Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Az Olaj sem bírt a Falcóval, a szombathelyiek nyerték a rangadót

A hajrában már nem volt kérdés, melyik csapat marad veretlen.

Falco KC Szombathely – Szolnoki Olajbányász 82-69 (21-17, 20-17, 17-19, 24-16)

Bajnokság, 3. forduló
Szombathely, Arena Savaria
V.: Benczur T., Tóth C., Minár L. (Fekete L.)

Falco: Váradi 12, Somogyi 10/3, Benke 15/9, Golomán 10/3, Keller Á. 4. Csere: Perl 20/3, Barac 9, Clark 2, Verasztó -.

Szolnok: Rogic 10/6, Pallai 5/3, Cummings 7/3, Subotic 16/6, Cakarun 12. Csere: Rudner 9/3, Zsíros 3/3, Badzim 3/3, Taiwo 2, Kovács P. 2.

Rangadón csapott össze az előző szezon döntőjének két résztvevője: a veretlen Falco KC Szombathely fogadta a szintén hibátlanul kezdő Szolnoki Olajbányászt a bajnokság harmadik fordulójának szombati játéknapján.

Golomán jegyezte az első pontokat egy perc után, amit további hét Falco-egység követett még – az első három percben nem talált a gyűrűbe a Szolnok, időt is kért a szakmai stáb. Jót tett a kis szünet a vendégeknek, négy pontot szállítottak zsinórban, de Somogyi kettese és büntetője is ült. Hozta a pontokat a Szolnok is, de tartotta hét pont körüli előnyét a Falco. Nem sokáig: 16-11-nél Subotic triplája zörgette meg a hálót, de Barac gyorsan egy kosáron túlra növelte a Szombathely előnyét. Szigorítottak a védekezésen a csapatok, Perl büntetőből tudott eredményes lenni, Badzim tripláját pedig Barac egy pontja követte – 21-17 az első tíz perc.

Pallai triplája és Kovács duplája is a Falco gyűrűjében kötött ki, azonnal fordított az Olajbányász, de Perl ellen kétszer is szabálytalankodtak, a négyből három büntetőt bedobva pedig visszavette a vezetést a hazaiaknak. Perl akcióból is eredményes volt, a Cakarun, Subotic páros viszont az Olaj javára fordította az állást (26-27). Fej-fej mellett haladtak a csapatok, azonban Benke és Golomán is jól célzott kintről, ami lélegzetvételnyi előnyhöz juttatta a Falcót (39-32). A nagyszünetig megtartotta hétpontos vezetését a házigazda: 41-34-re nyerte az első húsz percet.

Subotic egy triplával jött ki a második félidőre, de négy hazai pont követte találatát. A vendégeknek ment jobban a dobás, 47-45-nél már ismét egyetlen kosárra közelítették riválisukat. Golomán egyik büntetője ment csak be, Cummings triplával büntette a pontatlanságot, de a következő két támadásával ismét négyre növelte előnyét a Falco (52-48). Sőt, Somogyi majd Barac is betalált, egy jó védekezéssel a tízért támadhatott volna a Falco – Zsíros egy triplával tett róla, hogy ne így legyen (56-51). Cakarun közelijével közelített ismét az Olajbányász, de a negyedet Clark két büntetője zárta (58-53).

Váradi nevéhez fűződött a negyedik negyed első három pontja, egy dupla és egy büntető formájában. A következő perc végén ugyanő jegyzett gólpasszt, Benke kettese pedig azt is jelentette, hogy meglett a közte tíz. Három perc után érkeztek a negyedbeli első szolnoki pontok, Rogic kettese után Cakarun jó büntetői érkeztek. Perl dobott be egy triplát, Subotic és Keller kosárváltását pedig Rogic hármasa követte. Subotic két büntetőjéből egy ment be, Benke hármasa így főleg rosszul eshetett a vendégeknek (71-63). Tartotta előnyét a Falco, 75-66-nál érkeztek az utolsó két perchez a csapatok. Rudner hármasa csak pillanatokra csillantotta fel az erősen halványodó szolnoki reményt, a fordulásból ugyanis Benke is három pontot jegyzett. A legvégén Perl dobta be egyik büntetőjét, majd Váradi állította be a 82-69-es végeredményt.

Kiemelt kép és fotók: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

285 hozzászólás

285
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
59 Comment threads
226 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
63 Comment authors
makelovenotwar69ICEBEARHeindrichJonRózsabimbó Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Fizikális meccs volt, magas szintű védekezéssel mindkét oldalon – ez alapvetően befolyásolta a támadást is, küzdeni kellett a legtöbb találatért. Szerintem mindkét csapatnak jókor jött egy ilyen szintfelmérés a nemzetközi meccsek előtt. Gratulálok a játékosoknak, nyoma sem volt a tavalyi sérelmeknek, igazi rangadó volt – még hibákkal ugyan, de nagy küzdéssel. Az edzők is odatették magukat, talán Konakovnak kellett néha egy kis segítség a szakmai igazgatótól (asszem Okorn most ezt a címet viseli). A stat-ot böngészve két dolog feltűnő: az Olaj rosszabb %-kal dobta a duplákat, ill. Perl egyedül több büntetőt dobott mint a teljes Szolnok. (ez utóbbi mindig vita… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

Valóban, mindig vita tárgya Perl ipari mennyiségben gyártott büntetői, de bebizonyosodhatnának a helyes, vagy helytelen bírói döntések ezekben a szituációkban, ha a TV közvetítések alkalmával visszajátszásokkal, elfogulatlan szakértők elmagyaráznák, hogy pontosan mi történik, mit kell fújni a bíró sporttársaknak támadó, vagy védő hibákat. Az nem lehet, hogy egy játékos ezekkel a véleményes megmozdulásokkal dönti el a mérkőzések—sőt a bajnokság végeredményét!! Tudom, nagyon nehéz helyes álláspontot foglalni. Zozo intelligens játékos és tudja mikor lehet és kell ezeket a nyerő megmozdulásait alkalmazni és mikor nem, ha a meccs úgyis meglesz, mellőzi. Már azzal is megelégednénk, ha mérkőzésenként legalább EGYSZER befújnák számára a… Olvass tovább »

Heindrich
Olvasó

Legtöbb sárga bohóc megmérettetett nemzetközi szinten és elbuktak. Szilinek és Váradinak legalább volt annyi önkritikája hogy nem vesztegeti mások idejét. Ha Jenő nem elégülne ki minden falkó meccsen akkor talán kevésbé ellenszenves lenne az egész csapat.

Vulcano
Olvasó

Nem tudom, hogy fogjuk feldolgozni a te ellenszenvedet. Majd azért valahogy megpróbáljuk.

Dudi
Olvasó

A Jenő akkora Szolnok drukker, mint Te. Ne beszélj hülyeséget. ???

Bencur2021
Olvasó

Hol van ROUGE? ennek a forumnak o egy ikonikus arca.

wiley
Olvasó

Nem te vagy véletlenül? ?

donnarumma
Olvasó

semmi értelme a “beszelgeteseknek”
siman kikaptak, ennyi…ha egy kis esszel is parosulna a lelkesedes rajonnenek miert vannak a buntetok…(nem fognak) a nagy “harcosuk” 9 szer volt a földön!Badzim(a sportszerűtlen paraszt) többet reklamált mint Beni egész évben-persze ezeken átsiklanak arrafelé? es akkor jonnek a gorbetukros hulyesegukkel, meg veszíteni tudni kell dumával.1 mp vel a vege elott is odaver a tahó-ziccerben!.vicc az egész banda
majd a Jászberénnyel játszanak egy rangadót vagy nyernek vagy nem-Ő dolguk ..10 bol 9 szer nyernenk ellenük ez nem kérdés..sokkal fontosabb feladatok várnak jelenleg a csapatra.

WSreborn
Olvasó

Magas a ló digó seggfej, csak nehogy orra essen….

moldi56
Olvasó

10-ből 9-szer? Erre azért ne vegyél mérget.

Olajheart2
Olvasó

Azta kurva ez nem semmi hozzászólás.. megpróbálok nyugodt maradni, és nem magamra venni ezt az írást.. Döbbenet.

olaj75
Olvasó

Kéne még Vojci 7.válogatottnak plusz 5 légiós sárga g…k

Mendez
Olvasó

Minek?
Hogy megdöntsétek a 47 pontos cumi rekordotokat?

Marillion
Olvasó

Mondja mindezt egy g….ci!

Jon
Olvasó

Az összes kommentjében benne van ez a jelző. Gondolom a csaja (is) így szólítja, ezért ragadt így meg benne. Már ha van neki.

Rózsabimbó
Olvasó

Filipovity már csomagol. Ő lesz a 7. válogatott emberük!

Marillion
Olvasó

Úgy legyen! Àmen!

olaj75
Olvasó

Perl,Váradi,Keller,Somogyi teljesen súlytalan nemzetköziben, turisták ez minősíti mondjuk a magyar NB1- et. Remélem kiszopnak gyorsan nemzetközi kupában. Sárga,zsoldos,közpénz herdáló g..k

Vulcano
Olvasó

Az a baj én már nevetni se tudok rajtad. Inkább csak sajnálni.

Marillion
Olvasó

Kérdezd meg a Polgármestert hogy hogy Mkosz elnőkként is egyben miért hagyta hogy a Falco lépjen elő….Látod te ekkora egy paraszt vagy,hogy nemzetközi szereplés esetén is inkább Magyar csapat ellen szúrkolsz…tudod nem kedvencem a Szolnok mivel Szombathelyi vagyok,de nemzetköziben nekem a Szolnoki csapat is számít,mert Magyarországot képviseli,és még azt sem nézem hogy tele van légiósokkal!

moldi56
Olvasó

Minden csapatban vannak légiósok,ezen kár rugózni.Jó lenne már befejezni egymás csesztetését mert teljesen értelmetlen.

WSreborn
Olvasó

“Nem nézem, hogy tele van légiósokkal.” Azért van bőr a képeden elég vastag. Nálatok hàny légiós volt 2008ban? 2019ben?
Összevásároltátok a vàlogatott 70%-át, és szitokszót csinàltok a “légiós”-ból.
Egyszerűen hihetetlen amit műveltek, magas ló, szar a polcon van itt minden.
Lassan eléritek, hogy a magyar válogatottnak sincs kedve szurkolni az embernek….

Mendez
Olvasó

Mekkora veszteség érte a magyar kosárlabdasportot!
Seggszáj nem szurkol a válogatottnak.
Engedjük félárbócra a nemzeti lobogót!

Mendez
Olvasó

Ismételni tudom csak a kérdésemet, a ti csapatotok hány olyan játékost nevelt ki amelyik nemhogy külföldön, a magyar bajnokságban tényező lett volna?
Ha ezt bármelyik más csapat szurkolója írná még rendben van, de pont egy buckás?
Öngólkirályok! ???

WSreborn
Olvasó

Ne szaladj megint tátott szájjal a faszerdőbe, még ha szereted is.
Megint leoltalak és válaszolni sem lesz kedved ahogy szoktad.
Arról nem tehetek, hogy te 10 éve nézel kosárlabdát.
2010 és 2020 között valóban nem volt érdemi nevelésünk, az eredmények viszont jöttek.
A 2009 előttieket múltkor leírtam.
Ti kit neveltetek ki mióta topon vagytok? Még csak jelölt sincs épkézláb játékosra…..
Alsóházi pofozógèpként persze hogy könnyebb volt Perlt és Váradit kinevelni.
Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy mindkettő kosaras dinasztia szülötte, bàrmely vàrosban vàlogatott szintű jàtékos lett volna belőlük ahogy van 4-5 év türelem és nincs eredménykényszer.
Mielőtt megint elhiszitek hogy valami isteni kivàlasztottak vagytok ezt jobb volt tisztázni.

Mendez
Olvasó

Te?
Leoltani?
🙂 🙂 🙂
Seggszáj azért van önbizalmad na.
Nem olvastam hogy kiket írtál ide de várom azokat a 2009 előtti szolnoki sztárjátékosokat.
(Ez a tátott szájjal..duma helyett meg találj már ki valamit, egyszer még vicces, másodszorra elmegy, de ez a papagáj effektus már a nem túl intelligens emberek egyik jellemző vonása.)

WSreborn
Olvasó

Ellened nem kell sok önbizalom…

Mendez
Olvasó

Várom a neveket.

WSreborn
Olvasó

Mérész Tamás, Mérész Csaba, Takács Attila, Bódi Ferenc, Boldozsár Ferenc, Cziczás László, Szabó Péter, Harazin Tamás.
aktív tagjai voltak a rotációnak, a két Mérész és Bódi válogatott kerettagok is voltak.
Szabó Petit 2010ben le akartátok igazolni, de külföldre ment, Harazint le is igazoltátok.
2008 után valóban jött egy űr, de az okokat leírtam.
Akkor várom a te neveidet Váradin és Zozón kívül….

Mendez
Olvasó

Most komolyan ezekkel a nevekkel oltottál le engem? ????
Aktív tagjai voltak a rotációnak..ennyi?
Két Mérész és Bódi válogatott kerettagok voltak.
Nagyszerű.
Itt Pankárnak egyedül több válogatott meccse volt mint nekik hármuknak.
Akkor írok neveket a Falcoból, de csak a válogatottakét mert olyanokat akiket te írtál túl hosszú lenne…
Akkor Perlen és Váradin kívül ugye Pankár, Szabó Zsolt, Váradi Kornél, Dénes Gábor de pályára lépett már Bognár és Simon Kristóf is.

ICEBEAR
Olvasó

Akkor a mérkőzésről:Nyert a Falco,jobb volt egy irányítóval mint mi, így gratulálok nekik és a sportszerű szombathelyi hozzászólóknak!!! 🙂
A többieknek akik pökhendien,nagyképűen és flegmán lenéznek minden csapatot és szurkolóit azokon erősen érződik a “római” vonal,csak nekik elfelejtettek szólni, hogy Róma alapítóit az anyafarkas táplálta az emlőiből és nem az apafarkas a “szerszámából” !
sp,mendez,furkómarci,majomparádé higgyétek el vannak csinos nők is Szombathelyen,nem kell mindig Rex felügyelőt kínoznotok,bár tudom mi itt a “Balkánon” nem érthetjük mi a trend az osztrák mosogató “fiúk” között! Hajrá Olaj és hajrá nemzetköziben minden Magyar csapat( közte a Falco is!)!!!!!

Mendez
Olvasó

Ez a baj veletek buckások, hogy megint felsorolsz itt neveket szombathelyi részről, de nagyvonalúan kihagyod magaddal együtt seggszáj, olaj75, csöcsbimbó, rolex és társait te kis balkáni kecskeb@szó.

Ewing
Olvasó

És te? Megbasztad már a jó édes kurva anyádat, ahogy itt többen is várjuk? Te frusztrált, sárga vazsi geci..

Mendez
Olvasó

Megint elfogyott a xanax a szopnoki pszichiátrián?
Szedjél követ aztán dobálozzál vele te kis fejvesztett balkáni előember! ???

Marillion
Olvasó

Igen….de,légyszíves akkor találd meg a felsorolásaidban azokat is akik,ha Falcot olvasnak vagy hozzá sárga feketét látnak,akkor kivetkőznek magukból! Úgye nem kell segíteni menni fognak a nevek annélkül is! Köszönöm!

Dudi
Olvasó

?

Rózsabimbó
Olvasó

Ha a védő nem mozdul ki a saját hengeréből, személyi hibát követ el az a támadó játékos, aki az ellenfél játékosát meglöki, vagy nekimegy!
Zozo rendszeresen ezt csinálja, mégis védőfaultot fúj
Benczur sporttárs!

Vulcano
Olvasó

Na és Cakarun és Subotic könyököseiről mik a vélemények főnök?

Rózsabimbó
Olvasó

Csulaci könyökspecialista jut eszembe!

Marillion
Olvasó

És a Szolnoki csapatból meg mindenki makulátlan?! PL. Vojával…Voja ellen ugyanez volt még Szolnoki mezben akkor miért nem háborogtatok hogy betőrés közben fellök meg belemegy mindenkibe aki elé állt! Megmondom én azért mert a Falcoval kapcsolatban arrfelé leszállt a kőd! Hol a sportszerű ténymegállapítás? Pedig ennyin múlik!

moldi56
Olvasó

Szerintem te egy értelmes ember vagy,legalább te fejezd be a sárdobálást.Úgyis mindenre van válasz,teljesen értelmetlen.

Jon
Olvasó

Azért van annak egy diszkrét bája, hogy a döntőben Szolnokon kórusban “****i Váradi”-zók most a szombathelyi szurkolást szeretnék számonkérni nagy erőkkel….

WSreborn
Olvasó

Így 200 hsz-en túl összegezve röviden le lehet írni az Olaj-Falco viszonyt: zsigeri kölcsönös gyűlölet.

Vulcano
Olvasó

Te és Mendez nem reprezentáljátok ám az Olaj és Falco tábort. Remélem tudod.

WSreborn
Olvasó

Miért? Nem igaz amit írtam? Anno amikor mi voltunk a zászlóshajó, faradtolaj, bagáry, makoslecso stb. élharcosaitok vezetésével minden nemzetközi meccsen ellenünk szurkoltatok, dőlt a szar a szátokból. A csarnokotokban lévő 2000 (de persze rendszeresen 3500-nak számolt) szombathelyi a meccs 80%-ában szolnoki fasszopózik és tiszaparti cigányparasztozik, ezt persze megkapjátok fordítva is. Kötve hiszem, hogy ez csak rólam és Mendikéről szól. És igen ha engem megkérdez valaki, hogy miért rühellem a Falco-t, nem a pénzüket nem a vàlogatottjait és nem elsősorban Prosti Szilit hozom fel, hanem az érdemtelenül a sors igazságtalansága által kapott lehetőséget. A Nagy Olajt soha nem győztétek le, nem… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

A meccseket nem a Falco nyeri meg, hanem idézem, “a bírok nyeretik meg velül”, meg “ti veszítitek el sérülések miatt”. A Falco érdemtelen volt, ti meg érdemesek rá, stb. Nem tudom, hova lehet ezt fokozni, de teljesen bohócot csinálsz magadból.

WSreborn
Olvasó

Ideje lenne ezt a bohócozást befejezni, mert teljesen komolytalan. Aki nem ért veletek egyet vagy utàl benneteket, akkor az bohóc, vagy balkáni stb. ezek vagytok ti…

Vulcano
Olvasó

Azért jó, hogy Szili akkor még nem volt prosti mikor az Olajba ment a pénz miatt, csak mikor a Falcoba jött a pénz miatt. Én soha nem tudnék eljutni, olyan szintre, hogy egy játékost, pláne egy válogatott játékost szidjak és meccsen perceken keresztül gyalázzam. Bezzeg mikor Szili meg Voja ketten megnyerték nektek a kupát, akkor istenítettétek őket, miután eligazoltak akkor pedig a taknyotokat-nyálatokat beléjük törlitek. Jelezném, hogy Szili és pláne Voja nélkül jó pár csillaggal kevesebb lenne azon a címeren. Na ez pl kibaszott gáz.
A “Nagy Olaj” gondolatodra meg inkább nem is regálok semmit, mert kurvára nevetséges.

WSreborn
Olvasó

persze, hiszen csak Nagy Falco van ugye? Nekünk az legalább olyan nevetséges.
Voját és Tóth Ádit nem szidjuk, ez megint egy alap nélküli szombathelyi kamu, mint már 1000x.

Marillion
Olvasó

De ha mindketten a Falcoba igazoltak volna akkor tuti hogy ők sem úsztàk volna meg! Ebben egyetértünk úgye ! Tisztàn csak Falco fóbia az egész Szolnok!

Vulcano
Olvasó

Majd nézd meg a hozzászólásokat a Vojás cikkek alatt. Meccsen meg max azért nem szidtátok mert zártkapusak voltak.

Olajheart2
Olvasó

Voja és Benke egy lapon mem említhető nagyon nem.. Benkét én pl Szolnokban sem szerettem mindig volt benne valami furcsa felsőbbrendűség.. A 2 játékos viszony a szurkolókkal Makó Jeruzsálem.. Igen Vojvoda Dávidnak sok csillagot köszönhető mint ahogy a Voja is sokat köszönhet Nyerges dokinak. Én szégyellem hogy Benke azon történelmi meccsen piros fekete mezben volt és sajnálom h betette a lábát Szolnokra.. remélem azért kurva jót x boxozott egy fél évig.. . Valami haszna legyen..

Olajheart2
Olvasó

Bocsánat az előírásokért telefonról írtam

Vulcano
Olvasó

Ja ja nyilván. Szégyenled, hogy akkor piros feketében volt. Gondolom akkor azt a kupaaranyat se tekinted érvényesnek, amit egy prosti Szili nyert meg nektek. Amíg ti leigazoltok és kivásároltok minden magyart és hoztok 5 top légióst az teljesen rendben van, aztán mihelyst megcsinálja valaki ennek a tizedét egyből veritek az asztalt. Komolyan ez a viselkedés annyira undorító. Egy játékos aki kupát nyer nektek és el mer igazolni, azt utána perceken keresztül buzzizátok meccsen. De mi is Szili hatalmas bűne egyébként? Mármint azon kívül, hogy nem kötött hűségesküt az Olajnak? Nálatok örök életre szólnak a szerződések? Subotic is milyen gyorsan buzi… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Hallod Vulcano mi a fasz..mat írogatsz itt!! Egy szóval nem írtam ilyet, hogy a Nyerges érában 10 éven keresztül nem vettünk magyar top játékosokat és jó légiósokat.. tudod például Milosevics homoszexuált.. Persze, hogy vettünk és nyertünk is.. Nincs jó csapat pénz nélkül.. Az írásom arról szólt.. 2 dologról.. az egyik hogy Voját és Benkét nem lehet egy lapon említeni ami az Olaj történelmét illeti.. a másik,hogy Benke már az Olajban sem volt NEKEM szimpatikus.. valamit nagyon félre értelmeztél.. de hagyjuk is..

Dudi
Olvasó

Ha nem sérül meg, ha nem kezdődik el…… de leserult, és elkezdődött! Senki, ismétlem senki nem lehet mindig a csúcson, nem nyerhet meg mindent. Sem a Falco, sem az Olaj, sem a harmadik, negyedik. Ma mi, holnap Ti. Hagyjuk már, hogy mi volt 2019-ben. A Falconak még sok bajnokságot kell nyerni, hogy utolérje a Szolnokot. Úgyhogy csak nyugi, mindenki vigyázzon az idegeire. ?Nem sértés akart lenni.
?????

Heindrich
Olvasó

Túl a 200. kommenten! Előre a 300-ért. ?⚫

Rózsabimbó
Olvasó

A görögök ellen, hány büntetőt fog dobni Zolika?
Ha Benczur vezeti a meccset, ugyanannyit, mint az Olaj ellen, ha nem a házi bírótok vezeti a mérkőzést,– ami borítékolható ugye,– akkor több támadó hibát vét a betöréseiknél, mint kiharcolt büntetőt!!
Szándékosan felökleli a védőket.
Persze intelligens játékos aki tudja, hogy mikor és ki ellen alkalmazhatja ezt a gyalázatos, sportszerűtlen
műveletet, amivel a magyar pályákon győzelemre segítheti a csapatát!!!

Mendez
Olvasó

Subotic és Cakarun állandó szabálytalan könyökhasználatát elnézik a bírók az SZKOSZ utasítására.
Micsoda mocskos és gusztustalan egy kartell ez.

Leklibajsza
Olvasó

Attól függ, hogy a görögök is így fognak-e répázni, mint az Olaj.

Jon
Olvasó

Rózsabimbó = WSReReborn. 😀

Jon
Olvasó

Amúgy, ja, pont a Perl a sportszerűtlen. Annak idején Jordan-t is felváltva “répázta” az egész Utah – persze ettől függetlenül bedobta a győztes kosarat – mégis folyamatában támadta a gyűrűt. Ő is sportszerűtlen volt, mi? 🙂
Ülj le, 1-es…

KD
Olvasó

Bimbókám, hervadj már el a hülyeségeiddel! A Zolika annyi büntetőt fog dobni az AEK ellen, ahányszor szabálytalankodnak vele szemben, ugyanúgy, mint szombaton. Kapiske?

Marillion
Olvasó

Csak egy megállapítást mindehhez….amikor Voja még nálatok játszott,és másképp nem tudták megállítani (ha elhatározta hogy betőr és nem kintről dob) mint épp ugyanigy..úgye hogy akkor másként itélted meg azokat a mozzanatokat mint most Perl Zoli játékát látva,mert Voja a ti játékosotok volt! Ha Perl történetesen nem Falco mezben pattogtatna itthon akkor nektek eszetekbe nem jutna azt firtatni hogy mit és hogyan csinál a pályán!Szálljatok már magatokba!

Mendez
Olvasó

Valamire rá kell fogniuk, hogy miért kapnak ki, mert olyan nincs, hogy a Falco jobb náluk.
Tavasszal meg a Badzim szabálytalan kosarával megnyert meccs után nagyvonalúan hangoztatták, hogy nem tudunk méltósággal veszíteni.
Hát tessék, ők most megmutatják, hogy mennyire tudnak…

Rózsabimbó
Olvasó

Kikaptunk, de nem nagy baj, bajnokok leszünk tavasszal!!!
Hajrá Olaj!!!

Mendez
Olvasó

Szabadságot már most írassátok be. 🙂

Leklibajsza
Olvasó

Eddig decemberig szoktatok várni, hogy bajnoknak hirdessétek ki magatokat.

Jon
Olvasó

Csak nehogy csalódjatok, ahogy tavaly. 😀

Marillion
Olvasó

Nekünk is lesz vereségünk…ez nem kétséges…bajnokot nem az október 3.-i meccs után hírdettek! Most nem tudom miért kell Szolnokon ennyíre felfújni ezt az egyszerű alapszakasz Falco győzelmet? Hosszú még a szezon….inkább őrűljünk hogy egyáltalán mehetünk meccsekre!

SzhelY
Olvasó

turisták gyüjtőhelye

Vulcano
Olvasó

Hát igen. Ez a Szolnok…

Marillion
Olvasó

Szolnokon 6 légiós!

ójajj
Olvasó

Kedves Szurker Társak! Egy-két hozzászólásból az jön le, hogy nem egy meccset néztünk… Nem volt ez tükörsima Falco győzelem. Könnyen lehetett volna a végén közte csak 4, ha egy-két szitu nem úgy alakul a végén. A játékosokról csak annyit, hogy Rogic pár hete készül együtt a csapattal, még nem szokott össze a társakkal, s nem tudni, hogy milyen fizikai állapotban van. Ugyanez elmondható Cummingsról is. Ha összeszoknak, akkor lesz ez még sokkal jobb is… Az Olaj nagyon megérzi a sérült irányítók hiányát. Solano sokkal jobb irányító, mint Váradi vagy Somogyi. És szerintem az ő szintjüket Pongó is hozza. Velük sokkal… Olvass tovább »

Bballfan90
Olvasó

Szerintem azért az erősen elfogult kijelentés, hogy Pongó is hozza Váradi vagy Somogyi szintjét. Váradi mégiscsak a válogatott egyik alapembere, aki nem csak kiegészítő szerepet tölt be a csapatban, Somogyi pedig védekezésben extra, és az eddig látottak alapján támadásban is igen nagy potenciál rejlik benne, ráadásul már most meghatározó tud lenni egy ilyen kiélezett meccsen. Az összeszokottságot illetően pedig a Falco részéről is elmondható, hogy Clark még nem épült be teljesen, és ahogy Rogic, úgy Somogyi is csak pár hete tagja a keretnek, tehát a Falconál is van még előrelépési lehetőség.

Marillion
Olvasó

Amiben egyet kell,hogy értsek a Szolnokival kapcsolatban az valóban a Perl Zozó nélküli falco esete lenne…amit elfogultság nélkül a csapattal kapcsolatban el lehet mondani … tisztán látni hogy ha őt kivesszük a csapatból akkor mire mennénk? Persze megoszlanak a pontok mögötte is,de ha nem szállna be a mérközésbe,gond lenne! Kint Benkének ha jó napot fog ki akkor termeli a kosarakat de ne extra vajkezű…Beni extra melót tesz bele minden meccsbe,de ennek kárára elvesznek a pontjai,és a dobásai sem biztosak…Clark egy melós kiegészítő légiós…ha eljut 10 pontig akkor már csúcs…ugyanez a jelzővel illethető Barac is…de ennél tőbbet bármeddig épitgetjük be a… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Pongó hozza Váradi szintjét ???
Taníts Mester! ???

Piffinger
Olvasó

Csak egy érdekesség…

A sport napi lap “A Falco végig vezetve nyert az Olaj ellen” cikkel tudósít, majd az eredmény alakulása pontnál, látható némi ellentmondás…

Ennyi.

Gézuka
Olvasó

A Falkónál ki az edző egyébként? Mert ez a Konakov vagy Konokov az – a fene tudja hogy hívják – egy báb.

Dudi
Olvasó

Ez ennyire látszik????? Azta…. ?

Marillion
Olvasó

Konakov jelenleg még nem teljesen őnnáló! Ennnyí.

Leklibajsza
Olvasó

Soros György.

Marillion
Olvasó

Azt tisztán lehet látni hogy időkérés alatt Konakov többször is ránéz Okornra miközben eligazitja a csapatot! Gondolom azért mert még tanúlja a szakmát…..

Vulcano
Olvasó

Ha Konakov szívesen elfogadja a segítséget, Okorn pedig szívesen ellátja tanácsokkal, akkor én nem látok semmi problémát.

Marillion
Olvasó

Probléma egy szál sem…a csapat legyen egyben…ennyi!

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Köszönjük, jó meccs volt.

atibácsi
Olvasó

Azért jó “másnaposan” írni, mert egy alvás után az ember betokosodott szubjetivitása, és a sportélmény által generált pszichopatikus tünetei lényegesen tompulnak. Persze tudjuk, nem mindenkinél. Azt gondolom az eredményről, a Falco ennyivel előrébb jár. Két irányító hiányában, idegenben, Rogic dobóhatékonyságával, Badzim tegnapi teljesítményével, fiatal játékos, de tapasztalt légiós demoralizáló védekezési hibájával egyaránt … Ugye, nem is olyan tragikus az eredő? Ne legyünk elégedetlenek, küzdöttek a fiúk mindkét oldalon, szinészi és agresszivitás beli anomáliák nélkül, viszonylag magas színvonalon, magas hőfokon és energiákkal, a szurkolókat kiszolgálva. Szívták a srácok egymás vérét rendesen, igazi harcos kosárlabda volt. Nekem tetszett “ágyban, párnák közt”. Aztán… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Ez igy van! Nyert a Falco…most ennyi…nem tegnap hírdettek bajnokot erre a szezonra!

Sapkás
Olvasó

Bocs.
A kiírásotok kicsit lopás.
Ellőttük a vadászidényes témát anno a kenguruval.
Sokan vagytok, jól is szurkoltok időnként, de ez enyhén szólva sem volt eredeti.
Ennek ellenére grat a maihoz, szoptok ti még a buckáktól idén.
Itt is, ott is.
Hajrá Olaj!

WSreborn
Olvasó

Mit vártál? Eredetiséget? Ugyan már :-))))))))))))))
Két eredeti rigmusuk van amit ők találtak ki:
1.) Minden szolnoki fasszopó
2.) Tiszaparti cigányparasztok….

Koreoban is hasonlóan kreatívak:
1.) 8-10 éves gyerekek feje felett guminő ujjazás, majd azok és szüleik leköpködése, és sörrel locsolása

2.) “Idén a Tisza helyett mi jöttünk” kiírás, melyen több ezer Szolnok és egyéb környéki árvízkárosult biztos jót nevetett…..

Tudod ezek még a római korból visszamaradt intelligenciabeli felsőbbrendűség jelei.

Vulcano
Olvasó

Teljesen igazad van. A “Dögöljön meg minden vasi” rigmus sokkal stílusosabb.

Mendez
Olvasó

Nagyon gonoszak ezek a Falcosok.
Bezzeg a szolnokiak…a legsportszerűbb szurkolótábor az egész világegyetemben.
Soha egy csúnya szó nem hagyta el a szájukat.

WSreborn
Olvasó

Ezt egy szóval sem mondtuk, de nem is àllítjuk be magunkat mintaembernek, és sìrjuk tele a fórumokat, ha szidnak.
Apropó sportszerűség!
Mellesleg szolnoki edző még soha sem ordította az ellenfél szurkolóinak habzó szájjal a középső ujját mutatva hogy Fuck You!
És még utólag sem kért elnézést egy szóval sem.
Megtalàlta zsák a foltját…

Vulcano
Olvasó

Így igaz. A szolnoki edző inkább a ellenfél válogatott játékosai ellen uszítja a saját követőit. Gasper pedig bemutatott a játékosait egész meccsen buzizó szolnoki ultráknak. Micsoda szörnyeteg.

WSreborn
Olvasó

Ezt mondom, a kettős mérce ismét, bezzeg a mi edzőnk csinàlta volna

Jon
Olvasó

A kettős mérce:
– ahogy a döntőben szurkoltatok, most mégis a Szombathelyi szurkolókat találod meg emiatt;
– a Szolnok pénzügyileg úgy nyomata el a teljes mezőnyt, mint a csikket néhány évvel ezelőtt, most meg a Falcoval kapcsolatban “pénzeztek”;
– A Szolnok taktikája, hogy a ziccerre törő játékost is – szinte – bármi áron meg kell állítani és a Falcosokat nevezed sportszerűtlennek.

Ewing
Olvasó

A falcos meg kisbetű, te műveletlen sárga geci…

Jon
Olvasó

Sokat vert anyukád, ugye? Szomorú!

Vulcano
Olvasó

A sárga gecin túl egyébként ismer a fajtád más szavakat is, vagy csak ebből a kettőből áll a szókincsetek?

Savaria
Olvasó

Teljesen felesleges elemezgetni ezt a meccset, tekintsünk inkább picit a jövőbe. Magunkhoz képest gyengén játszottunk, ennek a miértjét is felesleges túlragozni, és ennek ellenére is nyertünk 13 ponttal. Melyik csapatban van nagyobb fejlődési potenciál ? Szerintem egyértelműen a Falcoban! Nálunk Kovács Benedek nem játszott, Szolnokon Pongó. Benedek hasznos 7-8 percet töltött volna a pályán Verrasztó helyett, ez nagy minőségbeli előrelépés lesz nálunk a fiatalszabály kapcsán. Pongó erősítést jelent a Szolnoknak egy Falco elleni meccsen? Az elmúlt év tapasztalatai alapján egyértelműen kijelenthető, hogy nem. Na de akkor jön Solano.(akit tétmeccsen még nem is láttunk szolnoki mezben) Őt nem plusz játékosként, hanem… Olvass tovább »

Bencur2021
Olvasó

En nem küldenem el Clarkot. Van ra esely, hogy belejön. Nem rossz o csak a tarsak nem biznak meg benne annyira es sokszor uresen se passzolnak neki. Viszont lehet h statisztikailag gyenge, de küzd! 3 poszton bevethető es szerintem nagyon jó védő és beleillik a rendszerbe.
Az tény, hogy nem egy pontfoso de ugy gondolom ezen a teren nincs problemank.

KD
Olvasó

Egyetértek veled. Clark jó védö, támadásban többször be kell venni a játékba, mert egyébként jó keze van. Tegnap is volt olyan szituáciò, hogy üresen volt és inkább elerölködtük a támadást, minthogy passzoltunk volna.

Praenoricum
Olvasó

De volt két olyan szituáció is, amikor üresen kapta a triplavonalon és a gyűrűre sem nézett és sikerült ziccert is hibáznia. Védekezését elfogadom, bár faultérzékenysége miatt tegnap is kényszerpadoznia kellett. Mindent figyelembe véve, ha marad ezen az 1-2 pontos szinten, akkor nem jó választás. Kicsit kezd sok lenni, hogy minden évben van egy légiós, akitől egész évben várjuk a jó forma eljövetelét. A csapat nem lelkigondozó kör, a légiós nyújtsa a tőle várható maximumot, azért hozza minden csapat. Ez főleg így van akkor, ha csak kettő légiósunk van. Értéknek tekintem azt is, hogy a csapat nem cseréli le a teljes… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

A türelmi idő a Falconál mint tudjuk álltalában hogy majdnem az egész szezonra szól! Úgyhogy ez igy is marad ezután is amig Zozóék termelnek…és aztán őssze nem esnek a pályán a túlhajszoltságtól!

Marillion
Olvasó

Persze mert még ott van Zozó…és még páran…és csak ezért nincs próblémánk ha /idézőjelbe téve/ csak olyan légióst alkalmazunk aki csúszik mászik,de a pontjai ez mellett igy nem hiányoznak!

Bencur2021
Olvasó

Es szerintem 100% hogy mar nem jon legios. Bl miatt johetett volna de szerdan kezdődik ugy h nen fog mar jonni.

crazybasket
Olvasó

Én azért nem tartom jó védőnek Clarkot, mert egy leütéssel 3x egymás után verte meg a Subotic, és 3 fault volt a vége Clarknak. Minden meccsen az első félidőben már beszed 3 faultot rohadt gyorsan, majd mikor jön vissza a második félidőben szinte egyből beüti a 4. faultot. Viszont az tény hogy teljesen üres helyzetben sem kap labdát, ha elkezd erőlködni akkor jut neki dobáslehetőség, de az 10/9x pont emiatt nem lesz jó. Egyelőre nincs meg a helye nagyon látványosan és nem is bíznak benne a csapattársak.

Németh Róbert
Olvasó

Ez egy edzői hiba, hogy egy nálánál majd egy fejjel ès húsz kilóval nehezebb játèkost kell levèdenie.

Bencur2021
Olvasó

.

Karma
Olvasó

Sziasztok! Én a Szarvas Gábor pályafutásáról olvasnék valahol!! Köszönöm aki segít ebben!!?

Mendez
Olvasó

Sokmindent nem írnak a krónikák, munkásságának csúcspontját viszont említik, mikor is többezer embert küldött szabadságra egyetlen fészbúk kommentel!

Jon
Olvasó

Valaki itt tippelgette június-július környékén, hogy a Rouge a Szarvas lehet, mert a Rouge eltűnése a fórumról egybeesik a bajnoki döntővel. 😉

Dudi
Olvasó

Üdv! Jó, harcos meccs volt. Nem voltunk jók, de a Szolnok elég szigorú védekezést mutatott be. Nekünk a büntetők nagyom hiànyoztak. 13 pont ide, és kész. Ne feledjétek, 2 hianyzójuk is volt. A szurkolás egy-egy rigmustól eltekintve egész ok volt, a szolnokiak (kb. 20-an) kitettek magukért.
Én emlékszem még, amikor a Szarvas úr még játékos volt, akkor sem volt népszerű Szombathelyen. Most sem az…. ??

moldi56
Olvasó

A 2000-2001-es szezonban a rájátszásban az 5.meccs a Sugár úton volt.Szarvas utolsó perces büntetőivel nyertünk és mentünk tovább.Akkor Heinrich Robi volt az Olaj edzője.

Dudi
Olvasó

Így van. Emlékszem arra a meccsre, ott voltam. De nem ezért nem népszerű a Szarvas úr….de hát vannak kevésbé népszerű játékosok mindenhol.
???

moldi56
Olvasó

Például Kálmán is csak nálatok volt népszerű.Mindenhol máshol utálták,mint a szart.

Dudi
Olvasó

Ha nálatok játszott volna 20 évig, akkor nálatok is népszerű lett volna. ???

Ev.Ok.
Olvasó

Ebből a szarvasból csak a szar maradt, a vasat elvitték a szolnoki kisebbségiek ???

fanaticfantastic
Olvasó

Hány neved van még te roggyant?

Ev.Ok.
Olvasó

Amennyi Neked te gyökér… Eszed nincs hozzá miért Ev.Ok fogalmatlan vagy ?

fanaticfantastic
Olvasó

Nekem egy van.

Lacataylor
Olvasó

A Kutyámmal kimentem Sz@rvasgombát keresni,de Sz@rvashibát vétett,talált is valami Sz@rvastagját,mondtam neki ,hogy ez undorító Sz@rvas darab,okosan otthagyta,a biztonság kedvéért le is húgyozta…..valamit tudhat ……

fanaticfantastic
Olvasó

Csinálj még néhány nevet. Macskajancsi.

FalcoParádé
Olvasó

Köszönjük,hogy eljöttetek buckák!!!
Legalább megint az egész ország nézhetette a tévében hogyan torkoztatunk benneteket!!!
Felkészül Körmend!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Horváth. Hagyd abba.

Falcomarci
Olvasó

Akárki, akármit mond, minden szolnoki fasszopó!

WSreborn
Olvasó

Szerintem pedig minden szombathelyi…

Ewing
Olvasó

Legalább tudnád leírni, majom

fanaticfantastic
Olvasó

Aki kisszék helyett megcsinált téged. Az!

Ewing
Olvasó

Írd, faszszopó. Így helyes…

Rózsabimbó
Olvasó

Mocskos sárga!!!

Yellowblack
Olvasó

Pongó sérült volt hogy nem játszott?nálunk Golomán és Somogyi nagyon tetszett, Beni és Perl szintén. Ákos és Marvin viszont gyenge volt ha van gyenge pontunk az a center poszt.várom már a körmendi meccset.

Xero
Olvasó

Igen, Somogyit ki is felejtettem. Én ezelőtt annyira nem követtem a pályafutását,
– nagyon pozitívan – meglepődtem, hogy ilyen könnyen beilleszkedett a csapatba. Végig küzdött, nem lógott ki. Az interjúnál is, korához képest nagyon érett játékos benyomást keltette..

Yellowblack
Olvasó

Amúgy én sem ismertem nekem is kellemes csalódás volt

moldi56
Olvasó

Sajnos még az idei szezonban nem játszott egy meccset sem.

Yellowblack
Olvasó

Nagy luxus őt a padon hagyni

Xero
Olvasó

Gratulálok a csapatnak!! 🙂 Brusztolós volt. Kicsit úgy éreztem, hogy nem nagyon akar ma semmi bemenni, lehet, hogy elizgultuk.. A végén mégis csak elő tudtak többen lépni (Szili, Beni) és megrázta magát a csapat. Örülök, hogy a csarnok is tele volt és ez – a végéből ítélve – a csapatnak is tetszett. Jó csapat ez a Szolnok, nagyot küzdöttek, gratulálok nekik is! De lutrik nagyon.. Ha jönnek a hármasok, akkor megy a szekér, ha meg nem, akkor egy jobb csapat ellen megáll azért a tudomány.. Kíváncsi leszek, hogy idén belenyúlnak-e ebbe a rendszerbe jobban. Nem mondom, hogy nem kaptunk hazait,… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Nagyjából egyetértek. Díjazom a reális kommentedet.

Jon
Olvasó

Van úgy, hogy gyengébb a dobóforma. Most ez pont a Szolnok ellen esett meg, ráadásul az eddigi meccseknél jóval keményebb védekezés sem ízlett annyira fiúknak. (amúgy a ziccerre törőket sportszerűtlenségi határon faultolgatni dolog az nekem sem tetszett)

Németh Róbert
Olvasó

A Szolnok tavalyi Lègiosai is csak ezüstre volt jó, mitől lenne ez idèn más kèt, talán 7.lègiós? ?

moldi56
Olvasó

Nem biztos.A 4.meccsen,ami Szombathelyen volt a 3.negyed végén 10 ponttal mi vezettünk.Normális esetben ezt a 10 pontot egy csapat már nem engedi ki a kezéből.Nem sok hiányzott hozzá hogy ne mi vágjuk le a hálót.Sajnos a bírók nagyban hozzájárultak,hogy ne mi nyerjünk.Példának okáért Benczúr Tamás azt a meccset is vezette,az 5.meccset is vezette és most is a mai meccset is vezette.Véletlen? Lehet…

WSreborn
Olvasó

Egy fél kamion falco sörért nem nagy ár 1-2 elfújt meccs

Vulcano
Olvasó

Tegyetek panaszt az Mkosz elnöknél. Tudjátok, hol találjátok. A szolnoki polgármesteri hivatalban.

Hunbasket
Olvasó

Legközelebb le kéne tenni két rekesz sört az alapvonal mögé Benczúrnak. Hátha venné a lapot.

Marillion
Olvasó

Az 5. meccset lazán nyernetek kellett volna! Minden adva volt Saját csarnok…hazai atmoszféra…mi kellett volna még? Csak a bírókat nehogy már újra ráemlegessűk! Talán inkább az elvárás nyomta agyon azon a meccsen a csapatodat! Sem kint sem belűl nem találta senki a játékát akkor tőletek! Mi meg köszöntűk szépen a lehetőséget…de tettünk is érte…ezért aztán megnyertűk!

moldi56
Olvasó

Az 5.meccsen már össze omlottunk.Ott már a sporik nem avatkoztak be.Előtte végezték el a piszkos munkát.

Mendez
Olvasó

Igen tudjuk, hogy a szolnoki olajkát kizárólag csalással lehet megverni.
Ha nem csalnának az Euroliga győzelem is sima liba lenne.

moldi56
Olvasó

Képben vagy Mendez,akarom mondani Horváth András.Rád találtunk a Facen.

Vulcano
Olvasó

Ha pedig nem csalják el az 1. meccset az Olaj javára, akkor valszeg el se megyünk 5 meccsig. 8 meccset játszottunk tavaly veletek. Ebből 4-et ti, 4-et mi nyertünk. Ti az összes győzelmeteket pár ponttal nyertétek meg, sokszor a mázlinak hála. Mi a 4-ből 3-at 20+ ponttal nyertünk. Szerintem nem nagyon lehet kérdés, hogy melyik volt a jobb csapat.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a győzelemhez, a Szolnoknak meg a tisztes helytálláshoz. Szoros meccs volt, meg kellett dolgozni ezért a győzelemért, a 13 közte talán csalóka. Szolnok talán jobban felkészült a házigazdából, jól védekeztek, a Falco meg néha mintha túlizgulta volna ezt a meccset. Ennyi kihagyott büntetőt nagyon rég láttam a csapattól, főleg a mérkőzés elején. Nem csoda, hogy ezt látva inkább faultra játszottak, ilyen dobószázalék mellett. Ami miatt jó volt még ez a meccs, az az Athénra való felkészülés. Ott is hasonlóan kemény védekezésre számítok, és kicsit le lehetett szállni a földre a sok 30 pont körüli győzelem után.

fanaticfantastic
Olvasó

Korrekt hozzászólás!

donnarumma
Olvasó

Badzim utolso perc?
egy büdös paraszt..tapsoljatok neki idiotak

WSreborn
Olvasó

Volt Okorn játékosa, tehát tudjuk kitől tanulta…

moldi56
Olvasó

Én nem is figyeltem,mit csinált?

Olajheart2
Olvasó

Én tapsolok folyamatosan! Badzi❤?

Olajheart2
Olvasó

Ja és nem vagyok idióta csak azért mert Te mondod…

Soós Sándor
Olvasó

Szarvas Gábor miért állhatja végig a meccset?
Ja mert meccs elején tele csokizta a gatyáját…

WSreborn
Olvasó

Gondolom, főleg tőled…..valamikor állj elé tökösen, meglátjuk ki fog becsokizni:-)))))

Soós Sándor
Olvasó

Meglátjuk ? Vigyázz a szarvasbőgéssel!

Mendez
Olvasó

Kitől a törpetacskó SZARvastól???
??????
Annyira félelmetes tényleg ????

Marillion
Olvasó

Úgy gondolom hogy a Falconak sorozatban kellenének ilyen szívós ellenfelek,hogy lehessen még tovább fejlődni és megtapasztalni…! Viszont kedves Szolnokiak,mikor az Olaj volt megtolva és úgy simázták a bajnokságot sorozatban az senkinek nem volt unszimpatikus…most meg aki Szolnoki ide kommentel az mind csak gyűlölködik azon amit korábban az ő csapatukkal megcsináltak! A szúrkolásokkal kapcsolatban,meg mire fől vár egyik vagy másik oldal mást egymástól mikor Szolnokon úgyanez van,hát persze hogy Szombathelyen is…amig világ a világ úgy néz ki ez már igy is marad! A tiszaligetben Szombathelyen mindeki cigány itt meg Szolnokon…kár ezen rágózni,ettől még az élet nem áll meg…én jártam már Szolnokon… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

A szolnoki embereket gyaláztátok. Nem a szolnoki szurkolókat. Tehát a szüleim ,gyermekem,,,stb… Nem mindegy. Szimplán lakhely szerint. Gondold át.

WSreborn
Olvasó

Nyugi vissza fogják kapni….

Marillion
Olvasó

Körforgás!

Marillion
Olvasó

Átgondoltam…és hidd el nálam senki nem tőbb és nem is kevesebb attól hogy hol él az országban! Kezet rázok akár egy Szolnokival is ha úgy adódik! Sajnos a világ gondolkodása a sportba is betelepítette a gyűlölközést!

fanaticfantastic
Olvasó

Itt főként.

Bossesy
Olvasó

Igen, az ilyen mérkőzések azok, amik igazán előre mutatnak. Szerintem magas színvonalú volt a találkozó, a fújás meg olyan, amilyen…..megszoktuk. Örülök, hogy kemény, férfias, szívós, győzni akaró két csapat játszott! Voltak azért olyan magyar bajnoki meccsek a közelmúltban, amikor a pályán 8-10 színesbőrű amerikai streetballozott, dobó- és futóversenyt csináltak és mindez egy magyar bajnoki meccs volt. Ehhez képest örülnék, ha az ilyen mérközések lennének a magyar bajnokság jövője!
Hajrá Olaj!

Mr.Anderson
Olvasó

Elfelejtették nekik alapszakasz meccset sem kellett játszaniuk de elsőként jöttek a középszakaszba! Sokan felejtenek 🙂

WSreborn
Olvasó

Inkább úgy mondjad hogy mentek, akkoriban ti max az alsóházban voltatok

Vulcano
Olvasó

Ez akkor volt mikor az Olajt tolta egy milliárdos oligarcha, a Mol meg a Strabag? Jól emlékszem, hogy ez akkor volt?

WSreborn
Olvasó

igen ott körül

donnarumma
Olvasó

kutya ugat a karaván halad

WSreborn
Olvasó

Hát ugattak a sárga kutyák rendesen egész meccsen….szurkolói rigmust is tudtok, vagy csak ezeket?
Kérjetek egy-kettőt a halisoktól, ha még nem felejtették el…..
A római leszármazott kultúr nyugat :-)))))))))))))))))

2lee14
Olvasó

?????

olaj75
Olvasó

Majd külföldi bírókkal erősebb csapatok ellen szop..k zozóka is sárga g..k

KD
Olvasó

Kire gondolsz? Zaragoza? Dijon? Brindisi? Ja nem ,ezek mind buktak nálunk.

panzer
Olvasó

Sajnos már nem tudtak jelentkezni, mert teltház volt az OKJ-s szopásképzéseden te csöves.

Hunbasket
Olvasó

Sajnos pont ezt akartam írni, hogy Kovács Peti már nem A csoportos szint. Sajnálom nagyon őt de be kellene látnia.

Dallas
Olvasó

Ez a komment pont olyan xar volt mint a mindigxar Hunbasket csatornája .
Be kellene látnotok xarul csináljátok .)

Hunbasket
Olvasó

Rossz helyen kopogtatsz én csak a tapasztalataimat írtam le és egy kicsit érték is hozzá. Ja és nem a Mindigonál dolgozom. De hajrá Olaj 🙂

Dallas
Olvasó

Tudom hogy nem ott dolgozol,de ha szerinted nem A csoportos szint,akkor annyit értesz hozzá mint a Mindiggo az autokamerás közvetitéshez,tény nem válogatott,de böven A csoportos védő !,mondcsak mióta követted te a MennyeiBajnokságot ? 🙂

Zsarkov
Olvasó

A Falco minden támadásánál vagy fault, vagy gól jó + fault volt a fújás…, állítom, ha a játékosok bemondhatják a faultot, az korrektebb lett volna, egyébként Rogic nem Solano, Kovács Peti ideje pedig lejárt sajnos…, amúgy meg ismétlődni fog a tavalyi döntő, csak most Falco pályelőnnyel

Kovari Andras
Olvasó

szerencse hogy adta a tv es voltak ismetlesek is. a tobbi csak maszlag

Marillion
Olvasó

Azt azért ne mondjuk hogy a birók verették meg a Szolnokot…visszanézhető hogy volt bőven tiszta lehetőség a kosárszerzésre ahol Falco játékos ott sem volt…és nem eset hullott be…

Kovari Andras
Olvasó

Szerencsere adta a tv igy visszajatszottak mindent! Nem ertem minek itt birozni. Tevedtek ide is oda is de befolyasolo tevedesuk nem volt.

moldi56
Olvasó

Nem kellett,hogy megveressenek bennünket.Nem vezettünk egy percig sem,esélyünk sem volt hogy fordítsunk.Valami mindig közbejött.

fanaticfantastic
Olvasó

Azért ,többször is vezettünk. Utána valóban jöttek a bakik,mindíg. Ez van. De,a 30 pontos különbségű győzelmekről legalább leszoktathattuk a Falcót. Remélem más a vereség ízére is rászoktatja őket. Rájuk fér.

Marillion
Olvasó

Azért hidd el tisztában vagyunk vele hogy mi sem leszűnk verhetetlenek!

moldi56
Olvasó

Pontosítok,igen így van,volt 1-2 másodperc amikor vezettünk,de utána egyből jöttek a hibák.

donnarumma
Olvasó

Elég sima volt..azt gondoltam azert komolyabb lesz..mondjuk az irányítóval,talán jobbak lesznek ..
Várom már a DEAC elleni”rangadót” ott sok minden kiderül…
Ennyi büntetőt nem szabad kihagyni, bár nehéz koncentrálni minden meccsen…
UI..máskor a piros polos bogyos vetkozzon, ne az 50 kilos ropi?

fanaticfantastic
Olvasó

Nagyarcú.

donnarumma
Olvasó

te vagy a ropi??

fanaticfantastic
Olvasó

Nagyon nem.

WSreborn
Olvasó

Jó bige az tény :-))))

KD
Olvasó

Küzdelmes meccs volt, ahogy vártam. Nem játszottunk jól, elég csak a 11 kihagyott büntetöt és a hárompontos dobószázalékot megnézni nálunk. A Szolnoknak nem volt vesztenivalója ezen a meccsen. Akik elkezdtek már bírózni, azoknak javaslom, hogy otthon nézzèk vissza, és meg fognak lepödni, mert az Olajnak ez a stílusa, Potocnik levenné a fejét annak, aki simán elenged maga mellett bárkit. Persze ìgy is dobtunk 82-öt, de az AEK ellen szerdán jobban kell büntetözni és triplázni. A Szarvast « lelöttünk », megvolt a vadászat, jöhet a másik sárga-fekete csapat a Bl-ben. Hajrá Falco!!

fanaticfantastic
Olvasó

Te is ott tartottad a Vadászidény felíratot,gondolom.

Ev.Ok.
Olvasó

Én voltam ha érdekel ???

fanaticfantastic
Olvasó

Ebben bíztos voltam.

Ev.Ok.
Olvasó

Ha tudnád hogy ki vagyok ? sok szerettel megiszok Veled egy sört! Sőt én fizetem! ??

KD
Olvasó

Mi kell, hogy ábrándítsalak, a másik oldalon vagyok. Persze a Szarvas abszolút « kiérdemelte » a figyelmet. Nem baj, majd tanul belöle( vagy nem).

KD
Olvasó

Természetesen ki kell.

moldi56
Olvasó

Na a másik sárga-fekete csapat az egy kicsit más kávéház lesz.Tudjuk,voltak Szolnokon.

KD
Olvasó

Majd holnap megnézem őket az Olimpiakosz elleni bajnokin.

Marillion
Olvasó

Azt a meccset hol lehet majd megnézni? köszi….

KD
Olvasó

Jokerstream xyz

Marillion
Olvasó

köszi!!!

KD
Olvasó

16.00-kor

moldi56
Olvasó

Már a szurkolótáboruk is félelmetes.Fent ugráltak a palánk tetején.

WSreborn
Olvasó

Két irányító nèlkül abszolút vállalható volt.
A galamblelkű szombathelyiek majd megint telesírhatjàk a fórumokat ha januàrban megkapjàk a vàlaszt az egész meccses gyalázkodásukra.
A bíráskodás szokásos “Fault” Zolikànak mindent szabad, a magyar James Harden.
A játék képe alapján ez egy szorosabb meccs volt.
A sárgaszombathelyipárna àltal említett BL-re tartalékolás nekem nem jött àt, Zozóka, Jászai, és prosti Szili a seggükön vették a levegőt.
Jó lesz ez Solanoval és Pongóval….

2lee14
Olvasó

Add ki…..

WSreborn
Olvasó

ja és Mendez kedvéért Falco saját nevelés – Olaj saját nevelés 32:20 ez aztàn a megsemmisítő különbség te bohóc :-)))))))

Mendez
Olvasó

Több, mint másfélszer annyi…pedig mindent beleadtak nálatok, nálunk meg kirázták a kisujjukból az illetők.

Kovari Andras
Olvasó

Ha lesz Solano es Pongo akkor nincs Rogic! De ne add fel majd ejfel fele megnezem meddig hergeled magad

Marillion
Olvasó

Nálunk mindig a pénzt emlegetik,hogy könnyü nekünk mert összevásároltuk a válogatottat! Csak nekem meg az ütötte meg a fülemet a Knézy szájából,hogy legdrágábbak a Délszlávok,és nemcsak nálunk hanem bármely ország bajnokságában….namost akkor Szolnokon van négy is azokra honnan volt pénzűk szerződtetni?

Zsarkov
Olvasó

A légiósok közül a délszlávok drágábbak, de a magyar válogatottak a legdrágábbak…, amiből nálatok van 6

Mendez
Olvasó

Tanuljatok meg szabályosan védekezni.

fanaticfantastic
Olvasó

Nyugi ,Horváth.

Nemnormalis
Olvasó

Te amúgy egy fogyatékos bohóc kép mögé bújva adsz ki most már sokadjára gusztustalan ocsmány módon más ember személyes nevét, meg fenyegetőzöl anoním módon?
Micsoda egy beteglelkű, degenerált faszkalap vagy te?
Hozzáteszem fogalmam sincs ki a Mendez meg az általád nevesített Horváth A., de egyszerűen ettől a hitvány, primitív, proli jelenségtől a gyomrom felfordul.

fanaticfantastic
Olvasó

Kit fenyegettem?. Mikor és mivel fenyegettem? Másold ide,légyszíves.Kinek adtam ki a nevét? Nő vagy férfi? Mit tudsz róla? Vagy te is az ő egyik újonnan létrehozott neve vagy? Mert hirtelen megszaporodtak az újak. Mind azonos témakörben és stílusban.

fanaticfantastic
Olvasó

Anonim? Te épp az imént faszkalapoztál le. Lám-lám,,,anonim módon. Majd akkor vonj kérdőre vagy sértegess amikor te megmutatod a saját példáddal,hogy ,hogyan is kellene tennem.

Mendez
Olvasó

Beírta a leggyakoribb magyar vezetéknevet aztá’ vagy talál vagy nem…nem is volt olyan rossz esélye, de persze nem nyert.
Előbbre keresgélj az ABC-ben…:-)

Olajheart2
Olvasó

Próbálunk hidd el.. nem mindenki tudja olyan magasságokban játszani ezt a játékot mint a makulátlan falco ??

Szurker
Olvasó

Na pont a szolnokiaknak kellene csendben maradni “egész meccses gyalázkodás” terén… Nem tudom ki szokott még a zegieken (meg esetleg a soproniakon) kívül dögöljönmegmindenvasizni, tőlünk ilyet SOHA nem hallottál, ez a legalja. Egyébként ma mi is túlkaptuk a szitkozódást, ez lehetséges.
Tudom, az ember memóriája néha kihagy olyankor, mikor a saját hülyeségeinkre kellene emlékezni…
Tudjuk, sárga g.cik/közpénztemető/bírók kedvencei/színészek vagyunk stb., ezen kívül mondjatok valami újat, mert borzasztó unalmas már ez.

Szombathely! Vas Megye! Magyarország!
?????

Ev.Ok.
Olvasó

Mondd Életem! Add ki Drágaságom! Fáj? Ne törődj vele, majd megszokod ?

nazol
Olvasó

Grat a Falconak. Mi nem voltunk túl jók, de borzasztóan szarok sem. Solano nagyon fog kelleni, meglátjuk vele mit mutatunk. Nagyon hosszú még az út, és még csak most jön a kettős terhelés. Faultarány, bíráskodás… ezek már olyan dolgok, amikhez már túl öreg vagyok, hogy rágódjak rajta, ez egy alapszakasz meccs volt. Menni kell tovább, a mentalitás biztató!
Hajrá Olaj!

szurkolo01
Olvasó

végre egy korrekt szolnoki hozzászólás! ?

Bossesy
Olvasó

Gratulálok a Falconak, ma jobbak voltak! Ha meglesz az első és a második irányítónk is, az ilyen meccsek is meglesznek. (Mondjuk ilyen faultarány mellett lehet, még akkor sem) Arra mondjuk nincs szó, hogy ugyanitt a bajnoki döntőben Cakarunt egy mímelt mozdulatért kiállították (elvéve tőle még egy mérkőzést is), Somogyi akaratlagos, szándékos, kétkezes lökése pedig nem volt szóra sem volt méltó. Szerintem az ezerszer inkább azonnali kiállítás, de persze nyilván elfogult vagyok 🙂 Jenő jól átesett a ló túloldalára, most már totál megértem azokat, akinek anno nem tetszett, amikor nyilvánvalóan elfogult volt az Olaj javára….most meg éppen, hogy csak vérét nem… Olvass tovább »

Kovari Andras
Olvasó

van lejjebb…
te mirol beszelsz? Hogy lehet osszehasonlitani Cakarun balfaszsagat egy ketkezes jatek kozbeni lokessel? Kiallitas? Szerintem fekudj le jobb lesz mindenkinek!

Bossesy
Olvasó

Majd te mondod meg, hogy mit csináljak 🙂 Vedd ki a kezed a biliből! Gratuláltam is a csapatodnak, mert ma jobbak voltak, de azért lehet az emberenek még észrevétele szerintem 🙂

Brooklyn
Olvasó

Felháborító fújás! Más csapat egy egész szezonban nem kap ennyi hazait mint a Falco. Csomó játékost szeretek a Falcoból, de ez a három rigó megutáltatja velem, velünk más csapat szurkolóival. Nembeszélve arról, hogy itt megszokják, hogy mindent lefújnak, elég csak rájuk nézni, nemzetköziben meg a válogatottban meg csodálkoznak, hogy semmit. Jobb lenne ha a sportról szolna egy ilyen meccs, nem a három majom akarná kiélni magát.
Hajrá Olaj! Jó lesz ez!

Olajheart2
Olvasó

Beleálltunk a meccsbe! Végig küzdöttünk! Nagyon büszke vagyok a Csapatra! Hajrá OLAJ❤?

fanaticfantastic
Olvasó

Egyetértek. Tisztes helytállás volt. Gyakorlatilag 1 konkrét irányítóval. Gratula!

Olajheart2
Olvasó

Féltettem a csapatot DE idén is egységesek és nagy küzdők.. szeretem ezt a Csapatot❤?

Hunbasket
Olvasó

Magyar válogatott + 3 jv. – Tartalékos Olaj
82 : 69
Ez így kevés lesz a BL-ben.
28:9 büntető arány, nane már…

KD
Olvasó

Majd szerdán meglátjuk, az egy másik meccs lesz, nem hiszem, hogy a maiból kell kiindulni. A BL-ben szabályosabban védekeznek ( Kivéve talán a Brindisi), és NBA-s mintára (ott csak sima fault) nem b……k oda a tiszta helyzetben kosárra törö játékosnak.

Piffinger
Olvasó

Nos, a Szeged után még ijedt voltam, de most azt mondom, hogy ha a Falco ellen így mentünk, akkor nagyon jók vagyunk és leszünk!
A csapat kezd együtt élni és bárki, bármit mond Rudit játszatni kell!

HAJRÁ OLAJ!!!

fanaticfantastic
Olvasó

A saját nevelés,jó lesz. Pallai is szépen épül be. Jó lesz.

Piroska
Olvasó

Remélem szombaton végre helyre tesszük őket!!!

Szurker
Olvasó

Már a helyünkön vagyunk, de azért köszi. Tessék csak próbálkozni! 🙂

Szombathely! Vas Megye! Magyarország! ?????

sargafeketeasziv
Olvasó

?

Marillion
Olvasó

Ha mégis a Falco nyerné akkor majd ismét élen a bírók tehetnek róla…meg az agyon bűntetőzö Perl Zozó,a szinész Váradi Beni…meg stb…stb…

Piroska
Olvasó

még szerencse, hogy sosem írtam ilyesfajta kommenteket? nem számít, legyünk minél többen szombaton és győzzön a jobb?

Marillion
Olvasó

Neked is leirom….bárki nyeri majd nem azután hírdetnek egyből bajnokot erre a szezonra!

Mendez
Olvasó

Nem mindegy mi lesz szombaton?
Tavasszal úgyis kapjátok a takarítóeszközt.

fanaticfantastic
Olvasó

Gratula a Falconak. Jók,nagyon. Az Olaj azért nem volt könnyű eset. Hajrá Olaj! A közönség ,Szolnokot ,szolnoki embereket gyalázó,sértegető skandálása pedig minősíthetetlen.Ne gyertek azzal ,hogy itt mi volt. Ti sem vagytok különbek. Horváth A. pedig jó lenne ha meghúzná magát végre. A kommentjeid vérlázítóak.

moldi56
Olvasó

Horváth A.lenne Mendez?

fanaticfantastic
Olvasó

Néhány napja volt a szülinapja,Horváthnak. Majdnem felköszöntöttem amikor éppen a múlt héten Bécsbe utaztunk a kollegákkal.. De így,hogy ennyire ellenséges ,nem teszem. Furcsa,hogy magyar érzelmű dolgokat zenéket,,,stb.. szeret és mégis ennyi gyűlölet van a honfitársai irányában csak mert más városban élnek és így természetesen más csapatért szorítanak. Amúgy ,igen. Ő Mendez és itt még sok álnév…A gyalázkodók 70%-a ő.

WSreborn
Olvasó

Nem az ő neve Melegh Kleofás

Mendez
Olvasó

????
Az ország összes Horváth A. nevezetű embere szégyellje magát de nagyon mélyen amennyire csak lehet ?????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés