Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – DEAC

Perl Zoltán lehet, hogy nem játszik.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - DEAC

Bajnokság, 19. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, péntek, 18:00
V.: Kapitány G., Benczur T., Kovács N. (Schäffer B.)

Falco: Govens - Váradi - Bíró - Bruinsma - Reddic.

DEAC: Dugat - Manigat - Borisov - Ivosev - Amigo.

A negyedik Falco a hatodik DEAC-ot fogadja pénteken este. A két csapatot mindössze egy győzelem választja el egymástól a tabellán. Ősszel a hajdúságiak extra első félidejüknek köszönhetően magabiztosan nyertek, 95-88-ra. A találkozót az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Elég kemény hetünk volt,

bennünk maradt az egerszegi utolsó negyed, elég frusztráltak voltunk emiatt. Finoman fogalmazva sem kiváló most a hangulat, de természetesen mindent megteszünk, hogy holnap nyerjünk.

Nagyon nagy szükségünk van most a szurkolóinkra, szeretném, ha minél többen kijönnének holnap, és segítenének minket ebben a nehéz szituációban, mert ez most tényleg nagyon nem egyszerű. Mi is csak emberek vagyunk, olykor hibázunk, tudjuk, hogy ilyen a sport, bármi megtörténhet. Nehéz felfogni, hogy mi történt velünk az utolsó tíz percben. Túl kell tennünk magunkat a történteken, hiszen máris nyakunkon a következő meccs. Egy biztos, ebből is tanultunk, ha legközelebb hasonló szituációba kerülünk, tudjuk, hogy mit kell csinálnunk. A DEAC egyébként egy erős csapat, nagy ambíciókkal, magabiztos kezdőötössel. Borisov és Ivosev a két vezérük, a pontfelelősük, de nem szabad megfeledkezni Amigóról, Manigatról és Dugatról sem, hiszen tőlük is sok minden függ. Emlékszünk az őszi mérkőzésre, ahol az első tizenöt-húsz percben szinte tökéletes kosárlabdát játszottak ellenünk, és állva is hagytak minket. Szeretnénk most revansot venni. Perl Achilles-sérülés miatt nem edzett a héten, egyelőre még nem tudom, mi lesz vele, várjuk az orvosok véleményét, de nem fogjuk kockáztatni a játékát, szerintem rá nem számíthatok pénteken.

Berényi Sándor, a DEAC vezetőedzője: Az esélyes egyértelműen a hazai csapat lesz. Menet közben erősödtek, visszatért két válogatott játékosuk, illetve Bruinmsa is visszanyerte formáját. Amiben sokat léptek előre, az a tranzíciós játék, erre nagyon kell figyelnünk, hiszen a két régi-új hátvéddel újra nagyon gyors játékot tudnak játszani. Tudjuk, hogy a hazai pályájuk mennyire erős a szombathelyieknek, nem győzni járnak oda a csapatok, ettől függetlenül szeretnénk egy jó meccset játszani. Kisebb problémáink voltak ugyan a héten, de jelen állás szerint mindenki hadra fogható lesz holnap. Felszabadultan kell játszanunk, de nagyon keményen és koncentráltan, hiszen csak akkor lehet esélyünk egy szoros mérkőzésre.

[totalpoll id=”5872″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit Trummer Rudolf, a körmendi kosárlabdázás egyik ikonja, korábbi válogatott bedobó elemezte:

– Elértünk a bajnokság azon szakaszába, ahol már minden csapatot kellőképpen meg lehet ítélni és besorolni valahova. Meg lehet határozni, hogy ki mire képes támadásban és védekezésben. Persze lehetnek kirívó esetek, előfordulhat jobb és rosszabb napi forma, de most már nincsenek akkora meglepetések, nem tudnak már a csapatok különleges dolgokkal előrukkolni, amit ne ismerne a másik.

Egyik csapatot sem kell bemutatni senkinek, különösképpen nem a Falcót, amely ugyanúgy, ahogy elkezdte az évet, most is az élmezőnybe igyekszik. A nyáron próbáltak ennek megfelelő keretet összeállítani Szombathelyen, menet közben pedig ehhez jött még két régi-új ember, akik szintén meghatározó szerepet fognak betölteni a bajnokság hátralévő részében. Van egy újnak mondható edzőjük, aki alaposan megváltoztatta a Faco játékát. Nagyobb hangsúlyt fektetnek a csapatvédekezésre, ez látszik is a mérkőzéseken a kapott pontjaikból, a támadójátékuk viszont nem olyan gördülékeny és meghatározó, mint az előző években. A védekezésük viszont sokkal szigorúbb, mind egyéni, mind csapat szinten.

Nagy kérdés lesz a hátralévő időben, hogy a két régi-új emberük milyen hatással lesz a csapat játékára, ez két módon is elsülhet. Úgy is, hogy plusz energiát adnak, a rotációba plusz emberek kerülnek, és így most már nem három-négy játékostó lehet várni a megoldásokat és a pontokat, hanem öt-hattól, de elsülhet a visszájára is, mert ezáltal akár meg is bomolhat a csapatszerkezet, a kohézió.

Mindenki előtt ismert, hogy egy meccset csak egy labdával játszanak, ugyanannyi jut mindenkinek, kérdés lesz, hogy tudják azt elosztani a hierarchiában.

A DEAC nekem mindenképpen egy picit meglepetés, a Dugat-Manigat-Borisov hármassal jól indultak és ebbe jól csatakozott be Ivosev is. Centerposzton picit hiányosnak látom őket, de mezőnyposzton abszolút elégedettek lehetnek. Ők is inkább hazai pályán mennek, amint kilépnek az otthonukból, szinte leblokkol az egész szerkezet, képesek a meccseken belül olyan fegyelmezetlen periódusra, ami a győzelmükbe kerülhet. Debrecenben ezt még ki tudják javítani, a hazai pálya előnye engedi is, de idegenben már nem megy. Legyen az bármelyik csapatnál, kivéve annál, akire gondolunk…

Ennek fényében kétség sem férhet nálam a Falco győzelméhez. Ha a szombathelyiek nagyon rossz napot fognak ki, nagyon rosszul játszanak, szinte már kritikán aluli módon, és ehhez hozzájön a DEAC-tól egy felszabadult, jól dobó, energia dús játék, akkor lehet esetleg meglepetés, de nagyon nem tartom ezt valószínűnek.

A Falco a mérkőzés esélyese, akár nagyobb különbséggel is behúzhatja, és így a kupadöntőre akár nem kell kiadnia magából mindent, Okorn mester akár tudja pihentetni egy-egy kulcsemberét is.

Fotó: hunbasket.hu

69 hozzászólás

69
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
56 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
2pingvinderrylnyolcmegnyolczte2018MásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Tamás
Olvasó

Rouge! Nem feltetlenül értek egyet a videon hallottakkal. Nem is nagyon okoskodnék itt, én nagyon szeretem a magyar kosárlabdát, egyszerű mezei szurkoló vagyok. Viszont Benitezzel osztom a véleményt, úgy hogy őt sem ismerem: nincs jó meg rossz tábor, nem kell általánosítani. Ahogy a szombathelyi, a szolnoki, úgy a debreceni szurkolók között is vannak birkák. Tisztelni kell a sportágat, a csapatokat és csak a játékkal kell foglalkozni! A meccs hevében kijön ez-az persze, de ez nem gyűlöletből kell jöjjön. Én is állat vagyok a meccs hevében, de odafigyelek a határokra.

Rouge
Vendég
Rouge

Mi anno tapsoltunk, ők cigányoztak,
ez azért elég lényeges különbség.

Ennyi a sztori, én ezennel lezártam a témát.

2pingvin
Olvasó

Hajrá Falco! 2pingvin szurkol nektek! És a 2 pingvin szereti egymást!

Tamás
Olvasó

Kedves Rouge! Draga ” baratom!” Igy a messzi Debrecenből, ismeretlenül írok, mivel megszólítottál. Három dolgra reagalnék: egy..nem vagyok kiscsavó, nagyfiú vagyok, hidd el, ha nem értenem a poent, hidd el kurvara meg tudnék sértődni. Kettő: én soha nem szolnoki cigányoztam, nem tudom miert emlegeted ezt fel, harmadrészt pedig igen, mindenki adjon ki magaból mindent a meccs közben.. szurkoljon, ne színhazi nézőkent vegyen reszt egy sportesemenyen. Én is szidom a bírót ne aggódj, meg a sportszerűsegi keretek között oda-visszaszólok az ellenfél szurkolóinak, de nem bantva vagy bunkoskodva, hanem egeszseges meccslázban. Teszem ezt úgy, hogy Debrecenben gyerekcipőben jar a kosarlabda, bar 14-15… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Tamás! Hatalmas ÷1!!!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Hatalmas +1! ?

A rasszista szakértő/rouge-al meg nem kell foglalkozni! Beteg szegényke… ?

Rouge
Vendég
Rouge

Veled semmi bajom, haver vagy, Debrecen városa pedig több okból nagyon közel áll a szívemhez. És persze ma hatalmas Hajrá DEAC! De azért még a felvetésemre nem reagáltál : szóval mi a véleményed arról, hogy magasra emelve a kupát, (teljesen megérdemelten megnyerve a bajnokságot) sportszerű meccs után felhangzik a “szolnoki cigányok, b@sszátok az anyátok…”..? Ez szerinted belefér???? Ez a “falco szurkolói kultúra része”, ez a “helyi sajátosság” szerinted elfogadható? Már nem a meccs hevéről van szó….nézd meg azt a videót…és a tévében sokkal durvábban hangzott. Mert így esetleg érthetővé válik számodra is, miért csürhézem le a falco tábort és miért… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Ezerszer irtam: Nem tetszik ami mindenhol sajnos természetes! Ti a nagy sportszerűség bajnokai féllábú embert ütöttetek, Vagy akár meccs után nyújtani sem szabad szitkozódás nélkül… Nem szólt autista Keller, buzi simon és a többi…. Vedd le a napszemüvegedet úgy látsz is vmit! Nem sorolom. Nincs olyan hogy jobb vagy rosszabb tábor. Mind egyforma jó és egyforma alpári. Ezt talán tudod értelmezni….Már ahol van b közép…. Felétek sajnos drasztikusan csökken. Ott sertepertélj hogy a régi öregek ezzel miért nem azonosulnak. Köszi! Ja és ha vki ezen a fórumon folyton bunkó, alpári és gyűlölködő az pont te vagy! Nem haragszom ezért csak… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Ja és nagyon szivesen beszélgetnék veled kosárlabdáról. De te nem azért jársz ide. Igy elég nehéz. Csak gyűlölködni. Ez nekem nem pálya. Ha vki provokál és felülök erre akkor bocsánatot kérek! De igyekszem. Ezt javaslom neked is! A sok tahó falcós szolnokit látott nagyon szivesen a kupadöntőn anno. Ne általánosíts!!!! Köszi.

Rouge
Vendég
Rouge

Hát akkor figyelj ide kiscsávó:
idén már kétszer játszottatok a Ligetben, hallotál-e olyat, hogy csak egy ember is anyázott, parasztozott vagy buzizott (Milosevicshomoszexuálugyetudodmirőlvanszó)…?

A legdurvább az volt, hogy “ne színészkedj Váradi…”.

Ennyi a sztori.

J.R.Benitez
Olvasó

Buzi Váradi volt. Ott voltam hallottam.

J.R.Benitez
Olvasó

Elitélem itt is, ott is!!!! Felfogtad? Nem mint te hogy szelektiv a hallása.

Rouge
Vendég
Rouge

Hát ha te mondod…ha te mondtad…

zte2018
Vendég
zte2018

Itt mindenki hülye!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ezt 22-23 ponttal fogják ma hozni odahaza az Aranyoskáim. Nem kérdéses. Debrecennek nem igazán kéne erőltetnie ezt a kosárlabda-dolgot, igény sincs rá igazán.
Az alattam elterülő, magasröptű “szakmai vita” kapcsán már korábban is rámutattam, hogy nincs nagyképűbb és ellenszenvesebb “szurkoló”tábor a szombathelyinél, ezzel ellentétben a klásszikus táborok (ZTE, Körmend, Olajbányász) kifejezetten bunkik. Mindkettő sajnálatos. 🙁 🙁

donnarumma
Olvasó

Milos 20+ már most beirhatjuk..és mivel a tobbiek 50 pontot tuti osszehoznak, igy most már a támadójátékunknak is működnie kell,ha nyerni akarunk.

J.R.Benitez
Olvasó

Szoros lesz de be kell húzni

heraklith
Olvasó

A váható roppant erős hazai pályának köszönhetően otthon nem lesz teljesen esélytelen a Falco.
Hajrá DEAC!

donnarumma
Olvasó

ejj..te sem leszel okosabb:D

Tamás
Olvasó

Sosem értettem, hogy a bizonyos szellemi szint alatt lévőknek mi a célja a fórumokon.. Persze, a meccsen mindenki adja ki magából szavakban ami bennem van, én sem ejnyebejnyézni meg kutyafázni szoktam, de hogy több száz km távolságból valaki így cumi meg úgy cumival tud hozzászólni, hergelni, erre mi szükség? Mindegy, vannak fontosabb kérdések a vilagban, amiket szintén nem értek..A Falco esélyesebb, de a DEAC-nak egyszer ki kell jönnie egy igazi idegenbeli bravúrnak. A TF elleni -nem megbantva őket-nem az. Az eszem azt mondja, hogy erre ma esély nincs , a szívem viszont..miért ne? Csak a Debrecen!

B0nyi
Olvasó

Mondjuk a ZTE-t meg a Pecset elkaphatnatok 🙂 Elobbit mar akar jovo heten 🙂

Rouge
Vendég
Rouge

“…. Persze, a meccsen mindenki adja ki magából szavakban ami bennem van..”

És mi van benned?
Csak hogy tudjuk mit adjunk ki magunkból….

Egyébként gondolom azt sem érted, hogy miért kell egy elvesztett döntő után szolnoki cigányozni, (amikor megérdemelten lettünk bajnokok);
miért nem lehet emelt fővel viselni a vereséget?

(A cigányozás 3:35-nél kezdődik:
https://www.youtube.com/watch?v=zIdAzDaaMKU&feature=share
Aztán 12:55-nél a kupát a magasba emeljük, és jön a “szolnoki cigányok…)

Miért kell parasztozni, anyázni és milosevicshomoszexuálozni???

Miért kell egy csürhének csürhe módon viselkedni?

Ugye mennyi mindent nem értesz, kiscsávó..

J.R.Benitez
Olvasó

Ez mindenhol igy van. Sajnos… Ti meg Kálmánt Váradit b.u.z.izzátok pedig egyik sem az hidd el…. Minden tábor ahol van ilyen. Sem jobb sem rosszabb. Ez jó lenne ha változna!!!! De kérlek ne terelj! Rólad volt szó, és arról hogy mi a célod ezzel, tényleg ennyire futja e tőled. A legszomorúbb az egészben az, ami általában szokott lenni. Királynak hiszed magad aztán egyre többen kinevetnek, esetleg megvetnek. Azt kivánom maradj meg a kis álomvilágodban, mert ellenkező esetben valószínű komoly lelki sebeket szereznél! Hajrá!

donnarumma
Olvasó

Te diigoo..nem nagyon hozongtel a zte-falco meccs utan..pedig tv adta hogy 90 percen keresztul ment a gyalazkodas…ja hogy abban te nem voltal erintett?pedig sokszor emlegettek ott is..nálad nagyobb hazug, képmutató nincs …
egyre jobban megerosiited, hogy mi is vagy…

donnarumma
Olvasó

“a krumplileves legyen krumplileves” Hofi

derryl
Olvasó

Kádár!

J.R.Benitez
Olvasó

Meg mikor szolnokon meccs előtt 45 perccel már egész bk-közép b.u.z i Kálmánozott az korrekt volt….Csak tudod Rouge én helyén tudtam kezelni. Tudtam szolnokiakkal korrektan dumálni élőben (pl Moldi). Ha neked ez az egész magas az értelmi szintedhez, arról nem a világ tehet….

nyolcmegnyolc
Olvasó

Sosem voltál Szolnok-Falco meccsen. Ilyen nem volt. Szerették Kálmánt, de nem ezt kiabálták. Mást igen. Annyit segítek, hogy a “tánc” benne volt.

J.R.Benitez
Olvasó

Öngól! De bizony volt. Ez az eset konkrétan a jurkunas sabaliauskas időszakban volt. Előbbi ki is intett hogy ne. Ez tuti. Azt beszéltük utána hogy értette e szöveget vagy forditottak neki.

derryl
Olvasó

Csulaci mindig a melegítés végén jött ki, csak dobni, így eleve nem lehetett 45 perc. A “táncolj köcsög” volt a bevonulási indulója, a buzizás csak meccs közben volt, ha éppen reklamált, vagy játszotta az agyát. A bajnok köszöntéséről pedig: 2000-ben az Alba Szolnokon lett bajnok, és bizony megtapsoltuk Lapovékat! Rohadtul fájt, de így volt sportszerű!

J.R.Benitez
Olvasó

Derry Laci pálya sarkán álldogált és azzal a féllábú drukkerrel beszélgetett akit egyszer megütöttetek. Nem melegitett még. Mire vagy még kiváncsi?

J.R.Benitez
Olvasó

Beáraztad magad mint a németek az A csoportot….

derryl
Olvasó

Te is! Nem kell kamuzni, nem vagy rászorulva.!

J.R.Benitez
Olvasó

Ki kamuzik ne haragudj…. Akkor is ott voltam mikor eltörött Báne keze…. Talán emlékszel. Vagy a félpályás triplátokra a végén amikor adta tv. Vagy mikor Cegléden rángattátok palánktartót sorsdöntő büntiknél. Soroljam???? Voltam minimum 15 alkalommal de inkább több. Te jössz…

J.R.Benitez
Olvasó

Tamás! Korrekt! Jó szurkolást mára! Meccs után kíváncsi leszek véleményedre te hogy láttad! Falco!

Tamás
Olvasó

Benitez! Szemem a pályán, sajnos csak a tévé előtt…Győzzön a jobb! Meccs után elemzünk..Nyomjátok előben, hátha a civisvárosi legenyek is szárnyra kapnak az atmoszférától?70-30 a Falconak százalekos arányban, de ha Boriszov-Manigat-és Dugat egyszerre jó napot fog ki, akkor az oroszlán bajsza meg lesz rángatva?

Rouge
Vendég
Rouge

“…Nehéz felfogni, hogy mi történt velünk az utolsó tíz percben…”

Segítek:

#falcocumi, #megszoptukavégét, #mármegintszívás, #hogyleszmegígyazezüst,
#gyuribácsimegintsír, #sárgafeketeoboa

Szívesen. :););)

J.R.Benitez
Olvasó

Remélem nem sok energiát fektettél ebbe a kommentbe. Mert ha igen, akkor baj van…. Tudsz te értelmes dolgokat is irni, inkább azokat erőltesd szerintem. Ja és idén szerintem nekünk max 2 bronzunk lesz.

Ravent
Olvasó

Gratulálok az értelmes hozzászóláshoz! Most lehet úgy gondolod megy a szekér, de tudod azért nem lesz ez majd mindig ìgy. Te leszel legjobban felháborodva aztán majd, ha ilyen tahó hozzászólást kapsz “szeretett” csapatodhoz. Az ilyen megnyílvánulásoddal csak magadat minősìted!

Ravent
Olvasó

🙂

2lee14
Olvasó

Hát ezzel a hozzászólásoddal nem csalódtunk benned. Hoztad a formád.

nemethimi
Olvasó

Azért tényleg érdekelne, hogy ilyenkor mire gondolsz, hogy a felhőkbe emelnek az ellen drukkerek, higy milyen ügyeset írtál. Hát nem…! Valami tenyleg beakadhatott nálad! Kezeltesd kérlek, mert át változol majommá.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ne sírj, Imi, minden rendben ! Sztem fogtok még kupát nyerni, akár a te életedben is ! 😉

nemethimi
Olvasó

A kupából fogok inni az egészségedre

csakazete
Olvasó

Hát igen…. Elvileg az eltiltás jár a kiállítás miatt… Vagy csak más csapatok esetében?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Nézz utána,mielőtt siránkozol itt fóbiás…

pbask
Vendég
pbask

Mit vársz? akkor látnak világosságot, ha kinyitják hütőszekrényt,olyan sötétek.

patyomkin
Olvasó

Ti meg akkor lattok kupagyozelmet, ha nem indul senki mas rajtatok kivul :))

Aramis
Vendég
Aramis

Már nem jár eltiltás.
Nézz utána.
Annyira azért ne erőlködj ezen, Szöszike semmit nem kapott labdába bikázásért fault után, egy tekóval már a zsebében…
Ti meg megkaptátok a meccset eldöntő ítéletet.
De ezek után is buzgón bírózzatok minden meccsetek után!

csakazete
Olvasó

Ellentétben veletek én ki bírom mondani! Bocsi tévesen tudtam!
De azért látom nem tudjátok azt a péntek estét megemészteni …

J.R.Benitez
Olvasó

Eskü én csak megijedtem hogy rosszul tudom. A meccsről annyit hogy megérdemeltétek grat. Akár vissza is keresheted meccs előtt is zakót vártam. Rajtam nincs rózsaszin szeműveg

donnarumma
Olvasó

dehogynem..csak ránézek a tabellára

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gondolom nem láttad a meccset.
Govens előtte 10mp-el eldobta a labdát, ami a Zte padig jutott. Később földhöz vágta, majd örjöngött egy sort, a sporival paddal mindenkivel. Ez a sok dolog ért 1tekót összesen. Szerintem többet érdemelt volna. Nem azt akarom, hogy ne játszon, csak szörnyű nézni, amikor egyes játékosok állandóan reklamálnak. Ott leginkább Govens, Váradi és Norbi.

J.R.Benitez
Olvasó

Minden csapatban vannak rinyagépek

J.R.Benitez
Olvasó

Szabályokkal tisztában tetszik lenni?

pbask
Vendég
pbask

Pólokkal mizu? Tudni vmit?

RozsmanG.
Olvasó

Nincsishelynek nincsis pólója!! 😀

pbask
Vendég
pbask

Ez tetszett.XD

2lee14
Olvasó

A holnapi egy nagyon nehéz meccs lesz, elhiszem hogy Egerszeg után nehéz szavakat találni. De túl kell esni ezen ahogy Okorn is mondta, el kell felejteni. A DEACot nem szabad alábecsülni. Bízom egy hazai sikerben és egy telt házas Arénában, hogy a csapat is érezze a nagy támogatást mert kelleni fog.
Hajrá Falco!

Kinter for president
Olvasó

Hazai siker meglesz, teltház esélytelen.

balldontlie
Olvasó

Hogy van most a két technikai utáni kiállítás, nincs akkor eltiltás? Okorn pl a Körmend meccsen nem ülhetett le a padra, plusz ugye nálunk is ez volt még Constantinidesszel. Vagy játékosra és edzőre más vonatkozik? Bár Perl és Govens nélkül is behúzza szerintem a Falco, csak gondolom nekik is fontos, hogy a kupa előtt hány ember között oszlanak el a percek.

heraklith
Olvasó

Ez jó kérdés. Furcsa, hogy senki nem említette. Kiállítás után elvileg automatikus az egy meccs eltiltás, nem? Emlékeim szerint nem függ attól, hogy a kiállítást hogyan sikerült elérnie (technikaik, sportszerűtlenek, azok kombinációja, vagy azonnali kiállítás), de lehet hogy tévedek.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Már a tavalyi szezonban se volt eltiltás ilyen esetben,csak akkor ha egyből kiállítás van!

balldontlie
Olvasó

Igen, valami rémlik nekem is, csak az edzők miatt kérdeztem. Vagy ott más miatt volt az eltiltás? Constantinides persze más kérdés visszaesőként…

J.R.Benitez
Olvasó

Tévedsz. Az elmúlt 1 évben volt kb 10 ilyen eset, a delikvens nem kapott eltiltást. Az érdekes módon senkit nem zavart. Őszinte leszek nem igazán értem egyáltalán ezt hogyan találtátok ki.

balldontlie
Olvasó

Nem zavart egyáltalán, ne érts félre, csak nem voltam teljesen tisztába a szabályokkal.

J.R.Benitez
Olvasó

Ok. Rendben van. Én meg meglepődtem mikor páran irták hogy nem játszhat. Komolyan megijedtem hogy rosszul tudom. Jó lesz holnap Milost Bogeszt megtapsolni. De tiétek is nagyon érdekel, tuti meglesem.

balldontlie
Olvasó

Szerintem meg tudjuk verni a Berényt, bár ha kikapunk hosszabbításban, akkor elkezdek reménykedni, mert 2016-ban a Pakssal volt ugyanez a szitu (utolsó itthoni, első kupa) és akkor vittük az egészet 🙂

J.R.Benitez
Olvasó

Hosszabbitásban ha Berény behúzza tényleg megérdemli. Erre azért kevés a sansz. Delas-Pantelic párharc miatt tuti megnézem. Na az lesz a csemege…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés