Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ezt a jelenetet vitatják a Falco-szurkolók – VIDEÓ

Megvan a felvétel a végjátékról!:

:

Döntőhöz méltó mérkőzésen verte 80-77-re a Szolnok a Szombathelyt a 2020/2021-es évad fináléjának első mérkőzésén. A hazaiak 1.2 másodperccel a vége előtt, 77-77-es állásnál jöhettek oldalbedobással, de ennyi idő is elég volt nekik – pontosabban Badzimnak – ahhoz, hogy bedobják a győztes triplát. Az esettel kapcsolatban a szombathelyi szurkolók azt vitatják, hogy Warner szabálytalankodott-e Benke Szilárddal szemben, illetve azt is, hogy elindult-e az óra időben.

Az esetről a BB1.hu természetesen nem foglal állást, a videót megmutatjuk, ez alapján mindenki eldöntheti, hogy mi történt.

A végjátékról az M4 Sport Facebook oldala tett közzé felvételt:

HIRDETÉS

141 hozzászólás

141
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
42 Comment threads
99 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
55 Comment authors
agyasBarroGesztDávidCsakaszombathely Recent comment authors
voldemort
Olvasó

Olvasom a hozzászólásokat, ki mit nem tud emelt fővel és melyik oldalon. Már bocs, de akkor a Szolnok sem tud emelt fővel nyerni! Jöttök itt azzal, hogy milyen hibák voltak a meccsen a játékvezetőktől. Azt felejtitek el, hogy nem mindegy, hogy mikor hibáznak. A meccs közepén egy értelmetlen technikai, ugyan már, megy kicsit a hörgés, aztán annyi. Senki nem fog rá emlékezni. De egálnál, végjátékba belenyúlni… az igenis súlyos! Nézzetek magatokba, ti is ugyanígy vernétek a tamtamot, ha ez veletek történik. Pláne, ha tendenciózusan. És mivel kezd unalmas lenni ez a “ismerjétek el, hogy szarok vagytok” meg a “megvásároltok mindekit”… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Milyen jó manipulátor vagy. Gratula! Elbuktok egy meccset. Elkezdtek bírózni,vádaskodni. Köztiszteletben álló embereket csalással rágalmazni. Hisztiztek, Toporzékoltok. Videóztok…. Amikor a győztes oldal ,megemlíti,hogy azért nem eszik olyan forrón a kását,mert ide is és oda is hibáztak a bírók, (Lábnak ítélt,hiba…stb,,,) akkor az jön,hogy a nem tudtok emelt fővel nyerni. Tipikus!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Nem is lehetett volna ilyen szoros vége a rengeteg Perl bűntető,a láb…. a Warner ellen meg nem adott fault..stb,stb,stb,, megfelelő fújása esetén. Szóba sem jött volna ha ti nem bíróztok. Badzim dobta be! Nem a bírók! Általában nektek “jól” fújnak. No! ha ez elmarad és egál,,körüli hibával dolgoznak a bírók,akkor már itt a világvége Falcoéknál. A meccsen amúgy végig a büntetők tartottak benneteket az Olaj közelében. Inkább oda fújtak,mint ahogy azt általában megszokhattuk már.Továbbá a végén a hiszti tárgyául szolgáló eset sem egészen úgy van ám ahogy ti sulykoljátok. Összejött a kényszerdobás. Nyert az Olaj. pont. Óraindítás,stb. Emberek becsületébe gázoltok….mind.… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Ha Szalay ilyet mondott dombon ülő vadászkutya legyek… ez már tényleg ultra brutál provokáció..

Rouge
Olvasó

“… Viszont ez pont így és pont ott történt…”

Bizonyíték?

agyas
Olvasó

“Ugye lesz olyan cikk is kedves BB1, hogy:
“Ezt a jelenetet vitatják az Olaj-szurkolók VIDEÓ”
???

Ezek a falco szurkolók sem nyerni,
sem veszíteni nem tudnak emelt fővel.

Nem a sportpályán a helyük, hanem egy rozzant kocsmában a csocsó asztal mellett.
Ott hőböröghetnek és arcoskodhatnak kedvükre.

Tisztelet a kivételnek (annak a háromnak),”

Kijöttél a kocsmából, de ettől rövidtávon nem lett több eszed. Hőbörögni meg te tanultál otthon, anyádtól. Vedd már észre te szerencsétlen, hogy ezt az oldalt Kaposváron írják.

Geszt
Olvasó

többször megnézve, tényeknél maradva, időrendben:
1. Warner támadófault
2. Badzim lépéshiba
3. Badzim extra tripla
4. Szolnoki győzelem, Falco vereség
megítélés az eseménysornak meg úgyis egyedi és szubjektív.

Barro
Olvasó

Kihagytad: 0. Warner betörésénél ziccerénél fault warner 2 dob 4 el vezetünk….a többi pontodnak semmi érteleme ezek után.

voldemort
Olvasó

Itt kezdődik a probléma. Egy hiba nem lehet egyedi szubjektív megítélés. Mert az 1. pontból ered minden. Nem a kosárjót kell videózni, hanem ami előtte volt. Itt merül fel a játékvezetői alkalmatlanság. Ha azt sem tudja, mit kell videózni, hát akkor kecskét vezessen, ne meccset.. Minek akkor a szabálykönyv? Minek a rengeteg teszt meg videóelemzés a jv-knek, ha hülyék maradnak és nem tudják alkalmazni a tanultakat? Hány éve fújnak, pés egy mm-t sem fejlődnek? A többi mellékes.

bp
Olvasó

Úgy tűnik kelleni fog az egész meccs lassítva 🙂 Lentebb jól látszik mennyire félrevezető tud lenni ha egy 1,5 órás eseménysorból csak 8 másodpercet emelünk ki. Mintha előtte minden döntés tökéletes lett volna. Azt is kérjük! Az összeset! Majd vonunk egy mérleget.

Rouge
Olvasó

Ugye lesz olyan cikk is kedves BB1, hogy:
“Ezt a jelenetet vitatják az Olaj-szurkolók VIDEÓ”
???

Ezek a falco szurkolók sem nyerni,
sem veszíteni nem tudnak emelt fővel.

Nem a sportpályán a helyük, hanem egy rozzant kocsmában a csocsó asztal mellett.
Ott hőböröghetnek és arcoskodhatnak kedvükre.

Tisztelet a kivételnek (annak a háromnak),

Leklibajsza
Olvasó

Ez a “nem tudtok nyerni/veszteni emelt fővel” mantra… Nektek is lehetne minden egyes meccs után írni, főleg neked. Csak semmi értelme.

fanaticfantastic
Olvasó

Ez nem mantra. Tény!

Leklibajsza
Olvasó

Én is ezt mondom, örülök, hogy egyetértesz.

fanaticfantastic
Olvasó

Most azt érzed,hogy szellemi fölényt harcoltál ki? Remélem ,hogy kb. ilyen fölényben lesztek a Szolnok ellen..:D Szövegértelmezés! ” Ez a nem tudtok nyerni/veszteni emelt fővel mantra” Ezt írtad. Erre írtam,hogy nem mantra hanem tény. Ne kelljen már elmagyaráznom. Ne hozz szégyent a magyar tanárodra,kérlek. Többet érdemel. Érzem!

Leklibajsza
Olvasó

“Nektek is lehetne minden egyes meccs után írni, főleg neked. Csak semmi értelme.”
Ha az általad kiemelt mondat tény, akkor rátok is alkalmazandó, a fenti indokok alapján.
Minden meccs után ki lehet emelni valamit, ami miatt nem viseli az adott szurkoló “emelt fővel”.
Egyébként köszönöm megvagyok a magyarommal. ???? Bevallom, alaptalanul feltételeztem, hogy képes vagy absztraktabban értelmezni.

fanaticfantastic
Olvasó

Nem enyhén vagy nagyképű. Sajnos nincs mire.

Leklibajsza
Olvasó

“Ne kelljen már elmagyaráznom. Ne hozz szégyent a magyar tanárodra,kérlek. Többet érdemel. Érzem!”
Csak nem szeretem ezt a pökhendi arroganciát.

fanaticfantastic
Olvasó

Jó. Ebben igazad van. Kihívóan fogalmaztam. Elnézést ezért. Viszont ,gondolom egyértelmű,hogy miről is szólt a hozzászólásom. Amit ,te próbáltál,cinikusan félremagyarázni.

Csakaszombathely
Olvasó

Egy sem……
Egy szolnoki sem írta azt, hogy figyelj, Warner tényleg szabálytalankodott, meg nem lett időben elindítva az óra, de mákunk volt, elengedték, győztünk.
Egy sem.
Ehelyett kocsmáztok, csocsóztok….
Nem tudtok elegánsan, emelt fővel nyerni.
Marad a kővel dobálás, és egyéb szolnoki szokások.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Pedig megtalálhatod, amit keresel!
Annál a hsz-nél van, ahol a szombathelyiek írják, hogy a Warner ellenit le kellett volna fújni

Csakaszombathely
Olvasó

Oké, lehet, hogy így van, csak én nem emlékeztem rá.
Egyébként a szolnoki győzelem nem érdemtelen, csak ritkán tudtuk átvenni a vezetést, és akkor sem tartottuk meg sokáig.

Mendez
Olvasó

Te kődobáló előember te egy egész esszét ítrál ide mert nem tudtad megemészteni hogy a csapatod nem vehet már meg kilóra mindenkit. ???

2lee14
Olvasó

Ott a pont! Mekkora igazság most ez!?

fanaticfantastic
Olvasó

Kár pontozni. A kassza Gyuri bácsi köreiben van. Pont. (stílusosan)

Rolex
Olvasó

Mendezke,te egy igazi kis nyomorult köcsög vagy..?
❤️?

voldemort
Olvasó

Remélem lesz. Mert akkor elhiszem, hogy Szalay Ferenc beszólása, mely szerint “Ti vagytok a jobb csapat, de Szolnok lesz a bajnok” csak egy nevetséges kis szurka volt… így azonban hatalommal való visszaélés…

kimye
Olvasó

“Az esetről a BB1.hu természetesen nem foglal állást”
– csak a Falco szurkolok kommentjei alapjan ir egy “cikket”…

Maskor az ilyen videokat ugy hozzak le, hogy “Ezzel az utolso masodperces triplaval nyerte meg XY a meccset – VIDEO”.

WSreborn
Olvasó

Mit vársz tőlük mégis???

Kováts Imre
Olvasó

A Szolnok megérdemelte a győzelmet, mert most egy hajszállal jobb volt, ugyanakkor teljesen nyilvánvaló, hogy Warner faltolta Benkét a dobás előtt.

voldemort
Olvasó

Nézzük egy kicsit kevésbé vérgőzösen a helyzetet. Igazat adok azoknak, akik azt írják, hogy még nem ért véget a döntő. Igazat adok azoknak is, akik szerint a Falcoban néhány ember halványan teljesített (és még így is ott voltak a Szolnok nyakán folyamatosan, helllóóó…) És igazat adok azoknak is, akik szerint a játékvezetők nem tévedhetetlenek, hiszen azért nem egyszerű feladat a másodperc töredéke alatt döntéseket hozni úgy, hogy közben rajtad a nyomás. Ja, nem… Vállalták, és ezért pénzt is kapnak, ráadásul kevesebb rajtuk a felelősség, mint egy szívsebészen… Brühühűűű, sáááde…. NA DE!!! Ha a dobással összefüggésben történik szabálytalanság, azt fújni kell.… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Szedd össze a kedvenceid dolgait. Találsz sokat. Tanuljatok meg végre ,emelt fővel veszíteni. Ne itt politizálj. Kérdezd meg Gyuri bátyádat,hogy miért fújnak kedvezően a Palkónak,állandóan. Most is Perl büntetői tartottak benneteket meccsben,ember! Miért csak rólatok szól a média? Honnan veszi a zsét a bevásárlásaitokhoz. Előbb otthon seperj. Mondjuk ,hála az égnek,,,már csak a Szolnok tud söpörni. Remélem ,hogy meg is teszi.

voldemort
Olvasó

Annyira nevetséges és egyben szánalmas is, amikor nincs más érv, csak a “mer’timegvásároltatokmindent”. Nektek ezerszer több pénzetek van, használjátok! Ja hogy a pénz nem minden? Vagy már a Nyerges sem lát bennetek fantáziát? Sáááádeeee….

fanaticfantastic
Olvasó

Vagdalkozás. Mert nincs igazi válaszod. Pontról pontra.

Marillion
Olvasó

Megválaszolta….úgyan azt csinálja a Falco…amit előtte a Szolnok megtehetett most fürdik a zsében! Aztán majd jön a következő klub….

Marillion
Olvasó

A Falco előtt meg a Szolnok volt a különc klub ők honnan vették a pénzt ahhoz hogy egyszerre több nemzetközi kupában is tudtak indulni! Főleg az Adria Ligára is …Úgye akkoron ez a tény nem zavart…csak hogy jöhessenek a sztárklubbok…és a honi bajnokságba is csak a rájátszásra jőttek vissza! A Falco vitte a bajnokságot párhuzamosan a BL. meccseivel…
Talán söprést emlegetni erős…de tény ez a bajnoki döntö a Szolnok kezében van!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gondolom, soha nem láttál még sport eseményt. Úgy gpndolod, hogy a Falco nyerhet, ha néhányan javulnak. Tehát sima-liba. Az nem jut eszedbe, hogy pld javulhat Gibson vagy Subotic is. A sport nem matek. Lehet, hogy a következő meccsen Perl és Warner 10 pont alatt marad, Váradi nem dob kosarat, Badzim kihagyja az utolsó dobást és nyer a Falco. Minden lehet, ettől szép a sport. Az is lehez, hogy nem javul senki a Falcoban, de nyernek 3meccset.
Az ilyen döntőkön én mindig a csapatomnak szurkolok, de örülök (itt) az 5 meccsnek, mert akkor többször látjuk a csapatot

WSreborn
Olvasó

Soha nem tudtatok emelt fővel veszíteni, ahogy most sem. Vert már meg benneteket úgy az Olaj, hogy nem a bírók fújták el???
Nektek az a bajotok, hogy a válogatott játékosok leigazolásával egyben a bírók támogatását is várjátok, ha pedig ez nem jön és kaptok egy egál fújást, már sírtok……

Marillion
Olvasó

Én tudok veszíteni…Amióta látványosan pontszegény a légiós kontingensünk én egyből azt éreztem hogy csak a válogatott játékosainkkal nem lehet elvárható a győztes bajnoki döntö! De még csak 1-0 de ha a keddi meccsre ez a szisztéma nem javul fel akkor nincs visszaút!

Doki
Olvasó

2021 Magyar Kupa döntő szerinted Szolnok-DEAC , én nem igy emlékszem!!!

WSreborn
Olvasó

Amikor egy meccsen egy utolsó másodperces dobás dönt akkor az effektíve azt jelenti hogy az utolsó pillanatig egàl meccset játszott a két csapat, tehát akármelyik csapat is nyer így, az megérdemli a győzelmet.
A Falco, jàtékos minőségben sokkal jobb és kiegyensúlyozottabbak is nincsenek nagy hullàmvölgyeik, mi pedig többen vagyunk és még megvan a pályaelőny röviden ennyi.
Úgy érzem a Falco a 3. Meccsig esélyesebb, utána kijöhet a rotáció.
Ez a döntő a pénteki szolnoki meccsen fog eldőlni, szerintem aki ott nyer az a bajnok.
Hajrá Olaj!!!

Rózsabimbó
Olvasó

Minden tisztelet megérdemel a szombathelyi szurkolótábor, mert vírushelyzet ide-vagy oda, a körülményekhez viszonyítva nagyon sokan ellátogattak Szolnokra a szeretett csapatuk segítségére és becsülettel szurkoltak a kedvenceiknek!

kapuskiraly
Olvasó

Ott van 3 biro + ellenőr. Ha ők testületileg úgy látják, hogy:
– az óra később indult
– a dobó játékos duda után dobja el a labdát

Akkor vagy érvénytelenítik a kosarat, vagy újrajátsztják a play-t és a helyszínen kivégzik az óra kezelőjét… Lásd NBA is… ott is vannak hasonló “clutch play”-ek…

Egyébként meg amit nem értek, hogy Warner mit faszolt? Miért nem játszotta ki tiszta dobóba az utolsó helyzetet 8 mp-nél? Azt hitte kosár + 1-et össze tud kalapálni?

De a lényeg, a 3 nyerésből most 1 ide. Kedden meg folyt köv…

Marillion
Olvasó

Mennyi is volt hátra? 1 másodperc? az óra akkor indul amikor a labda megérkezik a másik játékos kezébe akinek egyből ahogy áll dobni kell,mert ennyi fér bele 1 másodpercbe! Megkapta de látható is hogy nem dobta rá azonnal! Akkor most mikor kezdték el lefuttatni azt az 1 másodpercet?! De leszögezem hogy nálam a meccs ősszképe alapján megérdemelt a Szolnoki győzelem!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Azt pld szabad, hogy a visszanézésnél Gyuribá a sporik mellett áll? Egy Gyuribá tartózkodhat ott? Nekem az is furcsa, hogy a padon ül és onnan felugorva F..y.. Govensezik, de ez!

fanaticfantastic
Olvasó

Lovasszobrot Gyuri bának! A zászlóshajó megálmodójának. A flotta parancsnokának. Az egyoldalú szabályértelmezés atyjának. Ő leglegebb… Kivéve a gyevi bírót..

hp12
Olvasó

+ egy csomag papírzsepit

Leklibajsza
Olvasó

Jaaaaa, meg kellett volna dobálni kaviccsal, nem?

fanaticfantastic
Olvasó

Jó ötlet.

fanaticfantastic
Olvasó

Legalább olyan fair,mint egy 13 éves kislány arcába fújni a könnygáz sprayt. Kedves szombathelyi “kemény” mag..

atibácsi
Olvasó

VIHAR A BILIBEN! Minkét oldal a saját szemszögéből értékeli a látottakat. Ami biztos, kedden folyt.köv.!!! Hajrá Olaj!

Heindrich
Olvasó

Vitathatatlan

Milenko
Olvasó

Teljesen szabályos kosár. Nem is értem ezen mit vitatnak.
Minimalis topogás talán volt benne, de időben volt, Benke meg eljátszotta a nagy halált. Ennyi.

Mendez
Olvasó

A minimális toporgást úgy hívják kosárlabda nyelven, hogy lépéshiba.

Marillion
Olvasó

Mint kivitelezett dobás úgy bíztos hogy szabályos szép bravú extra! TAPS…TAPS…TAPS! És kkor szerinted 1 másodpercnél nem bírtokolta tovább a labdát dobás előtt,mikor még arra is figyelnie kellett hogy a palánk felé forduljon + a Váradi Benedeket is át kellett hogy játsza és kibújhasson mellöle a dobáshoz! Kérdés az asztalnál akkor mikor indithatták el lepergetni azt az 1 másodpercet?! De az ősszkép alapján megérdemelt a Szolnoki győzelem!

Kormend3
Olvasó

Ha véletlen az olaj nyeri a bajnokságot az nem azért van mert jobbcsapat hanem mert a birok megnyertük velük. Ezt fogják tolni a sárga mukik

Mendez
Olvasó

Mikor ellenetek videót hamisítottak akkor ti milyen csendben tűrtétek igaz?

fanaticfantastic
Olvasó

Videót hamisítottak? Mi ez? Hollywood? Ekkora spílerek vannak a Tv-nél? Megvágták 10 másodperc alatt? Vagy mire érted ,hogy “videót hamisítottak” ? Ez már tényleg jobb mint a Szomszédok.

Olajheart2
Olvasó

Mi vagyunk a szövetség csapata, mi csak, és kizárólag játékvezetői segítséggel tudunk nyerni.. Többen feldobták már nemcsak szolnokiak, hogy miért nem elemezzük a Warner elleni faultot a végén, ami lezárhatta volna a meccset, és nincs ez a cikrusz.. de nem minden felvetésnél hallgatnak.. CSAK nyomják későn indult az óra, későn dobta el, fault volt, lépés volt, minden volt.. Hajrá OLAJ

Marillion
Olvasó

A Warner esetet közvetlenül ezzel kompenzálhatták….Megérdemelt Szolnoki siker született a meccs összképét tekintve! Sajnos lassan már akármilyen sportágat nézünk ki vagyunk szolgáltatva a játékvezetők kényének kedvének!

ejjha
Olvasó

Semleges szurkoló vagyok. De nekem úgy tűnik, hogy ha a Falco nem tud nyerni, akkor veszíteni sem tud. Ez a nagy probléma.

bp
Olvasó

Ez pont annyira volt döntő szituáció mint bármilyen más szituáció a meccsen. Csak annyit kell felfogni, hogy egy meccsfolyamban nem az utolsó momentum a döntő, minden jó és rossz döntés befolyásolja a végeredményt. Ez itt egy gumicsont. Időn túl, időben, rossz-jó órakezelés, lépés, stb.. Tökmindegy. Elemezzük ki 22.-ik játékpercet, vagy a 15.-iket. Jöhet a videó. Vajon ki mit fog vitatni. 🙂 De a legjobb az lenne ha a bb1 feltenné a teljes mérkőzést lassítva. Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy többet tévedtek az Olaj kárára.

Olajheart2
Olvasó

+1

Marillion
Olvasó

Az ilyen szituációkon csak akkor szoktak csontozni,ha nincs utánna vissza semmi és azonnal vége….mert ha tegyük fel mondjuk van vissza 5 másodperc akkor van egy gyors időkérés aztán vagy sikerül ennyi idő alatt a másik csapatnak is nagyot alkotni válaszul vagy lefut az idő és ennyi! kézfogás…őlelkezés…taps…és mehetünk haza…

Travis Brickle
Olvasó

Üdv ! Így másnap már tisztább a fej. Semleges szurkolóként ennél nagyobb meccs nem nagyon létezik. Olaj drukkerként meg hát pláne mit is lehetne mondani A lépés a végén többszöri visszanézésre sem esett volna le pedig egyértelmű volt, kb a századik hozzászóló volt az első akinek feltünt és talán az egyetlen, hasonlít a bűvésztrükkökre mikor a jobb kezem figyeled de a ballal alkotok amit szinte senki nem vesz észre, így mondhatni erősen véleményes, szombathelyi szempontból szabálytalan, nálunk meg egy halvány mosoly mert az emlékeinkbe az eufória és a leírhatatlan érzés fog megmaradni ami ezzel járt. Tegyük hozzá előtte Warner betörése,… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Tegnap még az volt vitatva első körben, hogy időn túli volt a kosár, de hamar kiderült, hogy nem. Aztán az volt vitatva, hogy de késön indult el az óra. Hát most az is világosan látszik, hogy nem! Most jön a következő, hogy Benkét eltakarították 🙂 Hát igen, etősen nézőpont kérdése is, ki mint akarja látni. Tény, hogy most már jó ideje az utolsó másodperces történéseknél nagyon egyértelmű faultnak kell történnie, hogy lefújják. Szerintem Benke elég jól rájátszott, hiszen egy ilyen ütközés után amit előadott elég fitten ugrott fel tiltakozni, de szerintem beszédes, az is, hogy ha valóban olyan nagy ütközés… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Viszont újra megnézve a felvételt, Badzim esetében viszont egy enyhe toporgás látható, vagyis szerintem a lépéshiba lehet megálta volna a helyét, amit Bruinsma mutat is ott a palánk alatt!
Ennyi mindenre figyelni már tényleg nehéz 🙂

Mendez
Olvasó

Ennyi mindenre nehéz figyelni?
Akkor ne menjen játékvezetőnek.
Ez a dolga hogy ezeket észrevegye.

Marillion
Olvasó

Ennyi mindenre nehéz? Három bíró van fenn és nem tudják elosztani a figyelmet egy játéktér fele térfelén?! Vicccccc!

Gézuka
Olvasó

Benke addig örüljön amíg nem úgy takarítják el mint Csulászót Kalve… 🙂

Tomi
Olvasó

Egész meccsen, ahogy évek óta a falconak fújtak. A végén meg egy teljesen szabályos tripla miatt telesírják a bohócok az internetet ?
Az elmúlt évtizedek legnevetségesebb csapata. Kislányok a pályán, a padon, a lelátón….veszíteni meg senki nem tud! Mondjuk mit várunk egy olyan csapattól, ahol kifut az öltözőbe hisztizni az edző meg az ügyvezető. Édes istenem….jobb, mint egy kabaré! ?

Vulcano
Olvasó

Ha már az elmúlt évtized legnevetségesebb csapatáról beszélsz, akkor előbb talán söprögess a saját csapatod körül. Vicc vagy.

Marillion
Olvasó

A te csapatod hol van….inkább csöndben kéne maradni! De ezzel nem azt akarom mondani hogy nem lehet véleményezni dolgokat,csak nem illene ilyen lekezelő stílusban pont olyanoknak osztani az észt akiknek a csapata már szabadságon van!

olaj75
Olvasó

Még igazoljátok le Vojvodát még 3 válogatottat még 5 légióst hátha sikerül közpénz temető, zászlóshajó,sárga g…k

voldemort
Olvasó

Szerintem ebben a témában te és szolnokiként mindenki más is maradjon szépen csendben. És persze jelenleg nem Szombathely polgármestere az MKOSZ elnöke és nem a Falconak szurkol látványosan az m4 állandóan foglalkoztatott riportere…

BL menetelés
Olvasó

mkosz=szolnok polgármester=játékvezetői testület gondolom ez tisztességes minden Magyar csapatra nézve! Láttuk a meccs előtt ott szopkodta a szalai a játékvezetőket a zsüriasztalnál!Micsoda dolog az hogy a játékvezetők videózáskor felmennek szolnokon a nézők közé ott körülveszik őket megfélemlitik őket és még e knézy is megmondja mi legyen a helyes itélet!Ha nem látjuk tegnap saját szemünkkel nem hisszük el hogy ilyen lehetséges.

fanaticfantastic
Olvasó

Nyugi Sanyi.

Gézuka
Olvasó

van baj bátyja….

kekfr@nkos
Olvasó

Ha itt voltál és láttad, akkor azt láthattad, hogy a VIP szektor az ami a monitor mellett van. Kemény megfélemlítő erők 😀
Ami Jenőt illeti kb. 20 méterre ült ettől a monitortól. Szóval hogy Ő mit mondott a közvetítésbe az szerintem lényegtelen. Mert azt ott senki sem hallhatta..
Mondom ha itt voltál. Ha a közvetítést nézted akkor hallgass a neved!

Vulcano
Olvasó

Kicsit mindig elmosolyodik mikor egy Olaj szurkoló a közpénzről kezd el beszélni…

fanaticfantastic
Olvasó

Mondja a Falco szurkoló. Kicsit ez is humoros ám…

Marillion
Olvasó

Ez a Story Szolnokon kezdődőtt….az meg hogy nem folytatódott talán meg kéne kérdezni a Szolnoki polgármestert egyben MKOSZ elnököt is,hogy miért nem volt elég ez a két tisztség és a személyisége,pedig ki ha ő nem az aki ezt bíztosithatta volna Szolnok város csapatának!

Marillion
Olvasó

Polgármester úr és mint MKOSZ elnök is egyben végre el tudja intézni úgye hogy újra bajnokok legyünk! Na ez a 2 in 1 ben tisztség ami sportszrűtlen az egész mezőnnyel szemben!

Gézuka
Olvasó

Bébéegy, szánalmas…

Nincs mit vitatni, kosár jó 1-0. Csókolom. Mit kiabáltatok meccsközben? Lázadj paraszt?

Rolex
Olvasó

Sárgalábú cinegék!
Csodáltok minket!
Hajrá Olaj!
❤️?

Marillion
Olvasó

Ha megengeded a Perl Zolit csodáljuk…ő megérdemli! De mivel 1-0 oda sportszrű gratuláció Szolnokra!

Németh Róbert
Olvasó

Kár vitatkozni, ezt azèrt adták meg, hogy ne legyen söprès. ???

hp12
Olvasó

Még lehet ! 🙂

WSreborn
Olvasó

Ritka nagyképű megnyilvánulás. Ahogy megszoktuk. Bár kicsit Kiszel Tünde szindróma….

Marillion
Olvasó

Söprést emlegetni akkor lenne helyénvaló,ha a légiósaink is hajlandóak lennének végre ráhangolódni és pontszerzésben megfelelően teljesitve segíteni a tőbbieket a csapatot!

Marillion
Olvasó

Emberek….ha ezerszer visszanézem is azt látom hogy a Warner csak arra utazott hogy a Benkét eltüntesse….igy esélye nem lehessen odaérni a dobásra….az más kérdés hogy ettől függetlenül a Beni aki viszont ott volt Badzimon,miért adta olyan könnyen a dobás lehetöségét!?

Vilis79
Olvasó

Én sem értem miért állt félre a dobás sávjából, csak előtte kellett volna maradnia.

Marillion
Olvasó

Végre valaki rajtam kívűl is észrevette hogy Beni félre állt!

Csabcsi
Olvasó

Akarjátok még elemezni,ízlelgetni???

1:0

Csabcsi
Olvasó

A harmadik negyed eleji 18-9-es fault arányt is megmutatnátok???

Jó csapatotok van,de ma szoptatok!!!!!!!!!!!
A többi bohóckodás….

Mondjuk ha még kétszer szoptok elég….

Xero
Olvasó

Egyszerúen többet törünk be és játszunk faultra.. Ahogy tegnap is. Mire akarsz faultot, hogy kintről dobáltok?

Ewing
Olvasó

Olaj 39, Falco 36 kétpontos kísérlet. Csak a tisztánlátás végett..

WSreborn
Olvasó

Ezt már nem fogja fel nyugi

red-black01
Olvasó

Most kérem a bb1-et hogy rakja be azt a jelenetet is, amikor Warner betörése után nem fújtak faultot vagy 7 mp-el a vége előtt 2 pontos szolnoki vezetésnél.
Ha arra valaki nekem azt mondja hogy nem volt fault, oké azt is elfogadom, de akkor rakjunk mellé ugyanolyan jeleneteket aminél a túloldalon meg fújtak faultot.

red-black01
Olvasó

Kicsit hangsúlyosan vagy provokálva írtam az előbbieket, nem véletlen.
Az egész meccsből mind a két félnek van vagy lehet jogos hivatkozási alapja hogy ezt így fújták, ez ritka szar ítélet volt, azt rosszul látták.
Láttam én már rosszabb/részrehajlóbb bíráskodást is.
Persze nagy valószínűséggel ha ez egy saját meccsen játszódik le, nem tudnék én sem higgadtan írni, úgyhogy akár a szombathelyi érzelmű szurkolókat meg is tudom érteni.
Csak arra akartam rávilágítani hogy egy momentumot kiemelni, egyre meg ügyet sem vetni az azért gyengíti a jogos észrevételt.

Marillion
Olvasó

Sok mindenben igazad is van…csak az nem mind1 hogy a mérközés melyik szakaszában történnek kényes jelenetek! Azaz van-e idő bőven a másik csapatnak még kozmetikázni reagálni arra amit fujtak,vagy mint ebben az esetben kapta dobta bedobta és azonnal vége is! Naná hogy egy ilyet a vesztes nem tud kélegyintéssel elintézni! De ettől függetlenül a sportemberek és a szúrkolók kezet rázhatnak a meccs után….mert ezt igy is kell…!

Kendeffy Botond
Olvasó

Ez így korrekt. Két nagyon jó csapat egy labdás meccse volt. A szerencsésebb nyert. Jó meccs volt, a kosárlabda remek hírverése. Persze egy körmendi szurkolónak azért nem fáj, ha a sárgák buknak, de nagyon jó csapatuk van. A bajnokság messze két legjobb gárdája döntőzik.

fanaticfantastic
Olvasó

Nyafognak a sárgák. Általában lekezelőek és nagyképűek. Amikor meg veszítenek,akkor ,rendre hisztiznek.

Marillion
Olvasó

Én nem is a dobás mivoltát venném itt előtérbe hanem Warner megmozdulását! Fújják le amit le kell,itt is ott is,és akkor nincs számonkérés mint ez! Ha a Warner direkt nem a Benkére utazik hanem a játékkal foglalkozik akkor Szili szorosabban odaér + ott van a Beni is Badzimra aki kettővel a szorításában nem tud igy dobóhelyzetbe jutni!

shark
Olvasó

Ez egy mozgó blokk (bodicsek) Warner-től aztán egy kis totyogás Badzim részéről… én a szabálytalan zárás miatt venném el a triplát.

international referee
Olvasó

Sok minden történt a mérkőzés végén, amit lehet vitatni. Az például nem merült fel senkiben, hogy 8 másodperccel a vége előtt, Warner betörésénél Benkére lehetett volna egy faultot fújni? Egész más lehetett volna a vége!

bp
Olvasó

Úgy lenne korrekt és akkor lenne értelme az ilyen vitatott jelentekkel foglalkozni ha egy mérkőzés összes ilyen jelenetét sorba vennénk. Ez csak az egyik. Szóval így nem is korrekt és értelme sincs.

KD
Olvasó

Csak hogy ez döntötte el a meccset az utolsó tizedmásodpercben.

Csabcsi
Olvasó

A 18:9-es fault arány nem alakíthatta a meccset?

zlatan74b
Olvasó

És a lábra fújás, amikor egyértelműen váll volt és Benike sportszerűen “segített” a bírónak? Az Olaj jött volna, ehelyett a Falco dobott egy duplát. Az smafu? Csak a vak (és a bíró) nem látta, hogy nem volt láb. Ezzel miért nem foglalkoztok?

KD
Olvasó

ja, és Badzimnál lépéshiba. ennyit az élesszemű bírókról.Persze mindenki tudja, ki az mkosz elnöke…..

KD
Olvasó

Most állást foglalok: Warner támadófault + kézben volt a labda, amikor már világít a palánk.

Rolex
Olvasó

KD te egy igazi vakegér vagy.
❤️?

fanaticfantastic
Olvasó

Csak Palkó szurkoló..

SopronKCfan
Olvasó

Ennyire nem lehetsz vak és elfogult…

Dávid
Olvasó

1:45 körül a dobásánál szépen lehet játszadozni az újranézéssel, képkockánként megállítással, vagy ahogy sikerül. Kb a kezétől már 50 centire a levegőben van a labda és még mindig nem világít a palánk.

2lee14
Olvasó

Most már kicsit higgadtabban, nincs min már rugózni. Ez megtörtént, kész, menni kell tovább!
Semmi sincs lefutva, 3 meccset kell nyerni!

kekfr@nkos
Olvasó

Veszíteni tudni kell…

Mendez
Olvasó

Azért nem minegy hogyan…

fanaticfantastic
Olvasó

Ti soha sehogyan nem tudtok. Tisztelet a kivételnek…

Kormend3
Olvasó

Nem tudnak..ha kikapnak birok birok birok…

SárgaPárna
Olvasó

Tehát volt egy lépés, egy fault és lejárt az idő…
Gratulálok a Szolnoki Közpénzbányásznak…

Rolex
Olvasó

Lázadj te is sárgatakony????
Csodálj minket!
❤️?

szolnoksport
Olvasó

Remélem nagyon fáj féreg!!

Zsarkov
Olvasó

Okorn: Badzim kosara idejében esett, nagyszerű kosarat dobott, de azt nem tudom, hogyan lehetséges bő egy másodperc alatt, hogy átvegye a labdát, csináljon egy cselt, és dobjon, ez szinte lehetetlen…
Hogy ezek b… meg képtelenek emelt fővel veszíteni…, na mindegy, azt már tudjuk tőlük, hogy a kutya ugat, a karaván halad…

Leklibajsza
Olvasó

Azért valljuk be Zsarkov, fordított esetben ti sem lennétek ezzel az ítélettel elégedettek. Amúgy szerintem nem az óraindítás a leggázosabb a dologban. Nyilván több volt, mint a hátralévő idő, de az emberi reakcióidő miatt is lehetetlen pontosan elindítani az órát. Inkább a fault-lépés kombó ami dühítő, de az nagyon.

nyolcmegnyolc
Olvasó

A lépéskombó, amit észrevett valaki Szombathelyről 100 lassítás után. A sporinak meg nem volt lassítása. Élőben látta 1x. A visszanézéskor, azt nem nézheti, csak az időt

Marillion
Olvasó

Azt miért nem? Ha az órát esetleg visszanézik akkor ennyi erővel láthatják a lassításban a játékos mozgását is és ha esetleg igy bebizonyosodik hogy ellépte akkor emmiatt is vissza lehetne vonni a pontszerzést….és nem csak azért mert lejárt az idő vagy nem?! Mindkét eset vagy szabályos vagy szabálytalan befolyásoló tényező!

Bozic
Olvasó

Most már vegyél vissza.. -10-es buktánál egy szava nem lett volna senkinek.
Egész évben bazdmeg előnyötökre tévednek. Milyen emelt főről beszélsz?

fanaticfantastic
Olvasó

Perlre ,ha csak ránézett valaki,bűntető.. A Mekk mesteretek és Váradi többet p zik a meccs közben mint annó Hofi. Az bezzeg ok,mi? Így “bazdmegelj”.

fanaticfantastic
Olvasó

Perl bűntetőivel tudtatok meccsben maradni ,szinte végig…

Zsarkov
Olvasó

Olyan emelt főről, ami nektek nincs…, egyedül Perl Zoli az igazi sportember, aki meghalt a csapatáért a pályán, de a vereség ellenére is gratulált a győzteseknek…, a sport erről szól…

Rolex
Olvasó

Lázadjatok kicsi sárgák.
????

Mendez
Olvasó

Nincs itt semmiféle lázadás nyertetek ennyi.
A Szegedet is csak a második idegenbelin tudtuk elkapni. ?

fanaticfantastic
Olvasó

Tipikus ,nagyképű ,szombathelyi hozzászólás. Remélem a Szolnok elkalapál benneteket otthon. Rátok férne! Tudjátok miért volt a sok ezüst? Mert nem tudtok sportemberként megnyilvánulni. A sors mindíg ad újabb lehetőséget a javításra. Amíg nem éltek vele újra és újra azt kapjátok.

Mendez
Olvasó

Ha már itt a felvétel leírom ide is, szerintem nem a fault vagy az idő a gond hanem Badzim lépéshibája a dobás előtt.
A hátsó lassított felvételen tökéletesen látszik.
Lép a labdával vagy 3-at leütés nélkül.

Marillion
Olvasó

A sportszerű szúrkoló elismeri…és ha lefújják arra ami…akkor nincs rádobás sem! De nem ezért kaptunk ki hanem azért mert a légiósaink együtt hozta őssze annyi pontot mint a Szolnoknál az egy légiós!

Kovacs
Olvasó

Hát ez majdnem 3 mp is volt…..

Hubie Brown
Olvasó

És az milyen szabály? 🙂
1,2 mp alatt?

Kovacs
Olvasó

Egy egyszerű mondat melyik részét nem sikerült megérteni? ???

Kimaran
Olvasó

Telefonodon van stopper? 😀 Próbáld már meg egyszer elinditani amikor megfogja, és leállítani amikor eldobja kb. 😀 Nincs 1.2… Nyilván a támadó+lépés kombináció más tészta, de magyar bajnokin láttunk már ezeknél jóval nagyobb hibákat is. (sajnos)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés