Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Alba Fehérvár

Shivek ígéri, mindent megtesznek azért, hogy győztesen hagyják el a pályát.

  •   

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Alba Fehérvár

Bajnokság, 19. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, szombat, 18:00
V.: Benczur T., Ádám J., Söjtöry T. (Páli dr. K.)

Falco: Váradi - Curry - Benke - Washington - Reddic.

Alba: Ljubicsics - Guyton - Markovics - Csupkovics - Molnár.

Az első fogadja a hatodikat. Érdekesség, hogy az előző körben a Falco és az Alba is kikapott, előbbi Oroszlányban, utóbbi hazai pályán, a KTE ellen. Novemberben elég egyértelmű fölényben játszott a bajnok, és 95-82-re nyert is a Gáz utcában.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Szeretnénk győzelemmel zárni a szünet előtti szakaszt. Mindent megpróbálunk, maximális erőbedobással kell játszanunk, hogy ez sikerüljön. Ez a legfőbb célunk. Normálisan fel tudtunk készülni, Reddic és Váradi is felépült, nagyon fontos, hogy egészségügyileg jól állunk egy ilyen hosszú és megterhelő sorozat közben. Nehéz mérkőzést várok, az Alba egy magasan kvalifikált csapat, amelyhez nemrég egy új edző is érkezett. Ljubicsics nagyon veszélyes a pick and roll játékban, Govenst jól ismerjük, biztosan motivált lesz, hiszen ez lesz neki az első alkalom, hogy újra Szombathelyen játszik, miután távozott a Falcótól. Guytonról sem szabad megfeledkeznünk, ez a három kisemberük a legmeghatározóbb játékosuk, a statisztika is ezt támasztja alá, ők használják el a labdát nagy részét. A többiek szépen beálltak a sorba, és őket követik. Markovics novemberben még nem játszott ellenünk, most viszont fog, így ellenfelünk is kilenc embert tud rotálni. Kemény meccs lesz, ez nem kérdés, mint ahogy az sem, hogy nyerni akarunk.

Arik Shivek, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Ez a legnehezebb meccs a bajnokságban. Hazai pályán is kemény lenne, hát még idegenben. A Szombathely ellen nem készülhetsz fel csak egy játékosból, az egész csapatot fel kell térképezned. Megpróbáljuk megvalósítani azt, amit a héten gyakoroltunk. Tudjuk, hogy a Falco egy sokat futó csapat, remekül játsszák a kettő-kettő elleni szituációkat, és azt is, hogy nagy nyomást raknak az aktuális ellenfelükre védekezésben. Megpróbálunk mindegyik szegmensre odafigyelni, megtenni mindent, hogy a végén győztesen hagyhassuk el a pályát. A szezonnak ebben a szakaszában mindenki bajlódik kisebb-nagyobb sérülésekkel, de ez teljesen normális, rendben leszünk holnap.

  •   
HIRDETÉS

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
BozicwileyKicsi Kim2lee14Magdi anyus Recent comment authors
Bozic
Olvasó

Jokic testver, jossz? :)))

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco!

Kicsi Kim
Olvasó

No fene remélem akkor ma találkozunk és személyesen is kifejezed mi bánt vagy mi szánalmas az írásban !
Mindörökké Falco 💛🖤

wiley
Olvasó

Átlátszó vagy nagyon ricsike!

2lee14
Olvasó

Én nem szándékozom veled talizni sry.

Kicsi Kim
Olvasó

Na akkor nem kell osztanod az észt ha nem vagy menő bemutatkozni !
Akkor ne Hajrá Falcoz!
Mindörökké Falco 💛🖤

Kicsi Kim
Olvasó

Ilyenkor már nem vagy menő fotel szurkoló ne a nem tetszik jeleket küldözgess hanem legyen annyi benned meggyőződsz hogy ki vagyok nem itt Ricsizgettek !
Én igen Falco szurkoló vagyok és tudom az hogy mit jelent hogy szurkoló nem egy szájkaretés aki írásban fejezi ki a bátorságát !
Mindörökké Falco 💛🖤‼️

Magdi anyus
Olvasó

Gézukámmal meg a Vilikémmel lehet ellátogatunk erre a meccsre. Az én kis cucikáimmal. 🤗

Magdi anyus
Olvasó

Cucikááák. ☺️☺️☺️

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés