Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Ez nem a mi napunk volt: simán nyertek a franciák Kaposváron

Az olimpiai ezüstérmes maradt veretlen az E-csoportban.

Magyarország - Franciaország 54-78 (8-21, 21-24, 9-18, 16-15)

Világbajnoki selejtező, E-csoport, 2. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, 2500 néző
V.: Ciulin (román), Zashchuk (ukrán), Velikov (bolgár)

Magyarország: Váradi 8/3, Vojvoda 8, Benke 14/3, Eilingsfeld 2, Keller 6. Cserék: Somogyi 3/3, Perl 10, Filipovity -, Karahodzsics -, Maronka 3/3.

Franciaország: Julien 4, Tarpey 9/3, Cordinier 2, M'Baye 6, Labeyrie 19/6. Cserék: Lang 8/6, Noua 6/6, Jaiteh 15, Lacombe 7, Konate -, Chassang 2.

Az első forduló után a két veretlenül álló csapat, Magyarország és Franciaország mérkőzött meg a világbajnoki selejtező E-csoportjának a második körében. A mieink keretében a portugál meccshez képest annyi változás történt, hogy Ferencz Csaba nem tudott ott lenni a társakkal, míg a vendégeknél a tizenhármas csapatlistából David Michineau maradt ki – ő egyébként Montenegró ellen sem lépett pályára.

A találkozó előtt negyed órával már szép számmal kezdett megtelni a Kaposvár Aréna, jó hangulatra volt kilátás, amire egy közös hangpróba is biztató alapot adott, a játékosok bemutatásánál pedig már a bemondót is alig lehetett hallani.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Egy gyönyörű összjáték után már robbant is a csarnok, ám a kaposvári születésű Vojvoda Dávid kosarása Labeyrie azonnal válaszolt. Egy-egy elhibázott támadást követően a vendégek magasembere egy triplát is a helyére küldött, előnybe kerültek a franciák, ráadásul a visszatámadásnál eladtuk a labdát, amiből szintén Labeyrie ziccerezhetett. Kemény védekezéssel lépett fel a francia csapat, míg a túloldalon könnyű kosarakat szereztek, Pór Péter három perc játék után időt kért (2-9). M’Baye közelije után Keller Ákos szerzett fontos kosarat, de a vendégek továbbra is sokkal jobban céloztak, tizenkettőre hízott az előnyük (4-16). Perl Zoltán harcolt ki két büntetőt, be is ment mindegyik. Somogyi védekezett szépen és harcolt ki egy támadóhibát, meg is érkezett a szurkolók hangja, de sajnos az első negyed végéig már nem tudtunk sokkal közelebb férkőzni. 8-21.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Lacombe ziccerezett a második felvonás elején, majd Somogyitól érkezett egy nagyon fontos tripla a magyaroktól, igaz, erre Jatieh tudott válaszolni (11-25). Somogyi a védőoldalon is remekül játszott, már többedjére sikerült eladott labdát kiharcolnia, de a kínálkozó lehetőségekkel továbbra sem tudunk élni. Noua hármasával tizenkilencre hízott a francia előny és hiába zsákolt nagyon Keller Ákos, erre is azonnal jött a reakció a kék-mezesektől (13-32). Váradi hármasa behullott, majd Vojvoda lépett be szépen, megkezdte a felzárkózást a magyar csapat, időt kért a francia mester, Vincent Collett (18-32). Akárhányszor megnyílt volna a lehetőség a távolság csökkentésére, annyiszor jött egy-egy jó egyéni megoldás a vendégektől, megint elmentek tizenhéttel (20-37). Benke szorult helyzetből is be tudott találni, majd Váradi harcolt ki egy sportszerűtlent, az egyik büntetője ment be, de az oldalbedobásból újabb két pontot sikerült hozni az ellenfelünkön (25-37). Lacombe csinált egy 2+1-es akciót, közel két perc maradt a félidőből. Perl robogott végig a pályán, viszont egyszerűen Labeyrie játékára nem volt ellenszerünk, a magasember kintről és bentről is parádézott, tizenöt pontnál tartott a nagyszünetben. Összességében is jobban dobtak a franciák, 65%-kal dobtak mezőnyből húsz perc után, míg a mi mutatónk 33% volt 29-45.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

A fordulás után Lacombe szerezte az első kosarat, Labeyrie büntetőivel pedig a húsz is meg lett közte (29-49). A támadóoldalon egyszerűen semmi sem jött össze, négy perc elteltével még mindig nem sikerült a gyűrűbe találni a második félidőben, miközben a franciák látványos zsákolásokat mutattak be (29-53). Továbbra is látványosan játszottak a kék-mezesek, míg a mieinknek a harmadik negyedben hat és fél perc elteltével sikerült pontot szereznie (31-57). Benkének ütöttek oda triplakísérlet közben, mind a hármat értékesítette is, de így is huszonöt volt a differencia (34-59). A későbbiekben sem sikerült kozmetikázni az eredményen, nagy hátrányból várhattuk a záró felvonást. 38-63.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Vojvoda előbb egy szép ziccert szerzett, majd egy támadóhibát harcolt ki, nem sokra rá pedig Váradi dobott kosarat faulttal együtt, de a plusz egy lejött a gyűrűről (42-63). A játék képét tekintve ezekben a percekben partnerei tudtunk lenni ellenfelünknek, ám a festékben továbbra is a Jaiteh-Labeyrie páros volt az út (44-68). Lang küldött a helyére egy távoli duplát, így hiába volt korábban lehetőségük benézni húsz alá, végül újra harminc fele tendált a különbség (44-70). Benke Szilárd próbált új lendületet vinni a játékunkba, de nagyon könnyen jöttek a válaszok a túloldalon (49-76). Négy perc hat másodperccel a vége előtt aztán újoncot avatott a magyar válogatott, ugyanis Maronka Zsombor lépett a pályára. Szinte azonnal sikerült is egy támadólepattanót visszaszednie, amiből Perl tudott dobni egy közelit (51-76). A mérkőzés vége előtt a fiatal játékos megszerezte az első pontjait is a nemzeti csapatban, egy triplával 54-78-ra módosította a végeredményt.

Bálizs Zsuzsa fotói a mérkőzésről: 

79 hozzászólás

79
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
28 Comment threads
51 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
46 Comment authors
B0nyi97MTE00LuffanatBasketballfan1985SavariaRules Recent comment authors
97MTE00
Olvasó

Én most a hozzászólók egy részének írok: SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT, MINDEGY MELYIK CSAPATNAK SZURKOLTOK, PRIMITÍVEK VAGYTOK.

Basketballfan1985
Olvasó

Zalegerszegiként én így látom: Nagyon szar napot fogtunk ki, többen becsődöltek, a franciák koncetrációban és fizikalitásban magasan felülmúltak minket. Ami még szomorúbb: A BL szereplés dacára egyedül Perl Zoli képes nemzetközi szinten versenyképesen játszani. Benke pontjai nagyon csalóka képet festenek, felét teljesen reménytelen helyzetből minden mindegy alapon dobta. Filipovity, Váradi, Keller, Voja totàl csőd, Golomán nagyon hiànyzott. Somogyi tehetséges és pont. Kemal nem ez a szint, Eilingsfeld mintha ott sem lett volna. Pór nagyon kevés ide főleg fanatizálásra alkalmatlan. Igazából az a helyzet, mint fociban, az EB-re kijutunk, de csak a megemelt létszám miatt semmi több, a VB-hez közünk sincs,… Olvass tovább »

SavariaRules
Olvasó

Nem tudom mit pofáztok moslékagyú balkáni csürhe buckás parasztok. A magyar kosárlabda = Falco
Rakás szarok vagytok balkáni fos légiósokkal. Solanot reggelire megeszi Beni, januárban megint kaptok egy 20ast abban a fos istállótokban, aztán a playofban le lesztek nullázva.
Mindig is egy rakás szar volt a szopnoki kosárlabda szar balkáni D kategóriás légiósok és félcigány szopnoki hülyegyerekek akik 2x nem tudják leütni a labdát.
Semmi jövőtök semmi jelenetek a múlt sem egy nagy szám, senkik vagytok. Nem is vagytok magyarok.
Hajrá Magyarok, hajrà Falco!!!!

Luffanat
Olvasó

Én sajnállak téged is, és az összes hasonló stílusban kommentelő társadat. Nagyon rossz életetek lehet…

B0nyi
Olvasó

Akkor sem ertenem, hogy ez mire jo, ha egy szolnoki cikk ala boffentetted volna. Ide meg aztan vegkepp erthetetlen…

oilers
Olvasó

A magyar kosárlabda=….. kinyilatkoztatott… Most már ezt is tudom. Hmm….. Ezt azért emészteni kell mindenkinek az országban. Ja ha ez így van akkor nem érdekel az egész, amúgy azt tudod H nagyon magas lóról beszéltek a haverjaiddal.

WSreborn
Olvasó

Egész jó írás, a 2 azaz kettő like amit kapott valószínűleg sárgapárna és meleg barija Mendez nevéhez füződik.

pecs007
Olvasó

Bebizonyosodott, hol a helyünk Ivkovics nélkül, mondom mindezt úgy, hogy Pórt jó edzőnek tartom, nagyon jónak, de ide más kell. Pontosabban más is kell a szakmán kívül.
Ha Ivko ül a kispadon soha, de soha nincs 18-4, mert ha nincs más lehetősége nekifutásból lefejeli a franciák gyúróját, felgyújtja a kispadot, odapisil a kezdőkörbe, de nincs 18-4, nincs az első két percben elvesztett meccs, nincs lélektelen semmi játék.

Hmafino1
Olvasó

Cucika egy bohóc!

O1G
Olvasó

És ha lefejeli a francia gyúrót akkor fizikálisan kisebb lesz a különbség a meccs hátralévő részére? Nézted a meccset? Itt Greg Popovich is ülhetett volna a padon akkor is 20 van közte oda…

MAFCdrukker
Olvasó

18-4 talán nem lett volna, de szerintem akkor is simán felőrölnek minket előbb-utóbb.

Bezse
Olvasó

Ultraszoft volt ez. 18-4 oda pár perc elteltével és volt 1(!!!!) db fualtunk. Keller és Dzsonszi együtt 0(!!!) faulttal egész meccsen. Csapat összesen 17 fault. Ez ellen a “C” francia csapat ellen – az “A” az NBA-ben van , a “B” meg az euró ligában – ütni vágni csípni harapni kellett volna. A kosárlabda sportban semmi esély nem volt , tehát más sportági elemeket pl. birkózás , dzsúdó , box kellett volna bevetni. Jófiúkként asszisztált a franciáknak … hát nekem, nagyon nem tetszett. Egyébként meg nem véletlen, hogy egy magyar játékos sem kell egyetlen francia klubnak sem , illetve egy… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Szerintem megvolt az eltökéltség ehhez, de az volt a gond, hogy egyszerűen akkora sebességkülönbség volt, hogy csak nagy ritkán tudtunk úgy odaérni, hogy ne sportszerűtlennek ítélhető faultokat tudjunk összeszedni! Kemal, Váradi lehet meg sem ismerné kit fogott, mert gyakorlatilag csak a hátukat látta mindkettő, de másokat is ugyanúgy lehetne sorolni ők is csak kevéssel voltak előbbre. Somogyinak voltak szép egyéni védekezései, ill. Maronkán is látszik, hogy más közegben van, de így a csapatvédekezés ami az eddigi sikereinkben kulcs volt, hát persze, hogy nem működött! Szerintem a játékosokon is látszott a hitehagyottság, hogy hiába próbálnak megtenni mindent, ekkora sebességbeli különbség nem… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

Jó ez a Falco-ra épülő válogatott!

Vulcano
Olvasó

Hisz pont a Falco játékosokon múlott ez a meccs…

Mike21
Olvasó

Igazi kosárünnep volt, köszönet mindenkinek, aki ehhez bármit is hozzátett.
comment image
Hajrá Magyarok!

törrögszultán
Olvasó

Nagyon sovány meccs volt ez kérem!
Se védekezés se támadás, se csapat munka… Fejben, fizikálisan, technikában messze lemaradtunk a Franciáktól.
Csodákat várunk olyan zseni, nagy tudású magyar edzőktől a válogatott kispadján( Forray, Váradi) akiknek semmilyen kiemelmedő szakmai sikerük, eredményük nincs…?
Van mit pótolni az edzőkőpzésben, szakmai munkában!

redmiller
Olvasó

Pór is ott volt, de nálad csak a 2. és 3. edző számít… Nem ők irányították a csapatot….
Csak elég pofátlanság Pórt is ki hagyni, ha a szakmai stábot okolod, ráadásul azt a kettőt, aki nem meccselt!

törrögszultán
Olvasó

Szövegértés… Pór, minzt edző, már szerzett aranyat a csapatával – kettőt ha jól emlékszem – az általad védett két ember, mit ért el eddíg??? és oszthatja az észt a válogatott kispadján?! Dobolj sokat Forray fülébe a meccseken , talán át tudsz adni neki valamit… ( ha mást nem, fülvédőt)

Szzs
Olvasó

Nagyon szurkoltam a fiúknak, de ez az enervált játék minden volt csak elfogadható nem. Szégyen és gyalázat volt ez a meccs és az lenne a min. hogy a játékosok elnézést kérnek ezért a gyalázatért és a szurkolóknak visszafizetik a jegyek árait. Azt viszont nem értem a mai napig hogy Kemal mit keres itt. Úgy mozog mint egy öregfiúk meccsre beszabadult veterán 32 évesen! Basszus még nem is öreg, de nagyanyám tolószékkel is gyorsabb lenne a pályán. Nem hiszem el hogy nincs atletikusabb, gyorsabb centerünk.(Golomán és Allen kívül) Ami még nagyon szembetűnő és elszomorító hogy mind a nemzetközi kupa és válogatott… Olvass tovább »

redmiller
Olvasó

Szar napunk volt, ennyi…
Vagy te minden nap 100%-on teljesítesz???

Szzs
Olvasó

Természetesen nem, de az a min. elvárható szerintem hogy oda tegyék magukat a fiúk a sportszerűség keretein belüli keménység, agresszívitást hiányoltam inkább. Úgy törtek ahogy nem akartak. Azt hogy hármasokat nem tudunk dobni azt már megszoktam.

4.negyed
Olvasó

Spártai Kemál ❤️❤️❤️

MAFCdrukker
Olvasó

Ha a nagyjából tiszta duplákat 70-80%-kal dobjuk (ami szerintem a keret nagyjának megvan átlagban a bajnoki meccseken), akkor egy tisztes helytállás lett volna. Azt hittem, ők lesznek idegesek, minket meg feldob a hangulat (nagy respekt a szurkolóknak!) meg a lehetőség, de pont fordítva lett. Az vigasztal, hogy jelentőssége nem nagyon van, a fontos a portugáliai meccs volt – ahhoz gratulálok utólag is. Ha ki akarunk jutni, akkor Montenegró ellen kellene legalább egy győzelem, de inkább jobb egymás ellenivel. Nem tudom, mennyire reális, de ettől és mindentől függetlenül: Hajrá, Magyarország!🇭🇺🏀

Marillion
Olvasó

Center nélkül akit “folyamatosan” be lehet venni a játékba hiánya nélkül ezt a játékot nem lehet eredményesen játszani. És ilyen kaliberű/ek nálunk nincsenek! Golomán Gyurival nyílván hatékonyabb lehetett volna,és Allen is hiányzott a rotációból! Ezért kénytelen mezőnyben megy az erőlkődés,és ezért ezen a szinten nehéz dobóhelyzetbe is kerülni! Tóth Ádi féle center tőmegben és magasságban is jól jött volna a csapatnak! A Falco játékosait kritizálóknak… az összes Szombathelyit be se hívnám a keretbe,helyette a tőbbi csapatokból a Magyar magot ősssze válogatnám aztán meg lehet mutatni,hogy jobban megy velük! Hallod Stojan,ne adj támadási felületet válogass máshonnan,és a Falconak is jobb ha… Olvass tovább »

O1G
Olvasó

Azért azt tisztázzuk, hogy a 6 válogatottból 2 sajátnevelés. Szóval ne Ivkó ne hívja be őket ennyi erővel, hanem ne vásároljátok össze őket, ha nem tetszik a kritika egy vereség után.

Vulcano
Olvasó

Más csapatban mondjuk a 8 rotált emberből mennyi a saját nevelés?

O1G
Olvasó

Nem azt mondtam, hogy a szemét falco összevásárolja a játékosait.
Azt írtam, hogyha nem tetszik, hogy egy válogatottbeli gyenge teljesítmény után szidhatják a csapatodban játszó játékost, akkor ne igazold le a fél válogatottat és akkor nem fog ilyen történni. Mert ha a falco nem igazolt volna soha válogatott játékost, akkor jelenleg 2 játszana csak a csapatában. És akkor a kommentelők debreceni vagy spirou játékosokat szidnának. (Keller és Sziszi csapatain végig sem megyek, mert elfogynak a karakterek…)

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Sztem, ami el lett rontva az a helyszinvalasztas, ongol egy olyan helyre vinni ilyen meccset, ami senkinek sem hazai palya, raadasul sok szurkolonak, akik hangosak megkozelithetetlen szarazfoldon, nem mondom, hogy nyerhettuk vna ha mashol van, de biztos szorossabb meccset lehetett vna jatszani, legyunk oszintek a valogatott jatekosok kozul, mindenki evi max1 meccset jatszik ott

KKKfanta
Olvasó

Mert a Franciák rengetegszer játszottak itt! 😂😂 Nem ezen múlott ezt te is érzed.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Nyilvan nem, de ha hazai palyan lehet hatszani, akkor miert nem jatszunk hazai palyan?

moldi56
Olvasó

Szolnokon pl.már évek óta nincs válogatott meccs és addig nem is lesz,amig Stojan a kapitány.Neki ez egy bosszú ellenünk.

Vulcano
Olvasó

Tudjuk, mindenki összeesküdött a Szolnok ellen…

caseyjones
Olvasó

@moldi56 Nem megbántva a szolnoki drukkereket meg a csarnokot, de szerintem a magyar válogatott most már többre hivatott annál, hogy egy 2200 férőhelyes csarnokban játsszon tétmeccseket. Ha megnézed, szinte mindegyik válogatott a selejtezőkben legalább 3-4-5000 férőhelyes arénákban játszik.
Másrészt láthattuk, hogy az 5800 férőhelyes debreceni csarnok is szépen meg tud telni egy válogatott meccsre. Úgyhogy én inkább azokat a városokat erőltetném, ahol van legalább 3-3500 férőhelyes csarnok. Főleg Debrecent vagy Győrt. Mindkét helyen van nagyon szép, több mint 5000 férőhelyes létesítmény.

redmiller
Olvasó

Kecskeméten sem… Talán előírt csarnok méret miatt…

Player
Olvasó

Mindenki annyit jatszik, amennyit hagynak neki! A franciak ma fizikalisan, gyorsasagban, fejben sokkal jobbak voltak. Sajnos latszott a kepzes szintje kozti minosegi kulonbseg. Es valoban, ez a francia B-C vegyes csapat volt. Persze ettol meg nem kellett volna ennyi hibaval jatszani. Helyenkent be is voltunk rezelve, rendre rossz megoldasokat valasztottunk. Es remegett a kez is, latszik a doboszazalekon. Valaki irja, hogy egy jo Golomannal talan nyerhettunk volna. Ugyan mar, ez vicc! Itt nem éz volt a realis kulonbseg! Ivko szamara is eljott az ido: hierarchia ide, rendszer oda, szukseges lesz valtoztatni a jatekosallomany osszetetelen. Szabo, Karahodzsics pl. mar nem nemzetkozi… Olvass tovább »

zetekosarak
Olvasó

Mérgemben megittam 3 🍺-t! Nem tudtuk felvenni a ritmust. Sem támadásban, védekezésben meg főleg. Úgy érzem túlságosan tiszteltük az ellenfelet, ahelyett, hogy palánk alatt odacsaptunk volna a szemük közé. Vagy fault, vagy sapka, mindenesetre elvette volna az önbizalmukat. Na ez az a szint, amit a Falco csapatként már megugrott, és ebből a válogatottunk is többet ki tudna hozni! Ma nem sikerült. Tanuljunk belőle, hajrá magyarok! UI: a sok kihagyott trojka az önbizalom hiánya szerintem. Na ezen kell túl lenni.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Elismerésem a ZTE fanatikus szurkolóknak akik eljöttek Kaposvárra és a Bicskâsokkal együtt szurkoltak…
Red Kecso dobosának pedig hasonló elismerés és köszönet
Üdv
🇭🇺🇭🇺🇭🇺

csocsa
Olvasó

Végre egy SZURKOLÓI hozzászólás.
Ezt így kellene,nem okádni egymásra.
HAJRÁ MAGYAROK!!!

redmiller
Olvasó

Én köszönöm, hogy elfogadtatok dobosnak!

Roundmend
Olvasó

Juj de vérsovány volt ez ma…és tegyük hozzá, mindez ráadásul úgy, hogy a franciák a saját szintjükhöz képest egy gyenge középszerű kerettel álltak elő

Mendez
Olvasó

Sajnos csak a Falcos játékosoknak van tapasztalatuk ilyen védekezés ellen.
De ők hatan kevesek ide, ez már egy európai elit csapat.
Legközelebb jobbak leszünk.

WSreborn
Olvasó

Ők hatan??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Perl megüti, Benke alulról súrolja a nemzetközi szintet.
A Keller-Váradi páros ausztriai légióskodáshoz is édeskevés.
Somogyi nagyon kevés még.
Elit csapat a francia D válogatott???
Mesélj még….
Kezd onnan amikor Szombathelyen feltalálták a kosárlabdát…

Olajheart2
Olvasó

Szánalmas provokáció…

Mendez
Olvasó

Kezd onnan te riherongy buckás az elmebeteg társaddal együtt, hogy buckafalva SOHA de SOHA egy rohadt épkézláb játékost nem adott a válogatottnak a fennállásotok óta aztán utána gyertek kritizálni válogatott meccs után játékosokat!
Tetves rühes buckafalvás cig@nyok!

Olajheart2
Olvasó

😂 jesszusom.. idézd már légyszíves hol kritizáltam bárkit is válogatottból? Az írásod többi része szót se érdemel…

Ewing
Olvasó

KezDD azzal, hogy megbasztad már a tetves kurva anyádat, te frusztrált sárga takony???

Mendez
Olvasó

Ilyet csak ti csináltok rühes trágyaszagú büdös buckás szolnoki cig@nyok.
Anyátokkal a hátatokon lesztek szétkalapàlva ti tetves férgek!

SzhelY
Olvasó

hát cimbi azért erősen hozod a szintet grat ekkora primitív dumát

Ewing
Olvasó

Te faszszopó sárga frusztrált takony. Ha nekem címezted, jelzem, közelebb élek a szombathelyi cigányparasztokhoz, mint a szolnokihoz…erre mondják, kapufa?

WSreborn
Olvasó

Az IQdnál csak a kosárlabda történelem tudásod az alacsonyabb. Legalább az igen alacsony értelmi szinted dacára felfogod, hogy az általad világmegváltónak gondolt játékosok csak a magyar bírók fújásainak köszönhetnek mindent, ugyanis az NB1-ben mindent szabad nekik.
Egy komoly fizikális védekezés + nemzetközi fújás és megáll a – sokszor nem is létező – tudomány.
Szerintem egyébként anno Jordant is ti neveltétek ki nem???

Mendez
Olvasó

Mekkora bucka bukó te atya úristen már megint.
Csak a magyar bíróknak köszönhetik…
BL-ben magyar játékosok viszik a Falcot.
Jézusom ekkora balfaszt a világ nem b@szott mint ez az egybites reborn.

Vulcano
Olvasó

Igen WS. Annyira megáll a tudomány, hogy Perl Zozó 16,2 pontot átlagol a BL-ben, illetve a 4 meccsből 3-at meg is nyertünk. Ennél jobban sose álljon meg a tudomány. Mondjuk pár napja sikerült megfejtened, hogy Perl csúnyán játszik, szóval én már nem lepődök meg rajtad. Egyébként nem úgy volt, hogy annyira utálod a Falcot, hogy nem tudsz a válogaottnak szurkolni. Nem lennék a helyedben. Egy Falco játékos levegót vesz és te agyérgörcsöt kapsz. Plána ha még jól is játszanak. Kurva kicsinyes és rosszindulatú ember vagy. Nekem nem a szívem csücske az Olaj, de sose szidtam egyik válogatott játékosát sem, és… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Tőbbszőr átolvastam Mendezt…melyik része a provokáció? Gondolom talán az a része lehetne hogy nem csak Szombathelyi játékosokból áll a keret!Ő meg csak ezt a részét emelte ki!

WSreborn
Olvasó

A híres szombathelyi kettős mérce ismét.

oilers
Olvasó

Gondoljatok bele most mit kaphat otthon az anyukája, meg a macskák… 😂

B0nyi
Olvasó

Oten. Masreszt altalaban max 3 volt a palyan. Kellernek nincs csereje, negyes poszton meg egyenesen nulla. Csoda, h palank alatt (is) szetszedtek minket?
Ez nem a nem-falcosok sara. Ez a csapat tegnap ennyit tudott.

Praenoricum
Olvasó

Ez több, mint osztálynyi különbség volt ma. A dobószázalék csapnivaló volt, annál csak a védekezés volt szétesettebb. Ilyen csapatokat csak extra teljesítménnyel lehet megszorítani, ez most messze nem volt az. Ha pozitív akarok lenni akkor altattuk a Franciákat az EB-re. 😀

Stockalone
Olvasó

El kell ismerni, a franciák egy másik kávéház. Küzdöttünk de megaláztak minket lepattanóban és asszisztban is…

PL
Olvasó

Az egy dolog, hogy a francia csapat jobb, de ma valahogy azt éreztem, hogy nem ittak elég vért meccs előtt a fiúk.
Még félidőben úgy éreztem, hogy nem lefutott, még…mééég ha csinálunk egy nagyobb rohanást a 3.negyed elején…erre pontot se dobtunk percekig. Ott el is ment a meccs.

Golomán jó formája nagyon hiányzott, persze nem biztos, hogy vele is győztünk volna…de ki tudja? Esetleg Fepu 1-2 triplája?
Persze az sem biztos, hogy beesik.

Na mindegy,ennek a meccsnek vége.

Hajra Magyarok!

Pbask
Olvasó

Ha rostert variálnom kéne, akkor Kemalt kivettem volna, szerintem lassú, lomha, Fepu be 3-4esbe, Zsombinak több lehetőség, és mikor Ákos pihen, mehetett volna a smallball is akár.

PL
Olvasó

+1

Pbask
Olvasó

Pór lehet olvasta a kritikákat, mert Somogyi többet volt a pályán, és helyenként jól védekezett nagyon. Talán idővel ő lehet a válogatott új Kovács Petije, kicsivel jobb támadással.
Ez a francia csapat teljesen más szint, nem törnék pálcát senki feje felett, de ebből a 4 percből látható vált,hogy Zsombi sokkal több percet érdemelne, nagy tehetség. Van egy szisztematikus rendszer, lépcsőfok Ivko rendszerében, de én akkor is játszattam volna.
Plusz a meccs ott ment el, ahol soványak vagyunk: 4-5 poszton. Azért Gyurival, Allennal más lett volna a szitu, ezért (is) adtam volna Zsombinak több lehetőséget.

Mendez
Olvasó

Igegenben nyerünk.
Ahogy a Falco! 🙂

Kissadam91
Olvasó

Én csak azt nem értem hogy miért nem lehet bátrabban használni egy ilyen Maronka Zsombor tehetséget?
Bogdanovic ilyen idősen már az ABA ligában szopatottt mindenkit..
Ahogy beállt simán tudott volna hozza tenni már előtte is a meccshez

Atomic4
Olvasó

Sajnos ez a magyar sportra en bloc jellemző, nem csak a kosárlabdára. U 23-as szabályunk van, hogy legyen fiatal, aki játszik.. Más országokban egy 23 éves már a csapata legjobbja is lehet és megkapja a bizalmat, nálunk ilyen nincs.

redmiller
Olvasó

Srácra ráférne vagy 10 kiló izom! Jól mozog, de nagyobb játékosok eltakarítják, ha kell… Beleerősödik, akkor jó lesz

O1G
Olvasó

Nagy szerencséje, hogy a spanyol bajnokságban ennyi izom is elég! 🙂

Atomic4
Olvasó

Nyilván elférne rá, de azt az izmot felépíteni idő. Ettől függetlenül egy ilyen meccsen simán beküldhető lett volna előbb, főleg úgy, hogy 2 magasposztos játékos is hiányzik. 5 perc után tudni lehetett, hogy ez sajnos egy sima meccs lesz, második félidő elejétől simán játszhatott vona.

Olajheart2
Olvasó

Ez a francia csapat fizikálisan és gyorsaságban nagyon felettünk állt!

pirosf
Olvasó

Védekezésben akkora lyukak voltak,hogy még Rocco Siffredinek is csak harangozott volna benne…

Beniben
Olvasó

A Mesterrel meg lett volna…

Rekettyés
Olvasó

Ilyen szar játékra nincs mentség. Senki sem várt csodát, de ez szégyen volt. Ilyen lélektelenül nem lehet játszani. Egészen undorító volt nézni. Hol van már a kolozsvári hozzáállás…A Knézy pedig még mindig egy tudatlan, böszme pojáca.

basketballfan
Olvasó

Knézy hányszor mondta, hogy “de megvertük a portugálokat”?

SopronKCfan
Olvasó

Tul sokszor… meg a kedvencünket is: góljófalt

Mendez
Olvasó

sopronkiesikvégre?

SopronKCfan
Olvasó

Bármennyire is szeretnéd, van egy rossz hírem 😉

moldi56
Olvasó

Jenő már számolni se tud.Következetesen 3 ponttal kevesebbet számolt nekünk,aztán volt egy csend nála és mintha semmi nem történt volna,mondta a helyes eredményt.Nem merte bevállalni a tévedését és nem volt mellette senki aki szólt volna neki.

Kendeffy Botond
Olvasó

Jenőt egyszerűen le kellene tiltani a képernyőről. Ennyi. Szakmailag, retorikailag dupla nulla.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés