Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Falco KC Szombathely – VEF Riga

Óriási lehetőség kapujában a szombathelyiek.

Falco KC Szombathely - VEF Riga

Bajnokok Ligája, D-csoport, 6. forduló
Szombathely, Savaria Arena, szerda, 20:00

Falco: Váradi - Somogyi - Benke - Golomán - Keller.

Riga: Zoriks - Riley - Ate - Miska - Gromovs.

Kulcsfontosságú találkozó előtt áll a Falco KC Szombathely csapata a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. Amennyiben nyernek Milos Konakov tanítványai, egyenes ágon jutnak be a sorozat legjobb 16 csapata közé.

Milos Konakov, Falco KC Szombathely: A Riga egy jó, tapasztalt csapat, tudják, hogy hogyan kell játszani ezen a szinten. Talán egy kisebb előnyben is vannak, hiszen nyomás nélkül léphetnek pályára, mindenképp a csoport harmadik helyén végeznek. Mi is megmutattuk már viszont az elmúlt hónapokban, hogy megtudjuk nyerni az ilyen típusú találkozókat. Kielemeztük a játékunkat, láttunk pár apró dolgot, amiben egy kicsit változtatnunk kell. A szurkolóinkkal karöltve szeretnénk megtenni ezt a lépést és közösen véghezvinni ezt a sikert. Mindenki egészséges, Perl Zoltán is visszatért, mindenki készen áll.

HIRDETÉS

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
KovacsMarillionSopronKCfanSunsRózsabimbó Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

A mindenáron betörök, felöklelek legalább két szabályosan védekező védőt, majd megyek büntetőket dobni Zozó, hozza meccset, ne féljetek!

KD
Olvasó

Bimbókám, szoktál nézni kosármeccset is, vagy csak sorozatokat?

Suns
Olvasó

Szerintem hagyd lógva szegényt. Pszichológusok szerint az ágybavizelő betegek mindig keresnek egy bűnbakot a bajuk miatt…

SopronKCfan
Olvasó

Ülj le egyes

Marillion
Olvasó

Próbáld meg ezt az egészet más szemszögböl felépíteni. Az hogy a Falco meddig jut a nemzetköziben /mivel sajnos Szolnok és a többi csapataink már kiestek/ az a Fiba besorolásánál a továbbiakra nézve sokat érhet majd a tőbbi csapataink besorolását is nézve,a következö szezonra elöre vetítve! Tehát csúszni mászni kell ha a helyzet majd megkívánja,és ha tetszik egyeseknek ha nem most a mi csapatunk képviseli férfi kosárlabdában az országot! Ezért is elöre köszönjük a többi csapatok szúrkolóinak hogy a bajnokságot ilyenkor félre téve állnak hozzá a Falcohoz!

Kovacs
Olvasó

Mi van veled? Semmi??? 😂😂😂

Petike97
Olvasó

1,28 as hazai azért az durva😁😁Gyerünk Gyerünk💛🖤

donnarumma
Olvasó

Mutassuk meg,hogy:..”mit csinálunk ideát”😁💛🖤

donnarumma
Olvasó

” what they are doing over there”

Vulcano
Olvasó

The MVP is back!🔥🟡⚫

crazybasket
Olvasó

Érdemes megtekinteni, a Falco jelenleg a BL 7.legerősebb csapata a hivatalos oldal szerint!

https://www.championsleague.basketball/21-22/news/basketball-champions-league-power-rankings-season-six-volume-iv

KD
Olvasó

Yess! Az jó hír, hogy Zozo játszhat, a büntetök százaléka vele azért javulni fog Debrecenhez képest, hogy mást ne mondjak. A kosárlabda magazinban tegnap mutatták, hogy a büntetök értékesítésében az NB 1-ben százalékosan hátulról -ha jól emlékszem- a 3.-ak vagyunk. Halm Roland szerint – amivel egyet is értek- ez koncentráciò és fáradság kérdése elsösorban, hogy hogyan mennek a büntetök.( – fakezüek) Remélem, holnap ebben a szegmensben is jobban koncentrálunk és nem jön ki a fáradsâg sem, a szurkolók támogatása plusz adneralint jelent majd! Hajrá Falco!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés