Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák

Újra nagy bravúrt csinálna a Szeged.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely - Naturtex-SZTE-Szedeák

Rájátszás, negyeddöntő, 1. meccs
Szombathely, Savaria Arena, szerda, 18:00

Falco: Somogyi - Perl - Clark - Golomán - Keller.

Szeged: Persons - Polányi - Cook - Bognár - Alston.

Megkezdődik a rájátszás a férfi élvonalban. Az egyik negyeddöntőt az első helyezett Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely és a nyolcadik Naturtex-SZTE-Szedeák vívja.

Milos Konakov, Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely: Az elmúlt pár napban nagyon jó munka zajlott az edzéseken, természetesen a motivációval és a játékosok hozzáállásával eddig sem volt probléma. A rájátszásban nagyon egyszerű a rendszer, háromszor kell nyerned, hogy a második körbe juss. Ez most a célunk. Az első találkozót hazai pályán játsszuk, meg akarjuk nyerni a meccset és megtenni az első lépést.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Az biztos, hogy ez teljesen más meccs lesz, mint a Magyar Kupa negyeddöntő. Úgy gondolom, hogy továbbra is a Falco az egyértelmű favoritja a párharcnak. Ettől függetlenül természetesen mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy már szerdán egy jó meccset játsszunk. Próbálunk kiadni mindent magunkból, ami bennünk van. A Szombathely bombaerős, de ennek ellenére ugyanúgy készültünk, mint bármelyik másik meccsre, magunkkal foglalkoztunk és próbáltunk valamilyen szinten felkészülni a Falcóból, bár ez nem volt egyszerű, hiszen az elmúlt pár találkozójukon más rotációval játszottak, nem tudjuk, hogy ki fog pályára lépni. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy egy jó meccset játsszunk és hogy még egyszer egy hatalmas bravúrt csináljunk.

HIRDETÉS

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
FalcaoMarillionEwingJonVulcano Recent comment authors
Falcao
Olvasó

Kupa után a 3:0 az elvárásom!
Kettő itthon,ami nem lehet kérdés,idegenben meg végre játszunk úgy mint a Bl ben!itt mar nem kell sporolni…1szer elmegyunk nyerjuk meg es keszuljunk az albara!ennyi!
Hajra Falco!

Marillion
Olvasó

“Az első pofon a legnagyobb a többit aztán megszokod”! Debrecen után nincs mit ehhez hozzátenni…Vagyís hogy van! Háromszor senkitől sem szabad kikapni! Hajrá Falco!

Ewing
Olvasó

Meg akarjuk nyerni, nem “megakarjuk nyerni”…
Lassan keressetek vkit, aki írni is tud??

Jon
Olvasó

Szerintem lesznek szoros meccsek közte, de a hazaiakat illene lehetőség szerint biztosan nyerni, ahogy a párharcot is.

Vulcano
Olvasó

Vágjunk vissza!?⚫??

KD
Olvasó

Remélem, még egyszer nem lépünk ugyanabba a folyóba. Hajrá Falco!??????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés