Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Sokat javult Wittmann Krisztián állapota.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 21. forduló
Szombathely, Arena Savaria, szombat, 18:00
V.: Benczur T., Fodor A., Szilágyi B.

Falco: Váradi - Doktor - Benke - Bruinsma - Keller.

Kecskemét: Thomas - Jaramaz - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

A bajnokság 21. fordulójában csap össze, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapata. A hazaiak az előző fordulóban a Jászberény ellen nyertek, míg a vendégek egy szoros mérkőzésen veszítettek Sopronban.

Gasper Okron, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A Kecskemét egy nagyon tapasztalt csapat, már évek óta együtt játszanak és ezáltal jól is ismerik egymást. Kétségen kívül az idei szezonban nagyon nagy szerepet tölt be a csapat életében Wittmann Krisztián. Nagyon magas szinten játssza a kosárlabdát és a teljesítményén nem látszik a kora. Számomra kellemes meglepetést okozott ez a csapat és még a rájátszásban is lehet, hogy részt fognak venni. Egy sajátos szisztematika mentén játszanak, amiből próbáljuk majd őket kizökkenteni. Szeretnék még gratulálni Váradi Kornél kollégámnak, az idei szezonban nyújtott vezetőedzői teljesítményéhez, ami láthatóan jobb, mint ami Sopronban volt. Bebizonyította, hogy képes eredményessé tenni egy csapatot és azt jól is irányítani. Mindenképpen nyerni szeretnénk, de ehhez 40 percnyi maximálisan kontrollált játékra van szükség.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: A regnáló bajnokhoz, a Bajnokok Ligáját is megjárt Falco KC-hoz utazunk szombaton. Úgy gondolom, hogy a szombathelyiek megmutatták nemzetközi szinten is, hogy komoly erőt képviselnek, közel jártak a továbbjutáshoz. Stabilitásukat a magyar válogatott játékosoknak köszönhetik, kiegészülve minőségi légiósokkal. Akadnak náluk is sérülések, Anderson hiányát megérzik, de a honi játékosok áthidalták ezt a terhet, és jó teljesítményekkel rukkolnak elő mérkőzésről mérkőzésre. Akárcsak mi, ők is erőltetett menetben vannak. Ettől függetlenül hazai pályán egészen biztosan nagy energiával fognak játszani. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy saját stílusunkban kosárlabdázzunk, fegyelmezettek maradjunk és a támadásainkat úgy fejezzük be, hogy abból ne tudjanak leindítani minket. Jó hír számunkra, hogy Wittmann Krisztián állapota sokat javult a napokban. Körmendi Bence bajlódik sérüléssel. Nehézségeink ellenére teljes intenzitással készülünk a szombati összecsapásra és szeretnénk ugyanazt a harcos játékot bemutatni, mint az eddig jellemző volt ránk.

HIRDETÉS

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
hajramagyarorszag Recent comment authors
hajramagyarorszag
Olvasó

Wittman játszik amúgy ha igen jó meccset láthatunk fèl óra múlva

hajramagyarorszag
Olvasó

Szoros meccset várok de ha nem játszik Wittmann biztos hazai

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés