Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – DEAC

A Debrecen látogat a címvédőhöz.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - DEAC

Bajnokság, 9. forduló
Szombathely, Arena Savaria, szombat 18:00.
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Farkas Gábor, Balog György Attila (Páli dr. Kálmán)

Falco: Pot - Tanoh Dez - Benke - Tiby - Keller Á.

DEAC: Edwin - Mócsán - Hőgye - Williamson - Buljevics.

A bajnokság 9. fordulójában a címvédő Falco, a Debrecent fogadja. A Szombathely 7-1-es mérleggel várja ezt az összecsapást, legutóbb szoros meccsen nyertek Kecskeméten. A DEAC mutatója 5-3, a nyolcadik fordulóban a Sopront verték hazai közönség előtt.

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: A DEAC hullámzóan kezdte a szezont, de az utóbbi mérkőzéseken magára talált. Magyarországon jól ismert légiósokkal operálnak, sikerült elkapniuk egy jó ritmust, ami veszélyes ellenféllé teszi őket. Számunkra a legfontosabb, hogy magunkkal foglalkozzunk, azt a fajta intenzitást kell átmentenünk erre a mérkőzésre, melyet a Peristeri ellen mutattunk a második félidőben. Jó mérkőzést szeretnénk játszani és a célunk természetesen a győzelem.

Andjelko Mandics, DEAC: A Falcóról nehéz sok újat mondani, véleményem szerint a bajnokság legjobb keretével rendelkeznek, minden posztra több minőségi játékosuk van. Azzal foglalkozunk, hogy a lehető legjobb teljesítményünket nyújtsuk ellenük, fizikálisan, agresszívan szeretnénk játszani, kontrollálva a lepattanózást. Okosan kell kosárlabdáznunk, mert egy Falco kaliberül csapat minden apró hibát könyörtelenül kihasznál. Remélem, egy jó, minőségi meccset tudunk játszani ellenük.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Wilsonlakers24 Recent comment authors
Wilson
Olvasó

Ezt a DEAC elhozza Szombathelyről!

lakers24
Olvasó

Nekem amúgy most tűnt fel hogy a falco menetrendje a tavalyi helyezések sorrendjében van alulról haladva. (ha már volt róla szó esetleg korábban akkor elnézést)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés