Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Ez volt a legjobb támadójátékunk ebben a szezonban”

Edzői nyilatkozatok szombatról.:

:

HÜBNER Nyíregyháza BS – Zalakerámia ZTE KK 74-87 (20-28, 20-15, 14-29, 20-15)

Pethő Ákos, Nyíregyháza: Nagyon rossz kezdés után megszereztük a vezetést. Nekem inkább azzal kapcsolatban van hiányérzetem, hogy a második negyed végén kimaradtak a dobások, adtunk el labdát, pedig akkor lehetőségünk lett volna, hogy előnnyel menjünk el a nagyszünetre. A harmadik negyedben megint rosszul kezdtünk. Talán a csapat azt hitte, hogy rossz kezdés után újra vissza tudunk jönni. Ezt kétszer nehéz megvalósítani. Sok nehéz dobást erőltettünk, viszont ezek ma nem mentek be. Fejlődnünk kell ebben, nem szabad erőltetni az ilyenfajta dobásokat, ha nem megy.

Sebastjan Krasovec, ZTE: Tudtuk, hogy Perry és Dickerson nagyon jó képességű játékosok, egy-egy nehéz megfogni őket, ezért nagyon jó csapatvédekezésre volt szükségünk, amit sikerült is megvalósítani. Nagyon sok eladott labdával visszaengedtük az ellenfelet, amely ziccereket dobhatott. A harmadik negyedben újra jól koncentráltunk. Örülünk, mert a győzelemért jöttünk.

Arconic-Alba Fehérvár – Budapesti Honvéd SE 96-60 (27-21, 23-10, 23-15, 23-14)

Matthias Zollner, Alba: Nem nagyon tudtunk teljes kerettel edzeni a válogatottbéli kötelezettségek miatt, és ez visszaköszönt az első félidőben. A szünetben rendeztük a sorokat, örülök annak, hogy utána már jól játszottunk. Bízom abban, hogy így fogjuk folytatni, mert nehéz időszak vár ránk, három hét alatt hét mérkőzést kell játszanunk.

Baksa Szabolcs, Honvéd: Nagyon jól játszott az Alba ma. Tudtuk azt, hogy mire számítsunk ellenük. Próbáltunk felkészülni arra, hogy rettentően erősek fizikálisan mind támadásban, mind védekezésben, de továbbra is azt kell mondanom, hogy ennek a csapatnak meg kell szoknia ezt. Most a saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy mi a különbség a másodosztály, illetve az első osztály között. Minden mutatóban fölénk nőtt ellenfelünk!

Egis Körmend – Kometa Kaposvári KK 85-80 (21-22, 25-13, 23-30, 16-15)

Antonisz Konsztantinidesz, Körmend: Örülök a mai meccs végeredményének és annak is, hogy az idei évben a legjobb támadójátékunkat mutattuk meg. Sikerült védekezésben is nagyjából azokat az elemeket megvalósítani, amit szerettünk volna, de meg kell vizsgálni a harmadig negyedben miért kaptunk ennyi pontot. Ezt leszámítva megérdemelt győzelmet arattunk.

Ivan Rudez, Kaposvár: Gratulálok a Körmendnek, sikerült szorossá tennünk a mérkőzést a végére, de egyenlőre taktikailag nem vagyunk elég érettek ahhoz, hogy az ilyen meccseket meg tudjuk nyerni. Több koncentráció kell a végén, a Körmend úgy érzem megérdemelten nyert.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Born2Balldavek Recent comment authors
Born2Ball
Olvasó

Ez volt a legjobb?
Milyen lehetett a legrosszabb??

davek
Olvasó

Nem egyenlőre, hanem egyelőre!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés