó.

Marillion
Olvasó

Ha jól tudom csak az Alföldi településen élőkhöz szokták kötni a témát….mert ott sok a (csak tanyai jellegű ház…hegyek sehol…csak tőbbségében mező és rét….amikből itt ott kinőtt egy egy ház)… De ha nem jól tudom akkor aki/k arrafelé laknak….tegyék tisztába az ügyet…mert én is kíváncsi vagyok mi a tuti?!

Blizzard
Olvasó

A Fülöpházi buckavidék a Kiskunsági Nemzeti Park területén, Kecskeméttől mindössze 20 km-re fekszik. A homokbuckák európai viszonylatban is egyedülállónak számítanak, 1979 óta bioszféra rezervátumként az UNESCO védettsége alá tartozik. A buckavidék legnagyobb részét ma félig kötött futóhomok fedi, de még láthatóak a nyílt homokfelületű még mindig vándorló buckák. A szél felszínformáló tevékenységének köszönhetően jól láthatóak a légáramlatok által alakított homokfodrok és barkánok. Némelyik bucka a néhány tíz méteres magasságot is eléri.

A buckavidék Kecskemétről könnyen megközelíthető, majd az 52-es útról gyalogosan érhető el. Fontos azonban, hogy a terület fokozottan védett, így csak a nemzeti park engedélyével lehetséges a belépés.

donnarumma
Olvasó

Vagy egy másik megoldás, hogy arrafelé sok a
kan,bak – buck
Vagy Szolnok és Milwaukee testvérvárosok.
De igazán csak a “költő” tudja, hogy miért használja…

Senki
Olvasó

Ha valaki az ő csapata ellen ír az vagy buckás vagy falusi esetleg még sötét.. kb eddig ér el a személyisége,tudod amikor szidnak akkor gyorsan vissza “anyázni”

Mendez
Olvasó

Nézzenek oda hát fel van háborodva a buckás, hogy vissza mernek írni nekik arra a sok fröcsögésre amit összehordanak itt állandóan a Falco cikkek alatt.
Mindjárt megesik rajtatok a szívem.
Ha kurvának állsz, ne csodálkozz ha megb@sznak! ???

Senki
Olvasó

Ez az állítás pont rád igaz.. állandóan azzal jöttök hogy mi megy a falco cikkek alatt miközben ugyanazt csináljátok…

PL
Olvasó

Tehát azt mondod, hogy ti soha nem írtok más csapatok cikkei alá, hanem ti csak mindig védekeztek, mert titeket mindenki csak bánt? ? Nem a ti takonykommandótok, akik mindegy melyik csapat, odafostok valamit? Nem ti vagytok? Hát akkor ki? …és sírtok ha valaki nem írja le nagy betűvel a csapatotok nevét? ??? Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan gondolod-e vagy nem…. Csak azokat a normális,kommentképes Falcoszurkolókat sajnálom, akiknek ég az arcuk miattatok. Mert vannak, csak nem írják ide le, mert senkinek sem hiányzik a stílusból adodó undorító kommentáradat, amit szegények kapnának. Szerencsére csak páran vagytok, és lehet tudni kik azok,… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Akkor olvasd el pl a szolnoki cikket… hány szombathelyi írt oda?
Melyik csapat veresége után van garantált 100+ hsz?
Ti ugyanolyanok vagytok csak megpróbáljátok magatokat jókisfiúnak beállítani!
Te meg főleg ne akarj itt okoskodni mert pont te voltál kedden is az elsők között például aki jött fröcsögni a Falco cikk alá!

Aranyalba
Olvasó

Te olyan sötét vagy, hogy még a kérdést sem érted 😀 arra kíváncsi a kérdező , hogy miért buckás, aki szolnoki ? És mi az a buckás ? Van a szónak olyan szinonimája, ami alapján az olyan tudatlan székletfehérvári is megértené mi a rákot akarsz ezzel , mint én ? És ha ez egy negatív jelző , akkor miért degradálsz embereket lakhely szerint ? Ha vannak nehéz szavak javaslom az értelmező kéziszótárt. Ja, és nem gondolom , hogy egyetlen szombathelyi sem ért minden szót a kommentemből , hanem csak az a magyar állampolgár aki olyan buta mint te.

2lee14
Olvasó

??

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco!??

Petike97
Olvasó

Ezt a meccset nem engedhetjük el,mert nagyon könnyen vége lehet a párharcnak.Hazaiakat ha hozzuk az elég.Hajrá srácok??

Senki
Olvasó

Nem biztos…

Marillion
Olvasó

Már a szegedit sem szabadott volna elengedni….csak kicsit harapósabban kellett volna, és nyerhető lett volna….Igy még necces a dolog…Mindkét csapat képes arra hogy idegenben is nyerni tud….épp ezért gondolom azt továbbra is hogy ez 5 meccses csata lesz!

Petike97
Olvasó

Egyetértek,de behúzzuk

KD
Olvasó

A tippem:2:1 Hajrá sárga-feketék!

Ewing
Olvasó

Sztem meg inkább lesz 93-85..

Vulcano
Olvasó

A hazai meccseket mindenképpen hozni kell.
Hajrá fiúk! Küzdjetek úgy mint szombaton!??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés