Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ezért küldte el Gliebovot a ZTE

Bencze Tamás szokatlanul őszintén beszélt a légiós távozásának okáról.:

:

A Zalakerámia ZTE KK szerződést bontott Dmitro Gliebovval.

– Nem voltunk elégedettek Gliebov teljesítményével – mondta a BB1.hu portálnak Bencze Tamás. – Felmerülhet a kérdés, hogy miért vártunk eddig, hiszen nem csak egy-két forduló óta nem ment neki a játék. Az utolsó két-három bajnokinkon úgy is jól működött a csapatunk, hogy sokat volt pályán.

Bencze Tamás elismerte, hogy az ukrán játékos teljesítményét nem lehet fekete-fehér alapon megítélni.

A hasznossági mutatói jók voltak, az már más kérdés, hogy pontokban ez nem mutatkozott meg.

– Felmerülhet az a kérdés is, hogy miért nem a szünet előtt váltottunk, ennek az az oka, amiről az előbb beszéltem. Debrecenben már azt láttam Gliebovon, hogy ezt az egész dolgot feladta.

Voltak olyan jelek, amikor úgy éreztem, a társai már nem bíznak benne, innentől kezdve pedig nincs visszaút. Nehéz volt meghozni ezt a döntést, mert továbbra is jó játékosnak és kiváló embernek tartom, jól illeszkedett a közösségünkbe.

– Minden érv amellett szólt, hogy maradjon, viszont a teljesítményével már nem tudott nekünk segíteni. Nem tudott túllépni azon a sikertelenségi sorozaton, amit átélt. Nem jöttek a kinti dobásai, pedig az ő játékának ez az alapja, nem működtek az egy-egyei. Amikor beszéltünk a DEAC elleni meccs után, azt mondta, nem érti, miért nem tudott jól teljesíteni, hiszen minden adott volt. Megértette a döntésünket, ezt már nem tudtuk tovább folytatni.

Kiemelt fotó: ZTE Facebook

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés