Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Ezt a jelenetet vitatják a Szolnok-szurkolók – VIDEÓ

Megvan a felvétel a vitatott esetről.:

:

A Falco KC Szombathely – Szolnoki Olajbányász bajnoki döntő második mérkőzésén a játékvezetők már az első negyedben kiállították a szolnokiak játékosát, Marjan Cakarunt, míg Váradi Benedek technikai kapott.

Az esetről a BB1.hu természetesen nem foglal állást, a videót megmutatjuk, ez alapján mindenki eldöntheti, hogy mi történt.

Az esetről az M4 Sport töltött fel videót.

216 hozzászólás

216
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
64 Comment threads
152 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
69 Comment authors
ApaboyTiszapartVilis79deinosuchusModus operandi Recent comment authors
Apaboy
Olvasó

Rossz a cím. Még csak véleltlenül sem vagyok Szolnok szurkoló. A jelenet is egyértelmű, nem vitatható. Két sportszerűtlen játékos. Az egyik látványosan agresszív balfék, a másik sunyi és alattomos. Ami nem egészen egyértelmű az a büntetések súlya. Nálam minimum ugyanannak kellett volna jönnie…

A külön meccset Váradi sportszerűtlenül behúzta, Cakarum még véletlenül sem emelt fővel veszített. Nem erről kellene szólnia a sportnak.

Redbid
Olvasó

Így van erről beszélek én is, ls ha nem veszik elejét az ilyen alattomos sunyiságoknak akkor abból is csak további gondok lehetnek, hiszen aki sportolt az tudja, hogy egy felfokozott hangulatban azért sokkal hamarabb pattan el a cérna! Arról nem is beszélve, hogy a játékvezetőknek így mihez lesz tekintélye? Az ő feladatuk, hogy meghúzzák a határokat! Én sokadmagammal kosárlabdát szeretnék nézni, és nem box meg aljasságversenyt!! Tehát mégegyszer a tisztánlátás végett: Cakarun fejelő mozdulat: nem kérdés egy pillanatig sem, jogos kiállítás. Váradi színészkedés+visszarúgás: sajna nem tették meg ott helyben, de ott sem kérdés a súlyosan sportszerűtlen dolgokért jár utólagosan az… Olvass tovább »

makelovenotwar69
Olvasó

Na most akkor Váradi majd az EB-n is beveti a képességét, hogy hergel, színészkedik, megpróbálja kiállíttatni majd az ellenfelünk kulcsemberét, stb?
Ja, ott nem lehet, mert nem nyelik be a bírók???
Akkor hogy is van ez? Itthon neki szabad? Mindenki – a játékvezetőket is belelértve – tudja, hogy színészkedik. Példakép Szombathelyen?

IstiPisti
Olvasó

Most is látszik , hogy az egész ország utál benneteket sárga g…-ik , pont az ilyen mocskos patkány , undorító férgek miatt ,
mint a jászaimari !!!!!!!!!!!!!!!

donnarumma
Olvasó

Egész ország? Ha mindegyikőtök hatökör, akkor is lehettek kb. 600 an…

IstiPisti
Olvasó

Meditálj gonosz kis törpe , bárhogy csűröd , mindenki utál benneteket !!!!!!!!!!!!!!
Inkább azon törd a nyomott fejedet , hogy miért ?

Black Bird
Olvasó

Megkerdeztel gyorsan mindenkit? Óvoda…

IstiPisti
Olvasó

Látom nem volt véletlen a nevedben a “sötét” szín választása ….. de sebaj , nem lehet mindenki Iq bajnok , ne add fel , még fejlődhetsz akár “óvodás” szintig is !!!!!!!!!!!!!!!!!

Black Bird
Olvasó

Újabb hozzászólásodhoz ismét csak gratulálni tudok. Ha nem megy másképp, jöjjön a személyeskedés ?

Tiszapart
Olvasó

Kedves Szurkerek! Mehet itt az adok-kapok, már az időt nem forgatjuk vissza. Cakarun elvesztette a nyugalmát, pedig eddig higgadtan kontrollálta magát. Beni meglökte, majd esés közben szerintem nem teljesen véletlenül rúgta popón Cakit. A fejelő mozdulatért kár. De: szolnokiként nem tudok elmenni a gyenge teljesítmények mellett sem annak ellenére, hogy egy alapember kiesik. Ilyenkor a maradóknak egy döntőben duplán fel kellene szívni magukat és vért izzadva küzdeni. Taiwonak a DEAC elleni fellángolásán kívül alig van értékelhetője, Rudner halovány, Zsíros bátortalan, bár néha lehetetlen triplákat szór, Juhost hagyjuk, Gibsontól is többet vártunk/várunk. Sajnos a játékunk triplacentrikus, a mostani is csak 9/27.… Olvass tovább »

deinosuchus
Olvasó

váradi az ilyen híresen sportszerű mozdulatokon nőtt fel: https://www.youtube.com/watch?v=8Na-T2Xnvxg

Modus operandi
Olvasó

Vegyél példát gusztustalan váradi PERL ZOLIRÓL! Csupa nagy betűvel, mert Ő valóban tiszteletre méltó sportember.

Modus operandi
Olvasó

Nagyon sajnálom, hogy nem a játék döntötte el a bajnoki trófea sorsát.

Gusztustalan és alattomos vagy váradi, mint csulaci volt. Csupa kis betűvel!

Naffalco
Olvasó

Az első mérkőzés utan a Falco szurkolók ugyanezt mondták. Örülök, hogy a második mérkőzés végére konszenzus alakult ki a 2 tábor kozott.

fanaticfantastic
Olvasó

Szombathelyi hagyományok… Nincs újdonság ebben. https://www.youtube.com/watch?v=Y4YCnW_tytc

Motoros
Olvasó

Ez lett volna most is a helyes fújás, látszik hogy sokat kell még tanulnia a 3 rigónak…

Remélem a szolnokiak a felvételek alapján kérik a pelyhesállú eltiltását is!

Kissadam91
Olvasó

Ha férfi lett volna ez a kis gyökér gyerek akkor nem csak ahhoz lett volna férfi hogy eldobja a labdát meg hogy pofázzon, hanem ahhoz is férfi lett volna hogy ő is oda tegye az arcát( általában így szoktak kakaskodni a pályákon) de hát neki inkább el kellett dobnia magát. EGY IGAZI KAPITÁNYHOZ MÉLTÓ VISELKEDÉS- ja nem

Black Bird
Olvasó

Sőt, ha igazi férfi lett volna, boxolnak egyet a kezdőkörben, és utána még jól meg is dobálják egymást kővel – ja nem.

Kissadam91
Olvasó

legalább összerakja a fejét Cakarunnal, nem pedig már vetődik el mikor még ott sincs a feje és nem fejelés volt ez csak oda rakta a fejét

Black Bird
Olvasó

Nem is írtam, hogy fejelès volt. De fejelő mozdulat igen. Ami kiállítás.

Naffalco
Olvasó

Es az miért lett volna jo a Falconak, hogy Varadit is kiállítsák?
Nem hiszem, hogy ha Benedek nekiáll verekedni, az kapitányhoz méltó viselkedés lett volna..sőt!
A lényeg, hogy ti büszkék lehettek Cakarunra, hogy micsoda férfi.

makelovenotwar69
Olvasó

Az eddigi hsz-ek elolvasása nélkül ugyanaz a véleményem, mint tegnap: Cakarun előrehajtott fejjel közelít Váradihoz (mivel magasabb nála, ez normális), de nem tesz hirtelen mozdulatot, azaz nem fejelte le és még a szándéka sem az volt. Váradi meg érintés nélkül hanyatt vágta magát. Ezek miatt és a kiváltó ok miatt én nem tartom jogosnak az azonnali kiállítást – vagy ha ennyire meg akarták volna fogni a meccset és az indulatokat, akkor a kettős kiállítás lett volna korrekt (Váradit a provokálás és a rúgás miatt, Cakarunt a vitatott mozdulat miatt). A legjobb megoldás a kettős technikai befújása lett volna. Valamiért a… Olvass tovább »

Vilis79
Olvasó

Te vagy vak vagy, vagy fogyatékos. Hócipőm tele van az idióta hozzászólásokkal. Miért nem lehet azt mondani hogy jogos volt?( a szabályok szerint az volt). Felült a provokációnak, aki azt mondja hogy nem volt jogos,az olvassa el a szabálykönyvet.

makelovenotwar69
Olvasó

Tanulj már meg olvasni!
Azt mondtam, hogy szerintem nem volt fejelés, meg annak szándéka sem.
Ha az lett volna, akkor igen, jogos lett volna a kiállítás!
Dereng már?

Vilis79
Olvasó

Ezt olvasva rájöttem, biztos hogy fogyatékos vagy

hajrabulls
Olvasó

Sokszor megnéztem 50%-os sebességen a lassítást és a következőket véltem felfedezni. Váradi valóban lök egyet Cakarunon, amíg a pattanót várják, majd utána olyan, mintha beakadna a jobb lába Cakarun bal lába mögé, aki ezt – mivel emiatt kicsit megbotlik – szándékosságnak véli (szerintem, ez véletlen volt) és ezért hátra lépés/botlás közben bal kézzel kicsit lök Váradi irányába (úgy tűnik a videon, hogy a botlás miatt nem érte azonban el). Ezt követően mellel egymásnak mennek. Itt már nyilván Váradi is érzékelte, hogy helyzet van, de nem hátrált ki belőle. Az összemellezés után Cakarun megint lök egyet Váradin, aki viszont továbbra sem… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Váradi kosárlabda tudását nem kérdőjelezi meg senki, és nem tette eddig sem, de azt hiszem ez után, a hasonló színészkedései miatt eddig sem túl magas sportemberi megítélése még jobban a béka segge alá kerül! Sokan emlegetik, hogy fejelési szándék is egyből kiállítás, ami joggal így is van rendjén, de egy apró dolgot elfelejtenek leírni, mégpedig azt, hogy ugyanez vonatkozik az ütő és rúgó mozdulatokra is!! Márpedig az tisztán látható, hogy ez színészkedés, tehát nem volt kontakt, mert ha lett volna és attól esik hanyatt akkor az irányítatlan mozgásában benne van akár egy lendülő láb is, de mivel az alső kameraállás… Olvass tovább »

heyho
Olvasó

Ha jól tudom megkapta a technikait a színészkedésre, mi a probléma?

Redbid
Olvasó

Szerintem leírtam világosan.
Esetleg annyit hozzá, hogy az említett Richardsos szituban, zete játékost állítottak ki, ő pedig technikait kapott, majd zete kezdeményezte az ügy kivizsgálását aminek az lett a vége, hogy Richardsot is eltiltották a felvétel alapján.

Black Bird
Olvasó

Pont fordítva… ha megfejelnek, eldőlsz mint egy zsák, összerogysz. Ő lendületből ült seggre, a fejelő mzdulat során gyenge kontaktus volt,aka színészkedett, rájátszott (kapott is érte technikait, rendben vagyunk). Próbáld ki, ülj le lendületből hátrafelé seggre, legalább egyik lábad lendülni fog felfelé, ha nem mindkettő, jellemzően az erősebb lábad teszi ezt)

Redbid
Olvasó

Magyarázni lehet ja, de azért valahogy érdekes módon a kezeit le tudta tenni, a bal lábát is be tudta hajlítani, de tény az az egyensre feszített jobb láb a felhúzott lábfejjel “valahogy mégiscsak nem jó helyre került”. A fejelés sem volt tökéletesen kivitelezett, csakúgy a rúgás sem, de mivel mindkettőnél a szándékot kell “díjazni”, ezért ez egy páros kiállítás kellet volna legyen! Már csak azért is mert, ezen felűl Váradi a bírókat is rendesen felültette, és ennek meg jó lenne elejét venni, hiszen ilyet azért aki sportolt tudja nem is olyan nehéz kiváltani egy felfokozott hangulat során!!! Tehát ha ez… Olvass tovább »

Black Bird
Olvasó

Ha szerinted rúgás volt, miért van az, hogy egyik Szolnoki játékos(Cakarun a nyilatkozatában sem) sem utal rá? Még halványan sem. És légyszíves ne legyen az a válasz, “mert ő férfi”.

Redbid
Olvasó

Negyon szeretitek ti ott keverni a dolgokat 🙂
Van egy felvétel, egy tény, egy kiindulási pont, amint az látszik!

Amiről te beszélsz az már ennek csak a félremagyarázása!!

heyho
Olvasó

Elméleti síkon, ha Benedek nem dobta volna el magát és esetleg még technikait sem kap színészkedésért, Cakarunt meg a szabálykönyv alapján ugyanúgy kiállítják a mozdulatért, akkor a szolnoki szurkolóknak minden oké lenne?

Roundmend
Olvasó

Cakarunnál nem véletlenül pattant el az adrenalinlaszti, hiszen Váradi taszajtó mozdulata a kizárásnál sokkal határozottabban és nagyobb erővel irányult a szolnoki hátára mint Cakarun fejelést imitáló megmozdulása. Fordított esetben ha Váradin ekkorát lökött volna valaki hátulról, még a mentővel is elvitette volna magát gerinctörést színlelve. A sporik pedig csesztek videózni a kosárszerzés előtti-közbeni történést, csak azt elemezgették ami utána történt…

heyho
Olvasó

Hát igen valami hasonló videózás miatt itt a vita a fórumon egészen a tegnapi napig.

Motoros
Olvasó

Nem csak a lökést vette zokon, hanem azt is hogy a suttyó a jobb lábát beleakasztotta a vadlijába, ott kezdődött minden.

Black Bird
Olvasó

akkor nézd meg kicsit elöbbről, hol is kezdődött minden 🙂

Motoros
Olvasó

Amilyen a mosdó, olyan a törölköző,
Amilyen a KAPITÁNY, olyan a Csapat.

Ez Silverhely????

Vesszen a tökfilkóóóó????

Motoros?️?️?️?️

Answer
Olvasó

Ez a Váradi egy utolsó mocskos szemétláda patkány.Nem tudom mi történt ezzel a féreggel az évek alatt de régen én nem emlékszem hogy ilyen lett volna.simán őt is ki kelett volna állítani.

Tomi
Olvasó

Nem a szolnoki szurkolók vitatják ezt a jelenetet, hanem mindenki aki látott már kosárlabda mérkőzést és nem teljesen hülye.

2lee14
Olvasó

De persze a döntő első meccsén a végjátékot eszünkbe se jusson vitatni hisz ott semmi vitatni való nem volt, ugye? Mert akkor az volt hogy mi sírunk így meg úgy, veszíteni emelt fővel stb stb. Hát most akkor viszont, veszíteni tudni kell!

donnarumma
Olvasó

Vajon miért nem szidja senki Cakarunt?
Aki sztárgázsiért cserébe amatőr módon kiállítatja magát!? Nehéz helyzetbe hozva csapatát? Idegbeteg volt az egész banda, amig el nem dőlt a meccs.

WSreborn
Olvasó

Sokadik alkalommal is megnézve azt mondom, hogy Kornél, Judit minden tiszteletem a tiétek, DE!!!
VÁRADI BENEDEK TE EGY BÜDÖS TETVES KIS FÉREG VAGY!!!

nezo828
Olvasó

Hozzászólásaidban már másodszor olvasom a Judit nevet. Ki az a Judit? Mert ha Benedek (és Kornél) sajnálatos módon nemrég elhunyt édesanyjára gondolsz az Ő keresztneve Ildikó és én is tisztelettel gondolok rá.

WSreborn
Olvasó

Igen igazad van, Ildikó, valamiért Juditra emlékeztem

Tarifa
Olvasó

Váradi rálépett Csakarun cipőjére, mert nem tudta őt kikerűlni. Eközben a cipőfűző kioldódott. Próbáltad már úgy bekötni a cipődet, hogy nem hajolsz előre?

Falcofan
Olvasó

De az is lehet, hogy Váradi tudatosan fejeltette le magát. Közvetlen közelről megkérdezte a szolnokit, hogy te vagy az a Cakarun ? Ő meg csak bólintott.

nezo828
Olvasó

Ez bizony egy lehetséges opció, mint verzió mindenképp figyelembe vehető! Ám az is lehetséges, hogy Cakarun szájhigiéniája hagyott kívánnivalót maga után és közelről beleszagolva váltott ki ilyen reakciót Váradiból.

Black Bird
Olvasó

Megnézve vagy 80-szor a fejelő mozdulat megvolt. Kiállítás. Pont. Benke is kaphatott volna még egy tekót. Igaz. Beni provokált. Ez is tény. DE ez a trashtalk része, minden NBA meccsen látni ilyet. Ilyen volt pl itthon Mészáros Zalán, Amerikában Denis Rodman, Fociban Hamsik, és még sorolhatnám. Persze az ellenfelek őket is utálják/utálták. Cakarunnál elgurult a gyógyszer, nem kezelte profiként a helyzetet. A technikai Váradinak is jogos. De aki szándékos rúgást lát, az mosson szemet, vegye fel a szemüvegét/tegye be a kontaktlencséjét. ahogy seggre ül, felfelé lendül a lába, beakad Cakarunba. Tény, nem húzta vissza, de ez nem agresszív, fejre irányuló… Olvass tovább »

oilers
Olvasó

Benke csak technikai ugyanazért? Ok? Ez a kettős mérce

oilers
Olvasó

benke és anderson ufc harcosként rohantak és meg volt a kontakt Cakarunnal gyakorlatilag ugyanaz a tett mint Cakarun

oilers
Olvasó

De egyébként ahogy írtam az egész egy nagy lufi, semmi, de mi szívtuk meg

Bozic
Olvasó

Ugyanaz???

Kovari Andras
Olvasó

Mit csinalt a Benke amiert kiallitanad? Odarohant? Kezdesz nevetseges lenni!

oilers
Olvasó

Teljesen igazan van!!! gyakorlatilag semmi nem történt, nem nevezném fejelésnek és benke cakarunhoz hozzáérését is a nulla kategóriába sorolnám de kit állítottak ki?

moldi56
Olvasó

Most hogy aludtam egyet a tegnapi “csodálatos” meccsre,véleményem az,hogy történt ami történt,a kiállításért kár.Ha mindkét játékos kap egy technikait semmi nem történt volna,mehetett volna a meccs rendes mederben szerintem akkor is a Falcó nyert volna.Így…viszont a remek izgalmas bajnoki döntőnek vége,a többi meccs már formalitás (remélem nem lesz igazam).A következő hazai meccsünket valószínű nem tudjuk hozni,a festékben súlytalanok vagyunk csak külső dobásokkal nem lehet meccset nyerni.A 4.meccsen már visszatérhet Cakarun,de már akkor nem valószínű hogy számítani fog.Véleményem szerint ezt a Földházi Tamást már vissza kéne vonultatni,nekünk ő nagyon rossz ómen,nem múlik el meccs hogy valakit ne küldjön ki tőlünk.Korábban még… Olvass tovább »

Csakaszombathely
Olvasó

moldi56

Szerintem nem kell temetni a csapatodat, ez egyáltalán nem lefutott.

1. Ugye emlékszel egy kupadöntőre, ahol az Olaj kb. 2/3-a sérült volt, és mégis tiétek lett az arany.
2. Center poszton mi sem állunk jól, Lake nincs, egy darab centerünk van.
3. Bármilyen furcsa, még Cakarun nélkül is nagyobb a szolnoki rotáció, értem ezalatt azt, hogy egy Zsíros, egy Rudner többet hozzá tud tenni a meccshez, mint a mi fiataljaink.
4. Cakarun a 4., 5. meccsen már lesz, extra motivációval, az biztos.

Black Bird
Olvasó

Ugyanez? hol van tőlük a fejelő mozdulat? Légy szíves mondd már el.

oilers
Olvasó

Tehát az egyik esetben a szándékot díjjazták (fejelés), mert az eredmény elmaradt azt nem is szankcionálhatták, mert szinészi játék lett az eredmény a másik esetben nem volt szándék? csak odafutott érdeklődni?? De olvasd el nekem az bajom h a bírók nem is foglalkoztak a fejelés után semmivel, ezzel ahogy írtam megfosztottak az egyetlen poszttól amiben talán erősebbek voltunk

oilers
Olvasó

Mert ha mindenkit szankcionálnak (végig nézik az esetet) ebben az ügyben akkor salamonni döntéssel mindenki kap egy technikait és kész nem lesz 3 kiállítás az biztos

Black Bird
Olvasó

Elolvastam. a többi játékos nem csinált fejre irányuló agresszív mozdulatot. az “odafutás, lökdösődés” technikai ezt te is tudod jól. a fejelő mozdulat más kávéház. Cakarun hülye volt, hogy benyalta…

oilers
Olvasó

Sztem nem, mert ha Cakarun ettől a semmi lökéstől homorít egy nagyot és fájlalja mindenét, akkor egy szemét testi sértő agresszív lesz egyből a lokdösődőből de így mivel lábon maradt, ez csak technikai, hát semmi különbség nincs sztem, ott “hibázott” (a hibázott idézőjelbe) h nem esett el és kezdett ő is szinészkedni, nyilvám a legfőbb hiba az volt h felült ennek az egésznek, ha tisztességesen lefejeli nincs vita ez tény, egyszó mint száz ez túlzás és párharc eldöntő fújás volt

Rouge
Olvasó

Igen, igazad van, abszolút természetes a testhelyzet… úgy esik el,
hogy a csípőnél közel 90 fokban,
térdizületnél pedig 180 fokban hajlítja a lábát.

És bónuszként jól seggbe rúgja a másikat
(nézd meg Cakarun mozgását a kontakt után, rendesen eltalálta).

Black Bird
Olvasó

Próbáld ki. ülj seggre lendületből (mert ezt megtette Beni, nem a fejelés erejétől ült seggre ez tény). a lendület miatt felfelé fog mozogni legalább egyik lábad. de ez még mindig nem fejre irányuló agresszív kontakt.

egismte1
Olvasó

Látszik, hogy sohasem sportoltál! Az egy tökéletes, szándékos felfelé rúgás volt.

Black Bird
Olvasó

mellélőttél (nb3-ig jutottam “fénykoromban”, futball) mégegyszer. lassan. Próbáld ki. ülj seggre lendületből.

egismte1
Olvasó

Ne kell megmagyaráznod a nyílvánvalót

Praenoricum
Olvasó

Még egy ilyen cikk, még egy nap és kiderül, hogy a labda volt a hibás…

Luffanat
Olvasó

Én tényleg semleges szurkoló vagyok és nagyon sajnálom ezt az egész jelenetet. Szívesebben néztem volna egy olyan meccset, ahol Cakarun pályán van, mert nélküle most összeesett a Szolnok. És szívesebben nézném úgy a következő meccset, hogy ott is ott van a pályán. Legyen mindkét csapat teljes és dőljön el úgy a bajnoki cím. Persze ez már nem így lesz sajnos, azt viszont remélem, hogy a Szolnok összekapja magát, és szoros meccseket láthatunk az elkövetkezendőkben – hangsúlyozva, hogy nekem egyébként mindegy, hogy ki nyer. Csak legyenek jó meccsek, ne harminc ponttal verje egyik a másikat. Más: ennek a Taiwo gyereknek fel… Olvass tovább »

Natko
Olvasó

Váradi egy bunkó szinész,kettős kiállítás kellett volna alkalmazni!

oilers
Olvasó

Most láttam vissza, benke mellett andersont is ki kellett volna állítani (agresszívitás+ kontakt), ha Cakarun “tette” patikamérlegen lett megmérve, jogosan elvárható lett volna oda-vissza, de végig sem nézték az esetet, megálltak a fej 1 cmes előremozdulásnál és ezen lamentáltak percekig, ez a hatalmas hiba ebben a sztoriban, egy poszton voltunk talán erősebbek, most már ott sem….

Kovari Andras
Olvasó

Sot… jovo hetfon zartkapus meccset Szombathelyre illetve az osszes labdat elvenni, hogy a heten ne is edzhessenek!

oilers
Olvasó

Igazad van amúgy, én még a csarnokot is bezáratnám…. de én a bírókról beszéltem és arról h hanyag munkát végeztek mikor a felvételeket nézték… Nem érdekel h váradi h szinészkedett, csak annyit írtam h elmaradt több itélet ebben az esetben

Kovari Andras
Olvasó

Amikor azt irtad, hogy Benke mellett Andersont is ki kellett volna alltiani ott erkeztunk el arra a pontra, hogy lapozzunk…

Black Bird
Olvasó

+ az Arénát beszántani és sóval behinteni!

Szimba
Olvasó

Teljesen semlegesként minimum ,hogy Váradit utólag eltiltják(színészkedés és rugás miatt),vagy a kiállított szolnoki játékosnak az eltiltását eltörlik.Ez FÉRFI kosárlabda! Két kakas ágaskodott ennyi volt,illetve csak egy ,mert a másik csibének is szar volt(Váradi egyébként nagyon extrát játszott,nincs erre a színészkedésre szüksége)A bírók ezzel a döntéssel belenyúltak a párharcba(én 3-1-es Falco győzelmet gondoltam a párharc előtt,szerintem így ennyi is lesz!

Kovari Andras
Olvasó

Tenyleg tok komolyan kerem, hogy indokold mar meg Varadit miert kellene eltiltani es Cakrunt pedig felmenteni?

Barro
Olvasó

Értelmező olvasás: nem és hanem vagy nagy a különbség…lehet neked nem. Buzi váradi provokált kétszer ment neki Cakarunnak, majd esés közben rúgott. Úgy nem lehet elesni mikor megfejelnek hogy közben a lábamat jó magasra kirúgom.

Black Bird
Olvasó

a lábát lendítette és nem rúgott. ez nem agresszív fejre irányuló kontakt, mint Cakaruné. mivel tényleg lendületből esett (ez tény, járt a tekó), hogyne lehetne úgy esni, hogy a lendület viszi a lábát. Próbáld ki.

IstiPisti
Olvasó

jászaimaribenikebunkó egy mocskos patkány , persze egy negyedosztályú brazil sorozatban jó lenne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabbbbb
Olvasó

Micsoda újságírói bravúr, hogy lázas oknyomozó munka árán előkerült a jelenet:)

Tomi
Olvasó

Szégyent hozol a családodra te kislány! Nem vagy sportember, sőt férfi sem. Ne lepődj meg, ha valaki egyszer eltapos, amikor a földön vergődsz.

Sajka
Olvasó

Varadi egy igazi bunkó provokátor, nem csoda, hogy sokan utálják a színészkedéséért, az állandó arcoskodásért, reklamálásért.
Pedig jó játékos, de ezek a tenyérbemászó dolgai miatt nagyon ellenszenves.

PL
Olvasó

sokan tisztelték a ponterős, jó játéka miatt, köztük én is.
Erre jön egy ilyen jelenet, és kb összetöri a róla alkotott képet. Kár érte, komolyan.

Sajka
Olvasó

Ahányszor látom ezt a Váradit játszani valami miatt Mészáros Zalán ugrik be. Ő is egy jó képességű játékos volt, de szintén egy undorító stílussal párosult.

nezo828
Olvasó

A meccsről szóló poszt alatt egy hozzászólásra adott válaszomban már kifejtettem, hogy nem tetszett amit láttam. Ennek oka lehet az, hogy a 80-as évek grund-kosárlabdapályáin szocializálódtam, ott a faultoknak hangjuk volt, nyomot hagytak. Aztán amikor pályára kerültem (persze “nem a legmagasabb szinteken”) ott sem volt lehetőségük a játékvezetőknek videózgatni. Tegnap ezt megtehették és szerencsére meg is tették, többször visszanézték mi történt és azt gondolom a szabályoknak maximálisan megfelelő ítéletek születtek. Cakarun hibázott, nagyot, “Zidane effektusba” került és hátrányba hozta csapatát, ennyi történt. Amikor visszajött az öltözőből és a lelátó mellől figyelte a történéseket szerintem már ezt Ő is így látta.… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Az első, vitatott meccs után is azt írtam, hogy megértem a szombathelyi szurkolók felhaborodását. Ettől szurkoló a szurkoló.
De a tegnapi után is kimondható ugyanez. Sőt, ha a csapat egyik legjobbja száll ki a nagyon fontos 3.meccs előtt, még jobban érthető, ha valaki felháborodik.

Nagyon nehéz lesz ezt semleges szurkolóknak semlegesen nézni, de én azért majd megpróbálom.

Nekem továbbra sem Benitoval van bajom, hanem az ilyen sportszerűtlen jelenetekkel. Enélkül is behúzta volna a Falco. Most adott egy témát, ami sokáig vitatéma lesz, közben meg a lényeg, a játék veszik el. Amit minden szurkoló szeret és imád.

Rouge
Olvasó

“…Nem ez az első alkalom, hogy Földházi Tamás tendenciózus ítéletekkel nyúl bele a „meccsbe”. A MAFC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen Vojvoda Dávidnak ítélt alaptalanul sportszerűtlen faultot, ami miatt a csapatkapitányunk nem léphetett pályára a Zalaegerszeg ellen. Ekkor még azt gondoltuk, hogy véletlen, de ugyanez a „bíró” ma másodszor próbálta szándékosan téves ítéletével „elcsalni” a meccsünket. A Kaposvár elleni mérkőzésén Nikola Pavlicsevicset büntette – véleményünk szerint jogtalanul – két technikai hibával, így meghatározó játékosunk kénytelen lesz kihagyni a holnapi mérközésünket. Elvárjuk, hogy Földházi Tamás álljon ki a nyilvánosság elé, ha valami problémája van a csapatunkkal, és mondja el, ha van valami… Olvass tovább »

Tomi
Olvasó

Egy ember büntetlenül tönkreteheti egy klub éves munkáját.
Az ország legsportszerütlenebb játékosa meg tovább fetrenghet a pályán.

Csakaszombathely
Olvasó

Így van!

Elvárható, hogy a fejelő mozdulatért, amiért mindenhol kiállítás jár, szolnoki játékos piros lap helyett kockacukrot kapjon!

Sajka
Olvasó

Így van!
Elvárható, hogy a rúgásért, – amiért mindenhol kiállítás jár – meg az utána történő vállaskodás miatt a szombathelyi játékos egy szimpla technikai helyett piros lapot kapjon szintén.

Csakaszombathely
Olvasó

Különben is, Cakarun ott sem volt!!!

Csakaszombathely
Olvasó

Azért aki ebben szándékos rúgást lát, az szolnoki szemüveget vett fel.

egismte1
Olvasó

Ne akarj már vaknak látszani, baszki! Még rá is lendít. Te felmentett voltál testnevelésből?

Black Bird
Olvasó

ez is a bikaviadal része.

SPARTAN
Olvasó

A csibészséget bírom, de ez aljas provokáció volt. Váradi az alapvonaltól lépett Cakarun felé, aki előtte állt és szövegelt, és persze Váradi nekiment, és persze le is pattant róla… Ha itt Cakarun hátravágja magát, akkor most a Falcósok sírnak. A fejelő mozdulat meg szerintem baromira nem az volt. Cakarun feje le volt hajtva és oda hajolt, és Jászai meg szépen hátra hajolt ( léphetett volna is el előle, vagy hagyja hogy a buksijuk összeérjen és vicsoroghattak volna egymásra ) majd inkább dobott egy hátast… Tipikus bármely sport mérkőzésen előforduló jelenet, amikor két játékos összeakaszkodik és dominanciát demonstrál. A különbség hogy… Olvass tovább »

Tomi
Olvasó

Aki már látott kosarlabda mérközést az tudja, hogy gyértelműen csalás történt, teljesen felesleges ezen vitatkozni.

A harmadik meccsre olyan körülményeket kell teremteni, hogy se a bírók se ez a szinész csűrhe még a pályára se merjen kimenni!

Noname
Olvasó

Már dolgozik rajta a polgitok!

PL
Olvasó

gyuri bá is melózott eleget.

Csakaszombathely
Olvasó

Miért mi lesz Szolnokon? Megint kővel dobálás?

Tomi
Olvasó

Remélhetőleg.

Black Bird
Olvasó

hozod a zacskó követ?

Kovari Andras
Olvasó

Tompika latom mar kora reggel velunk ebredsz! Aludni azert tudtal?

Noname
Olvasó

Cakarun butaságot csinált, a szabályok szerint ez egyértelmű kiállítás.
De ne izguljatok! Szalay már toborozza a vazallus bírókat péntekre!
Vagy módosítják a szabályokat, a kiírást mint az Adria kupa idején.
Az ország minden pontján népszerű Szolnok miatt csináltak középszakaszt, ahová bajnoki meccs nélkül az első helyre érkeztek. Ezért is imád benneteket az ország, meg a videóitok miatt. Mi tavaly 17 BL meccset játszottunk, nem kaptunk semmilyen kivételt! Nem is kértünk,
De mindenki nyugodjon le, Szalay múlt szombaton kimondta a tutit!
” A Falco a jobb csapat, de a Szolnok nyeri a bajnokságot!”
G
Dőljön mindenki hátra és nézze a pénteki meccset!

WSreborn
Olvasó

Neked aztán van bőr a pofàdon, ilyen faultarány és dirty play után ilyet írni.
Szánalmas

Noname
Olvasó

A szolnoki szabálykönyv szerint egálnak kell lenni a falt aránynak?
.

Noname
Olvasó

Tegnap mi sajnos kifejezetten puhán védekeztünk az elején.
Tiszta dobóhelyzeteitek voltak betörések, testi Kontaktok nélkül.
Arra nehéz faltot fújni.
A pofa vastag bőréről szolnoki ne nagyon irogasson!

PL
Olvasó

ez egy nagy kamu amit voldemort elkezdett, szalay meg a kornyeken se volt.
Meddig égetitek ezzel magatokat?

Mondjuk ennek már lehetne jogi vonzata is.

Noname
Olvasó

Szerintem is!?

Noname
Olvasó

Szombaton nem volt a szolnoki meccsen?
Ennek nézz utána!

PL
Olvasó

le vagy maradva.
Megírta egy szolnoki kollega, hogy honnan nezte a meccset.
Fizikai képtelenség, hogy beszóljon ilyet.

azért egy ilyet kitalálni az nagy szintlépés. Lehet jogi vonzata.

Noname
Olvasó

Miért azt írtam, hogy a pályára kiabálta be?
Olvasd el mégegyszer amit írtam!
Miért gondolod bele, hogy mi lehetett ennek a mondatnak a háttere?
Akár mint szurkoló is mondhatta!,
Szövegértés!!!!!??

PL
Olvasó

Voldemort kollegáddal egyeztessetek már, hogy mit kamuztok.
Kezdtek szétesni, és tényleg nevetségessé válni.

vagy ha te vagy voldemort, ami itt előfordulhat, akkor olvasd vissza mit írtál nemrég.

Noname
Olvasó

Szerinted szerencsés, hogy egy élcsapat polgármestere a szövetség elnöke?
Szerintem nem!
Képzeld, ha mondjuk Bebes István lenne az, mit kapnának tőletek a körmendiek?
Lezártam a vitát a magam részéről!
Pénteken folyt. köv.
Tartok tőle, hogy az is “hangos’ meccs lesz!

PL
Olvasó

Ez már egy másik téma, ami igen, szerintem sem szerencsés. De felesleges ilyen hülyeségeket kitalálni.

Pénteken sok fog múlni a Jv. trión. Ha nem tudják a meccset időben megfogni, nem mondom kétszer sem, hogy lehetnek hasonló jelenetek. A tegnapi is megelőzhető lett volna szerintem.
Hangosnak biztos hogy hangos lesz ?

Sajka
Olvasó

Tőletek már így is ömlik a sok szar Körmendre, pedig Bebes egy falu polgármestere csak. 🙂

Barro
Olvasó

Ja kihagytam…
6. Anderson két kezes lökése hátulról Cakarunt azonnali kiállítás! Azért mert nem esett el mint a köcsög attól még lökés volt mert Férfiból van nem kislányból.

Barro
Olvasó

Akkor én is leírom amit az első meccsen leírtak jelenetsort:
1. Váradi kilöki Cakarunt a palánk alól fault
2. Nem adja vissza a labdát bedobáshoz….technikai 1 (hamár mindenki annyia ismeri a szabálykönyvet)
3. 2 szer nekimegy Cakarunnak technkiai 2
4. Cakarun fejmozdulata sima kiállítás
5. Váradi eljátsza hogy lefejelték (hozzá sem ért) technikai 3
Ebből Váradi csak 1 technikait kapott, őt is ki kellett volna állítani de ő a következőn játszhatott volna.
Eddig én nem osztottam ezt a véleményt de most már biztos: Váradi a köcsög reinkarnációja….nekimegy kétszer cakarunnak mikor rájön kibe kötött bele eljátsza a kislányt….igazi köcsög….szóval pénteken TÁNCOLJ KÖCSÖG!

Rouge
Olvasó

6. Utánrugásért Váradi kiállítás, a következő mérkőzésen ő sem játszhat.

A többivel egyetértek, a végével is.

Csakaszombathely
Olvasó

Ahogy a szolnoki “szakértők” írták az első meccs után, mi nem tudunk méltósággal veszíteni.

Na, akkor lássuk, hogy is kell ezt!

( eddig csak a fröcsögés ment, a végén kiderítitek, Váradi magát fejelte le, Cakarun ott sem volt )

PL
Olvasó

megnéznélek titeket a méltósággal, ha egy Perlt allitanak ki, es nem játszana pénteken.

Xero
Olvasó

Na hát azt megnézném, hogy valaki Zozóból kiprovokál egy fejelést…

Stockalone
Olvasó

Cakarun egy angyal!!! ???

PL
Olvasó

Benito di Caprio.

Black Bird
Olvasó

Kihagytad, hogy előtte Bruinsma gonosz módon a gyűrűbe dobta a labdát. 3 technikai és örökös eltiltás jár neki ezért. Bohócok…

HYPER
Olvasó

Váradi nagy rutinnal kihasználta ezt az esetet. Nincs az a játékos aki ne így tett volna. Úgy gondolom a játékvezetők nem az eset súlyosságát, hanem a mozdulatot büntették. A kosárban egy labda földhöz vágást is büntetnek.

PL
Olvasó

nincs játékos aki ne így tett volna?

De szerencsére van sok, aki nem igy tesz…koszonom nekik, hogy még van nézhető meccs!

ostoba egy mentegetés. rohejes.

JR.Benitez
Olvasó

Többször leirtam nálam ez páros technikai. De első meccsen sem bíróztam, most sem fogok. Egy gondolat. Azért azok az Olaj fanatikusok akik ivkovic, Alexe, Lakatos, Boldizsár játékán nőttek fel, azok hogy merik patkányozni Váradit??? Ennyire e elfelejtették ők miket műveltek? Soroljam??? De a legdurvább : akinek megvan nézze vissza hogy törött el Dunics keze Szolnokon. Figyelje a lábat, történik e szándékos oldalra kilépés. Elárulom történt. Azt valahogy könnyebben megemésztette arra mindenki. Pedig súlyos sérülést okozott. Me legyünk ennyire elvakultak könyörgöm, vicces és szánalmas is egyben. Ja és ne a halott szeretteit szidjuk, mert az meg….

PL
Olvasó

sorolj egy kis Csulacit is. Miattam kezdheted a köpködeseivel, meg a műeséseivel.

Nagy tanítómester.

Barro
Olvasó

akiket felsoroltál szolnoki oldalról kemény csatában harcoltak, nekimentek bárkinek nem fetrengtek a földön mint egy olcsó k@rva…csulaci,patkányköcsögváradi

Stockalone
Olvasó

Köszönjük a szolnokiaknak a sok elemző hozzászólást: ezek szerint Váradi nekiment Cakarunnak, provokálta, akarata ellenére a fejéhez rántotta a fejét majd hanyatt vágódva színészkedett.
Ebből ami igaz az a színészkedés, jogos is volt a technikai. De mivel Cakarun teljesen ártatlan volt, a videó is bizonyítja, Váradit még ki is kellett volna állítani.
Kész röhej…
(ui: persze egy fanatikus szurkolónak így kell viselkednie)

Best2
Olvasó

Mit kell ezen vitatni? Egy senkiházi külföldi lefejel egy magyart, Emberek!!! Aki ezt vitatja az hagyja el az országot!!!

PL
Olvasó

jólvan. már pakolunk is, mert te ezt mondtad…

???????

donnarumma
Olvasó

Na jó..ez talán egy picit elfogult?

WSreborn
Olvasó

Nèzz körül inkább a saját portádon, hogy kik hagyjàk el nap mint nap az országot…..

Marillion
Olvasó

A Szolnoki 21-es játékos kissé mintha meg taszíttaná a Váradit hátúlról akinek több se kell aztán igy érintkezik Cakarunnal aki ezt kötekedésnek veszi és bal kezével oda legyez váradi testére bal kézzel…na ezt meg már Beni veszi zokon….ami meg ezután jön az a két kakas esete a dombtetőn….amiből Cakarun kicsit tovább megy….a tőbbi meg oké…

Naffalco
Olvasó

“ Inkább foglalkozzunk a kosárlabdával és örüljünk neki, hogy vannak szurkolók, szolgáljuk ki őket”
/Poór Péter/

Noname
Olvasó

A pókharapó most is nyilatkozhat!
Na ez a bunkó tüzelte leginkább a hangulatot.

PL
Olvasó

Szolnok 3 dolgot tud tenni péntekig:

1. sírja tele a médiát, mint Okorn tette. De Potocnik nem fogja, nem olyan. Szóval ez kilőve.
2. oldja meg Cakarun pótlását, nehéz lesz, de ez van, ez a feladat.
3. minél több ember menjen meccsre, és szurkoljon.

Falco: játssza ugyanazt mint ma.

(csak ilyen felesleges jelenetsor ne legyen)

Ezekkel akkor talán lesz vegre egy olyan 3.meccs ami melto lesz a dontohoz, es nem 1,2 mp meg kiallitasrol beszelunk itt.

donnarumma
Olvasó

Nem olyan???? Ő a meccsen sírt nem a médiában..Ma kb a 40 percből 30 at reklamált!egy sima meccsen! Ebből 25 öt a pályán állva!
A többivel egyet értek…bár az Olaj átértelmezhetné a kemény agresszív védekezés fogalmát!(nem ziccerben odabasok,aláfekszek stb…)a kosárlabda nekik is jobban áll

PL
Olvasó

Miért, Okorn nem ott toporzékol az oldalvonalnál minden meccsen?
De, sőt….még a gyuri is beszáll néha. Ebben okorn sem jobb.

Amúgy én nem a meccsre gondoltam, hanem a meccs utáni nyilatkozatokra.

Nézd, titeket sem kell félteni védekezésben. Inkabb mindkettő csapat vedekezzen keményen, es a sporik fújják be korrekten, ha valami túlmegy a határon.

Szerintem ez a kakaskodas se alakul ki, ha a jv.k időben megfogják a meccset. Nem szidom a sporikat, mert ezren leirták róluk az igazat. Mindossze legyen egy jó 3.meccs pénteken.

donnarumma
Olvasó

Okornnál nagyrészt megszoktuk, Potocniknál nem..ezért is jegyeztem meg! Illetve nem is ertettem..főleg az elején amíg teljesen jól állt az Olaj..Potocnik meg, mintbaki nem normális! A játekosokra is ez ragadt át

PL
Olvasó

Oke ez igaz, hogy Potocniktól nem megszokott, es igazad lehet a többiben is. A feszultseg ragadós tud lenni.

donnarumma
Olvasó

Legyen egy jó meccs!:-)

PL
Olvasó

Ebbeb meg maximalisan egyetertek! ?

Johnyx
Olvasó

Cakarun mozdulata csak OLAJ volt a tűzre, szó szerint elvesztette a fejét, ez pályára nem való viselkedés!

milanka487
Olvasó

Mert Váradié igen….

donnarumma
Olvasó

Az technikait ért! Benne van a szabálykonyvben es meg is kapta ami járt

Leklibajsza
Olvasó

KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS:

Ki fogja a következő meccsen “fú mit kapsz te Szolnokon….” jeligével megbánni jobban, hogy megszületett?

Like: Váradi
Dislike: Benke

Vulcano
Olvasó

Én egyiküket se úgy ismerem, hogy összeszarnák magukat a szolnoki szurkolóktól. Szilinek is kb akkor ment a legjobban mikor fújolták.

fanaticfantastic
Olvasó

is

Tomi
Olvasó

Kőzápor…

wiley
Olvasó

Hát kb. a kőzápor az értelmi szinted Tompika…

Falcofan
Olvasó

Egyformán kakaskodtak, nem Váradi provokálta ki az esetet. Aztán Cakarun úgy járt, mint VIII.Henrik feleségei – elveszítette a fejét. Ilyent egy profi élsportolónak nem szabad csinálnia, bármilyen feszült is lehet a hangulat. Főleg csapatjátékosnak, amivel hátrányba hozza a csapatát, tudnia kellene kezelni az ilyen szituációkat. Váradi meg ha nem dobja el magát lehet, hogy a bírók észre sem veszik az esetet, hiába reklamált volna utána. Így viszont visszanézték többször is és meghozták a jogos döntést. Most őszintén, hasonló szituációban a szolnokiak nem játszottak volna rá, mint Váradi ? De a játékon kívüli szándékos fejelés függetlenül az erősségétől nem sportpályára való.

PL
Olvasó

melyik szolnoki játékosból nézed ki?
vagy melyik csinált ilyesmit úgy, hogy egy ország emlékszik rá?
(kerdesem komoly, nem lattam tul sok Szolnok meccset)

Xero
Olvasó

Hányszor történt olyan, hogy valamelyik felé fejeltek?

Falcofan
Olvasó

Csak általánosságban írtam ezt, adott szituációban a legtöbb játékos – csapattól függetlenül – reflexből eljátszotta volna a nagyhalált. De ha nem dobja el magát Váradi, akkor nem is járt volna a kiállítás ? Normális dolog sunyin odafejelni valakinek, ez belefér a játékba ?

Rouge
Olvasó

“… Verekedés, tettlegesség, illetve súlyos szóbeli sportszerűtlenség, durva szidalmazás esetén azonnali kizáró hiba is ítélhető..,”

Cakarunnak volt egy fejelő mozdulata, ami nem érte el Váradit, míg Váradinak volt egy utánrugása, ami elérte Cakarunt.

Ha az első kiállítást ér, akkor a második is.

Kár, hogy ezt már megint a bírók döntik el,
egy bajnoki döntőbe nem lenne szabad ennyire belenyúlni.

A vezérünk nélkül így azért ez már nagyon nehéz lesz, de nem adjuk fel.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Kovari Andras
Olvasó

erolkodj csak a sok hulyesegeddel! 🙂

Leklibajsza
Olvasó

Szerintem ez nem erőlködés, korrekten elismerte, hogy jogos volt a kiállítás.?

Kovari Andras
Olvasó

remelem holnapra osszeallit valami 6 oldalas kiadvanyt 🙂

moldi56
Olvasó

Splity jó lenne ha tárgyilagos lennél és ne védd a védhetetlent.Váradi elintézte…ezekután ne csodálkozzatok ha sehol az országban nem fogják megtapsolni.Neki nem az első ilyen esete volt,két évvel ezelőtt Tóth Ádámmal ugyanezt művelte.Amikor a kispadhoz ment nevetve kommentelt.Azt elismerem,hogy Cakarun is nagy hülyeséget művelt,mert tett egy fejelő mozdulatot ami nem érte el a fejét,mert ha elérte volna az biztos hogy ő sem játszott volna tovább.Lehet hogy bajnokok lesztek,de hogy a közutálat tárgya is,az biztosan.

donnarumma
Olvasó

Moldy a nagy vezéretek Cakarun intézte el! Ezt valahogy elfelejtitek!
Az, hogy ki a kozutálat tárgya meg szerencsére nem “mi” döntjük itt el!
(Mert a “paraszt” szolnoki fejelt ezt ne feledd!)
Veszítsetek méltósággal! Annyiszor mondtátok már,most mutassátok meg!nekünk a tobb sebtol verzo triplatkat el kellett viselni amin wgy meccs végkimenetele mulott, ti meg egy sima 30 ast, meg egy teljesen egyertelmu szabalykonyvben leirt dolgot nem tudtok???
Ti akik már írtátok hogy, győzni tudni kell, veszíteni tudni kell stb…tradíció-tudod!
Had lássuk ez mind mit jelent

O1G
Olvasó

Az, hogy már rég ti vagytok a közutálat tárgya nem kérdés a like/dislike-okból sem.
Viszont egy nagyon pici logikával azt is megértenétek, hogy itt nem azzal van a probléma, hogy ezt a meccset nem tudjuk méltósággal elveszíteni, hanem azzal van a probléma, hogy a következőbe is belenyúltak..

Kovari Andras
Olvasó

Mivel nyultak bele? Azzal, hogy egy fejelo jatekost kiallitottak? Az lett volna belenyulas, ha az eset megtorlatlan marad!

JR.Benitez
Olvasó

Moldi ne haragudj. Azért neked írom mert tudom hogy te láttad Szojant Olaj mezben. Szóval, azok után amit tőle láttál hogy van merszed bárkit is elítélni???? Az rendben volt? Pont hogy nálatok játszott az elmúlt 30 év legkevésbé korrekt embere…. Vagy Báne kéztörése???? Ne legyél ennyire elvakult kérlek, nem áll jól. Potocnik 9 másodperc után lett figyelmeztetve. Az elején minden Olaj kosár után megfordult a kispadotok plexit ütögetve hergelt… Hagyjad már….

PL
Olvasó

azert kálmánról ne hallgassatok… ???

Kovari Andras
Olvasó

Moldi! Targyilagos vagyok! Es jo lenne ha Te is az lennel. Ahogy korabban irtam nem ma kezdtel Te sem meccsre jarni tehat tisztaban kell lenned a szabalyokkal. Szerencsere adta a tv es mindenkinek egyertelmunek kellene lennie mi tortent tegnap! De mar ott tartunk, hogy Cakarun nem is fejelt meg Varadi rugott, es egyszerre 3 tekot kellett volna kapnia. Azert egy kicsit kezd nevetseges lenni ez a tortenet! De nezzuk mi tortent! A palank alatt volt egy kis lokdosodes egy radobas kovetoen. Ez igy van rendjen. Aztan volt egy verbalis odamondogatas majd testel egymasnak feszules. Eddig ki lehet mondani mindket jatekosnak… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

“A bajnoki döntőbe nem szabadna ennyire belenyúlni.”
A plafon nen szakadt rád miközben ezt leírtad? Valahogy az első meccs után nem voltál ennyire érzekeny.

Leklibajsza
Olvasó

Azt ez első meccsre írta. Nem kell mindig rosszat feltételezni róla.

PL
Olvasó

az első meccs max egy jv tévedés volt, nem egy provokálás utáni kiállítás.
Vicces a 2 esetet összemosni.

Vulcano
Olvasó

Vicces, mert az egyik egy finoman szólva is véleményes, fault vagy lépés nem meg ítélés. A másik pedig egy fejelő szándékból fakadó jogos kiállítás. Szóval igazad van. Nem összehasonlítható a kettőt.

PL
Olvasó

az elsőn nem állítottak ki senkit, ugyanaz a 2 csapat futott ki ma, vagyis tegnap a parkettre.

Kovari Andras
Olvasó

Az elso meccsen kit kellett volna kiallitani? Ne mossuk mar ossze konyorgom! Ott tortent egy szabalytalan elzaras, majd egy lepes es egy gyoztes kosar! Tegnap pedig tortent egy fejelo mozdulat ami a szabalyok szerint azonnali kiallitas akkor is ha szolnoki jatekos koveti el a dontoben!

Marillion
Olvasó

A vezéretek nélkül? A sebzett vad esete!…lehet hogy pont ezzel jártunk éppem mi rosszabbul! Az elsőn Benkére utaztatok egész meccsen aztán dacból megszórta magát…most aztán pénteken az ősszes Szolnoki a csarnokban Váradi fejét akarja….és ha ez is rosszúl sül el?

PL
Olvasó

ezt magad sem hiszed el szerintem.
Cakarun kiallitasa kb olyan mintha Toletek Perl vagy pont Varadi lenne kiallitva.

Persze lehet sebzett vad esete….de itt nem hinném.

Hacsak Gasper P. nem talal ki valami tenyleg ujat.

fanaticfantastic
Olvasó

Kétes a siker innentől… Ne légy rá büszke.

donnarumma
Olvasó

Rúzs szeretnélek idézni:”a kutyák ugatnak, a karaván halad”

in_vitro
Olvasó

A helyszínen is láttam, s most megnéztem lassítva is, de most is azt láttam, hogy a Cakarun kétszer meglöki Váradit, majd tesz egy fejelő mozdulatot. Váradi elesik (ok nélkül), lendül a lába, de szerencsére nem éri el az ellenfél játékosát (nem szándékos a mozdulat, az esés kontrollálatlan részének következménye).
A játékvezetők visszanézték, a szabálykönyvnek megfelelően kiosztották a büntetéseket.
Jó éjt!

Pbask
Olvasó

én is így látom. Szándékosan megnéztem 3x a videót, mert az előző cikknél sokan pedzegették a rúgást,de addig nem akartam állást foglalni, míg nem nézem meg újra.
Fordított esetben is ezt gondolnám.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés