Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ezzel a dudaszós triplával nyert a Szolnok – VIDEÓ

A legjobbkor esett be.:

:

Hihetetlenül izgalmas mérkőzésen, Bojan Subotic zseniális dudaszós triplájával nyert a Szolnoki Olajbányász Zalaegerszegen. Az Olajbányász Facebook-oldalán tette közzé a döntő momentumot:

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
WaczakkapuskiralyblueyeKék-FehérBorbély Lajos Recent comment authors
Waczak
Olvasó

? Miért kell a szívbajt ráhozni egy OLAJ szurkolóra ?

Kék-Fehér
Olvasó

Sajnos megint amatőr módon kaptunk ki. Előző meccseken is sok szakmai, technikai hiba volt pl többször is 5 légiós volt a pályán. A rengeteg labdaeladásról nem is beszélve. Ijesztő látni mi lett a szeretett csapatunkkal. Playout lesz, valódi center nélkül esélytelenek vagyunk.

Borbély Lajos
Olvasó

Azt hiszem, kijelenthető, 1979-től, azaz a feljutástól – 42 éve – egyszer sem volt még ilyen lúzer csapata a ZTE-nek. A rengeteg néhány ponttal elvesztett mérkőzés pedig nem a véletlen műve.

Atomic4
Olvasó

Szép volt, de ez mióta “dudaszós”? Még van 1,4 másodperc az órán.. 😀

inmediasres
Olvasó

Tudom nem ide tartozik, de a tabella frissítése miért okoz mindig olyan nehézséget, hogy napokig kell rá várni. Bocsánatot kérek, ha túlzóak az elvárásaim…

blueye
Olvasó

Erre ott van a hunbasket.hu

WSreborn
Olvasó

Röf röf. De a lényeg, hogy beesett. Szép volt Bojan, nagyon kellett ez a győzelem. Így egyre kevésbé kell hátra tekintgetni, előre meg nincs sok értelme.
Ha bebetonoznánk magunkat a 2. helyre az ebben a mezőnyben hatalmas eredmény.

fanaticfantastic
Olvasó

Igen. Nagyon szoros. Jók a csapatok. Mind. a Falco,,,meg… Hát más kávéház,eddig,..

KKKfanta
Olvasó

Kiváló minőség 2021-ben a 8K világában. Még mindig nem értem hogy egy fizetős szolgáltató hogy úszhatja ezt meg büntetlenül. Bezzeg a szurkoló ha szidja a bírót, bedob egy flakont……már pénzbüntetés. Vicc. Mindent a fizető szurkolóért! Ez kb olyan mint a szolgálunk és védünk jelmondat egy bizonyos szervtől.
Nesze semmi fogd meg jól(és fizess is érte)

hp12
Olvasó

Ne szóljunk egy szót sem, most olvasom, hogy a sok kellemetlenség miatt a Mindigo 2020. márciustól az összes előfizetői díjat visszatéríti! Ja,nem 🙂 bocs!

royalka
Olvasó

Akik azon az oldalon ültek, tisztán látták, hogy Subotic kilépett labdavezetés közben az oldalvonalon. A kosár amúgy valóban zseniális volt, bár nekünk kellett volna jönni bedobással. A fos szezonunkat ez persze nem magyarázza meg,de ez a meccs a miénk volt 1 pontos győzelemmel.

Hobó Fan
Olvasó

Igen kilépett csak volt egy bökkenő!A labda elhagyta a kezét magyarul passzolt majd ezt követően lépett ki….

moldi56
Olvasó

Megköszönhetjük.Zsíros Peti vitte fel a labdát (én őt véltem)és mintha a lába érte volna a vonalat.Ha így volt akkor fújni kellett volna.A többi történelem.

Milo
Olvasó

Pongó volt…

moldi56
Olvasó

Bocsánatot kérek,valóban Pongó volt.

Redbid
Olvasó

Jó lesz az a Pongónak is 🙂 Zsíros pályán se volt!

Redbid
Olvasó

Azt ugyan nem láthattátok, csak mert Cakarun lepattanó szerzése után, Pongó vitte fel a labdát az oldalvonal mellett, tehát legfeljebb ő léphetett ki, de ez a felvételből nem igazán látszik. Én a passz előtt inkább mintha egy lépéshibát látnék.
Subotic pedig messze volt az oldalvonaltól, így ő pláne nem léphetett ki, és a két leütést is befelé csinálta a dobás előtt!

Ettől függetlenül sajnálom, hogy a zete ennyire híján van a szerencsének, mert az ilyen vereségek igazán demoralizálóan tudnak hatni!
Sors fintora, hogy több szerencsével egyedüli csapat lehetne amelyik a filkót és az Olajt is elkapta!

kapuskiraly
Olvasó

Attól miért nem értekeztek, hogy a zete támadásakor idióta megoldást választott a játékosotok – ebből lett lepattanó, a többi meg történelem…. Sajnálom a zetét, nem érdemli sem a város sem a szurkolók, sem pedig a bajnokság ezt a vergődést….

fanaticfantastic
Olvasó

Nagyon szükség volt rá. Megcsinálta! Szép volt!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés