Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Ez horror volt, kétszeres hosszabbítás után nyert a ZTE

Nagyot küzdött az MVM-OSE Lions.

Zalakerámia ZTE KK – MVM-OSE Lions 89-85 (14-17, 31-07, 15-14, 15-27, 5-5, 9-6 )

Bajnokság, 17. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok
Praksch Péter Árpád, Farkas Gábor, Nyilas István (Téczely Tamás)

Zalakerámia ZTE KK: Wilson 7, DeCosey 19/12, Takács M. -,Barnett 36/18, Holton 13/3. Cserék: Németh 6, Csuti -, Polster -, Révész 2, Horti 4., Parks 2.

MVM-OSE Lions: Ihring 19/9, Parrish 10/6, Tóth B. 3/3, Minchev 25, Burns 14/3. Cserék: Ruják 8, Garamvölgyi 3/3, Mucza -, Dorogi -, Molnár 2.

A Kecskemét ellen szerdán megtörte rossz szériáját a ZTE, ám ezzel még csak a kezdeti lépést tette meg a felzárkózás útján. Az oroszlányiak azonban korántsem érkeztek feltett kézzel.

Bonifert Bendegúz kiesésével – várhatóan ebben a szezonban már nem léphet pályára a fiatal játékos, akire keresztszalag-műtét vár – ismét egy váratlan problémával kellett szembenéznie a kék-fehérek szakmai stábjának, az apró sérüléseket és betegségeket azonban sikerült orvosolni, így Boniferten kívül mindenki Emir Mutapcic rendelkezésére állt. A vendégeknél Miliszavljevics betegség miatt nem utazott el Zalába.

Kiegyenlített játékkal indult a találkozó, de Cosey és Holton is hármast szerzett, ám az OSE jól tartotta magát, tetszett is a játék lelkes táborának, különösen, amikor Ihring triplájával átvették a vezetést a vendégek. Emir Mutapcic már az első negyedben kilences rotációval dolgozott. Parks nagyon önzőn menedzselte a negyed végét, a ZTE visszaesett, 17-14-re az OSE nyerte a negyedet.

Tóth Bence csont nélküli, szép hármasának tapsolhatott az OSE-tábor – ismét Parks feledkezett el védekezni, majd egy faultot is vétett. Le is hozta edzője, amit a hazai tábor nem is nagyon bánt.. Harapott az OSE, ez pedig nem ízlett a Zalaegerszegnek. Barnett és Garamvölgyi is jól célzott kintről, hat ponttal lógott meg a vendégcsapat. Molnár Márton is pályára került, be is köszönt két ponttal, ám aztán gyorsan a kispadon találta magát. Barnett ismét betalált a 6,75-ösön túlról, majd de Cosey gyötört be egy akciót faulttal együtt. Holton borzolta kicsit a hazai nézők idegeit, de végül többször is betalált. A félidő vége viszont egyértelműen Jordan Barnettről szólt: szenzációsan kapta el a fonalat az amerikai játékos, két trojka mellett duplákat is szerzett; összesen húsz ponttal zárta az első húsz percet, a ZTE pedig 43-32-re lépett meg vezérletével. A 17-5-ös rohanással megalapozta félidei előnyét a hazai csapat, végül 45-34-el zárult az első félidő. Talán csak az aggaszthatta az egerszegi szurkolókat, hogy lepattanóban már ekkor meghatározó volt az oroszlányiak fölénye, különösen Minchev jeleskedett ebben a műfajban.

Parrish kétszer is beköszönt távolról, Mutapcic mester jobbnak is látta magához hívni játékosait. Egy földharc során Révész Ádám vetődött a labdáért, mely kigurult, az OSE kispad pedig technikait kapott reklamálásért; majd De Cosey szép passzából a ZTE csapatkapitánya szerzett könnyű ziccert.

60-48-ról kezdődött a negyedik negyed, ekkor aligha sejtették páran, hogy nem ez lesz az utolsó… Jó szériát kaptak el a vendégek, fokozatosan csökkentették hátrányukat. A hazai oldalon Barnett, míg a vendégeknél Minchev bizonyult tarthatatlannak. Előbbi zsákolásánál joggal tapsolt a közönség, nagyon szépen húzta a labdát a gyűrűbe a hazaiak 21-ese. Németh maradt le Ihringről – bár előtte szépen blokkolt – aki helyére küldött egy trojkát, így pedig már csak három volt a ZTE előnye… Wilson forintos labdáját Holton váltotta duplára, ám Minchev sem akart lemaradni. Vérszemet kapott az OSE, Ruják palánkos kosárral egyenlített. Fokozódtakl az izgalmak az utolsó percben, Holton másodszorra tudott feltenni egy ziccert, ám a ZTE nem tudta megtartani a vezetést, Ihring egyenlített, jöhetett a hosszabbítás…

75-75-ről folytatódott a játék, ZTE hármassal: de Cosey negyedik távolija is beakadt, és végre néhány lepattanót is sikerül elorozniuk a vendégek elől. A nézőtéren egyre hangosabban szólt a „Zeg-Zeg-Zeg” rigmus, a hazaiak nagyon akartak, minden labdáért kapartak, de az OSE is az életéért küzdött. Ihring gyönyörű megmozdulására a legigáényesebbek is csettinthettek: az utolsó pillanatban csempészett fel egy szép ziccert, majd Wilson csavarodott rá a labdára – nem először a meccsen… Az extra öt perc sem hozott döntést: 80-80 állt az eredményjelzőn.

Holton és Ihring szerzett duplát, majd egy Wilson-Barnett szép összjáték következett. A meccs hőse – 33 pontnál járt ekkor – egy lepattanót is leszedett. 84-82-es állásnál két perc volt hátra, amikor Wilson ötödik triplakísérletét is ráemelte – ez sem bent be… Sokan bosszankodtak ezt látva a nézőtéren, pláne azután, hogy az OSE vezére, Minchev egyenlített. 37 másodperccel a vége előtt a ZTE időt kért, a labda pedig Jordan Barnett kezébe került – ezen az estén pedig ott is volt a legjobb helyen. Döntése pedig jónak bizonyult, hatodik tripláját is a helyére küldte, majd az ellentámadásnál Wilson lopott labdát és a ziccert is bedobta. 2,5 másodperccel a vége előtt 89-84-re módosult az állás, innen pedig már nem volt visszaút a vendégek számára. Egy triplakísérletnél ugyan még ítéltek egy faultot a játékvezetők, ám csak egy büntető esett be, így egy klasszikus körömrágós meccsen, dupla hosszabbításban nyert a Zalaegerszeg, 89-85 arányban.

A ZTE sokáig a kezében tartotta a meccset, ám a vendégek nem adták fel és hatalmas küzdelemben visszajöttek a meccsbe; sőt, kétszer is megnyerhették volna azt. Óriási fölényben voltak a palánkok alatt a piros-feketék, 50-33-ra nyerték a lepattanópárbajt, s ezzel jól is sáfárkodtak, 20 pontot értek el második esélyekből. Szűkebb rotációjuk révén azonban elfáradtak a végére, s eladott labdáikat jól használta ki a ZTE, ahol Barnett és De Cosey is kiválóan célzott távolról. Jordan Barnett egészen elképesztően játszott, 36/18-as teljesítménye mellé hat lepattanó, hat kiharcolt fault, 3 szerzett labda, egy asszist és egy blokk is került a lőlapjára közel 46 perc játékidő alatt – 45 VAL-t sikerült összehoznia, oroszlánrészt vállalt a győzelemben. Derrick Wilson dobásai nem ültek, de hét gólpassza fontos volt. Holton nagyon hasznosan játszott és De Cosey is sokat tett a sikerért. A túloldalon Minchev és Burns vitték vállukon az OSE-t, sokat melózott Ihring is, de a ZTE jobban akarta ezt a győzelmet.

A héten kétszer is nyert a Zalaegerszeg, megduplázta tehát eddigi győzelmei számát, ám mindez még mindig csak azt jelenti, hogy az alagút végén pislákolni kezdett a fény… Hosszú út vezet még Révészék számára ahhoz, hogy sikerüljön elmozdulni a sereghajtó pozícióból – főleg mert a Paks hatalmas bravúrral nyert Körmenden… – ám legalább három nap alatt végre kétszer is megízlelhették a győzelem ízét.

Tudósítás: Bálizs Zsuzsa

Bálizs Zsuzsa fotói a mérkőzésről:

98 hozzászólás

98
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
37 Comment threads
61 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
44 Comment authors
kivelnyomodDallasRevengeFergetegazordogugyvedje Recent comment authors
kivelnyomod
Olvasó

Tudod ki a csíra te görény autószerelő… Te ne pofázz senkinek ki mikor miért nem megy meccsre… 20 éve hol voltál??!! Az olajat cserélted kosármeccs helyet…

turul
Olvasó

Még 10 éve se

kivelnyomod
Olvasó

Úgy bizony..

Dallas
Olvasó

Ha Miliszavljevics játszik szerintem sima OSE győzelem ,nagyon belenyúlt vele az Oroszlány ,gyakran másfél-2 légióst ér a játéka

azordogugyvedje
Olvasó

Majd most hogy sérült, gyorsan elküldik…

Fergeteg
Olvasó

Oroszlányon most van a legjobb keret amióta feljutottak A-ba. Szolnokon 22-ről, Kaposvár ellen 15ről otthon kapnak ki. Minden 3. negyed betli! Elhiszem hogy szeretik az ultrák az edzőt mert eddig jó eredményeket hozott, de idén elvesztette az irányítást a csapat felett! Nem egy meccset cserélt el!! magyarok (exválogatottak) nem tudnak hozzátenni a játékhoz, fiatalposzt hatalmas lyuk pedig tehetségesek.
Oroszlányon edzőváltást nem merik meglépni. Pedig lehet jót tenne a csapatnak.

Csippa
Olvasó

Visszanézve ezt a meccset az Osenál a légiósok sz*rrá szakadtak, a magyarok meg semmit nem hoznak. Full frusztraltak lesznek így ők is, latszott az egymás közötti testbeszéden, h nem hiszik el, kikkel vannak együtt a pályán. Mikor kritikus szituban a végén Garamvolgyi 3 métert sarkazott ki nem kényszerített helyzetben és még csodálkozott, h befújták lépésnek.

Ose lions
Olvasó

Tisztelt Zalaegerszegi szúrkolók! Ha esetleg valaki találna egy Ose Lionsos Spalding kabátot,vagy hallana róla hogy valaki talált, mert sajnos elhagytam a meccs után a csarnok melleti parkolóba lehet ki esett a kis buszból legyen kedves nekem itt jelezni előre is köszönöm szépen!

turul
Olvasó

Az autószerelő feltette a kérdést, hogy “ miért a Kornélt bántjuk. Tőle nem meglepő a kérdés, mert a söröskorsón túl nem lát. Azért, mert a szakmai hozzá nem értésén túl rengeteg kárt okoz a szövetségben a kompromisszum képtelenségével, az alapvető szabályok be nem tartásával. Miatta nem tudunk megfelelő tudásu Magyar játékost igazolni, miatta nem jönnek haza a már eligazolt értékeink, stb. És nem utolsó sorban miatta züllesztheti tovább a klubbot egy magát szurkolónak nevező , saját játékosokat fenyegető, leköpködő kissebség. Kornélról ennyit, az autószerelőnek meg csak annyit: ha lenne benne parányi kis tartás, ezek után nem nem lenne pofája valódi… Olvass tovább »

Holló
Olvasó

Teljes egyetértésem turul! Ez egy három éves folyamat már! Nem pár hónapja kezdődött ez…olyan embert/embereket hibáztassunk ezért,akik fél éve vannak itt? Vagy esetleg Mutapcsics,aki egy hónapja? Ebben a bukásban tehát három évről beszélünk két közös nevező van az ügyvezető illetve a többségi tulajdonos. Mások azóta vagy el lettek küldve vagy felálltak. A magyar magról tegnap elmondtam a véleményem. Puskás Artúr hibázott a légióskiválasztásban…ez igaz. Hibázott a nyári indokolatlan sikerpropaganda gyártásban. De azon túl miért hibáztassuk??? Mi köze volt a magyar maghoz? Az edzőkiválasztáshoz?? Nem ő hozta Cizmicet sem Mutapcsicsot. Más helyeken ezt a szakmai igazgató intézi…itt nem. Gondolom a magyar… Olvass tovább »

Csippa
Olvasó

Aki kicsit is tovább lát az orránál, tudhatja, h Puskást csak villámhárítónak hozták nyáron maguk elé, nem vártak tőle semmi szakmai dolgot, max papíron, nem jött be… ellenben zsíros a díjazása 😉

JólnézünkMIKI
Olvasó

OSE legendás B-közepe a képek alapján kb 15 főre fogyatkozott?
Jól nyomhatták, de azért régen többen voltak! Ugye?

CaptainGulag
Olvasó

Szimplan csak vannak,akik dolgoztak,mas csaladi okok miatt nem tudott eljonni.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Mutapcsics és Wilson miatt elmehetett volna a meccs.
ZTE a DeCosey-Barnett párosnak és a közönségének köszönheti a győzelmet!
Mutapcsicsnak nincs más fegyvere a végjátékokban, mint hogy Wilson kamikaze módra nekimegy az ellenfél védelmének?
Gratulálok, hajrá ZTE!

zterulez
Olvasó

Cizmic alatt is ugyanazt csinálta és nemcsak a végjátékban.

Ellenív
Olvasó

Kettő labdának volt,hogy kicsit pozitívan tudjunk gondolni a jővöt illetőleg ,most nem sikerült. Menni kell tovább ès győzni itthon a Kecsó ellen.Hajrá Ose! Hajrá Bányász!

Kiskokas
Olvasó

Hű azok a pontok ilyen mecs nem csak a filmekben van?

Beniben
Olvasó

Az “autószerelő”, aki olyan, amilyen de amikor te a fotelban frusztráltan túrod a chipszes-zacskót, ő és a “bandája” éppen elutazott ismét valahová a trágya-csapat miatt…akkor ki a balfasz? Ja ők….
Értem…
Meg még a nevét is vállalja…aztaqrva…micsoda egy tróger mi?
Bezzeg a minden szarhoz asszisztáló, bológató-kutya stílus az menő…
Na, majd most jönnek a sikerek, és nem egymással foglalkozik a plebsz…ja, nem!
Playout, utolsó hely, ZTE…de qrva szarul hangzik ez…
Ez a mi igazi problémánk nem az “autószerelő”!!!

Sanya
Olvasó

Beni, azért az ne legyen hivatkozási alap és ne jogosítson fel senkit semmire, hogy elutazik az idegenbeli meccsekre.

Beniben
Olvasó

Pláne, hogy ezt már csak az utazás öröme miatt teszik/tesszük! Igazad van, de a probléma gyökere nem itt leledzik…

Derulo
Olvasó

Beni normális dolog az első meccs után bemenni az öltözőbe? Hát kurvára nem…

Beniben
Olvasó

Nem…

Director
Olvasó

Az tény nem ez az igazi probléma.Az is tény, hogy a problémának tapsolnak és a rosszat támogatják.Szerintem pont neked nem kell emlegetni a Radic esetét IS. Elmennek idegenbe ott talán a Zetének szurkolnak, de van úgy, hogy sörrel burogatják a kedvenceiket és az ellenfélnek tapsolnak.Néha bokáig letolt nadrággal behajolnak ahol nem csak a fehér bálna néz farkasszemet mondjuk ovodáskorú gyerekekkel, családokkal, kulturált emberekkel.Néha terminátort játszanak iskolás gyerekekkel és örömlánynak titulálnak anyákat, mamákat stb.Fenyegetnek öltözőbe, messengeren, meccsen akár játékost akár szakmai igazgatót néha köpnek is egyet.Szeretett ex játékosainkat Fuck youval illetik aprópénzzel dobálják.Bohócnak öltöznek lejáratják az egész klubot.Ha nem haragszol megkérdem… Olvass tovább »

Beniben
Olvasó

Félreértés ne essék, a felsorolt dolgokat magam sem supportálom, sőt kifejezetten testidegen tőlem, de ez sem újkeletű probléma, és nem csak általa/általuk létező jelenség! A sikertelen szezon miatt ezek most felerősödnek és mintegy, kvázi bűnbakként van kire/kikre mutogatni! Senki nem beszélne ezekről, ha a csapat úgy szerepelne, hogy arról kéne itt poemizálni, hogy egy vagy két vereséggel hozzuk e le a szezont! A nyilvános üzengetésen és odamondogatáson felül kifejezte már valaki a nemtetszését esetleges személyes formában feléjük? Továbbra is azt mondom, hogy ebből a xarból csak együtt (csapat, szurkoló, kompetens vezetés) lehet kilábalni! Azt meg Te sem gondolod komolyan, hogy… Olvass tovább »

Revenge
Olvasó

Kedves Balázs!
Inkább a gyereknevelésre forditottál volna ennyi energiát mint a felesleges, károgó kommentjeid megfogalmazásába 😉

Beniben
Olvasó

.

Derulo
Olvasó

Egy valamire való klubnál be se jutottál volna az öltözőbe te bohóc 🤡🤡
Lejáratod a klubot… Inkább szereld az autókat.

Derulo
Olvasó

Tóth Ádi ismét extra volt, de egerszegre “nem kell”…

Zeg
Olvasó

Szép estét Nyert a csapat ismét végre, s azzal kell foglalkozni, hogy az alkoholista magát “B” középnek nevező társulás “ vezetője” mit írogat, abszolút intelligencia nélkül…szánalom ez az egész…. Voltam már pár sport rendezvényen szinte egész Európa szerte, de ilyet, hogy a “kedves magát B középnek” nevező társaság akkor hangos mikor megy a csapatnak, hát ilyet elég ritkán láttam, sőt szinte sehol…nem akkor kellene hangosnak lenni mikor akadozik a csapat…nem akkor kellene szurkolni??? S nem utolsó sorban, szerintem nem kellene fenyegetőzni utánna meg csontig nyalni….ez ismét korrekt dolog “kedves” autószerelő úr… Na ez a vicc, meg ahogy ide irogatsz, s… Olvass tovább »

*Z*T*E*
Olvasó

Wilson katasztrófa volt Parks meg stabilan hozzá a kaposvári teljesítményt!
Horti szerintem ma is jól játszott 5faultbol talán 2 volt jogos
Holton tovabra se tud elzárni viszont alsó posztos játékosokat szépen meg tudja fogni lábon
Barnett ma extra volt mutapcic megköszönheti neki a győzelmet!
Lényeg a győzelem csak így tovább hajrá ZTE!

JACK
Olvasó

Barnett és DeCosey egyre jobb teljesítményt nyújtanak és Holton is alakul, de aztán ennyi.
A többi mérkőzésen ez kevés lesz!
Parks és Wilson elég gyenge, a magyarokról nem is beszélve…
Mikor Szöszi elment, sokan örültek, most meg visszasírják.
Horti és Révész nem üti meg az alsó mércét sem!
Hajrá ZTE!

zterulez
Olvasó

Már a szerdai meccs után is írtam, hogy Barnettnek 2018-ban volt szerződése a Milwaukee Bucks-nál. Ok, csak az előszezonra, de akkor is egy NBA csapat játékosa volt 1 hónapig. Szóval számomra az a meglepő, hogy ez a teljesítmény csak most jött ki belőle.

Misu
Olvasó

Nektek ez megy név nélkül írogatni!! Csináljátok kis csíra brigád!!

Artúr
Olvasó

Te lennél az autószerelő? Ha igen, akkor a te keves intelligenciád miatt van szekunder szégyene sok zte szimpatizánsnak. A viselkedésed nem kulturált emberi lényhez hasonlít… Sajnos ez a hozzászólásod is jól tükrözi az értelmi szinted.

Misu
Olvasó

Na te csira ki vagy??

Artúr
Olvasó

Az aki tud értelmesen írni és viselkedni. Az aki nem részegedik le egy meccsen és tudja hol a határ. Az aki nem fenyeget senkit… Az aki nem hisz magáról az életben többet, mint az aki valójában. Attól, hogy fenyegetsz és ordibálsz még egy paraszt, autószerelő maradsz.

zterulez
Olvasó

Egy normális klubnál már rég ki lennének tiltva ezek az emberek a meccsekről. Sajnos rajtuk kívül viszont tényleg színházi nézőtér lenne most a csarnok.

Misu
Olvasó

😍

Misu
Olvasó

Remelem ez tükrözi!!!🤡🤡🤡

Director
Olvasó

Az ország minden klubjánál te ki lennél tiltva a haverjaiddal együtt.Csak Zalaegerszegen lehet megcsinálni, hogy öltözőbe futkározunk.Hívogatod az ügyvezetőtöl elkezdve mindenkit ittas állapotba.Fenyegetsz,köcsögözöl és úgy viselkedsz, hogy inkább az intelligens ember nem megy ki a mérkőzésre!Az nagyon kellemetlen ha rólad beszélnek ha barátod hibázik attól elhatárolódtok.A foci szurkolók se adják a nevüket hozzád te/ti akik elneveztétek magatokat B középnek!Nélkületek jobb lenne a klubnak is!

turul
Olvasó

Sajnos annyira primitív az ember, hogy egy-két szavadat nem tudja értelmezni.😀De túl sok szót ne pazaroljunk rá, mert a világát nem tudja.

SKC King
Olvasó

Gyerünk ZTE! Csak a győzelem! Szükség van rátok az “A” csoportban. Irány felfelé!

Kék-Fehér
Olvasó

Rèvèsz egy vicc. Horti talán valamivel jobb. Ha ketten együtt voltak fent simán lealáztak minket. Fontos győzelmet èrtünk el egy szimpatikus, jól küzdő OSE-vel szemben.

Hamva-Kovács Kálmán
Olvasó

“Elfogult”-nak reflektálok. Jól látjuk a jelenlegi helyzetet, ezt a meccset nem lett volna szabad elveszíteni! 6-an játszottunk, ez igaz, de miért nem többen ? Nos én azt látom, hogy az edző is csak bizonyítani szeretné, hogy kevés a 6. Reméljük lépni fog a vezetőség, különben …. ?????? Lalus, azért remélem, 15-én találkozunk “barlangunkban”, a Kecskemét ellen. Az sem lesz egyszerű !

lalus
Olvasó

Ha ördög el nem visz addig…igérem ott leszünk!

heraklith
Olvasó

Barnett megnynerte, kíváncsi lennék rá én is hogy eddig hol volt.
Amikor Horti és Révész egyszerre jött fel Németh mellé +10/12-nél a harmadik negyed végén, akkor egyértelmű volt, hogy ez a meccs kínkeserves lesz. Addig sima volt. Remélem hamar rájön arra is Mutapcic, hogy Horti és Révész csak +30-nál lehet egyszerre a pályán. Értem én hogy pihennie kell a többieknek is, de akkor legalább egyszerre csak egy és max pár percig…
Az akarattal ma nem volt gond. Így tovább! Remélem most már az összes játékos látja hogy ha hátul meghalunk, akkor jönnek a pontok is.

torma
Olvasó

Sajnos Mutapcic is legtöbbször csak nyomozza a meccset.Sokszor értelmetlen húzásokat tesz. Idehozatja az Albából a fiatalt, aztán minimálisat játszatja.Pedig emellett még Németh is betlizik. Hortiról meg Révészről nem is beszélve.

heraklith
Olvasó

Minimálisnak azért nem mondanám. A fiataloknak járó 20 percből 11-et kapott mindkét meccsen. Igaz nem tett hozzá többet, mint a mi fiataljaink.

torma
Olvasó

Számomra értelmezhetetlen, hogy Simó Bence miért nem játszik egy ilyen helyzetben.Vakaki már szóljon ennek az embernek, hogy ő is klubhoz tartozik.

zterulez
Olvasó

Horton kevés a palánk alá, főleg egész meccsen keresztül. Hortin kívül nincs más opció mellé. Révész eleve pályát tévesztett, nem sportolónak való alkat.

heraklith
Olvasó

Horti még (ellenféltől függően) 10-15 percre nem vészes, de ha mellé még Révész is ott van, azt már nem bírja el a csapat senki ellen, akkor már inkább játszon valaki felfelé 4-est (DeCosey, Németh), amikor Barnett pihen. Perzse ehhez az kell hogy lehetőleg mindenki (Parks, Bonifert) egészséges legyen

Régi motoos
Olvasó

Ott voltam, amikor Székesfehérváron feljutott az NB I A-csoportjába a ZTE, ha megérem a kiesést is megtapasztalom. A győzelemhez gratulálok,amelyet nagyban köszönhetünk Barnettnek, aki 36 pontot dobott. Egy másik megjegyzés a meccshez Wilson a két hosszabbításban négyszer dobott rá, eredmény 0 pont, a meccs végén dobott még egy két pontost. Teljesítménye lehangoló 7 pont 9 két pontos kísérletéből, kettő ért célba, a 3 pontosból egy sem, és bedobott három büntetőt. Vezetőedzőnknek az időkérés során lett volna alkalma szólni neki, fiacskám ma neked nem negy a dobás passzold tovább a labdát. Egyébként egykor Egerszegen dolgozó Farkas Sándor nem szégyelte megmondani játékosának… Olvass tovább »

Holló
Olvasó

Nos egy kis matematika…tényleg nem szeretnék bántani senkit! Lokálpatriótizmusról papol a Polgi,Stárics el van tűnve!! Aki ugye a magyar magot kialakította (Puskás is mondta podcastben). Na szóval …pár hete Völgyi Peti és Gáspi is nyert nemzetköziben női vonalon…a zalai vonal adja a női vonal nemzetközi krémjét,elismerését. Szerdán Kovács Beni 11pont Szolnokon,ma Kis Raul 10pont Körmenden, Tóth Ádám 18pont ma az Olaj ellen, Szöszit nem is boncolgatom…Sárics 12! pontot dobott a komplett magyar magotok!! Simó Bence jegelve mikor a legügyesebb helyi srác. Ezek helyi srácok a mi fiaink!! Meddig van pofátok ehhez??? KORNÉL BE KELL FEJEZNI! TE EZZEL MEGBUKTÁL! ADD BE… Olvass tovább »

turul
Olvasó

Ha igazak a hírek, Stárics be adta, csak a Szakmai Team(polgármester, alpolgármester, pizzafutár) nem fogadta el!

Zetesziv
Olvasó

Hát akkor ott mindenki hülye?? Itt mindenki basszus.

zterulez
Olvasó

Most, hogy a választások jönnek, nem hiányzik nekik még egy púp a hátukra egy ügyvezető nélküli Zetével. Nekik az a fontos, hogy minden nap át lehessen vágni egy szalagot, a tesztpályáról meg hasonló látványberuházásokról meg haza lehessen tolni egy talicska pénzt. Már lassan ott tartunk, hogy tízmilliókból épül 1km bicikliút, amit sárga festékkel festenek fel a Rákóczi úti járdára. ÉBRESZTŐ ZALAEGERSZEG!

Beniben
Olvasó

Varázsceruza-párt! Pénzt is rajzoltak a ZTE-nek…

Beniben
Olvasó

“Szakmai-team” 😂😂😂😂😂

Csippa
Olvasó

Már csak a vaktöltényes nem bírja beadni, pedig azt sztem vígan elfogadnák, már 100* megbánták 🙂

huhubagoly
Olvasó

Most már egyértemű, hogy az erőnléti edző volt a fék.

akisokatlatott
Olvasó

Mellik?

elfogult vagyok
Olvasó

Nem érdemeltünk mást! NEM A “6.JÁTÉKOSON” múlott, Ők mindent megtettek! Tiszta szívből gratulálok nekik! Nagyon remélem, hogy komoly következmény lesz! Személy csere nélkül ez nem fog menni, de nem az “olcsó edző cserét választják”! 3-4 játékost simán el lehetne küldeni a teljesítményük alapján! Milos sérült, Ihring (42′), és Minchev (41′) ugyan sokat hibázva (túl vállalták magukat), más nem volt érdemben a pályán! A játék vezetést sem lehet különösebben kritizálni! Most már csak a keresztbe verésekre számíthatunk! Most KELL lépni, mielőtt késő lesz!
Térdre! Imához!
Hajrá OSE!!!
(Azért a ZTE megérdemel egy gratulációt, éltek a lehetőséggel! (Sajnos))

M.oro
Olvasó

Nagyon remélem hogy tényleg megtetszik a megfelelő lépéseket, és elküldenek pár túlfizetett kispad koptatót.

akisokatlatott
Olvasó

Három játékos, és az edző kuka. Minél hamarabb annál jobb.

elfogult vagyok
Olvasó

Szerinted az edző a hibás? Seba elfelejtette a szakmát 4 év után? vagy úgy gondolod “szándékosan” ártani akar? Nem! Itt a játékosoknak KELL a tökére lépni, máskülönben nem is kell a kiesésért játszanunk!!!!!!!

M.oro
Olvasó

Az edzővel nincs baj. Ebből a keretből ennyit lehet kihozni.
Amúgy ha ma ott lett volna Milos egészségesen, akkor sima győzelem.

azordogugyvedje
Olvasó

Milost nem a sérülése miatt nem játszott hanem mert hozzáértők döntése után elküldték a csapattól.
Hosszú taps….ja, nem.
🤬

elfogult vagyok
Olvasó

Inkább ne írj semmit!

4eventeVB365
Olvasó

Múltkor tévedtem ; fing > parks
Barnett legalább visszaigazol
Kabaré mit le kell szenvedni azért az 1.85 os hazai oddsert 🙂

Hobó Fan
Olvasó

A részeg autószerelő nyisson egy kocsmát Stáriccsal.A hely neve legyen play out betérő.Jövőre ugyanitt ugyanekkor.Ez garantált!

Holló
Olvasó

Engedjétek ezt el Hobó!! Mindenkinek saját joga,hogy kimegy-e. Én nem teszem,ahogy sokan mások sem. Ő velük nem az a baj,hogy kimennek…hanem amit csinálnak annyit ártanak a KLUB-nak,hogy az elképesztő. A ZTE jelenlegi klubmodellje,játékospolitikája,eredményei totálisan minden szinten megbuktak! Ezen nem tapsikolni kéne, hanem sírni!

Misu
Olvasó

Gyere ki te nick név mögé bújó kis köcsög!! És meg tudjuk beszélni hogy mi a ZTE!! Nekünk minden neked ???????

turul
Olvasó

Ő a Stárics terméke! Ketten a Polgival kiegészülve testesítik meg a mai ZTE-et. Szánalmasak, megalázták a zalaegerszegi kosárlabdát.

Misu
Olvasó

Te köcsög !! Ezen élvezzzzz azon a kis semmire való életedben!!! Nem vagy ember alj ki mutasd meg azt a kis csira fejed!! Elvezzz ez megy neked!!!

turul
Olvasó

🤮

Csippa
Olvasó

Zte kapott levegőt, kérdés, felszínen tud-e maradni. Ose kérdéses..

Korcz Attila
Olvasó

New nickname: MVP Bundesliga Barnett! (45 VAL) 😉
Nagyon kellett a Barnett extra, lassan megérkezik Egerszegre.
Jó lenne már Simót visszahozni, amit Takács beletett, annál ő kétszeresét tudja, ha játszhat.
Magunknak nehezítettük meg a meccset, mert sajnos alsóposzton a légiósok igen csak halványan támadtak és csak a védekezéssel tudtak valamennyit kompenzálni.
Csak a ZTE!

Haramiás József
Olvasó

A győzelemhez gratulálok!!!
Azért Mutapcic mesternek majdnem sikerült benéznie a meccs végét.
Amit Wilson művelt és még mindig pályán volt az már botrányos volt.
De nem baj erről is mindenki más tehet csak a felelősök nem.

zterulez
Olvasó

Wilson helyett nem volt más opció ma. Parks terített betli volt, a magyarok meg még annyit sem tudnak. Wilsonnak sajnos ma nem ment a dobás, de szerencsére volt a csapatban más, aki termelt.

*Z*T*E*
Olvasó

Parks meccsek óta betli Wilsonnak meg nem csak a dobás nem jött össze hanem a csapat mozgatása sem! Horti az egyetlen játékos aki tud elzárást adni.
Holton előbb lép ki a zarasbol mint maga a zárás létre jönne így gyakorlatilag nem segít az irányítónak és még saját magát teszi megjatszhatatlanna mert nem lehet őt megpasszolni. Viszont védekezésben jól tudja tartani a kisembereket lábon. De a festekben a csapat nagyon gyenge. Barnett pihentetesere pedig Csutit kéne játszatni Révész helyett. Nem értem hogy mutapcic miért 3-as poszton számol vele. O 4-es vagy 5-os Barnett és Holton helyén lehetne használni

Wilson
Olvasó

Pontok alapján ez inkább 3-szoros hosszabbításnak tűnik!

Holló
Olvasó

Gratulálok a csapatnak!! Két labdája volt az OSE-nek a győzelemre nem tudtak vele élni! Jordan Barnett köszönjük! Te nélküled ez ma nem sikerült volna! Ne keltsetek hurráhangulatot, se sikerpropagandát…az a helyzet mi magunknál az eddigiekkel mutatottal semmivel sem voltunk jobbak…kezeljük ezt a helyén! Köszönjük a Kecsónak és az Osénak,hogy ilyen gyenge napot fogtak ki. Készüljünk a playoutra és,hogy azt pályaelőnyből kezdjük. Balaicz Zoli!!! Közel fél év van a playoutig…lépjétek meg, amit meg kell!! Aki ebben részes mindenkit fel kell állítani!! Fél év van polgármester úr!! Bizonyos döntéseket meg kell hozni bármilyen fájdalmas és szakembereket kell hozni…Hajrá ZETE!! Stárics takarodj!!!

Haramiás József
Olvasó

Szakembereket, jól mondod és nem pedig a klubból élő, nagy alibit előadó gusztustalanul viselkedő ember(ek) haverját idehozni!!!

Misu
Olvasó

Miért miért a Kornél ??? The balfasz!!

Director
Olvasó

Nyertünk kettőt és minden rendben!Bár a legjobb 8 idén se lesz meg de ez Egerszegen senkit nem zavar!

Kimaran
Olvasó

Semmi sincs rendben. De mivel változtatni nem tudunk rajta, aki meg tudna az nem akar, mert jobb ez így neki, vagy a franc se tudja, addig csak annak lehet örülni, hogy nyert két meccset a csapat .

Derulo
Olvasó

Semmi nincs rendben… De sírjunk ha győzünk vagy legyen gyász hangulat ? Idén örülni kell ha bent tudunk maradni….

fanaticfantastic
Olvasó

GRATULA!

M.oro
Olvasó

Bravo Yordan, Bravo Mario. Rajtatok nem múlott.
Hajrá Ose!!!

akisokatlatott
Olvasó

Mi nem múlott?

Kimaran
Olvasó

Barnett eddig mit csinált? Mert az elmút két meccs extra. Nem értem. Talán egy ilyen ki-ki meccs megnyerése elindít felfelé, mondjuk másmerre nagyon nem is lehet elindulni 😀

Figura
Olvasó

Rájött, hogy az eddigi alibiből nem lehet hosszútávon megélni 😀
Egyébként végre volt küzdés, akarás, aminek meg is lett az eredménye. Artúr egyébként direkt nem kapott széket? szegény végig állta az egészet..

turul
Olvasó

Csak, hogy tudd, Arturt el akarja távolítani a Polgi, meg a Stárics,mert fosnak, hogy egyszer kinyitja a száját és akkor el kell számolni a TAO pénzekkel.

turul
Olvasó

Gondolom akiknek nem tetszik a hozzászólás, Ők is bent vannak a buliban.

Misu
Olvasó

Balfasz!!

Derulo
Olvasó

Artúr nem került be az élő showba 🧐🤣

SopronKCfan
Olvasó

Egy tökéletes nap lezárása!
Gratulálok!
Szép volt ZTE!

turul
Olvasó

Nektek is kijár a gratulációból!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés