Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Ezt nyilatkozta a görög edző a magyar meccs után

Tanaszisz Skurtopulosz szerint Jannisz Antetokunbo nem egy másik bolygóról érkezett, hamar meg fogja találni a közös hangot a többiekkel.:

:

Tegnap a görög válogatott 83-59-re legyőzte Magyarországot Krétán. Tanaszisz Skurtopulosz, a hazaiak vezetőedzője így értékelt a szövetség honlapjának:

– Kemény edzésekkel teli héten vagyunk túl, sokan eléggé fáradtak is, hiszen napi két edzéssel készülünk. Szeretnénk néhány dolgot kipróbálni, és úgy érzem, jól haladunk a munkával. Pozitív visszajelzéseket kaptam a pályán, nagyon jó a hangulat a csapat körül. Szerencsések vagyunk, hogy olyan játékosaink vannak, akik sokat tudnak nyújtani védekezésben és támadásban is. Jannisz Antetokunbo nem egy másik bolygóról érkezett, hamar meg fogja találni a közös hangot a többiekkel. Ezen is dolgozunk még a jövőben. Neki is, akárcsak a többi srácnak, minden adottsága megvan a munkához, és ahhoz, hogy alárendelje magát a csapat érdekeinek. Két nagyszerű irányítónk van és két nagyon erős emberünk a festékben. Igyekszünk megtalálni a kémiát, főleg támadásban. Sokszor nem volt szerencsénk, mert a tiszta dobásokat is elrontottuk. Bízunk benne, hogy ha eljön az ideje, a megfelelő állapotban, csúcsformában leszünk. Azok a játékosok, akik ma nem játszottak, vasárnap és az Akropolisz-Eurobank Tornán több lehetőséget kapnak. Van még időnk, Kínában is lesz még három felkészülési találkozónk.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
caseyjonesBezse Recent comment authors
caseyjones
Olvasó

Jól látom, Vojvoda görög mezben?! 😮 🙂

Bezse
Olvasó

Voja,Rosco és Hanga nélkül csak “gyenge” edzőpartnerek voltunk. A görögök nem véletlen lesznek ott a VB-n

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés