Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend

Következik az alapszakasz második vasi rangadója.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Egis Körmend

Bajnokság, 25. forduló
Szombathely, Arena Savaria, szombat 18:00.
Játékvezetők: Benczur Tamás, dr. Mészáros Balázs, Minár László Balázs (Bodrogváry Iván József)

Szombathely: Pot - Kovács - Brown - Tiby - Keller Á.

Körmend: Chambers - Mitchell - Edwards - Durázi - Omenaka.

Az alapszakasz utolsó előtti fordulójában a már biztos első Falco fogadja, a rájátszásért küzdő Körmendet a vasi rangadón. A két csapat decemberben már egyszer megküzdött egymással, akkor a Szombathely nyert 95-89-re.

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Minden Falco-Körmend meccs érdekes és intenzív, tudjuk, hogy sokat jelent a szurkolóinknak és természetesen győzni szeretnénk. Felkészültünk az erősségeinkből, de elsősorban magunkra koncentrálunk. A Körmend erős gyorsindításokban és fontos lesz a palánk alatti harc, maximális koncentráció kell a sikerhez. Sokat fog jelenteni a szurkolóink támogatása, hosszú idő után játszunk újra otthon és utoljára az alapszakaszban, szeretnénk őket egy győzelemmel kiszolgálni. Verasztó Peti nem fog tudni pályára lépni.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Érdekes meccs lesz a derbi mint mindig, a Falconak gyakorlatilag tét nélküli, de a vasi rangadó presztízs csata, biztos vagyok benne, hogy mindent meg fognak tenni a sikerért. Nekünk élet-halál ez a találkozó, nem mi vagyunk az esélyesek, de harcolni fogunk. Készültünk a Falcóból, ami persze nem egyszerű, hiszen a játék minden elemében erősek, igyekszünk majd rést találni a pajzson, hiszen szeretnénk nyerni. Szerencsére sérültünk nincs, teljes kerettel vágunk neki a mérkőzésnek.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MarillionzterulezJR.BenitezGézukaRebornXero Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Csak a gyözelem elfogadható nekünk Falcosoknak egy Vasi EL classicón! Nekünk màr nem fontos mérközés…dehogynem az! De nekik meg “életbevàgó”…Viszont ha nem ez huzzuk be akkor szàmìthatunk rà megkapjuk hogy ez nem a véletlen “müve” volt! 💛🖤🏀

zterulez
Olvasó

“Felkészültünk az erősségeinkből, de elsősorban magunkra koncentrálunk.” – Ez számomra azt jelenti, hogy a Falco edzőmeccsnek tekinti ezt a találkozót. Emiatt módosítom a meccsre vonatkozó tippemet.
Falco – Körmend : 45% – 55%

Xero
Olvasó

Ezt mondjuk szinte minden meccs előtt elmondja, úgyhogy ebből messzemenő következtetéseket nem vonnék le.

JR.Benitez
Olvasó

Ne sérüljön meg senki!!! Többi teljesen másodlagos

GézukaReborn
Olvasó

Tévés lesz vagy a Mucsaröcsöge – Bivalybasznád megye 2-es mérkőzést adja a királyi tévé?

Xero
Olvasó

Hajrá Falco!! 💛🖤
Bár nem létfontosságú, de jó lenne hazai pályán behúzni.. alapvetően a két csapat közti különbség adott, a kérdés, hogy fel tudunk-e pörögni. A Körmend biztosan utolsó vérig kapar majd, hogy megmaradjon a jó esély a rájátszásra. Remélem egy jó meccset, jó hangulatot látunk holnap! A legfontosabb, hogy sérülés ne legyen…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés