Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco KC Szombathely – Alba Fehérvár

Matthias Zollner: Jelen pillanatban nem tudunk minden mérkőzést győztesen megvívni.

Falco KC Szombathely - Alba Fehérvár

Bajnokság, 15. forduló
Szombathely, Savaria Arena, csütörtök, 18:00
V.: Cziffra Cs., Török R., Minár L. (dr. Gincsai J.)

Falco: Váradi - Somogyi - Benke - Golomán - Keller.

Alba: Pongó - Vojvoda - Smith - Fakuade - Omenaka.

A listavezető, de a legutóbb a tökéletes mérlegét elveszítő Falco KC Szombathely otthonába látogat a 7 győzelemmel és 7 vereséggel álló Alba Fehérvár csapata a 15. forduló egyik rangadóján.

Milos Konakov, Falco KC Szombathely: Ez a meccs biztosan más lesz, mint az első találkozó, amit ellenük játszottunk. Új edző vezeti már az Alba Fehérvárt és új játékosok is érkeztek a csapathoz. Más a védekezési rendszer, amiben kosárlabdáznak. Az elmúlt időszakot a regenerálódásra fordítottuk, boldog vagyok, hogy a másodedzőnk és az erőnléti trénerünk nagyszerű munkát végzett ebben a pár napban. Készen állunk, jó hangulatban, boldogan és motiváltan várjuk a következő meccset. Mindenki egészséges és készen áll.

Matthias Zollner, Alba Fehérvár: A Falcónak egy hete volt felkészülni, szóval ebből a szempontból nagy előnyben vannak. Nekünk volt egy nagyon rossz meccsünk a Paks ellen, de mindemellett ki kell emelni, amiről mindig is beszélünk, hogy egy folyamatban vagyunk benne. Azelőtt három találkozót nyertünk zsinórban, de jelen pillanatban nem tudunk minden mérkőzést győztesen megvívni. Ez most a szituáció, remélem, hogy a Falco ellen még egy lépést előre tudunk tenni és jobban játszunk majd, mint az ASE ellen. Majd meglátjuk, hogy mi lesz, de az biztos, hogy kemény meccs lesz, hiszen a Szombathely egy nagyon jó csapat. Mindenkire számíthatok.

HIRDETÉS

45 hozzászólás

45
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
14 Comment threads
31 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
SárgarabszolgaPojacatörrögszultánMendezJR.Benitez Recent comment authors
Sárgarabszolga
Olvasó

ég a falco ég,el ne aludjék!

törrögszultán
Olvasó

Úgy hírlik, az a szóbeszéd járja, sok film és színházi rendező lesz jelen a meccsen!
Mindegyikőjük azt nézi majd árgus szemekkel hogy Váradi MŰVÉSZNŐ alakításai érnek e Oscar jelölést, vagy egyelőre elég lesz a ” Nemzet színésznője ” cím odaítélése…!

Vulcano
Olvasó

Az összes Alba szurkoló azt fogja figyelni. Mind a három.

Mendez
Olvasó

Müvésznőzik egy olyan szurkolótábor tagja ahol tesztoszteront mikroszkóppal sem lehetne találni.

törrögszultán
Olvasó

Na, de ha egyszer nálatok játszik a nemzet színésznője mégis mit mondjak?
De miért neccsre jársz tesztoszteront keresni…???

SzhelY
Olvasó

szinésznő bob

SárgaPárna
Olvasó

Azért remélem azt mindenki tudja, hogy a Zollner miért hisztizik a Falcóra? Az ok egyszerű, a Falco vezetősége Szrecsko távozása után Okornt választotta és nem őt… Kénytelen volt így Körmendre menni, jóval kisebb csapatnál dolgozni….
Ezt nem emészti meg a kertitörpe!

Redbid
Olvasó

Ekkora baromságot is csak te tudsz írni 🙂

SzhelY
Olvasó

és ezt melyik tv műsorban láttad fotelnyuszi keritörpe

SárgaPárna
Olvasó

Fájhat, de ez tény!

JR.Benitez
Olvasó

Marha kemény meccs lesz. Bő az Alba kerete, és ha az új centerük (aki 4es) is játszik, bármi lehetséges. Persze jó lenne nyerni és kettővel ellépni Olajtól. De nem lesz egyszerű. Nyilván mindenki minket akár megverni, mert mi vagyunk a gazdagok. Az senkiben nem merül fel Fehérváron egy az elején sem olcsó keretet nyakra főre cserélgetnek Nyilván nem ingyen. Vagy ZTE? Egy bevallottan közepes büdzsét megfejelve állandó játékos cserék. Az is lassan felér büdzsében 4.hely környékére. Aztán mi az eredmény??? Semmi. Szidhattok, de Mi Bebessel, Stáriccsal, Simon Balázzsal nem itt tartanánk…. FALCO!

Stockalone
Olvasó

Hajrá Falco!
K.Jenő közvetít?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Tetves alba

Kaposkosár KKK
Olvasó

Kb 20 al nyer a Falco

Boban
Olvasó

Te bohóc, ment a mix, aztán most megy a hiszti? Nyomorúságos egy életed lehet. Az utolsó ezresed tetted fel, vagy mi ez a sírás?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Anyukád pénztárcája nálam nem aggódom

Bencur2021
Olvasó

Véleményem szerint jó meccs lesz, Falco ellen az Alba rendesen felfog pörögni.
Minőségi játékosok vannak, és nagyon hosszú pad. Szerintem jó lesz.
Mi oldalunkról csak annyit, ne sérüljön meg senki és senki ne játszon 30 perc felett ??.
Falco!

Boban
Olvasó

A realitás, hogy egy 20-assal nyertek.

Aranyalba
Olvasó

Szerintem is ajándék a mix 15 pontos hendivel hazai, 2 feletti odds-sal. Mi (sem) vagyunk most egy súlycsoportban veletek. És nem csak azért mert jók a magyarjaitok, hanem azért is mert nincs extra légiósunk. Ezt a Falcot az a magyar csapat tudná megfogni, akinek van 3-4 extra légiósa , 1-2 jó magyarja és még 3 használható játékosa. Lehetne Perléket kompenzálni ha lenne egy Crocker-Hollins-Jarod Jones szintű légiós sorunk . De nincs, nekünk sem és másnak sem.

crazybasket
Olvasó

Do u need some money Mr. Zollner? I mean for some baskets in the Arena, u know..?->?

PL
Olvasó

????

Aranyalba
Olvasó

Hihetetlen, hogy az igazi Falco szurkolók és SP-Mendez milyen nehezen emésztik ha egy edző, az egyébként a Falconál gyengébb csapatát, próbálja motiválni. Zollner, Patai, Szarvas mind ott vannak a bögyötökben.
Mit kellene mondani : a Falco jelenleg egy sokkal jobb csapat, bízom benne, hogy 25 pont alatt maradunk. ? Tudja ezt edző , játékos , szurkoló , de egy edző próbáljon már önbizalmat sugallni.
Azt meg Anderson óta Ti tudjátok a legjobban, hogy a pénz nem dob kosarat 😉

Leklibajsza
Olvasó

Zollnert azért nem kedveljük, mert hol arrogáns volt, hol hisztizett, hol vergődött.
Szarvast primitív fajankónak tartjuk, de egyben szeretjük is, mert oroszlánrészt vállalt a tavalyi bajnoki címben.
Patait már el is felejtettük.

Aranyalba
Olvasó

Ezt a hol arrogáns, hol hisztizik dolgot, rajtatok kívül, sokan így látják Okornnál is.

Vulcano
Olvasó

Azért nem kedveljük, mert arrogáns, nagyképű és képmutató. Előadja a templom egerét meg a “money doesnt make basket” attitűdöt, aztán meg aláír a pénzeszsák Albához. És még a plafon se szakad rá. Ez talán nem elég? Vagy kötelező szimpatizálni a nagy Zollner mesterrel?

PL
Olvasó

meg azért sem kedvelitek, mert 2019 decemberében levonultatok ide óriási mellénnyel,mindenhol tolva, hogy most aztán 30al agyonvertek minket…aztán kiküldtétek a mezt a pályára..ki is kaptatok. Akkor jött, hogy egy nyitott ablak miatt kaptatok ki (?), pedig aznap ledolgozós/iskolás munkanap volt, oltozohasználattal, szellőzetéssel. Ha nincs szellőztetés, akkor a büdösre fogjátok. Ekkor nyilatkozta Zollner azt a mondatot. Amire Zollnerre fújtok, holott saját csapatotok (meg ti) néztétek le a Körmendet. Talán a csapatotokat kellett volna akkor elővenni, hogy miért hitték akkor azt, hogy a mez megnyeri a meccset? Miért nem játszották azt a kosárlabdát,amit már akkor, abban a szezonban jól tudtak? Nektek a… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Tény, hogy a BL meccsek és utazások miatt fásult volt a csapat, tény, hogy nem fektetett annyi energiát abba a mecsbe amennyit kellett volna, de Zollner mondata akkor is arrogáns és feszültségkeltő volt.
Senki nem találta volna meg, ha nem játssza ott a kiskirályt egy jelentéktelen alapszakasz győzelem után.
Meccselte volna le a döntőben az isteni Okorn-t, akkor nem lenne tele a padlásotok söprűvel.

Vulcano
Olvasó

Az Isteni Okorn pedig földbedöngölt a rájátszásban mindekit, köztük a Körmendet is. Nekem és Okornnak az kicsit fontosabb mint egy szaros alapszakasz meccs.

SárgaPárna
Olvasó

Ide figyelj te kerirörpe! Hozz zsepit, szokás szerint szopni jössz a magyar klubkosárlabda történetének legjobb csapatának az otthonába!
Dellas lesz?

Redbid
Olvasó

Mondták már, hogy ne igyál gyógyszerre! És olyankor pláne ne írogass!
Egyrészt mert láthatóan nem tudsz, másrészt meg láthatóan előjönnek a szopással kapcsolatos kényszerképzeteid 🙂
Szóval ne told, inkább csatold … Fel 🙂

Aranyalba
Olvasó

A keritörpe az milyen ?

Motoros
Olvasó

Olyan mint a saját edzőjük, a hemüveg?????‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️

WSreborn
Olvasó

Maradjunk abban, hogy minden idők legeredményesebb Falcoja…
Azért a 2013-2018-es Olaj, 2000es Alba, 2006-os ASE ellen megnézném mire mennétek, hogy többet ne is említsek…
Mellesleg 2015/2016-ban egy olyan Uleb EC csoportból jutottunk tovàbb ami kb. olyan erős volt ami nektek most jön, 2 csapat konkrétan UA volt és nem is 4es csoport….
Gondolkozz mielőtt írsz, ha nehéz is

KD
Olvasó

Szerintem nehezen hasonlíthatók össze a korábbi korok csapatai a mostanival. A játék hihetetleül felgyorsult,sokkal gyorsabban kell döntéseket hozni a pályán, a mai játék jól dobó és védekező, a játékot szuper gyorsan átlátó, intelligens gladiátorokat követel. A 10-20 évvel korábbi meccsek felvételét megnézve úgy érzed, hogy az a lassítás a mai játékhoz képest. Természetesen pénzkérdés és szakmai munka is kell hozzá, hogy egy csapat milyen minőséget képvisel.

Pojaca
Olvasó

Azért ne hagyjuk ki a 2010es bajnok ZTE-t se, a rekordtartó 22-0-val, a 23. fordulóban veszett oda a veretlenség Szolnokon, az Olaj nyert 1 ponttal. Csoda egy csapat volt, de sajnos csak 1 szezonos.

SzhelY
Olvasó

segittek a magyar kosárlabda történelmében vannak a falkónál nagyobb csapatok azért ennek olvass utánna jó ja nem!

Vulcano
Olvasó

És akkor mi van? Mindenki tisztában van vele. Arra pedig had legyünk büszkék, hogy első magyar csapatként bejutottunk a BL legjobb 16-ba ráadásul csoport elsőként. És, hogy a Falco menetelésének köszönhetően ezentúl egy fix és egy selejtezős magyar résztvevője is biztosan lesz a BL-nek.

SzhelY
Olvasó

nem lehetsz valami magas ha a keresztapád egy törpe kezdem érteni frusztráltságodat ehhez a sporthoz

KD
Olvasó

Nem hinném, hogy az Alba kezdője ez lesz, ha mindenki bevethető. Kemény védekezés kell, ne engedjük őket kibontakozni, ritmusba jönni. Hajrá Falco!

Knézy Ernő
Olvasó

Ahhoz ,hogy a Falco -Szolnok tabellai csata szorosabb legyen ,jó lenne egy fehérvári győzelem ,de a realitás sima hazai 😀

donnarumma
Olvasó

A kulcsszó a “motiváltan”! Ha így lesz, nem lesz gond…

Wilson
Olvasó

Nyerünk 3 meccset…

Zollner: Jelen pillanatban nem tudunk minden mérkőzést győztesen megvívni!
XD XD

Nem összekeverték véletlenül a nyilatkozatokat és Konakov mondta ezt?! XD

donnarumma
Olvasó

? ez jogos

hullahopp
Olvasó

Ja, az a három meccs után pedig hazai pályán lazán kikapott az Alba a Pakstól… Egy kis értő olvasás sosem árt hozzászólás előtt. 🙂

Wilson
Olvasó

Okoska!! muszáj minden leírtat utána a hozzászólásban is említeni?! vagy ha nem írom az már mindjárt értő olvasás?!,… csak hogy értsd, arra céloztam, hogy ez a bonobo nyer 3 meccset zsinórban és mindjárt úgy csinál, mintha 20-at nyertünk volna és lám becsúszott egy vereség mert mi se vagyunk tökéletesek, de a helyzet nagyon nem ez és kínlódás van egész szezonban.
A nyilatkozata meg kicsit magyarázkodás a múltkori meg a mai vereségért már előre is, mondván jelen pillanatban nem tudunk minden mérkőzést győztesen megvívni!
Tetszik érteni? 🙂 Peace

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés