Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Arconic-Alba Fehérvár

Jön az újabb Falco-Alba meccs.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Arconic-Alba Fehérvár

Magyar Kupa, negyeddöntő
Szombathely, Arena Savaria, szerda 18:00
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Kapitány Gellért, Farkas Gábor (Vághy Tamás János)

Szombathely: Pot - Brown - Kovács - Tiby - Keller

Fehérvár: Pongó - Somogyi - DeCosey - Ford - Durham

A negyeddöntő rangadóján az alapszakaszt megnyerő Falco, a harmadik helyen végző Albát fogadja. A két csapat a bajnokságban egy-egyre végzett, decemberben a Falco Szombathelyen, az Alba – épp hétvégén – Fehérváron nyert.

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Azt gondolom jó alapszakaszt zártunk, most egy teljesen más mérkőzés jön, mint a hétvégén, a kupasorozatoknak köszönhető speciális körülmények miatt. Az Alba egy jó csapat, nagy tempóban játszanak és minőségi játékosaik vannak, felkészültünk a játékukból, kemény védekezésre és maximális koncentrációra lesz szükségünk, hogy elérjük a célunkat, ami a négybe jutás. Sérültünk nincs, teljes kerettel vágunk neki a mérkőzésnek.

Alejandro Zubillaga Jimenez, Arconic-Alba Fehérvár: Úgy állunk hozzá a mérkőzéshez, mint bármelyik másikhoz, nem akarunk feleslegesen nagy nyomást helyezni magunkra, de persze ez is egy nagyon fontos összecsapás. A legfontosabb dolog, hogy önmagunk legjobbját nyújtsuk és folytassuk a napról-napra való fejlődést, mint eddig. Elképesztően nehéz találkozó lesz ez, biztos vagyok benne, hogy a Falco sokkal koncentráltabban fog játszani, mint tette azt szombaton, a liga legerősebb csapatáról beszélünk, kiváló játékosaik vannak, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy győzelemmel utazzunk haza Szombathelyről és ott legyünk a hétvégi mérkőzéseken is. Szerencsére hiányzónk nem lesz, mindenki a rendelkezésemre áll.

26 hozzászólás

26
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
red-black01AlbastaffYoWassupFamRózsabimbóagyas Recent comment authors
red-black01
Olvasó

A mai meccseket, de majd a szombatiakat és a vasárnapi döntőt azért tartom érdekesnek és fontosnak (konkrétan sajnos csak mint kívülálló ;D), mert itt nincs mit taktikázni, visszafogni, számolgatni.
Hacsak egy félidő alatt nem alakul ki brutális különbség, nyomni kell ami a csövön kifér.
A bajnokság szempontjából vagyok kíváncsi, van-e komoly esély a Falco-t elkapni valakinek, a Szolnok – Alba páros esélyes-e a kihívó címre, illetve lehet-e valami esélyszerűségünk a Szolnok ellen.
A ZTE utóbbi hetekben tapasztalható visszafogottsága ideiglenes-e vagy van-e bennük kraft, White általam igen fontosnak tartott érkezésével a Sopron hozza-e azt a meglepetést amit érzek bennük.

Jon
Olvasó

Mindenesetre az Alba sajnos nagyot húzott az edzőcserével. Legalább 2 sztárjátékossal egyenértékűt.

YoWassupFam
Olvasó

Sima Falco. Vicces , hogy mindenki temeti őket csak mert lemertek adni 2 full tét nélküli meccset. Többi csapattal ellentétben ( kivéve Mte ) ott még Bl is van a lábakban ami főleg load managementre adott okot. Így kell ezt csinálni. Ez egy maraton nem pedig sprint verseny még mindig.

Jon
Olvasó

A kétely és a temetés szerintem nem ugyanaz.

Albastaff
Olvasó

Remélem a játékosok is ennyire elhiszik, hogy sima hazai lesz, mint te, csak mert az előzőnek nem volt tétje, akkor van esély, hogy koppannak. Hozzáteszem a szombati meccsnek nekünk sem volt tétje. Egy presztízsmeccs volt, mentális előnyt szerintem szereztünk, de majd meglàtjuk.

agyas
Olvasó

A “biztonság kedvéért” feltettem egy számomra nagyobb összeget a Fehérvárra. Nagyvonalú a tippmix, ezúttal nem kell hármaskötés, vagyis kivételesen nem feltételezik, hogy a kosárlabdában mindenki csaló. Erről jut eszembe, hogy pontosan 15 évvel ezelőtt volt egy MK döntő az Arénában, ahol 3 mp-cel a vége előtt 2-vel vezetett a Falco az ASE ellen, még egy faultjuk is bennvolt, de az ASE jött oldalról. A bedobás után a félpálya közelében faultoltak, amiért a játékvezető általános meglepetésre 3 büntetődobást ítélt. Az ASE egyenlített, majd kétszeri hosszabbítás után a meccset és a kupát is megnyerte. Én akkor ott úgy éreztem, hogy “a bíró… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Van ilyen. A sokak által “igényelt” Benczur meg akkor vezetett a Falconak meccset pl., amikor a döntőben az Alba Szombathelyen fordította meg az állást, ami után bajnok is lett.
Az embernek, mint szurkolónak van az adott meccsen egy véleménye, ami a “jól vezette/rosszul vezette, vagy vezették” dologban nyilván kimerül, ha sportszerű akar lenni, de attól tartok sok évvel 1-1 meccs után már nincs jelentősége.
Így 40 felett meg már lassan úgy gondolom, hogy lehet hogy real time sincs semmi jelentősége annak, hogy adott esetben mit gondolunk. 😐

Jon
Olvasó

Én úgy fogalmaznék, hogy hála az égnek, hogy véget ért már az az alapszakasz.
Számszakilag jó, a többit meg meglátjuk.
Sok mindennek kell a helyére kerülni, aminek nyoma sem volt az elmúlt hetekben, reméljük nagyjából sikerül: CSAPATJÁTÉK, kemény védekezés egész meccsen, triplák hatékonysága (Cowels) és üres dobások kiharcolása, támadó-, de elsősorban VÉDŐLEPATTANÓK. Ha ezek a helyükre kerülnek, szép sikerek lehetnek még a szezonban. Ha nem, holnap nagyon kellemetlen esténk lesz és nem utoljára a szezonban.

Xero
Olvasó

Na akkor most jöhet az igazi erőfelmérő. Nagyon szigorú védekezést várok és meg kell állítani az Alba rohanását. 1 perc alatt 3 kapott tripla most biztosan nem fog beleférni..
Hajrá Falco! ??

Xero
Olvasó

Ja és.. Jajj ne.. Földházi.. egy rossz nézés is fault lesz…

Rózsabimbó
Olvasó

Mostanában a Pongó nyeri az Alba meccseit!
Próbáljátok megállítani,– a labdát az ‘ölében’ fogva rohan be a gyűrű alá és onnan egy gyors mozdulattal teszi fel a gyűrűbe.

Jon
Olvasó

Meg a hétvégi meccsből ítélve bedobálja az összes triplát IS. A Vojvoda szintén, bár őt egy darabig le tudták védeni. Aztán szétesett az is ami addig volt és jöttek az üres helyzetből triplák is. Nálunk meg szinte senki nem dobta be. De nincs 2 egyforma meccs. Meglátjuk.

zterulez
Olvasó

A holnapi lesz az igazi felmérő, nem a szombati volt az. Ha az is olyan sima lesz, mint szombaton volt, akkor az fejvakarós lesz Szolnokon és a Falconál a jövőre nézve…

lakers24
Olvasó

Durham holnap az albában fog játszani?

heraklith
Olvasó

A falkónak nyilván kötelező a győzelem, de az előző két meccsen is az volt.

p.borisz
Olvasó

Te azzal foglalkozz, hogy fogsz rinyálni, mikor a Szolnok felmossa a padlót a csapatoddal…

heraklith
Olvasó

Úgy ahogy az éppen 8-ba jutó Körmend törölte fel a padlót a falkóval? Vagy ahogy az Alba gyalázott meg benneteket?
Ha mi kikapunk akkor az csak a papírforma lesz. Egy újabb falkó cumi viszont már több lenne, mint megalázó, de nyugi, sokkal esélyesebbek vagytok.

Xero
Olvasó

Neked ezért fizet valaki? ? Mert, ha ingyen irkálsz 0-24-ben a Falco-cikkek alá, az nem semmi.. ?

Mendez
Olvasó

Értsétek már meg nem tud mit csinálni, a fóbiája állandóan legyőzi szegény denevért.
???

Cannibal
Olvasó

Ezt te mondod, te madár? Nem hasonlít szerinted egy gyökér “Szombathelyire” aki folyton máshol buckázik?

Mendez
Olvasó

Nem folyton, csak akkor amikor a társaid rászolgálnak. ?

p.borisz
Olvasó

Denevér,ha holnap nyer az Alba,én leszek az első,aki gratulál?
Papírforma,mi?Te egy igazi veréb vagy,nem is denevér???

heraklith
Olvasó

Érthető a hiszti, a két cumi már így is több mint megalázó.

Józsipapa
Olvasó

Durham,hogy került az Albába ???

Pojaca
Olvasó

Én ezt most hazaiba érzem.

Cannibal
Olvasó

Van egy olyan érzésem, hogy ha nem is sima, de Alba győzelem lesz. Megbosszulja magát, hogy a Falco leengedett, az Alba meg mostanra nagyon egyben lett.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés