Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák

Szekulovics visszatér az Aréna Savariába, Okorn már nagyon várja.

  •   

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 15. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, szombat, 18:00
V.: Győrffy P. A., Söjtöry T., Hervay T. (Gorka Sz.)

Falco: Hooker - Curry - Bíró - Krivacsevics - Lake.

Szeged: Miliszavljevics - M. Curry - Wirth - Krapic - Asbury.

Az első fogadja az utolsó előttit. A Falco a bajnokságban zsinórban hármat nyert, a Szeged viszont legutóbbi három fellépésén kikapott. Idegenben még nyeretlen a Szedeák, tehát minden a vasiak mellett szól.

Érdekesség, hogy Szrecsko Szekulovics, a sárga-feketék első bajnokcsapatának edzője visszatér az Aréna Savariába, illetve Morris Curry személyében új légiós debütál a magyar élvonalban.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Ismét hazai pályán játszunk, szerdán hosszú idő után kikaptunk az Aréna Savariában, szeretnénk azonnal javítani a Zaragoza elleni mérkőzés után. Természetesen a célunk a győzelem, felkészültünk becsülettel, tisztában vagyunk vele, hogy mi vagyunk a favoritok, de elmondtam már többször is, most is állítom, a legnagyobb hiba és a legnagyobb butaság lenne úgy hozzáállnunk, hogy már a feldobás előtt elhiggyük, hogy zsebben van a meccs. Bizonyítani kell a pályán is. Tiszta fej és maximális koncentráció szükséges, komolyan kell játszani. Vannak kisebb problémáink, de megpróbálunk mindenkit rendbe hozni, szerintem mindenki játszani is fog. Visszatér az Aréna Savariába Szrecsko Szekulovics és Stefan Balmazovics is, pontosan tudjuk, hogy ez mit jelent, őket különösen nagy szeretettel várjuk, remélem, hogy ezúttal is sok szurkolónk lesz majd a csarnokban és nagy taps fogadja őket, hiszen mindketten nagyon fontos, emblematikus alakjai a klub történetének. Ők a mi bajnokaink, akiket mindig is tisztelet övez majd a Falcónál.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Nagyon nehéz mérkőzés lesz a holnapi számunkra, a Falco sokkal jobb csapat mint, mi, a legjobb az egész bajnokságban, ez nem is kérdés számomra. Mindig nagy szeretettel térek vissza Szombathelyre, ahová nagyon szép emlékek fűznek. Tisztában vagyunk vele, hogy nincs sok esélyünk, hazai pályán rendkívül erős, stabil csapat a Falco, ettől függetlenül szeretnénk egy jó meccset játszani. Nemrég új játékos érkezett hozzánk, akinek ez lesz első mérkőzése, kíváncsian várom, hogy reagál az eddig tanultakra a mérkőzésen. Balmazovics térdsérülés miatt hazautazott, ő biztosan nem játszhat, csakúgy, mint Kerpel-Fronius Gáspár, aki a kézsérüléséből felépült, újra elkezdett edzeni, de a tegnapi edzésen aláfordult a bokája.

  •   
HIRDETÉS

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
bamdoyneFALCO1980Ev.Ok.810509Expert Recent comment authors
FALCO1980
Olvasó

A szegedi Pick szalámit én is szeretem.Ha 100-at szórunk nekik,eszek is gyorsan egy szalámis szendvicset😂

bamdoyne
Olvasó

Bocs,de mit kell ezen moderálni?Talán rosszat szóltam?🤔

bamdoyne
Olvasó

Ma finom lesz a szegedi Pick szalámi😆

FALCO1980
Olvasó

Ezt elvileg gond nélkül behúzzuk,de a labda gömbölyű,nem lesz elég kidobni a tornacsukát a pályára!Okorn nagyon szimpatikusan nyilatkozott.Hajrá Falco!!!💛🖤💛🖤💛🖤

Ev.Ok.
Olvasó

Szrecskonak nálunk mindig jár a taps! Holnap is megtiszteljük! Hajrá Falco! Remélem jó meccs lesz!

810509
Olvasó

Nagyon udvarias volt Gasper Szrecskóval , akit tényleg sok szeretettel várunk !

Expert
Olvasó

Országos 1-es

Zsarkov
Olvasó

Sima vendég…

Leonidasz
Olvasó

Köszi! Meg is rakom akkor mixen!

2lee14
Olvasó

Rakd meg mixen. Ház, asszony minden mehet rá!

Leonidasz
Olvasó

Ha majd láttok valakit a csarnok mellett, mérkőzés után egy “éhes vagyok, elvesztettem mindenem” táblával, légyszi egy kis aprót dobjatok!

2lee14
Olvasó

Hajrá Falcooo!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés