Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco KC Szombathely – Szolnoki Olajbányász

Jön a tavalyi finálé visszavágója.

Falco KC Szombathely - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 3. forduló
Szombathely, Arena Savaria, szombat, 19:00
V.: Benczur T., Tóth C., Minár L. (Fekete L.)

Falco: Váradi - Somogyi - Benke - Golomán - Keller.

Szolnok: Rogic - Pallai - Cummings - Subotic - Cakarun.

A tavalyi finálé két résztvevője, a Falco és az Olajbányász vívja kétségtelenül a harmadik forduló rangadóját. A sárga-feketék három, míg a Tisza-partiak két találkozót nyertek eddig.

Milos Konakov, Falco KC Szombathely: Ez a két együttes játszotta az elmúlt évben a finálét. A szolnokiak kerete nem változott azóta túl sokat. A két csapat filozófiája hasonló lesz, nehéz meccsre, kemény védekezésre számítunk. Minden poszton nagy csata lesz mind a támadó, mind a védőoldalon. Csakúgy, mint az elmúlt szezonban, ezúttal is számíthatunk arra, hogy ha nem koncentrálunk 100%-osan, akárcsak egy percre is kihagyunk, az a végén sokba kerülhet. Muszáj erre készen állnunk.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Igaz, hogy a döntőt ez a két csapat játszotta, de ez a meccs már nem lesz ugyanaz. Ez egy teljesen másik idény, ráadásul még csak a szezon elején járunk. Éppen ezért nem is szeretnék semmilyen párhuzamot vonni az előző kiírással és a fináléval kapcsolatban. Ez egy teljesen új találkozó lesz. Mint már említettem, ez még csak a szezon eleje, egyik csapat sincs még azon a szinten, ahol lenni szeretne. Különösen igaz ez ránk, ismerve a szituációt amiben vagyunk és a sérülteket. Próbálunk minél jobb játékra törekedni és felkészülni a lehető legjobban, ahogy csak tudunk. Az biztos, hogy kemény meccs lesz, a Falco egy nagyon nehéz ellenfél. A játékosaik már két szezon óta együtt vannak, nemcsak a klubjukban, hanem a válogatottban is, szóval jól ismerik már egymást. Ez a kvalitásaikon túl is egy nagy előnyt jelent a számukra. De ez nem számít, megvannak a magunk céljai és ezt megpróbáljuk holnap a pályán is bemutatni.

HIRDETÉS

81 hozzászólás

81
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
19 Comment threads
62 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
29 Comment authors
BuborkaJózsipapaGézukawileyBencur2021 Recent comment authors
Józsipapa
Olvasó

Benczurt melyik MOL kútnál
itattátok meg ???

Bencur2021
Olvasó

Jo lenne ha ma a b-kozep is tele lenne.. minden lenyeges szektor tele volt eddig csak az nem

crazybasket
Olvasó

Meg ez a ku*va szar csapatunk is elérhetné a 100 dobott pontot, meg nyerhetne 50 pontal is mert amúgy rém gyenge az egész, kéne még minimum 3 NBA szintű sztár légiós, mert a 8 is necces lesz, meg a b-közép is lehetne CB nagysagu!
Bocs csak téged játszottalak el, hogy lásd te is az eddigi kommentjeid összességében!?

wiley
Olvasó

Takarodj már innen te kamu! Nagyon átlátszó amit csinálsz…

nazol
Olvasó

Nem láttam kiírva itt, de a meccset az M4+ élőben közvetíti.

A meccsről: semmi tétje nincs egyelőre, mindkét csapat felszabadultan játszhat. 10-15 pont közötti győzelmet sejtek a hazaiak javára, nagy pofonba nem kellene beleszaladnunk, már csak a miheztartás végett sem.
Bírók: csak annyit várnék, hogy nagyon nagy faszságok ne legyenek. (Cilit nem küldtem volna ide.)
Hajrá Olaj!

Gézuka
Olvasó

Legalább lesz miért nézni a meccset ma! CILI! 🙂 szerintem verekedés lesz és remélhetőleg Cakarun nem állíttatja ki magát megint mert az egyik nyikhaj nem bír magával megint…

Marillion
Olvasó

Igy van….nem ma hírdetnek bajnokot! Reméljük normális keretek között csak a kosárlabdázás szépségét mutatják be a csapatok!

Ewing
Olvasó

Ide is kiírom…Ez biztos, h nem visszávágója a döntőnek…de utálom ezt, hogy lehet ilyen faszságot beszélni. Ha nyer is az Olaj
mondjuk 100 ponttal, attól még a bajnok a Falco. Ez meg egy meccs a kb. 40-ből…
Ha nyáron megvertük volna a németeket az EB-n, akkor visszavágtunk a bukott VB döntőért??
Na, ugye….

crazybasket
Olvasó

Na végre valaki leírta! Presztízs értéke persze lesz a mai győzelemnek akárki is nyer, de a bajnokság a play-offban indul! Ezt itt Szombathelyen Gasper óta megtanulta minden szurkoló. Nem most, de nem is januárban fogják az érmeket kiosztani!
Mindezek ellenére ma nyerni kell a Falconak nincs mese!?

Dallas
Olvasó

Szörnyen fogalmazol 😛 Ide is kiírom. Na ugye…

Marillion
Olvasó

Minden igy van…ettől függetlenül bárki az ellenfél az Nb1 ben…hazai pályán gyözni kell!

Savaria
Olvasó

Kíváncsi vagyok hány szolnoki szurkoló teszi majd tiszteletét a meccsen…:) Nincs hétköznap, normál időpontban van a mérkőzés, szóval a szokásos kifogások nem működnek.

Milo
Olvasó

30-40 kb… Jövőhéten sokkal többen leszünk Nyíregyházán. Tavaly a döntő 4.meccsére, amit a mai napig nem értek, hogy miért, de csak 100 jegyet kaptunk, akkor elfogyott volna 300 is. Amúgy tényleg nálatok mekkora a vendégszektor? Mert a Körmend mindig kap, ha jól tudom 500at, mi meg mindig ilyen 100-150et. Nyilván az 500 nem fogyna el, ahogy alapszakasz meccsre sajnos a 100-150 sem, de nem teljesen értem ezt az egyszer ennyi, egyszer annyi vendégszektort. Főleg, hogy a vendég másik felében nem ül soha senki, kb csak “ütközőszektor”.

Vulcano
Olvasó

Mert ti hányat küldtetek tavaly? Talán 80-at? Még így is a dupláját kapjátok. Meg nem mintha olyan veszett nagy érdeklődés lenne szolnoki részről a jegyek irányába.

Milo
Olvasó

80-at a 120-ból. Nem kötekedés volt, csak szimpla kérdés. Amit a döntőre biztosra tudok, hogy legalább 300 jegy fogyott volna. Olyan 50ember állt még sorba amikor elfogyott. Azt a 100at is 4ember vásárolta föl. Na mindegy, jó meccset lássunk ma, Hajrá Olaj!

Vulcano
Olvasó

Hát mi se csak 80-an vettünk volna jegyet abban biztos lehetsz…

Marillion
Olvasó

Háromezres az Aréna Savaria…igy 300 a max. a vendégnek….az viszont jogos felvetés hogy akkor Kőrmend ellen miért kapnak ők többet! Amúgy eredetileg 3500 volt a full,de kiszereltek 4 mobil lelátót a két hosszanti oldal két két széléről,és a vendég alatti kettőt meg nem használja a klub.

crazybasket
Olvasó

29 jegy lett eladva ott.

Rózsabimbó
Olvasó

Benczur T.,Tóth C., Minár L.
Sima hazai!
Perl 12 büntit dob, a támadó hibái után! Hajrá!

Milo
Olvasó

Nem szeretek nagyon bírózni, főleg nem előre, de van aki szerint Ceciliára kellene bízni egy rangadót? Egy szaros meccset nem bíznék rá, nemhogy egy ilyen rangadót. Nem tudom máshol hogy vélekednek róla, de minden meccsen, amit nekünk fúj teljes összevisszaság van, két egyforma fújása nincs és sosem találja meg a faulthatárt. Néha mindent befúj, néha semmit és a szinészkedést mindig engedi. Rengeteg támadófaultot fúj. Kinek mi a véleménye a “bíráskodásáról”?

Zsarkov
Olvasó

Valamiért nagyon nyomják…, lehet, hogy a nők jogai meg az egyenlőség miatt, mert a teljesítménye nem indokolja…, ráadásul amikor nekünk fújt abból soha nem jöttünk ki jól.., mondjuk ma azt érzem, hogy a bíráskodástól függetlenül se sok esélyünk van…

Marillion
Olvasó

Várjuk meg a meccs végét…nyertetek már Szombathelyen…nemdebár…?! De remélem ma nem fogtok.

Buborka
Olvasó

A tokiói olimpián a 3×3-as női kosárlabda torna nyitó mérkőzésén és döntőjén is játékvezetőként működött közre. Ott ki nyomta? Tudsz egyáltalán olyan magyar játékvezetőt mondani (legyen az nő vagy férfi), aki szerinted megfelelően végzi a munkáját?

Dudi
Olvasó

??

2lee14
Olvasó

????

JR.Benitez
Olvasó

Pallai és Zsíros. Rájuk nagyon kíváncsi leszek.

WSreborn
Olvasó

Rájuk én is, ideje lenne már valamit letenniük az asztalra

Légiós
Olvasó

Szép estét,Sziasztok! Hát akkor egy újabb, s reméljük teljes szezont kívánok mindenkinek. Az első pár meccsből még ne induljunk ki, de azt már tisztán látni, mindenki a Falcót akarja legyőzni. 09.-én mi is!! Körmendi szurkolóként mondom, egy olyan csapatot, ahol 6 válogatott játszik, bármelyikünk elfogadná. De Szolnok is, a ZTE, és bármelyik város szurkolója. Most ez Szombathely. Örülök neki? Mint bárki! De ez van… Viszont ezért nem szabad szidni őket… Azt hogy miből telik nekik rá, az ő dolguk. Máskor, máshol volt rá pénz. Nyugodtan szidhattok ezért. Nem szívesen akarom látni, ahogy átgyalogolnak a bajnokságon, de ezért haragudni nem fogok… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Szia. Honnan van rá pénz? Önkormányzat…. Ja és mint ellenzéki város. Tehát nem a kormány tolja ide. Azt nem értik meg sokan, itt a 2 politikai oldal gyakorlatilag azon versenyez, ki szereti jobban a Falcot. Több politikus mindkét oldalon évtizedek óta jár Falco meccsre. Egy Pécs, egy Székesfehérvár, Zalaegerszeg szintű városok ezt nem tudnák megtenni??? Dehogynem. Ott tessék érdeklődni miért nem…

murphy
Olvasó

Először is köszönet a normális hangvételű hozzászólásért. Ha nem gond,pár dologban árnyalnám a leírtakat. Az,hogy jelenleg 6 válogatottat tudhatunk sorainkban első sorban a klubra nézve megtisztelő. Mert ez messze nem (csak) az anyagiakról szól. Természetesen nem gombért játszik senki,ahogy máshol sem. De kár úgy beállítani,hogy kilóra megvett volna a klub bárkit. A pénz lehet hogy 3 éve kb. a legtöbb volt a mezőnyben,de jelenleg biztos nincs így. Ellenben van két dolog,és ez nyilván kéz a kézben jár:szakma és folytonosság. Volt aki hosszabbított,volt aki jött,volt aki bejelentkezett,pedig máshonnan volt jobb ajánlata. Van koncepció,most már felmenő ággal,Milos megkapta a karmesteri pálcát,teljesen megérdemelten.… Olvass tovább »

olaj75
Olvasó

Kaptok majd egy kicsit jobb csapatot Perl Zozo a labdát nem tudja majd felhozni akár a válogatottban…Beniről ne is beszéljünk sárga g…k

Vulcano
Olvasó

Jó látni, hogy az eddigi 2 szavas szókincsed némileg kibővült. Ez már haladás.

Marillion
Olvasó

Te igy és ennyit a tőled elvárhatót rólunk…de nem fáj…én mindenesetre szúrkolni fogok nektek…ha majd nemzetköziben meccseltek….úgye megengeded egy szerinted s….g-nek!

olaj75
Olvasó

Mire a nagy arc sárga g…k? Arra hogy összevásárolt zsoldos kivásárolt játêkosokkal mentek 2 kört európai kupában??? Itthon menőztök?5 válogatott játékossal szégyen… Sárga g…k

crazybasket
Olvasó

Szia! Neharagudj hogy kijavítalak, de 6* magyar válogatottal! ?

Mendez
Olvasó

5 válogatottazol de azt nagyvonalúan kihagyod, hogy 2 légióssal…a ti 5 (6) légiósotokkal szemben.
Az összevásárlásról meg egy szolnoki inkább ne kezdeményezzen vitát!

Vulcano
Olvasó

Na akkor lássuk csak
Váradi-saját nevelés
Perl-saját nevelés
Benke-szabadon igazolható volt
Keller-szabadon igazolható volt
Golomán-szabadon igazolható volt
Somogyi-kölcsönjátékos
Clark-szabadon igazolható volt
Barac-szabadon igazolható volt
Kovács-szabadon igazolható volt

Megtudnád, mondani, hogy a dragalátos olajkádban hány saját nevelésű játszik? Egy vicc vagy bazdmeg.

Mendez
Olvasó

Játszani játszik náluk saját nevelés más kérdés, hogy sok vizet nem zavarnak.

Marillion
Olvasó

Szerinted ezt a listát tudja értelmezni is? Tudod hogy nem,mert nem is akarja! Nem tudom melyik bolygón volt amikor ősszeszedtek mindenhonnan játékosokat és nem fillérekért hogy akkoron egyszerre tőbb nemzetközi fronton is tudjanak nevezni és indulni! Az ilyenek nem látják a fától az erdőt!

Marillion
Olvasó

Az ősszevásárlásról Szolnokon is tudnátok mesélni ezt azt…tegnap nektek,ma nekűnk,holnap meg lehet hogy már nekik! Tudod igy van ez….csak bátran kellene a tűkröt tartani,és belenézni….

Expert
Olvasó

A realitás 10-15 pontos hazai győzelem.

WSreborn
Olvasó

Elfogadnám

Dallas
Olvasó

Én M. Lölö bankkártyáját fogadnám el 🙂
Nyerjünk 1 ponttal, 3 hosszabítás után,én igy szeretném a MajdnemMindigNemJó-n nézni.

Marillion
Olvasó

Azt azért nem felejthetjük el mi Szombthelyiek hogy a tavalyi bajnokság alapszakaszában épp itt nyertetek…pedig “sima” Falcóra mondták! Úgyhogy majd meglátjuk a végeredmény után….

WSreborn
Olvasó

Harcoljatok!!!! 20-on belül már elégedett leszek.
Kitartás Szasza, veled vagyunk!
Hajrá Olaj!!!

SárgaPárna
Olvasó

A válogatott játékosunk halott anyukáját gyalázó üzeneteket elküldtétek már mielótt odatérdeltek SZARvas Gabika elé?

WSreborn
Olvasó

én nem gyaláztam az édesanyját. Téged és a földijeidet viszont szívesen gyalázlak…

SárgaPárna
Olvasó

Visz9nt enel sem határolódtál senkitől, aki ezt tette… mondjuk ez igaz a klubvezetésetekre is.

WSreborn
Olvasó

Remeg a kezed vagy mi van koma? Ha egy részeg állat bekiabálja, hogy k@rva anyàd (mert ugye ilyen csak Szolnokon történhet) aki lehet azt sem tudja hogy meghalt az édesanyja, az sajnálatos és felháborító. De kórusban nem szidtuk Váradi édesanyját! Leintették volna. A bàtyja közönsegkedvenc volt nàlunk ember!
Ki hallotta egyàltalán hogy a halott édesanyját szidtuk???

Milo
Olvasó

Néhány idióta szidta a közösségi felületeken. Arc nélkül mindig nagy a pofa. Egyébként nem értem teljesen ezt a halott / nem halott témát. Másik anyukáját szidni alapból is undorító és elítélendő dolog és ezen nem változtat, hogy mi történt vele. Viszont ne ferdítsetek, mert kórusban senki nem szidta Váradi anyukáját, szidtuk, mert színész, mert eljátsza a kamufaultokat, dobálja magát, nem is lesz már soha közönségkedvenc Szolnokon, de igazából nem is akar. Holnap lássunk egy jó meccset, mindenesetre én ott leszek a vendégben. Hajrá Olaj!

Marillion
Olvasó

Sportszerüen csak annyit kivánok hogy baleset mentes jó utat ide és majd vissza Szolnokra! Attól függetlenül hogy mi zajlik majd elötte…alatta…utána!

murphy
Olvasó

Ha beír ez a gyökér valamit,akkor ne írj már általánosítva T/2-ben légyszíves..

JR.Benitez
Olvasó

Dehogy volt közönségkedvenc…. Nálunk az 5 sztár mellett szarul keresett. Ti jobb pénzt adtatok neki. Nyilván elfogadta, mert tudta mki mi a baj a lábával. Ő maga is elmondta, számára minden év ajándék. Levezetni nem tudott alacsonyabb szinten, annyira alkalmatlan volt élsportra. Nézd vissza nálatok 2 év alatt hány percet tudott játszani. Ennyi a történet, nem több. Egy rendes, intelligens srác, aki a fiatalkora jelentős részét dokiknál töltötte.

FalcoParádé
Olvasó

Gyere szarvas nem bánod meg!!!???

crazybasket
Olvasó
Vulcano
Olvasó

Ha valaki még nem tudná, akkor a klub és az USB szurkoló csoport minden kedves szurkolót, arra kér, hogy legkésőbb 18:45-re legyen szíves elfoglalni a helyét, mivel a Falco-tábor koreográfiával készül. A rendkívüli érdeklődéssel és a beléptetéssel mindenki számoljon.
Köszönjük, és Hajrá Falco!??

WSreborn
Olvasó

kitalálom: “tiszparti buckás cigànyparasztok” ez lesz a koreo…

Vulcano
Olvasó

Majd bedobhatod a javaslatodat a kihelyezett ötletládák egyikébe.

Leklibajsza
Olvasó

Jó lenne, ha csak ötletekkel dobálóznának…

crazybasket
Olvasó

Ajj ne, lelőtted a poént.

WSreborn
Olvasó

nem volt nehéz, csak ismerni kell az iq szinteteket

KD
Olvasó

Ti beszéltek IQ- szintről, amikor a győztes meccs után megdobáltátok a saját rohamrendőreiteket is? Talán a Szarvast is küldjétek el IQ tesztre. Kb. 70-re jönne ki neki, ami már elég gáz.

WSreborn
Olvasó

Micsoda???? A rohamrendőreinket??? Mint ha könyvből olvasnád…..
Nektek az iskolában tanítják a kamu sztorik kreálását????

Vulcano
Olvasó

Mi nem szidjuk Szarvast. Nagyon sokat hozzátett a tavalyi bajnoki címünkhöz.

KD
Olvasó

Ott álltam a kerítés másik oldalán, amikor a parancsnok megafonon felszólított benneteket, hogy ha könnygázfröccs ellenére sem huztok el a p…ba, akkor begyüjtenek mindenkit a koterba. Ennyit a kamuról. Már nem emlékszel? Te is ott ugrágtál és taknyod-nyálad egybefolyt a könygáztól. Valamit irass fel amnézia ellen.

WSreborn
Olvasó

Àlltál te tudod hol…:-))))))
kamugép

KD
Olvasó

Látom, a többit nem cáfoltad. Ha gondolod, elküldöm Neked az aznap esti szállodafoglalásomat a szomszédos hotelböl. A halászlé is finom volt a híd tuloldalán.

Marillion
Olvasó

Remélem…ez a tipped nem jön be…! Mindenki foglalkozzon a saját klubjával/csapatával! Hajrá Falco!

Marillion
Olvasó

Tudja valaki hogy mekkora létszámban jönnek vendég szurkolók? Gondolom a két hosszanti lelátóra vonatkozik a koreo…igy akkor ott egyetlen hely sem maradhat üresen! Mindenki az Arénába!

crazybasket
Olvasó

29db jegy fogyott el a részükről a jegyárusításkor.

Vulcano
Olvasó

Én úgy tudom 150-et küldtünk. Hogy most ebből mennyien jönnek el, az más kérdés.

Dallas
Olvasó

Guminőt szenté avatjátok ? 🙂

Bocs,nem bírtam ki .)

Leklibajsza
Olvasó

Azt lehet tudni, hogy az autókkal milyen messze érdemes parkolni, hogy ne kövezzék meg őket? Köszi a választ!

Milo
Olvasó

Ha elfogadsz egy jó tanácsot minél messzebb parkolj. Itt Szolnokon egész nyáron mindenki a köveket gyűjtögette és 3 nagy konténernyi kő, szikla, kavics kel útra holnap?

SárgaPárna
Olvasó

Szarvas Gabi az utazó keretben van, vagy mos éretségizik estin?

WSreborn
Olvasó

ràd is rádférne helyesírásból, hiàba ott csak német nyelvtant tanítanak

Marillion
Olvasó

Mindenki hibázhat,de mielőtt rányom valaki a válasz gombra…olvassa át és még javíthatja!

Ewing
Olvasó

Rád is igaz. ? te egy korrekt szombathelyi vagy, de a helyesírás neked sem erősséged. ?
Béke!!

Marillion
Olvasó

Persze,benézem én is….de igyekszem….Béke!

FKC
Olvasó

Szarvasbőgés várható az esti órákban!

Vulcano
Olvasó

???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés