Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Ez volt az első mérkőzésünk, ami kicsit talán megtörte a fiúk hangulatát”

Győzelemmel folytatná a vb-selejtezőket a magyar válogatott.:

:

Újabb világbajnoki selejtező vár a magyar válogatottra hétfőn 18 órától, Csehország válogatottja érkezik Szombathelyre az Aréna Savariába. A magyar együttes szombat óta a helyszínen készül az újabb találkozóra. Sztojan Ivkovics és csapata továbbra is életben akarja tartani továbbjutási esélyeit – írja az MKOSZ.

– Tulajdonképpen amit elterveztünk a Bosznia elleni pénteki meccsünkre, azt meg is valósítottuk – mondta a Hunbasketnek a kapitány. – A különbséget igazából a támadólepattanók jelentették. Ha nem kosaraztunk volna jól, akkor ennyi támadóval a bosnyákok 25-30 ponttal nyerték volna a találkozót. Merthogy a legfontosabb mutatókban egyformán teljesített a két csapat, mi a büntetőkben és a triplákban is jobbak voltunk, sőt, kevesebb labdát adtunk el.

A fontos az, hogy mindenki egészséges, a csapat is motiváltan várja a cseheket.

– Ez volt az első mérkőzésünk, ami kicsit talán megtörte a fiúk hangulatát. Mindenki rosszkedvű volt, szerintem hozzám hasonlóan ők is nyerhetőnek érezték a bosnyákok elleni selejtezőt.

Sztojan Ivkovics arra is felhívta a figyelmet, hogy nem téveszthet meg senkit, ha egy-egy játékos hiányzik az ellenfeleinktől.

– Itt a világbajnoki selejtező utolsó körében mi már Európa elit iskolái ellen játszunk. Nem szabad lebecsülni egyetlen ellenfelünket sem, akik a hiányzók helyére lépnek, sokszor még motiváltabbak, emellett az ULEB kupában, Fiba Európa Kupában edződnek. Sőt, ugyanolyan erős szerkezettel rendelkeznek, nem lesznek alacsonyabbak, vagy kevésbé fizikálisak.

A kapitány hozzátette: a csapat ugyanúgy koncentráltan készül a hétfői világbajnoki selejtezőre, mint minden mérkőzésére.

– Továbbra is motiváltak vagyunk, a továbbjutási esélyeink nem szálltak el, mert bármit is játszottunk volna Boszniában, mindenképpen nyernünk kell Litvániában, ha tovább akarunk jutni. Márpedig ez a célunk, ennek megfelelően készülünk a csehek ellen.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MarillionVadaszRózsabimbóCsippared-black01 Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Ezt a sportágat csak mezőnyből nem lehet sikeresen megvívni…pumpálunk kint aztán valaki betör vagy ahol áll onnan tempózza ha bemegy milyen fasza ha meg nem akkor meg az ellenfél leszedi …Keller,Golomán, stb. egyik sem tud pozíciós centert játszani amivel leköthető lenne az ellenfél a palánkok alatt is. Magasság még oké tömeg és képzettség nincs…mint tudjuk hangsúlyosan hogy a válogatottba szeretnek jőnni a játékosok…vagy ezek szerint mégsem mindenki…neveket posztra nem irnék.

Rózsabimbó
Olvasó

A csúcson kell abbahagyni!

Rózsabimbó
Olvasó

A történelmi siker kapujához érkezett a kosárlabdázásunk, de a Nemzeti Sport egy mukkot nem kommentál a mai meccsről!

Vadasz
Olvasó

Milyen történelmi siker várható?

Rózsabimbó
Olvasó

Nagy!

Rózsabimbó
Olvasó

Hajrá magyarok!
Csak a mester meg a Jenő nem hajrá!!

Csippa
Olvasó

Sablon nyilatkozat, semmi pikantéria a csúnya szurkolók felé, h most kell összezárni, csak magunkra számíthatunk, meg cucikák v ilyesmi, már ő sem a régi… 😂😐

Gecse J. Márió
Olvasó

Hát, ha a menedzsment már kiszámolni sem tudja, hogy nem mindegy, hogy “bármit is játszottunk volna Boszniában, mindenképpen nyernünk kell Litvániában, ha tovább akarunk jutni.”, akkor ott nagy a baj. Ha ma Montenegró hazai pályán veri a szintén totál tartalékos litvánokat, akkor lefőtt a kávé, hiába is nyerjük meg esetleg az utolsó 3 meccsünket, mivel az egymás elleni eredményekben 12 ponttal jobbak a montenegróiak nálunk… Ami a legfájóbb: történelmi esélyt szalasztottunk el, VB-részvételre ekkora esélyünk nem mostanában lesz. A bosnyákoknál és a cseheknél a top 12-ből 6 játékos hiányzik ebben az etapban (nem jó játékosokról, hanem sztárokról beszélünk…), ezzel az… Olvass tovább »

HaleLuka
Olvasó

Hello
Ha a vendégszektorba veszek jegyet magyar szurkoloként az úgy játszhat?

red-black01
Olvasó

Hát nem tudom… beszélj Ivko-val.
Ha sok sérült lesz, esetleg betehet 1-2 percre játszani, bár jobb esélyed lenne ha a Kecskemétben játszanál.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés