Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Egis Körmend

A felsőházban eddig mindkét vasi csapat veretlen.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely - Egis Körmend

Bajnokság, középszakasz, felsőház, 4. forduló
Szombathely, Arena Savaria, szombat, 18:00
V.: Benczur T., Söjtöry T. F., Goda L. (Fekete L.)

Szombathely: Váradi - Somogyi - Clark - Golomán - Keller.

Körmend: Stokes - White - Martinez - Szavics - Krivacsevics.

A bajnokság felsőházának negyedik fordulójában rendezik meg a vasi el Clásicót, azaz a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Egis Körmend összecsapást. A középszakaszban eddig mindkét együttes veretlenül áll, a sárga-feketék kettőt, míg a vendégek hármast nyertek ezidáig.

Milos Konakov, Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely: Úgy gondolom, hogy mindkét csapat jó ritmust fogott ki az elmúlt időszakban és jó formában van, így biztos vagyok benne, hogy a szurkolók számára ez egy nagyon jó és élvezhető találkozó lesz. Ahhoz, hogy megtartsuk előnyünket a középszakasz során még egy győzelemre szükségünk van, amit holnap meg is szerezhetünk. Szeretném, ha emellett folytatnánk a pozitív irányba történő változásainkat és hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre jobbak legyünk, illetve a kis hibáinkat orvosoljuk. Továbbra is a felkészülési időben többet foglalkoztunk magunkkal, mint ellenfelünkkel és remélem ennek eredménye a pályán is látható lesz.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Egy újabb mérkőzés vár ránk a Falcóval. Erről a párharcól szerintem elmondhatom, hogy mindegy milyen mentális, illetve fizikális állapotban van éppen a két csapat, ez a magyar bajnokság egyik legnagyobb összecsapása. Próbáltunk minél jobban felkészülni mind mentálisan, mind taktikailag. A bajnokság során már kétszer játszottunk idén, így nyugodtan mondhatom, hogy jól ismerjük egymást. Szerintem ha Szombathelyen játszik valaki a Falco ellen, akkor a legfontosabb dolog, hogy hogyan tudja kezelni az ottani nyomást. Ha megfelelően tudunk koncentráltan játszani, illetve a védekezésükre kicsit nagyobb hangsúlyt fektetünk, akkor azt gondolom, hogy van esélyük győzni, de ez nagyon nehéz lesz számunkra. Szerintem mindegy milyen ritmusban érkezik hozzájuk egy csapat, mindenképp különleges velük játszani. Úgy gondolom, hogy készen állunk a megmérettetésre, de ehhez a megfelelő mentalitással kell pályára lépnünk holnap.

HIRDETÉS

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
SzhelYSavariaHebriKendeffy BotondMarillion Recent comment authors
Savaria
Olvasó

Már most előttem van, hogy 15-20 ponttal vezetünk, a meccsnek hamarosan vége, a körmendiek pedig nyomják a szokásos meccs végi vergődésüket. Mindezt úgy, hogy minden egyes mérkőzésen amikor kezdünk elhúzni tőlük, akkor síri csendben vannak, amikor pedig már belátják, hogy esélytelen nyerni akkor maxon nyomják a szurkolást. Kevés irritálóbb és érthetetlenebb dolog van ennél…

PL
Olvasó

Elhiszem,hogy zavar. Engem is zavarna, ha a vendég hangosabb mint a hazai.

Na meg rondakörmendiek….kussban kellene ülniük, bekönnyezve, amikor vezet az ellenfél csapata… ?

Savaria
Olvasó

Értelmező olvasás hiánya…, de akkor próbálom érthetőbben.
Amikor vezet az ellenfél(Falco), akkor csendben vagytok és szó sincs arról hogy hangosabb a vendég mint a hazai, viszont amikor már végleg eldőlt a találkozó, akkor kezditek el a vergődést. És nem zavar, szimplán érthetetlen számomra.

SzhelY
Olvasó

mi evvel a gond?

Hebri
Olvasó

Remélem ezúttal is nyitják a rámpa felőli bejáratot. Lényegesen egyszerűbb ott bejutni.

Kendeffy Botond
Olvasó

Gordon sérülése és a reális erőviszonyok miatt játszunk felszabadultan, és lássuk meg mire lesz elég. Utána 11 nap meccs nélkül és április 27-én kevesebb sérülttel Fehérváron fontosabb meccsünk van.

PL
Olvasó

Attika.Ne falusizz a facebook cikk alatt.
Mert közben ide jársz dolgozni hozzánk, mint szekus. Ezelőtt is ki lettél röhögve, mert azért páran felismertünk kukásmellényben.

Marillion
Olvasó

Mindennél fontosabb,hogy egyik oldalon se szedjen össze senki újabb sérülést! A Kőrmendet még véletlenül se irja le senki, mert ott van Fepu a hadvezér! Mikor egymással találkozik a Megye két élcsapata az a Vasi kosárlabdázás ünnepe is! Hajrá Vas megye,Hajrá Falco!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ott találkozunk! ✌

pirosf
Olvasó

Ki kell használnunk a centerposzton lévő hatalmas magassági és fizikai fölényünket!!! 🙂

PL
Olvasó

Igen ?

red-black01
Olvasó

Előttem van, ahogy Krivi majd terrorizálja a Keller-Barac-Golomán triót ? Komolyra fordítva: a légiósok közül egyedül Savic van többé-kevésbé 100%-os állapotban. Gordon nélkül, vagy egy félig egészséges Gordonnal Kaposváron és Kecskeméten is alászaladtunk egy húszasnak. A két kicsinek is oda van a lába. Játsszunk annyit, amennyit a becsület megkíván, de ne kockáztassuk a komolyabb baj lehetőségét. A Falco komplett csapatokkal is jóval esélyesebb, hát még így. A szerdai Szolnok meccs és a fehérvári meccs között 14 nap van, ez alatt rendbe lehet jönni, bár Gordon bokája nem tűnt valami biztatónak. Ha a szurkolók látják, hogy az egészséges játékosok nem feltartott… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Igen, sajnos a kupakudarc miatt a csapat “rá van kényszerítve” arra, hogy erőt demonstráljon, legalábbis hazai pályán biztosan. Pedig nekünk is az lenne az érdekünk, hogy semmiképp se sérüljön meg senki és tudjunk egy jót játszani.
Egyébként meg bármi lehetséges. Lehet, hogy szarba nyúltok és szétdobtok minket. Végülis eddig, amelyik csapat megvert minket, az a külső dobásokkal tette, ahhoz meg nem Gordon a legfontosabb láncszem.
Hajrá Falco!! ?? több sérülés már ne legyen…

red-black01
Olvasó

Egyetértek veled. Egyben nem, mert Gordon fontos láncszem a külső dobásoknál is. Persze nem az utolsó mozzanatnál, hanem ami előtte történik. Erre egyik magas emberünk sem alkalmas. Kb. azt várom, ami a Szolnok ellen is történt. Magas ember szűkében megpróbáljuk feljebb nyomni a védekezést. Annyi különbség van, a Falco gyorsabban játszik ezekben a szituációkban, kérdés az hogy a szabadabban ráemelhető hármasokat milyen százalékkal értékesítik. Mindjárt válaszolok is: ezen a szinten a csapatok többsége azt jó szinten teszi. ? És akkor meg ott van, hogy ennek a zónaszerű védekezésnek az átjátszására a Falconak jobban megvannak a játékosai és játékai is, mint… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Persze, ez egyértelmű. Center nélkül nehéz ezt a játékot játszani. De még mindig jobb, mintha a palánk alatt akarnátok így dominálni.
Amúgy az Alba is ezt csinálta, amit mondassz. Megakasztották a játékunkat a kinti védekezéssel és sokszor nem tudtuk bejuttatni a palánk alá a labdát.

PL
Olvasó

Ezt a meccset fel kell áldozni arra, hogy minden játékos, aki bármi pici sérüléssel küzd, pihenjen most, és gyógyuljon. Most lesz idő rá, hogy az U20 döntő utáni meccsekre mindenki rendben legyen. (Gordonról nem tudok pontosat, remélem nincs nagy baj).

Sérülésmentes játékot mindkettő csapatnak!

Hajrá Körmend!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés