Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Atomerőmű SE

Az első fogadja a másodikat.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Atomerőmű SE

Bajnokság, 11. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, szombat, 13:00
V.: Földházi T., Tőzsér D., Frányó P. (Dernei G.)

Falco: Hooker - Váradi - Benke - Krivacsevics - Reddic.

ASE: Kovács - Evans - Coleman - Kis - Lóránt.

A 11. forduló rangadóján a listavezető a másodikat fogadja. Érdekes helyzet állt elő, ugyanis mindkét csapat sorozata megszakadt az előző hétvégén. A Falco körmendi vereségével véget ért 23 mérkőzés óta tartó veretlensége, az ASE pedig hat győzelem után maradt alul hazai pályán a Szolnokkal szemben. A derbit az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A Paks már bebizonyította, hogy nem véletlenül áll ott a tabellán, ahol, igazi topcsapat a magyar bajnokságban. Nagyon nehéz mérkőzésre, vérbeli rangadóra számítok. Támadásban kifejezetten jó az ASE, egyénileg nagyon képzett, individuális játékosai vannak, akik bármikor képesek lehetnek egy-egy váratlan húzással mérkőzéseket eldönteni. A gyors játékot erőltetik. Nagy hangsúly lesz a védekezésünkön, főleg az egy-egy védekezésünkön. Régen játszottunk hazai pályán, ezúttal is számítok fantasztikus szurkolótáborunk segítségére, remélem sokan kijönnek a mérkőzésre, és karácsony előtt együtt ünnepelhetünk. Jelen állás szerint mindenkire számíthatok.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Az előző kiírás bajnokával játszunk, amely a hazai és nemzetközi porondon mutatott játéka alapján idén is a legjobb csapat Magyarországon. Biztos, hogy nehéz meccs vár ránk, megpróbáljuk megnehezíteni a hazai együttes dolgát. Elsősorban meg kell állítanunk a gyorsindításaikat és oda kell figyelnünk az eladott labdákra. Az utóbbi meccseken nagyon sok pontot kaptunk ezekből. Először az alapdolgokban kell versenyben lenni a Falcóval és ha ez rendben lesz, még akkor sem mondhatjuk azt, hogy ez elég, szervezetten kell játszanunk a pálya mindkét oldalán. Nehéz, mert a Szombathelynek nagyon nehéz megtalálni a gyenge pontját ezen a szinten. Nick Faust talpsérüléssel bajlódott a héten és csak könnyített edzésmunkát végzett, de remélem, hogy ő is és a többiek is bevethetőek lesznek.

porondon[totalpoll id=”38970″]

HIRDETÉS

HIRDETÉS
14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
eperkekastrati_mvpMarillionpiros71032124es Recent comment authors
eperke
Olvasó

ISMÉT VASI DERBI LESZ???
“Az első fogadja a másodikat.”
Legalább a cikk írója figyelne a részletekre! Nem olyan nehéz feladat!

Marillion
Olvasó

A BL túra után újfent féltem a csapatot közel volt még….fáradtság, dekoncentráció stb.ismét betehet a csapatjátéknak…. ebbe 1 hete is simán belefutottunk….De legalább itthon lesz a meccs mégsem csúszhatunk el…viszont csúszni mászni ha a mérkőzés állása megköveteli akkor kötelező!

kastrati_mvp
Olvasó

te olyan hülye vagy mint a seggem szüretkor!

2lee14
Olvasó

Hát beléd sem szorulhatott sok értelem ha ilyet írsz!

Marillion
Olvasó

Legyőztetek 1 hete minket….gratuláltam az arra érdemes Körmend szurkolóknak..Te mit okoskodsz ide?

24es
Vendég
24es

Kb annyi esélyünk van, mint anno a kupadöntőben Szombathelyen. Akkor sem volt semennyi, de akkor bejött a hajigálós játék, ami nálunk mindig benne van. Túl nagy csapatjátékra most sem számítok a Coleman-Faust duótól, szóval egy jó dobóforma egy rosszal szemben az egyetlen esélyünk.

ZZTop
Vendég
ZZTop

Papírforma: + 20-25
(paksi légió, ha akar, bármi lehet)

red-black01
Olvasó

Hangyaf@sznyit sincs jelentősége, de én vagyok a Degecen született és tényleg csak azért mert érdekes vagy furcsa 🙂 . Kiemelten, az alcímben és a felvezetőben is meg van említve, tehát gondolom a cikk írója egy vagy több helyen is megnézte ki a második a tabellán. Pl. falcokc.hu, bckormend.hu, hunbasket.hu, eurobasket.com, de gondolom talán a bb1.hu lehettek esetleg a helyek. Gondolom ezzel szándékozta a mérkőzés egyik érdekességét kiemelni. Megnézte? 😉 . Nincs igazán jó válasz. Ha nem nézte meg és mégis erre fűzte fel a bevezetőt, akkor jujj. Ha bármelyiket megnézte és mégis erre fűzte fel a bevezetőt, akkor meg jujujujj… Olvass tovább »

piros710321
Olvasó

Meglepetés vendég siker 🙂

Kétszó
Olvasó

Az a meglepetés, hogy téged nem nyeltek le, amikor még lett volna rá lehetőség. Meg ne a faluneten lógj, mert éhes a disznó, etesd inkább meg.

piros710321
Olvasó

A jó q.. any..dat!

kastrati_mvp
Olvasó

na ezért most már jó lenne kitiltani végre

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco!!

Expert
Olvasó

Országos 1-es. +10, ha nem két fronton játszana a Falco és nem lenne a pár nappal ezelőtti görög meccs, akkor +15.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés