Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ezt a horrort látta Alekszics: több métert repültek a rendőrök

Az edző azonnal segíteni próbált.:

:

Az M4-en jelentette be Báder Márton, hogy Dragan Alekszics miután az őt igazoltató rendőrökbe kisbusz rohant, sokkot kapott, hazautazott családjához, és nem is tudják pontosan, mikor tér vissza Magyarországon.

A baon.hu szerint egy szerb mikrobusz ütötte el a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség két járőrét, miközben ők Alekszics autója mellett álltak. A portálnál úgy tudják, a kisbusz szerb sofőrje valószínűleg elaludt a volán mögött.

A Blikk összefoglalója szerint a rendőrök több métert repültek, majd az aszfaltra zuhantak: egyiküket életveszélyes állapotban a szegedi klinikára, társát súlyos sérülésekkel a kiskunhalasi kórházba szállították. Az esetről a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tájékoztatást adta.

Alekszics azonnal a járőrök segítségére sietett. Ő sértetlenül megúszta az esetet, ahogy a rendőrautóban ülő sofőr is. Azóta az életveszélyes állapotban kórházba került járőrről is biztató hírek érkeztek.

A rendőr autó sofőrjének elmondása alapján a két gépjármű tevőlegesen nem is érintkezett. Ezt az elsődleges rendőrségi vizsgálat alá is támasztja. A két autóban keletkező sérüléseket kizárólag a két rendőr teste okozta, oly módon, hogy a két gépjármű közé szorultak. – írta a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon a sérült rendőrök egyik kollégája, aki az elsők között érkezett meg a baleset helyszínére.

Azóta kiderült, hogy ki irányítja a csapatot a Körmend elleni fontos mérkőzésen. Itt nyilatkozott honlapunknak, klikk.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés